Ερωτικό ωροσκόπιο 21/4

Σε σχέση ή... free; Διάβασε καθημερινά τις προβλέψεις για τα ερωτικά του ζωδίου σου από το astrology.gr

Ερωτικό ωροσκόπιο 21/4

ΚΡΙΟΣ
Ελεύθερος/η: Πιθανό σήμερα να σου γίνει μια ερωτική εξομολόγηση από ένα άτομο που δεν το περίμενες καν ή να σου αποκαλύψει ένα έμπιστό σου πρόσωπο ότι κάποιος/α σε θέλει πολύ κι έχει χάσει τον ύπνο του/ης μαζί σου. Και στις δύο περιπτώσεις το θέμα είναι, αν σου αρέσει εσένα ή αυτή την εποχή είσαι κολλημένος/η αλλού. Αν ναι, τότε θα βρεις ένα τρόπο να το εκμεταλλευτείς, αν όχι, θα το κόψεις μαχαίρι προς πάσα κατεύθυνση.
Σε σχέση: Ένα έκτακτο έξοδο που θα σκάσει σήμερα θα αναγκάσει εσένα και το σύντροφό σου να προβείτε σε καίριες κινήσεις ή να βρείτε ακόμα και το σωστό πρόσωπο στην κατάλληλη θέση για να σας βοηθήσει να το αντιμετωπίσετε.

ΤΑΥΡΟΣ
Ελεύθερος/η: Ο Ερμής και ο Άρης στο ζώδιό σου κάνουν δύο σημαντικές όψεις με Δία και Πλούτωνα αντίστοιχα και είναι απόλυτα φυσιολογικό από πληροφορίες και πράγματα που μαθαίνεις, αφ' ενός να εκνευριστείς αφ' ετέρου να τα θεωρήσεις κτύπημα κάτω από τη ζώνη και να αναγκαστείς να παρέμβεις δραστικά. Ενδεχομένως να σχετίζονται με μια ερωτική σου υπόθεση και ίσως ανακαλύψεις τον ρόλο κάποιων και σου λυθεί επιτέλους η απορία γιατί δεν προχωρούσε τόσο καιρό.
Σε σχέση: Είσαι αρκετά αποφασισμένος/η να προχωρήσεις το δικό σου δρόμο στη σχέση σου και σήμερα θα ξεκαθαρίσεις ορθά κοφτά σε ένα μέλος της οικογένειάς σου ότι δεν πρόκειται να δεχτείς προτροπές, παρατηρήσεις ή παρεμβάσεις.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Ελεύθερος/η: Η Σελήνη μπαίνει το ξημέρωμα στο ζώδιό σου και αποφασίσεις να μιλήσεις για όλα όσα νιώθεις για ένα πρόσωπο που σου αρέσει και κρύβεις τόσο καιρό μέσα σου. Σκέψεις, υποψίες και φόβοι, όλα θα βγουν στη φόρα και ίσως χάσεις το μέτρο αλλά αφού όλο αυτό το διάστημα πνίγεσαι, δεν θα σε νοιάξει καθόλου ούτε τι εικόνα θα σχηματίσει για το πρόσωπό σου, ούτε αν εκτεθείς συναισθηματικά.
Σε σχέση: Ίσως σήμερα σου ξεφύγει και πεις ένα μυστικό στο σύντροφό σου που μετά θα μετανιώσεις ιδίως αν δεις ότι οι αντιδράσεις του δεν ήταν αυτές που περίμενες αλλά θα είναι αργά πια για να το μαζέψεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Ελεύθερος/η: Είναι πολύ πιθανό να έχεις παρασυρθεί συναισθηματικά από τον έρωτά σου για ένα άτομο, ίσως μικρότερης ηλικίας και σήμερα να ανακαλύψεις ότι σε έχει πιάσει κορόιδο γιατί τόσο καιρό σου έδειχνε ότι δήθεν ενδιαφερόταν αλλά αλλού υπολόγιζε ή ότι το παίζει σε δυο ταμπλό. Επειδή έχουν γνώση οι φύλακες, θα κινηθείς αστραπιαία για να ξεκαθαρίσεις τελείως την κατάσταση, αν και εφ' όσον βέβαια όλα αυτά ισχύουν.
Σε σχέση: Θα στενοχωρηθείς σήμερα γιατί μέσω ενός φιλικού προσώπου θα ανακαλύψεις ότι κάποιοι κοινοί σας γνωστοί κατηγορούσαν είτε το ταίρι σου, είτε εσένα και έχουν διαδώσει «τέρατα».

ΛΕΩΝ
Ελεύθερος/η: Έχεις σήμερα όλα τα εργαλεία στα χέρια σου, ώστε να σπρώξεις την κατάσταση με ένα πρόσωπο που σου αρέσει προς την κατεύθυνση που θέλεις εσύ. Εκμεταλλεύσου τις συγκυρίες λοιπόν, φρόντισε εντέχνως να διασπείρεις όσα θεωρείς εσύ ότι μπορούν να βοηθήσουν το σκοπό σου και μετά περίμενε με το πάσο σου να δεις τις αντιδράσεις του. Αν η ανταπόκρισή του είναι θετική, τότε κάνε την τελειωτική σου κίνηση.
Σε σχέση: Είσαι άνθρωπος εξωστρεφής γι' αυτό δεν σου αρέσει να κινείσαι μυστικά, μια επαγγελματική σου υπόθεση όμως ίσως απαιτήσει συγκεκριμένο σχέδιο που πρέπει να μείνει κρυφό και θα ζητήσεις τη βοήθεια του συντρόφου σου για να το καταστρώσεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Ελεύθερος/η: Άλλα πίστευες για ένα άτομο κι άλλα ανακαλύπτεις σήμερα ότι ισχύουν κι αυτό θα σε απογοητεύσει κάπως, όχι γιατί είχες επενδύσει πάνω του, αλλά γιατί σου άρεσε κι ήλπιζες στην καθαρότητά του, ώστε να μπορέσεις ερωτικά να προχωρήσεις μαζί του λίγο παραπάνω. Καλύτερα όμως που τα έμαθες τώρα που είναι νωρίς, παρά αργότερα που θα είχες δεθεί περισσότερο συναισθηματικά.
Σε σχέση: Το να λένε άσχετοι διάφορα πίσω από την πλάτη σου για τη σχέση σου, το θεωρείς δεδομένο και σκασίλα σου. Όταν όμως λέγονται ψέματα από συγγενικό πρόσωπο για σένα είναι ανεπίτρεπτο και πλέον αγγίζει τα όρια της κακοήθειας γι' αυτό θα λάβεις τα μέτρα σου.

ΖΥΓΟΣ
Ελεύθερος/η: Σήμερα υπάρχει μεγάλη περίπτωση ή να φουντώσει το πάθος σου για ένα άτομο και να κάνεις μια κίνηση που θα δείχνει ξεκάθαρα πως νιώθεις κι ό, τι θέλει ας γίνει ή να ξανακυλήσεις σε έναν έρωτα που σου άφησε πληγές και να σκεφτείς σοβαρά το ενδεχόμενο να ξαναγυρίσεις στην αγκαλιά του, αν σου ζητήσει συγνώμη και σου υποσχεθεί ότι από δω και εμπρός όλα θα αλλάξουν μεταξύ σας. Και στις δύο εκδοχές πάντως απαιτείται προσοχή.
Σε σχέση: Είτε με, είτε χωρίς αφορμή σήμερα μάλλον θα υπάρξει ένα σκηνικό ζήλειας ανάμεσα σε σένα και το σύντροφό σου και η ατμόσφαιρα θα είναι τεταμένη. Τόσο πάθος όμως είναι κρίμα να διοχετευτεί στους καυγάδες.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Ελεύθερος/η: Σαν ηφαίστειο που ξυπνά θα είσαι σήμερα και με τη λάβα σου απειλείς να κάψεις πολλούς και πολλές. Αυτά που θα πεις, έστω και παραπάνω από όσα σχεδίαζες, κι αυτά που θα κάνεις με περίσσεια ορμή ή θα οδηγήσουν ένα πρόσωπο κατευθείαν στην αγκαλιά σου ή θα το απομακρύνουν τελείως. Γεγονός πάντως είναι ότι πλέον δεν αντέχεις να σε τρώνε μέρα-νύχτα τα συναισθήματα και πρέπει επειγόντως να τα βγάλεις από μέσα σου.
Σε σχέση: Μια μεγάλη διαφορά απόψεων με το σύντροφό σου ίσως δημιουργήσει έντονη κόντρα και λογομαχίες αλλά πρέπει να προσέξεις γιατί μπορεί να γίνεις πιο καυστικός/η απ' όσο χρειάζεται.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Ελεύθερος/η: Τα συναισθήματά σου φουντώνουν σήμερα επικίνδυνα και ίσως σκεφτείς πολύ σοβαρά να σταματήσεις να ασχολείσαι με ένα πρόσωπο που σε έχει κουράσει με τα καμώματά του ή να πάρεις αποστάσεις. Καλό είναι όμως να μιλήσεις μαζί του ψύχραιμα και να του ανακοινώσεις τις προθέσεις σου ώστε να κανονίσει κι αυτό την πορεία του κι όχι απλά να εξαφανιστείς γιατί θα χάσεις το δίκιο σου και μετά όλα θα γυρίσουν εναντίον σου.
Σε σχέση: Συνήθως δε λειτουργείς ανταγωνιστικά, σήμερα όμως θα ανακαλύψεις ότι ένα άτομο από τη δουλειά σου κάνει ακριβώς αυτό. Επειδή θα προβληματιστείς για το τι να κάνεις κι αν πρέπει να το ξεμπροστιάσεις θα ζητήσεις βοήθεια από το ταίρι σου.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Ελεύθερος/η: Πάνω που υποστήριζες με πάθος ότι έχεις τελειώσει με ένα άτομο, ότι ανήκει στο παρελθόν και δε σε νοιάζει ούτε που είναι, ούτε τι κάνει, ίσως σήμερα μάθεις κάτι που θα σε επηρεάσει αρκετά και δε θα μπορείς να ξεκολλήσεις το μυαλό σου. Αυτό πάει να πει ότι δεν είχες κλείσει το κεφάλαιο μέσα σου μάλλον ήλπιζες ακόμα, έστω σαν δικαίωση. Το ερώτημα λοιπόν είναι: πως θα προχωρήσεις παρακάτω, αν υπάρχουν ακόμα συναισθήματα;
Σε σχέση: Το να έχεις απόλυτη στάση για κάποια πράγματα που αφορούν στη σχέση σου δε βοηθά πουθενά γιατί αργά ή γρήγορα θα διαπιστώσεις ότι όσο εσύ είσαι ανυποχώρητος/η το ίδιο θα είναι και το ταίρι σου. Κάνε εσύ ένα βήμα πίσω και παρακίνησέ το να κάνει το δεύτερο.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Ελεύθερος/η: Προκαλείς πολύ σήμερα κι αυτό θα είναι είτε θετικό, είτε αρνητικό. Μπορεί ένα άτομο βλέποντας τη δική σου συμπεριφορά να σου ανοιχτείς και να σου πει πράγματα προσωπικά που θα σε αγγίξουν ή να το φοβίσεις και να βγάλει περίεργες αντιδράσεις. Πάντως καλό θα ήταν να κυριαρχήσεις στα πάθη σου και να μην αφήσεις να χαθεί ο έλεγχος ούτε σε λόγια ούτε σε πράξεις που θα μπορούσαν κάλλιστα να σε εκθέσουν.
Σε σχέση: Ο λόγος φέρνει αντίλογο και σήμερα ίσως είναι αρκετά παθιασμένος από την πλευρά του συντρόφου σου και εκνευριστεί με την αντιδραστική ή αντιφατική σου στάση σε ένα θέμα που εδώ και μέρες οφείλατε να αντιμετωπίσετε.

ΙΧΘΥΕΣ
Ελεύθερος/η: Σήμερα θα προσγειωθείς απότομα και θα αναγκαστείς να αντιμετωπίσεις μια πραγματικότητα που απέφευγες με ένα συγκεκριμένο πρόσωπο που σου αρέσει. Ίσως πειστείς από τα λόγια ή τις πράξεις του ότι δεν κάνει για σένα ή μάθεις κάτι που θα σε απογοητεύσει και θα αποφασίσεις να διακόψεις, αν υπήρχε, κάθε επικοινωνία μαζί του. Επειδή όμως υπάρχει και μια υπερβολή, καλό θα ήταν να μην δέσεις κόμπο τίποτα.
Σε σχέση: Αν είπες ή είχες αναλάβει κάτι και διαπιστωθεί σήμερα ότι ευθύνεσαι, καλά θα κάνεις να το παραδεχτείς και να δεις αν γίνεται να επιδιορθωθεί και όχι να το αρνηθείς στο ταίρι σου γιατί θα ανακαλύψει ότι προσπαθείς να κρυφτείς και θα θυμώσει.

Γρήγορα και απλά, η ομορφιά είναι στο χέρι σου!

* Η δική σου σχέση έχει πίστη και αφοσίωση; Mάθε τα πάντα εδώ.

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για το iPhone, το iPad ή το iPod σου!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved