Ερωτικό ωροσκόπιο 16/4

Σε σχέση ή... free; Διάβασε καθημερινά τις προβλέψεις για τα ερωτικά του ζωδίου σου από το astrology.gr

Ερωτικό ωροσκόπιο 16/4

ΚΡΙΟΣ
Ελεύθερος/η: Σήμερα διεκδικείς το δικαίωμα στο όνειρο, όχι με την κυριολεκτική έννοια αλλά με την μεταφορική, αφού το μυαλό σου είναι αλλού και φαντάζεται συνεχώς διάφορα που μπορεί να γίνουν πραγματικότητα ή και να μην γίνουν, όμως εσένα σε ευχαριστούν και σου χαρίζουν ένα ανάλαφρο χαμόγελο. Σίγουρα πάντως τα περισσότερα από αυτά θα αφορούν σε ένα άτομο που σου αρέσει πολύ και έχεις βάλει προσωπικό στοίχημα να το κερδίσεις.
Σε σχέση: Αν και το μεγαλύτερο μέρος της ημέρας θα σε απασχολήσουν διάφορα θέματα της δουλειάς που δε θα μπορείς να βγάλεις άκρη, από το βραδάκι αρχίζεις και αποκτάς διάθεση πιο ρομαντική και αγαπησιάρικη και θέλεις να βρεθείς μόνος/η με το ταίρι σου.

ΤΑΥΡΟΣ
Ελεύθερος/η: Παρότι είναι καθημερινή σήμερα έχεις την ανάγκη να βγεις έξω να αναπνεύσεις καθαρό αέρα και να χαθείς στη βουή και στα φώτα κι ίσως κανονίσεις να βγεις έξω με κάποιο κολλητό σου φίλο για να ξεσκάσεις. Πιθανό να σου προκύψει η ευκαιρία για μια νέα και ενδιαφέρουσα γνωριμία με ένα άτομο πολύ σοφιστικέ, γλυκομίλητο και με ιδιαίτερη γοητεία, που θα σου αρέσει πολύ, αν και κάτι θα σου φανεί θολό πάνω του.
Σε σχέση: Ίσως σχεδιάσεις μια χαλαρή, βραδινή έξοδο με το σύντροφό σου και φιλικό ζευγάρι σας ή δεχτείς μια επίσκεψή του στο σπίτι σου από δικό σου άτομο που μπορεί να χρειαστεί τη βοήθειά σου.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Ελεύθερος/η: Η επικοινωνιακή σου δεινότητα ίσως σήμερα έχεις την αίσθηση ότι σε έχει εγκαταλείψει και νιώθεις μια αδυναμία να εκφράσεις όσα νιώθεις ή να πείσεις για τα λεγόμενά σου γι' αυτό είναι πολύ πιθανό να δημιουργηθεί μια παρεξήγηση ή αμφιβολία σε ένα πρόσωπο που σου αρέσει και κάπου να σε πειράξει. Πάντως καλό θα ήταν να μη δίνεις κι εσύ δικαιώματα, απλώνοντας τα δίχτυα σου σε διάφορες μεριές και ό, τι πιάσεις...
Σε σχέση: Καλό θα ήταν να ακούσεις τη συμβουλή του συντρόφου σου και να μην εκφράσεις ανοιχτά τη γνώμη σου για ένα επαγγελματικό θέμα σε ένα άτομο που είναι ανώτερό σου ιεραρχικά γιατί μεν μπορεί να το κάνεις με καλή πρόθεση αλλά δεν αποκλείεται τελικά να στραφεί εναντίον σου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Ελεύθερος/η: Δεν έχεις και πολύ κουράγιο σήμερα ούτε για αλλαγές, ούτε για προσαρμογές ούτε καν για συζητήσεις αφού από νωρίς άλλα θα λες κι άλλα θα γίνονται κατανοητά. Επίσης καλό θα ήταν να είσαι πιο επιφυλακτικός/η και να μην μιλήσεις για τα συναισθήματά σου για ένα άτομο που σου αρέσει σε συγγενή σου ζητώντας τη γνώμη του γιατί θα επηρεαστείς και δε θα σε ωφελήσει.
Σε σχέση: Σου χρειάζεται χρόνος να σκεφτείς και να διαχειριστείς κάποια δεδομένα στην εργασία σου και μια συζήτηση με το ταίρι σου θα είναι αρκετά διαφωτιστική γιατί η ματιά του είναι αντικειμενική.

ΛΕΩΝ
Ελεύθερος/η: Υπάρχει μια ηρεμία, αλλά εσένα δε σε ενοχλεί καθόλου, καθώς που και που χρειάζεσαι να ξεκουράζεις μυαλό και σώμα για να γεμίζεις τις μπαταρίες και να ξαναχύνεσαι στον ερωτικό αγώνα. Μάλλον πάντως η μέρα σου περιλαμβάνει χαλαρές καταστάσεις και φιλικές συνευρέσεις, αν και ένα φλερτ μπορεί να παίξει, αλλά όχι με πολλές αξιώσεις για κάτι περισσότερο, απλά για να πάρει λίγο χρώμα η βραδιά.
Σε σχέση: Χωρίς να κάνεις κάτι μεγαλειώδες ή εντυπωσιακό θα είσαι αρκετά γενναιόδωρος/η συναισθηματικά με τον σύντροφό σου, αφού η ρομαντική σου διάθεση είναι έντονη.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Ελεύθερος/η: Από χθες τη νύχτα η Σελήνη έχει μπει στον 7ο οίκο σου στους Ιχθύες η οποία θα ενισχύσει την ανάγκη σου για αγάπη, κατανόηση, φροντίδα κι όλα αυτά τα όμορφα που φέρνουν τους ανθρώπους πιο κοντά. Η καρδιά σου θα μαλακώσει πολύ, θα γλυκάνεις σε συμπεριφορά κι εμφάνιση γι' αυτό θα ελκύσεις αρκετά άτομα αλλά πρέπει να προσέξεις μην τυχόν κάποια από αυτά θα θέλουν να τα στηρίξεις, αντί να υπάρχει ισοτιμία μεταξύ σας.
Σε σχέση: Μπορεί το ταίρι σου να σε πιάσει στο φιλότιμο σήμερα ή να σου δημιουργήσει ένα είδος ενοχής για μια πρόσφατη στάση σου και γι' αυτό να κάνεις διάφορα για να επανορθώσεις.

ΖΥΓΟΣ
Ελεύθερος/η: Θέλεις να μειώσεις σήμερα τους εντατικούς ρυθμούς σου και να ξαποστάσεις γιατί όλη αυτή η συναισθηματική φόρτιση που νιώθεις σε παρασέρνει σε πράξεις ή σκέψεις που τελικά μάλλον δεν θα σε ωφελήσουν. Υπάρχει, δε, περίπτωση να μπερδέψεις τη λύπηση με τον έρωτα και να μπλεχτείς σε μια κατάσταση που θα σε σύρει χωρίς να έχει καμία θετική εξέλιξη και μετά να βαρεθείς.
Σε σχέση: Νιώθεις ότι έχεις κουραστεί αρκετά από όλα τα ψυχολογικά σκαμπανεβάσματα και θες να ηρεμήσεις, γι' αυτό σήμερα το μόνο που σκέφτεσαι είναι να βρεθείς μακριά απ' όλους και όλα μέσα στη ζεστή αγκαλιά του συντρόφου σου.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Ελεύθερος/η: Θα βγάλεις στην επιφάνεια την ευαισθησία που κρύβεις μέσα σου και θα γίνεις πιο ζεστός/η και προσεγγίσιμος/η. Επίσης είναι πολύ πιθανό να τραβήξει το ενδιαφέρον σου ένα ήσυχο και λιγομίλητο άτομο που θα οξύνει την περιέργειά σου και θα μπεις στην διαδικασία να το αποκωδικοποιήσεις και να ανακαλύψεις τα μυστικά ή διάφορα στοιχεία για το χαρακτήρα του. Πάντως τελείως ανοιχτός/η δε θα είσαι ούτε εσύ απέναντί του.
Σε σχέση: Είσαι από τα άτομα που δεν φανερώνουν εύκολα το τι νιώθουν, εκτός κι αν νιώθεις εμπιστοσύνη. Σήμερα πάντως θα σε καταλάβει μια ευσυγκινησία και θα μοιραστείς πολλά από τα συναισθήματά σου με το ταίρι σου.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Ελεύθερος/η: Θα είσαι πολύ πιο ήρεμος/η και χαμηλών τόνων σήμερα και ίσως νιώσεις έντονα τη μοναξιά γι' αυτό και θα σε πιάσει μια επιθυμία για περισσότερη ζεστασιά, και αγάπη, να μοιραστείς με ένα άλλο άτομο πράγματα, στιγμές και συναισθήματα. Θα πρέπει όμως να το διαχειριστείς προσεκτικά και να καταπολεμήσεις την τάση σου να βρεθείς κάπου όπου θα καλυφθούν αυτές οι ανάγκες σου, αλλά προσωρινά.
Σε σχέση: Ο ρομαντισμός θα επικρατήσει ανάμεσα σε σένα και το ταίρι σου, καλύπτοντας ίσως το έντονο σεξουαλικό κομμάτι και φέρνοντας στην επιφάνεια άλλα ερωτικά στοιχεία.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Ελεύθερος/η: Μην αφήσεις να σε πιάσει η μελαγχολία και να σε παρασύρει σε μιζέρια και απαισιοδοξία. Καλό θα ήταν να κρατήσεις την πίστη σου ότι θα υπάρξει μια βελτίωση στα ερωτικά σου, αν και εφόσον κινείσαι προς αυτή την κατεύθυνση. Γι' αυτό μη βιάζεσαι να κάνεις επιλογές και να πάρεις αποφάσεις που ίσως είναι επηρεασμένες από την ψυχολογική σου κατάσταση και όχι βασισμένες σε πραγματικά δεδομένα.
Σε σχέση: Μια συζήτηση με το ταίρι σου ίσως γίνει σε φορτισμένο συναισθηματικά κλίμα γι' αυτό πρόσεχε τι και πως θα το πεις γιατί μπορεί να το πάρει αλλιώς και να στενοχωρηθεί.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Ελεύθερος/η: Θέλεις να χαλαρώσεις σήμερα και να ξαναγυρίσεις στους γνώριμους ρυθμούς σου αλλά δεν είναι εύκολο γιατί η χθεσινή μέρα σε έβαλε σε σκέψεις και σου ξύπνησε συναισθήματα για ένα συγκεκριμένο άτομο που νόμιζες ότι είχες κατά κάποιο τρόπο διαχειριστεί. Ίσως κάποιες επιθυμίες σου ξαναεμφανιστούν και σε ξεσηκώσουν κι αποφασίσεις να κάνεις μια ακόμα κρούση, παρότι δεν το συνηθίζεις.
Σε σχέση: Μια έντονα ρομαντική, συναισθηματική νύχτα που θα νιώσεις την ανάγκη να πάρεις και να δώσεις αγάπη θα είναι για σένα και το σύντροφό σου η σημερινή, αν και αρχικά ίσως είχες την πρόθεση να απομονωθείς.

ΙΧΘΥΕΣ
Ελεύθερος/η: Με τη Σελήνη στο ζώδιό σου είσαι ευδιάθετος/η, χαλαρός/η και με διάθεση να μιλήσεις και να συναναστραφείς με αρκετό κόσμο. Αυτό που υπάρχει στην άκρη του μυαλού σου είναι να γνωρίσεις ένα καινούργιο άτομο που θα παίξει τον πρωταγωνιστικό ρόλο στην ερωτική σου ζωή γι' αυτό και είσαι ανοιχτός/η σε προτάσεις για να βγεις για φαγητό ή ποτό, έστω κι αν δεν αντέχεις να το τραβήξεις για πολύ.
Σε σχέση: Έχεις ανάγκη να αφεθείς στην αγκαλιά του συντρόφου σου και να πάρεις για αλλαγή κι εσύ την στοργή και τη φροντίδα του. Θέλεις να είσαι το κέντρο της προσοχής του, στο δικό σας κόσμο, έστω για μια μέρα και κανείς και τίποτα να μην μπορέσει να εισχωρήσει.

Γρήγορα και απλά, η ομορφιά είναι στο χέρι σου!

* Η δική σου σχέση έχει πίστη και αφοσίωση; Mάθε τα πάντα εδώ.

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για το iPhone, το iPad ή το iPod σου!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved