Ερωτικό ωροσκόπιο 25/6

Σε σχέση ή... free; Διάβασε καθημερινά τις προβλέψεις για τα ερωτικά του ζωδίου σου από το astrology.gr

Ερωτικό ωροσκόπιο 25/6

ΚΡΙΟΣ

Ελεύθερος/η: Η Σελήνη στον 7ο οίκο σου συνεχίζει να σε τροφοδοτεί με αρκετή ενέργεια ενώ όπου κι αν βρεθείς θα μαζέψεις θετικές εντυπώσεις και κολακευτικά σχόλια γι' αυτό καλό θα ήταν να εκμεταλλευτείς την πέραση που έχεις και να μη μείνεις μέσα. Μια έξοδος ή κοινωνική εκδήλωση ίσως είναι η αφορμή για να γνωρίσεις ένα άτομο πολύ γοητευτικό που θα σε ελκύσει αρκετά.
Σε σχέση: Σήμερα, θα ασχοληθείς περισσότερο με τις προσωπικές σου ανάγκες αλλά και με αυτές της σχέσης σου. Όσον αφορά στην τελευταία, βλέπεις ότι κάτι υπάρχει και αντιλαμβάνεσαι ότι ήρθε η ώρα να θέσεις τους προβληματισμούς σου.

ΤΑΥΡΟΣ

Ελεύθερος/η: Αν προσεγγίσεις ένα ερωτικό σου δίλημμα με τον συνηθισμένο σου τρόπο δεν πρόκειται να καταφέρεις τίποτα. Ήρθε η ώρα να ταράξεις λίγο τα νερά και να πάρεις τα ρίσκα σου ώστε να σπρώξεις λίγο τα πράγματα για να αρχίσεις να βλέπεις εξέλιξη. Όσο πιο γρήγορα δράσεις, τόσο το καλύτερο για σένα.
Σε σχέση: Διάφορα θέματα, ενδεχομένως στο χώρο εργασίας, όχι μόνο σε χαλάνε αλλά ενδέχεται σου προσθέσουν επιπλέον δουλειά γι' αυτό θα νιώσεις την υπομονή σου να φτάνει στα όριά της και κάθε σχόλιο του συντρόφου σου θα σε τσιγκλήσει ακόμα περισσότερο .

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ελεύθερος/η: Πάρε τα ηνία της ερωτικής σου ζωής στα χέρια σου και άσε κατά μέρος τις αμφιβολίες. Αν υπάρχει κάποιο άτομο που σε ενδιαφέρει, να το προσεγγίσεις και να επιδιώξεις μια συνάντηση μαζί του για να ξεκαθαρίσεις, αν σε θέλει ή όχι. Όσο πιο πολύ τυραννάς το θέμα και δεν αποφασίζεις, τόσο περισσότερο θα απομακρύνεται η πιθανότητα να γίνει κάτι.
Σε σχέση: Είναι πολύ πιθανό να κανονίσεις κάτι με τους φίλους σου, χωρίς το σύντροφό σου, που μπορεί βέβαια να μην του πολυαρέσει αλλά θα καταλάβει την ανάγκη σου να νιώσεις ελεύθερος/η.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ελεύθερος/η: Οι πιθανότητες για μια αλλαγή στα ερωτικά σου είναι πολλές αυτή την εποχή αλλά πρέπει κι εσύ να γίνεις πιο εξωστρεφής και να είσαι πρόθυμος/η να διευρύνεις λίγο τον κύκλο σου. Μην αφήνεις προτάσεις και προσκλήσεις γιατί βαριέσαι ή δεν γνωρίσεις πολύ καλά τα άτομα. Όσο βγαίνεις από το σπίτι και συναναστρέφεσαι με ανθρώπους, τόσο πιο εύκολο θα είναι να βρεις ένα πρόσωπο που θα σου ταιριάζει.
Σε σχέση: Έχεις μπει στο τριπάκι να αλλάξεις δεδομένα τόσο στην προσωπική, όσο και στην επαγγελματική σου ζωή αλλά τελευταία στιγμή κάτι δε σου κάθεται καλά. Κάτσε με το σύντροφό σου και δείτε γιατί μάλλον κάτι στραβό κάνετε όσο καιρό.

ΛΕΩΝ

Ελεύθερος/η: Υπάρχει διάχυτη στην ατμόσφαιρα μια τάση για φλερτ που σε ξαναζωντανεύει κι εσένα και σε βάζει στη διαδικασία να παίξεις, να βγεις και να επικοινωνήσεις. Είναι πολύ πιθανό δε, να συναντήσεις ένα άτομο που θα σε γοητεύσει αρκετά το στυλ του μέσω ενός γνωστού σου ή εντελώς τυχαία και να ξεκινήσει μια επαφή μεταξύ σας.
Σε σχέση: Ενώ έχεις συμβιβαστική διάθεση και επιδιώκεις μια συζήτηση με το ταίρι σου για ένα θέμα που σου τριβελίζει το μυαλό ίσως αντιληφθείς ότι δεν είναι στο ίδιο μήκος κύματος, οπότε καλό είναι να την αναβάλλεις για κάποια άλλη στιγμή.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ελεύθερος/η: Το κλίμα είναι πολύ πιο ρομαντικό και ερωτικό και σε επηρεάζει σε μεγάλο βαθμό, τόσο που ενδεχομένως να διώξεις από το μυαλό σου τα τρέχοντα οικονομικά θέματα που ίσως αντιμετωπίζεις και να εστιάσεις στα ερωτικά σου που μεν δείχνουν μια ελαφριά ανάκαμψη αλλά απέχει πολύ από το να νιώσεις ικανοποίηση. Επειδή όμως έχεις εύνοια καλό θα ήταν να πας κάπου απόψε γιατί όλα παίζουν.
Σε σχέση: Τρεξίματα οικονομικά θα καλύψουν το μεγαλύτερο μέρος της ημέρας σου, αλλά δε θα ξεμπερδέψεις τελείως. Κάνε όσα μπορείς και μετά ξέχνα τα γιατί έχεις και ένα σύντροφο να ασχοληθείς και περιμένει πως και πως.

ΖΥΓΟΣ

Ελεύθερος/η: Πάνω που πίστευες ότι είχε μπει το νερό στο αυλάκι στα ερωτικά σου και άρχισες να παίρνεις τα πάνω σου, ίσως σήμερα αρχίσεις να χάνεις τις ελπίδες σου και να παλαντζάρεις. Προφανώς θα πρέπει να επαναξιολογήσεις τα πράγματα.
Σε σχέση: Νιώθεις ότι σε τραβούν από δύο διαφορετικές κατευθύνσεις και η Σελήνη στο ζώδιό σου εντείνει αυτό το συναίσθημα σήμερα. Από τη μία πλευρά, θέλεις να είσαι με το σύντροφό σου, από την άλλη έχεις σοβαρά ζητήματα που πρέπει να αντιμετωπίσεις. Το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να εξισορροπήσεις τα πράγματα και να ρίξεις το βάρος σου εκεί που θεωρείς εσύ ότι είναι πιο σημαντικό τη δεδομένη στιγμή.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ελεύθερος/η: Λίγο μια κατάσταση στη δουλειά, λίγο ένα πρόσωπο που θέλεις και μια σου δείχνει το ενδιαφέρον του και μια αδιαφορεί σου ρίχνουν τη διάθεση και σε ωθούν στο να απομονωθείς. Ενδεχομένως όμως το να αποτραβηχτείς και να μείνεις για λίγο μόνος/η σου ίσως σε βοηθήσει στο να πάρεις κάποιες αποφάσεις για το τι θα κάνεις στην πορεία κι αν θα επιμείνεις.
Σε σχέση: Οι αντιδράσεις σου μπορεί να μην είναι οι καλύτερες απέναντι στο αγαπημένο σου πρόσωπο για ένα θέμα που θεωρείς ευαίσθητο αλλά θα ήταν σοφό να υποχωρήσεις, μέχρι τα συναισθήματά σου να καταλαγιάσουν και μετά να εξηγήσεις το λόγο.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ελεύθερος/η: Κρατάς ψηλά το ηθικό σου γιατί έχεις καταλάβει καλά ότι με τη θετική ενέργεια και το χαμόγελο μπορείς να ξεπεράσεις αρκετά από τα θέματα που προκύπτουν. Σήμερα θα αφήσεις πίσω σου ό,τι σε απασχολεί και θα φροντίσεις να περάσεις καλά με φίλους και αγαπημένα σου πρόσωπα. Μάλιστα, σε βραδινή σου έξοδο με την παρέα σου, ίσως η τύχη σου χτυπήσει την πόρτα με μια γνωριμία.
Σε σχέση: Ίσως μαζευτείτε με κάποιους φίλους και το ταίρι σου σπίτι για ποτό και κουβέντα και νιώσεις πολύ όμορφα και τυχερός/η που περιστοιχίζεσαι με αγαπημένα πρόσωπα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ελεύθερος/η: Ίσως σήμερα αναθεωρήσεις αρκετά τη στάση ή τις αποφάσεις που έχεις πάρει τον τελευταίο καιρό για τα ερωτικά σου. Η περίοδος σε ευνοεί και μάλλον αυτό που επείγει είναι να αλλάξεις οπτική για να μπορέσεις να εκμεταλλευτείς τις ευκαιρίες που σου παρουσιάζονται. Αν είσαι πιο ανοιχτός/η, θα σε πλησιάσουν περισσότερα άτομα κι ενδεχομένως ανάμεσά τους να υπάρξει κάποιο που θα σου αρέσει.
Σε σχέση: Ξέρεις ότι χρειάζεται να σηκώσεις τα μανίκια και να δουλέψεις στη σχέση σου για να υπάρξει μια βελτίωση συνθηκών. Αν όμως το μυαλό σου είναι αλλού κι αλλού του συντρόφου σου τότε μάλλον πρέπει να το αναβάλλεις μέχρι και οι δυο κάπου να συναντηθείτε.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ελεύθερος/η: Κάποια θέματα δεν έχουν τελειωμό, με αποτέλεσμα να μην σε αφήνουν να ηρεμήσεις και να ασχοληθείς με άλλα πράγματα που αυτή τη στιγμή είναι για σένα πολύ πιο ενδιαφέροντα. Όμως, όσο περισσότερο αφοσιωθείς σε αυτά, τόσο πιο γρήγορα θα τελειώσεις και θα ξενοιάσεις, ώστε να στρέψεις την προσοχή σου σε ένα πρόσωπο που σου αρέσει και κυνηγάς.
Σε σχέση: Μια ειλικρινής συνομιλία με το ταίρι σου θα βοηθήσει, ώστε να δρομολογηθούν οι αλλαγές που επιθυμείς. Μην περιμένεις πότε θα στο προτείνει, πάρε εσύ την πρωτοβουλία και μίλησέ του για όλα αυτά που θα ήθελες να γίνουν, έστω και για να τα βγάλεις από μέσα σου.

ΙΧΘΥΕΣ

Ελεύθερος/η: Ένα ερωτικό θέμα που έρχεται και πάλι στην επιφάνεια ενδέχεται σήμερα να σου χαλάσει τη διάθεση και ίσως αποφασίσεις το βράδυ να μείνεις μόνος/η σου για να σκεφτείς μακριά από όλους και όλα. Σου χρειάζεται μια απόσταση για να ξεκαθαρίσεις κάποια συναισθήματά σου και να αποφασίσεις, αν θέλεις να το τραβήξεις περισσότερο με ένα άτομο ή να το φρενάρεις εδώ.
Σε σχέση: Μπορεί να συνειδητοποιήσεις ότι οι ανάγκες του συντρόφου σου και οι δικές σου δεν συμβαδίζουν γι' αυτό καλό θα ήταν να ανοίξεις μια κουβέντα μαζί του και να τα συζητήσετε όσο το κλίμα είναι ήρεμο.

* Η δική σου σχέση έχει πίστη και αφοσίωση; Mάθε τα πάντα εδώ.

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για το iPhone, το iPad ή το iPod σου!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved