Ερωτικό ωροσκόπιο 18/6

Σε σχέση ή... free; Διάβασε καθημερινά τις προβλέψεις για τα ερωτικά του ζωδίου σου από το astrology.gr

Ερωτικό ωροσκόπιο 18/6

ΚΡΙΟΣ
Ελεύθερος/η: Φουλ στο συναίσθημα θα είναι σήμερα η μέρα σου, με αρκετές δόσεις ρομαντισμού αλλά και πολλές νοσταλγικές μνήμες που θα σε κάνουν να νιώσεις ένα κενό μέσα σου κι ίσως μοναξιά. Όμως κράτα το ηθικό σου ψηλά και μην το βάζεις κάτω γιατί πολύ σύντομα οι στόχοι σου στα ερωτικά ενδέχεται να γίνουν πραγματικότητα.
Σε σχέση: Να είσαι ανοικτός/η και ειλικρινής με το σύντροφό σου. Τα πράγματα θα είναι πολύ καλύτερα στη σχέση σου αν ό, τι σε ενοχλεί το πεις. Καλύτερα να βαρύνει λίγο η ατμόσφαιρα αλλά να λυθεί παρά να το κρατήσεις μέσα σου και να μεγεθύνεται.

ΤΑΥΡΟΣ
Ελεύθερος/η: Είναι καλό να επιδιώξεις μια συζήτηση με το άτομο που σου αρέσει, αν έχεις αυτή τη δυνατότητα, ώστε να καταλάβεις από τις αντιδράσεις του, αν υπάρχει ειλικρινές ενδιαφέρον από την πλευρά του. Σε γενικές γραμμές πάντως καλό είναι να μην χάνεις χρόνο από τη ζωή σου, εξερευνώντας και προσπαθώντας να καταλάβεις τι εννοεί ο/η ποιητής/α...
Σε σχέση: Η λύση για την αποφυγή παρεξηγήσεων στη σχέση σου είναι να εστιάσεις στο τώρα, αντί να κολλάς στο παρελθόν και να κάνεις σκέψεις αρνητικές. Όσο πιο γρήγορα αφήσεις πίσω σου κάποια πράγματα, τόσο πιο εύκολη θα είναι η καθημερινότητά σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Ελεύθερος/η: Μπορεί να κάνεις σήμερα μια κίνηση να πλησιάσεις ένα άτομο που σε ελκύει αρκετά αλλά, ενώ θα προσπαθήσεις να μάθεις αρκετά πράγματα γι' αυτό κι από περιέργεια και από ενδιαφέρον, θα κρατήσεις κλειστά τα χαρτιά σου, αποφεύγοντας με ευελιξία προσωπικές σου λεπτομέρειες.
Σε σχέση: Κάνε μια χάρη και στον εαυτό σου και στο σύντροφό σου σήμερα κι αφιέρωσε λίγο χρόνο στο να επεξεργαστείς τις σκέψεις και τα συναισθήματά σου γιατί βιώνεις ένα κομφούζιο μέσα σου και ίσως δημιουργηθεί αναστάτωση στη σχέση σου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Ελεύθερος/η: Με τη Σελήνη ακόμα στο ζώδιό σου, μπορεί να αισθάνεσαι κάπως άβολα να ανοιχτείς συναισθηματικά σε ένα άτομο που σε ενδιαφέρει αλλά είναι πολύ πιθανό, ασυναίσθητα, να επηρεάζεσαι από αρνητικές εμπειρίες του παρελθόντος οι οποίες λειτουργούν ανασταλτικά στο να προχωρήσεις παρακάτω. Το να αντιμετωπίσεις τους φόβους σου, όμως, είναι ο καλύτερος τρόπος για να απομακρυνθείς μια και καλή από αυτούς.
Σε σχέση: Αντί να γκρινιάζεις και να μιρμιρίζεις στο σύντροφό σου, ζήτα του αυτό που θέλεις. Αν μπορεί να στο προσφέρει, θα το κάνει, αν όχι όμως, μην πιστέψεις ότι δε σε αγαπάει αρκετά.

ΛΕΩΝ
Ελεύθερος/η: Κάποιο πολύ δικό σου άτομο ίσως επιχειρήσει να σου δείξει μια άλλη πλευρά στα ερωτικά σου που αγνοείς ή δεν έχεις λάβει σοβαρά υπόψη σου και καλό θα ήταν να το σκεφτείς καλά. Εμπιστεύσου τη διαίσθησή σου γιατί αυτή θα σε βοηθήσει στο να αποφύγεις να μπλεχτείς σε καταστάσεις που μόνο πρόβλημα θα επιφέρουν στη ζωή σου.
Σε σχέση: Με την Αφροδίτη να συνεχίζει να περιδιαβαίνει το ζώδιό σου δεν ανησυχείς ακόμα και με κάποια προβλήματα που παρουσιάζονται στη δουλειά σου και γι' αυτό προτιμάς να αφιερώνεις χρόνο στο ταίρι σου που αυτή τη στιγμή θεωρείς πιο σημαντικό.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Ελεύθερος/η: Σήμερα εκπέμπεις ζεστασιά και ηρεμία στους γύρω σου, κάτι που τονίζει και τη γοητεία σου γι' αυτό θα τραβήξεις κι αρκετά βλέμματα πάνω σου. Δείχνεις ανοιχτός/η στα να γνωρίσεις άτομα και είναι πολύ πιθανό να κλέψεις την καρδιά κάποιου που θα προσπαθήσει να σε προσεγγίσει πολύ όμορφα και διακριτικά.
Σε σχέση: Μπορεί να αναγκαστείς να υπερασπίσεις το ταίρι σου απέναντι σε κάποια φιλικά σου πρόσωπα και να νιώσεις ότι προσπαθούν κατά κάποιο τρόπο να παρέμβουν στη σχέση σου. Έχε όμως το νου σου μήπως ως ένα σημείο έχουν δίκιο.

ΖΥΓΟΣ
Ελεύθερος/η: Οι προοπτικές είναι αρκετά ευοίωνες για να δημιουργήσεις κάτι όμορφο στα ερωτικά σου, αρκεί βέβαια να μην επιτρέψεις να σε φρενάρουν κάποιες ανασφάλειες είτε για την εξωτερική σου εμφάνιση (που σε απασχολεί πολύ), είτε για καταστάσεις που αφορούν στο παρελθόν που σε είχαν πληγώσει. Διατήρησε τη φλόγα της ελπίδας σου δυνατή.
Σε σχέση: Παρόλο που θέλεις πραγματικά να βοηθήσεις το σύντροφό σου σε ένα στόχο ή σε μια καινούργια επαγγελματική δραστηριότητα, καλό θα ήταν να μην εμπλακείς, αν δε στο ζητήσει, διαφορετικά μπορεί να θεωρήσει ότι παρεμβαίνεις και προσπαθείς να τον επηρεάσεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Ελεύθερος/η: Μπορεί να σε συνεπάρει αρκετά μια ερωτική φαντασίωση σήμερα και να είσαι συνεχώς αφηρημένος/η, σκεφτόμενος/η ένα σωρό όμορφα πράγματα που σου προκαλούν ευχαρίστηση. Όμως, καλό θα ήταν να μη μείνεις στα όνειρα και να τα δεις από μια ρεαλιστική πλευρά και να αναλάβεις δράση, ώστε κάποια στιγμή να αρχίσουν να γίνονται πραγματικότητα.
Σε σχέση: Μια πολύ ρομαντική βραδιά θα περάσεις με το ταίρι σου κι ίσως κάνετε μια βόλτα οι δυο σας κάπου ήσυχα για να ξεσκάσετε και να χαλαρώσετε. Η θάλασσα, αν είναι κοντά σας, αποτελεί μια πολύ καλή επιλογή.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Ελεύθερος/η: Όσο κι αν το θέλεις, μη βιαστείς να αποκαλύψεις κάποια πλευρά σου πιο ευαίσθητη σε ένα άτομο που γνώρισες πρόσφατα. Κράτα ένα κομμάτι για τον εαυτό σου, γιατί δεν έχουν όλοι τις δικές σου καλές προθέσεις. Είναι προτιμότερο να πας αργά για να φτάσεις πιο γρήγορα εκεί που επιθυμείς.
Σε σχέση: Ίσως θελήσεις να μοιραστείς με το σύντροφό σου κάποιες ιδέες σου που σχετίζονται με τα οικονομικά σας αλλά σήμερα καλό θα ήταν να μην το κάνεις γιατί δε θα συμμεριστεί τον ενθουσιασμό σου. Επεξεργάσου τες παραπάνω, σιγούρεψέ τες κάπως κι ύστερα μπορείς να του τις παρουσιάσεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Ελεύθερος/η: Δεν μπορείς να ξεκολλήσεις από ένα άτομο που γνώρισες πρόσφατα και να προχωρήσεις παρακάτω, όσο κι αν το πολεμάς. Τα συναισθήματά σου ακόμα είναι πολύ έντονα και σου είναι προς το παρόν αδύνατο να τα διαχειριστείς αλλά αν δεν υπάρχει προοπτική για να συμβεί κάτι περισσότερο, καλό θα ήταν να το προσπαθήσεις. Αν πάλι, περνάει από το χέρι σου να κάνεις κάτι, κάνε το και μην περιμένεις άλλο.
Σε σχέση: Αν υπάρχει κάτι που σε απασχολεί και θέλεις να το πεις στο σύντροφό σου όσο κι αν βαρύνει την ατμόσφαιρα, πρέπει να το κάνεις γιατί είναι πολύ πιθανό να μην έχεις δίκιο και τσάμπα να τρώγεσαι.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Ελεύθερος/η: Η ερωτική σου ζωή αυτή την περίοδο είναι ανάστατη και συμβαίνουν συνεχώς πολλά και καινούργια πράγματα. Σήμερα ίσως νιώσεις μια πίεση ή άγχος τα οποία δε θα ξέρεις πώς να τα διαχειριστείς. Αυτό που σου χρειάζεται επειγόντως είναι να αποστασιοποιηθείς απ' όλους και όλα, ώστε να μπορέσεις να ηρεμήσεις και να δεις και τα δικά σου συναισθήματα.
Σε σχέση: Παρότι προσπαθείς αρκετά στη δουλειά σου μπορεί να αντιλαμβάνεσαι ότι δεν έχεις αποκτήσεις ακόμα την εμπιστοσύνη που σου χρειάζεται κι αυτό σε πειράζει κι επηρεάζει και τη σχέση σου. Πρέπει να το βγάλεις από μέσα σου, μιλώντας στο ταίρι σου.

ΙΧΘΥΕΣ
Ελεύθερος/η: Η γοητεία και ο αισθησιασμός που εκπέμπεις σχεδόν μαγνητίζει το αντίθετο φύλο σήμερα κι αυτό από τη μια τονώνει την αυτοπεποίθησή σου, από την άλλη όμως ξεσηκώνεσαι και κάνεις όνειρα και σχέδια τρελά. Συγκρατήσου λίγο και μη βιάζεσαι να χρίσεις κυρίαρχο της καρδιάς σου κανένα άτομο, αν δεν περάσεις μαζί του αρκετό χρόνο για να το γνωρίσεις καλύτερα.
Σε σχέση: Μην αφήνεις να παρεμβαίνουν, ακόμα και καλοπροαίρετα, τρίτοι στη σχέση σου γιατί προκαλούνται προβλήματα. Μείνε στο δικό σας ξεχωριστό τρόπο να βιώνετε πράγματα και καταστάσεις γιατί μπορεί να σας κρίνουν εξ ιδίων.

* Η δική σου σχέση έχει πίστη και αφοσίωση; Mάθε τα πάντα εδώ.

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για το iPhone, το iPad ή το iPod σου!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved