Ερωτικό ωροσκόπιο 30/4

Σε σχέση ή... free; Διάβασε καθημερινά τις προβλέψεις για τα ερωτικά του ζωδίου σου από το astrology.gr

Ερωτικό ωροσκόπιο 30/4

ΚΡΙΟΣ
Ελεύθερος/η: Με καλή διάθεση και ήρεμος/η ξεκινάς τη μέρα, ίσως γιατί η αυριανή είναι αργία και έτσι θα μπορέσεις να βγεις, να διασκεδάσεις και να χαλαρώσεις. Από το απόγευμα και μετά, δε, που θα περάσει η Σελήνη στον 7ο οίκο σου, ποιος σε πιάνει. Το μενού περιλαμβάνει συνευρέσεις με φίλους, μια έξοδος επίσης είναι πολύ πιθανή, το ίδιο και μια νέα γνωριμία με άτομο πολύ ελκυστικό που θα σε ξεσηκώσει.
Σε σχέση: Η μέρα μπορεί να αρχίσει λίγο βαρετά, αλλά όσο περνάει η ώρα θα πάρεις τα πάνω σου και θα τελειώσει ακόμα καλύτερα, αφού είναι πολύ πιθανό να βγεις με το ταίρι σου και να του δώσεις να καταλάβει.

ΤΑΥΡΟΣ
Ελεύθερος/η: Όλα μια χαρά θα κυλήσουν σήμερα και μέχρι το βράδυ θα έχεις πολύ καλή διάθεση κι επειδή αισθάνεσαι και τον ερωτισμό να σε καταλαμβάνει, δε θα αφήσεις την ευκαιρία να πάει χαμένη και θα κανονίσεις μια έξοδο με κάποιους φίλους σου, αφού πιστεύεις ότι πέρα από την ευχάριστη ψυχαγωγία, όλο και κάποιο φλερτ μπορεί να προκύψει.
Σε σχέση: Θα βρεις την ευκαιρία από το απόγευμα και μετά να ξεκουραστείς αλλά και να αφιερώσεις περισσότερο και ποιοτικότερο χρόνο στο σύντροφό σου, αφού η αυριανή αργία σου επιτρέπει να πας λίγο πιο πέρα και την ώρα του ύπνου.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Ελεύθερος/η: Καλό θα ήταν να επιδιώξεις μια συνάντηση με το άτομο που σε ενδιαφέρει, ώστε να βρεθείτε και να τα πείτε από κοντά, αφού κι η μέρα το επιτρέπει. Αν δεν υπάρχει μέχρι στιγμής κάτι στον ορίζοντα, δε θα σκάσεις πάντως. Νιώθεις ότι πολύ γρήγορα η κατάσταση θα ανατραπεί, γι' αυτό δε θα αφήσεις καμία πρόταση για έξοδο ανεκμετάλλευτη αφού ξέρεις ότι όποιος γυρίζει... γνωρίζει.
Σε σχέση: Είτε μείνετε με το ταίρι σου σπίτι, είτε βγείτε έξω, ακόμα και για μια βόλτα για να χαζολογήσετε, το σίγουρο είναι ότι θα ξεσκάσετε και θα περάσετε καλά γελώντας, συζητώντας και κουτσομπολεύοντας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Ελεύθερος/η: Μετά από πολλές συζητήσεις και μπλα-μπλα ίσως τελικά η κατάσταση με ένα πρόσωπο που σου αρέσει θα πάρει την τροπή που επιθυμείς και σήμερα ίσως κανονίσετε κάτι πιο ιδιαίτερο και ρομαντικό μεταξύ σας. Οι πιθανότητες για μια θετική αλλαγή στα ερωτικά σου πάντως είναι πολλές γι' αυτό καλό είναι να βγαίνεις, να γνωρίζεσαι και γενικά να μην αφήνεις ευκαιρίες για να συναναστραφείς με καινούργια άτομα.
Σε σχέση: Αν έχετε κάποιο σπίτι, εξοχικό ή φιλικό που θα σας φιλοξενήσει ίσως κάνετε σήμερα την απόδρασή σας με το ταίρι σου, αλλιώς θα κανονίσετε είτε να φάτε έξω ή να μείνετε μέσα το βράδυ κι αύριο να πάτε κάπου με παρέα.

ΛΕΩΝ
Ελεύθερος/η: Σήμερα είσαι στα πάνω σου όχι μόνο γιατί η εργάσιμη εβδομάδα τελειώνει μια ώρα αρχύτερα αλλά γιατί υπάρχει διάχυτη στην ατμόσφαιρα μια τάση για φλερτ που σε αναζωογονεί και σε βάζει στη διαδικασία να βγεις, να επικοινωνήσεις και να κάνεις γνωριμίες. Είτε στην πόλη, είτε εκτός, τα τυχερά σου θα τα έχεις και ένα νέο ξεκίνημα είναι πολύ πιθανό.
Σε σχέση: Δε θα χαλάσεις τη μέρα σου συζητώντας ένα θέμα με το ταίρι σου που γνωρίζεις πολύ καλά ότι ενδεχομένως να μην καταλήξετε πουθενά, αφού το βλέπετε τελείως διαφορετικά οπότε θα βρεις τρόπο να το αποφύγεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Ελεύθερος/η: Μέχρι νωρίς το απόγευμα που η Σελήνη θα είναι στο ζώδιό σου, θα κλείσεις όσα θέματα πρακτικής φύσεως μπορείς και δε θα σταθείς καθόλου αλλά μετά θα κατεβάσεις ρολά. Όλο το κλίμα θα αλλάξει και θα γίνει πολύ πιο ερωτικό, οπότε το μυαλό σου μόνο σε δουλειές και υποχρεώσεις δε θα είναι. Καλό θα ήταν πάντως να κανονίσεις κάτι για απόψε ακόμα κι αν νιώθεις ότι δεν είσαι για πολλά-πολλά. Ποτέ δεν ξέρεις τι μπορεί να προκύψει.
Σε σχέση: Η μέρα κι ιδιαίτερα η νύχτα υπόσχεται ερωτικές στιγμές με το σύντροφό σου που είναι ιδιαίτερα πρόθυμος να σε χαλαρώσει, να σε φροντίσει και γενικά να σε περιποιηθεί δεόντως...

ΖΥΓΟΣ
Ελεύθερος/η: Από το απόγευμα και μετά η Σελήνη θα είναι στο ζώδιό σου, οπότε το διήμερο θα είναι εξαιρετικά αφιερωμένο σε σένα. Η διάθεσή σου να κυκλοφορήσεις και να δεις κόσμο, γνωστό ή άγνωστο, θα είναι μεγάλη και σίγουρα δε θα χάσεις καιρό. Αρκετά έμεινες μέσα να αναλογίζεσαι πράγματα και καταστάσεις. Η ζωή είναι εκεί έξω και είσαι έτοιμος/η να την αδράξεις κι η καρδιά σου να αρχίσει να ξανακτυπάει τρελά γι' αυτό κάτι θα κανονίσεις με την παρέα σου.
Σε σχέση: Αρχικά ο σύντροφός σου ίσως βαριέται και δε θέλει να κάνει τίποτα αλλά εσύ θα τον παρασύρεις να βγείτε έξω και να πάτε είτε κάπου που σας έχουν καλέσει είτε οι δυο σας μια βόλτα για ποτό σε όμορφο και πολύ προσεγμένο μέρος.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Ελεύθερος/η: Κοιτάς την ώρα συνεχώς και περιμένεις πως και πως η μέρα να περάσει για να ασχοληθείς με πιο όμορφα και διασκεδαστικά πράγματα. Αν και δεν έχεις πολύ όρεξη να βγεις ίσως οι φίλοι σου σε ξεσηκώσουν και θα δεχτείς να τους συντροφεύσεις. Κάποια στιγμή η κουβέντα θα πάει σε ένα ερωτικό σου θέμα και θα ανακουφιστείς που θα βγάλεις από μέσα σου και κάποια πράγματα που δεν τα είχες αναφέρει.
Σε σχέση: Το βράδυ θα το περάσεις χαλαρά και όμορφα στην αγκαλιά του αγαπημένου σου προσώπου, συζητώντας και ανταλλάσσοντας νέα κι ίσως αναφέρεις ένα επαγγελματικό θέμα σου αλλά θα κρατήσεις το κλίμα ανάλαφρο.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Ελεύθερος/η: Μια χαρά στάθηκες δυο μέρες τώρα και έκανες ένα σωρό πράγματα που δεν περίμενες, σήμερα όμως ήρθε η ώρα να τα αφήσεις όλα πίσω σου και να διασκεδάσεις. Από το βράδυ, θα ξεκινήσεις τους «εορτασμούς» του τετραημέρου με έξοδο με την παρέα σου, όπου το κέφι και το γέλιο δε θα λείψει ενώ στο δρόμο σου ίσως εμφανιστεί ένα άτομο που θα σε ξετρελάνει με το στυλ του.
Σε σχέση: Είναι η κατάλληλη μέρα να περάσετε όμορφα με το ταίρι σου και ίσως να μαζευτείτε με κάποιους φίλους, κάνοντας πράγματα που σας ευχαριστούν και σας προσφέρουν κέφι και χαρά.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Ελεύθερος/η: Περιμένεις να συμβεί μια ανατροπή στα αισθηματικά σου και να αρχίσει να σκιρτά ξανά η καρδιά σου για ένα άτομο. Να ζήσεις στιγμές γεμάτες έρωτα και συντροφικότητας και ίσως αυτό σε σπρώξει στο να δεχτείς μια πρόταση να βγεις έξω για ποτό με ένα άτομο που εδώ και καιρό σε γυροφέρνει ή με ένα δυο καλούς σου φίλους ελπίζοντας κατά βάθος να συμβεί κάτι όμορφο και συναρπαστικό.
Σε σχέση: Σήμερα κάτι μπορεί να γίνει που θα σε χαροποιήσει ιδιαίτερα και θα σου φτιάξει τη μέρα γι' αυτό και με το ταίρι σου θα έχεις πολύ καλή διάθεση κι ίσως κανονίσετε να πάτε κάπου για να αλλάξετε τον αέρα σας και να ξεφύγετε από τα ίδια.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Ελεύθερος/η: Από σήμερα και για τις επόμενες μέρες θα είσαι πολύ πιο χαλαρός/η και θα έχεις όλα τα περιθώρια όχι μόνο να βρεθείς με φίλους και γνωστούς, να γνωριστείς με κόσμο αλλά και να γοητεύσεις. Επίσης, σου δίνεται η δυνατότητα να επαναξιολογήσεις ή να ξαναδείς μια ερωτική σου υπόθεση κι ίσως αλλάξεις γνώμη για ένα συγκεκριμένο άτομο και αρχίσεις να το βλέπεις αλλιώς.
Σε σχέση: Σήμερα θέλεις να μοιραστείς τη μέρα σου με τον άνθρωπό σου, κάνοντας πράγματα που σας αναζωογονούν και σας γεμίζουν. Μια βόλτα στο φεγγαρόφωτο, ένα ποτό ή απλά μια κουβέντα για ένα θέμα που βρίσκεται ενδιαφέρον είναι ό, τι πρέπει.

ΙΧΘΥΕΣ
Ελεύθερος/η: Νιώθεις λίγο κουρασμένος/η σήμερα και ίσως αποφασίσεις το βράδυ να μείνεις μόνος/η σου και να χαλαρώσεις μακριά από όλους και όλα. Άλλωστε σου χρειάζεται μια απόσταση για να σκεφτείς καλύτερα και χωρίς επηρεασμό κι ίσως ξεκαθαρίσεις μέσα σου κάποια συναισθήματα που τρέφεις για ένα άτομο που σου αρέσει αλλά είσαι και αναποφάσιστος/η για το αν μπορείς να προχωρήσεις μαζί του.
Σε σχέση: Ένα μυστικό δικό σου ή κάτι που θα μάθεις σήμερα ίσως σε βάλει σε δίλημμα για το αν πρέπει να το συζητήσεις με το σύντροφό σου ή προς το παρόν να το κρατήσεις για σένα και να μην πεις τίποτα.

Γρήγορα και απλά, η ομορφιά είναι στο χέρι σου!

* Η δική σου σχέση έχει πίστη και αφοσίωση; Mάθε τα πάντα εδώ.

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για το iPhone, το iPad ή το iPod σου!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved