Ερωτικό ωροσκόπιο 7/4

Σε σχέση ή... free; Διάβασε καθημερινά τις προβλέψεις για τα ερωτικά του ζωδίου σου από το astrology.gr

Ερωτικό ωροσκόπιο 7/4

ΚΡΙΟΣ

Ελεύθερος/η: Οι δικές σου σφοδρές επιθυμίες αλλά και το έντονο ερωτικό στοιχείο που πλανάται στην ατμόσφαιρα θα σε κάνουν να χάσεις το μυαλό σου σήμερα αφού σε έχει κυριεύσει σχεδόν ένα άτομο που σου αρέσει πολύ και θέλεις να γίνει δικό σου με κάθε κόστος. Οι πιθανότητες επίσης να ελκύσεις ένα μυστηριώδες και αρκετά γοητευτικό άτομο είναι πολύ μεγάλες.
Σε σχέση: Έντονο θα είναι το πάθος στη σχέση σου αλλά επειδή η υπερβολή συνήθως φέρνει και άλλες καταστάσεις, φρόντισε να εξαντληθεί στον σεξουαλικό τομέα κι όχι σε ζήλιες και καυγάδες.

ΤΑΥΡΟΣ

Ελεύθερος/η: Η τάση σου να βρεις ένα άτομο που θα είναι απόλυτα αφοσιωμένο και τελείως δικό σου ενισχύεται με τη Σελήνη που για μια ακόμα ημέρα θα βρίσκεται στον 7ο οίκο σου και ενδέχεται να έχεις τις ευκαιρίες για να το βρεις, αφού ο προσωπικός σου μαγνητισμός είναι αρκετά έντονος και ελκύεις αρκετά βλέμματα.
Σε σχέση: Σήμερα ενδεχομένως να ξεθαφτεί μια κατάσταση από το παρελθόν που θα σε αναστατώσει ή ένα πρόβλημα που πίστευες ότι είχε λυθεί αλλά δε θα επηρεάσει την ερωτική σου διάθεση και το βράδυ θα ζήσεις καυτές στιγμές με το ταίρι σου.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ελεύθερος/η: Προσπαθείς να τα βγάλεις πέρα με την κάπως βαριά ατμόσφαιρα γύρω σου αλλά δεν είναι καθόλου εύκολο. Στον εργασιακό χώρο σου υπάρχει μια καχυποψία από την πλευρά σου για όσα συμβαίνουν ενώ στα ερωτικά έχει φωλιάσει η αμφιβολία στην ψυχή σου και δεν ξέρεις αν κάποια πράγματα που αφορούν στο άτομο που σε ενδιαφέρει ισχύουν ή όχι και θέλεις να τα ψάξεις.
Σε σχέση: Είναι η μέρα όπου τα μυστικά κυριαρχούν και ίσως αναγκαστείς να κρύψεις κάποια πράγματα από το έτερο ήμισυ για να μην του προκαλέσεις αναστάτωση.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ελεύθερος/η: Η συναισθηματική ένταση κυριαρχεί σήμερα και σε πιέζει αρκετά οπότε είναι πολύ πιθανό να ρισκάρεις και να εκφράσεις πως νιώθεις σε ένα πρόσωπο που θέλεις πολύ. Επίσης δεν αποκλείεται ένα άτομο από το φιλικό σου περιβάλλον να είναι ερωτευμένο μαζί σου εδώ και καιρό και να το μάθεις αυτές τις μέρες γι' αυτό καλό θα ήταν να χειριστείς το θέμα με προσοχή και διακριτικότητα.
Σε σχέση: Ίσως συναντήσετε με το ταίρι σου ένα φιλικό σας πρόσωπο όπου υπάρχει περίπτωση η κουβέντα σας να βγάλει στην επιφάνεια και αρκετές εξομολογήσεις που θα σε επηρεάσουν.

ΛΕΩΝ

Ελεύθερος/η: Δεν υπάρχει κανένας λόγος να δειλιάσεις, πάνω που έχεις πιάσει το σωστό ρυθμό, απλά σήμερα θα πρέπει να κόψεις λίγο ταχύτητα, να λειτουργήσεις περισσότερο με το ένστικτό σου και να ερευνήσεις καλά την όποια ερωτική κατάσταση πριν εμπλακείς γιατί μετά δε θα είναι εύκολο να ξεμπερδέψεις γιατί δεν ξέρεις τι θα σου αποκαλυφθεί στην πορεία, οπότε καλό είναι να είσαι προετοιμασμένος.
Σε σχέση: Άκου το σύντροφό σου και μη βιαστείς να απαντήσεις θετικά σε μια επαγγελματική πρόταση που ίσως σου γίνει. Χρησιμοποίησε ως δικαιολογία τις μέρες αυτές για να κερδίσεις χρόνο και να την ερευνήσεις καλύτερα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ελεύθερος/η: Μιας και είσαι συνηθισμένος/η και χωρίς ντε και καλά να υπάρχει προφανής αιτία να ψάχνεις ψύλλους στα άχυρα, δεν είναι απίθανο σήμερα που το 'χει και η μέρα να αρχίσεις να εξετάζεις με προσοχή λόγια και συμπεριφορά του ατόμου που σε ενδιαφέρει, μόνο και μόνο για να σου φύγει η ιδέα ότι κάτι άλλο υπάρχει πέρα από αυτό που φαίνεται.
Σε σχέση: Καλό θα ήταν να μην πιαστείς από μια λέξη του συντρόφου σου και να αρχίσεις να κάνεις σενάρια ή να σου μπαίνουν ιδέες γιατί είναι πολύ πιθανό να μην ισχύει τίποτα από αυτά.

ΖΥΓΟΣ

Ελεύθερος/η: Σήμερα η μέρα επιφυλάσσει αρκετές συγκινήσεις και συναισθήματα που αν παίξεις σωστά το παιχνίδι της πρόκλησης και της γοητείας ίσως η βραδιά σου αποκτήσει έντονο ερωτικό χρώμα. Ωστόσο, καλό θα ήταν να κρατάς και μια επιφύλαξη και να μην παρασύρεσαι από πάθη και ανάγκες, αν δεν είσαι απόλυτα σίγουρος/η γιατί θα σε βγάλουν σε μονοπάτια που δεν θα είναι εύκολο να περπατήσεις.
Σε σχέση: Ίσως νιώσεις να σε κυριεύει μια ζήλεια ή τάση ελέγχου του συντρόφου σου αλλά το πιο πιθανό είναι να μην τα εκδηλώσεις αντίθετα, να βράζουν μέσα σου και να επηρεάζουν τη διάθεσή σου.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ελεύθερος/η: Έτσι κι αλλιώς είσαι ένα ζώδιο με έντονη σεξουαλικότητα και με τη Σελήνη πάνω σου θα την εκδηλώσεις αβίαστα και χωρίς καν να το αντιλαμβάνεσαι. Ο μαγνητισμός που εκπέμπεις είναι πολύ έντονος και οφείλεις να τον εκμεταλλευτείς όσο μπορείς προκειμένου να κατακτήσεις το άτομο που επιθυμείς ή αν δεν υπάρχει, να βρεις κάποιο που θα σε ελκύει. Το σίγουρο είναι ότι θα είσαι το απόλυτο φαβορί της ημέρας.
Σε σχέση: Κάποιες συναισθηματικές εξομολογήσεις του συντρόφου σου θα αγγίξουν πολύ ευαίσθητες πλευρές σου και θα σε αναγκάσουν να δεις και κάποια άλλη διάσταση που ούτε καν υποψιαζόσουν.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ελεύθερος/η: Καλό θα ήταν να προσπαθήσεις να ξεκολλήσεις από ένα άτομο, αν βλέπεις ότι δεν μπορείς ή δεν πρέπει να είσαι μαζί του γιατί ανήκει αλλού και να προσανατολιστείς κάπου σε άλλο που τα πράγματα θα είναι πιο εύκολα μεταξύ σας, αντί να τρως χρόνο από τη ζωή σου. Ίσως σου έκανε καλό να περιορίσεις τις επαφές σου και να μείνεις με τον εαυτό σου για να σκεφτείς.
Σε σχέση: Όλο σκέφτεσαι και ανησυχείς για διάφορα θέματα, από εργασιακά μέχρι και τη σχέση σου και είναι πολύ πιθανό να τα βιώνεις και συναισθηματικά αυτά που βάζεις στο μυαλό σου και να επηρεάζεται η συμπεριφορά σου απέναντι στο ταίρι σου.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ελεύθερος/η: Μπορεί η βοήθεια ενός φίλου σου σήμερα να αποδειχθεί αρκετά σημαντική, καθώς η συζήτηση μαζί του θα σε ωθήσει να ψάξεις λίγο βαθύτερα τα πράγματα στα ερωτικά σου και ίσως ανακαλύψεις διάφορα που δεν είχαν υποπέσει στην αντίληψή σου για τον εαυτό σου και τη συμπεριφορά σου. Κάθε τέτοια γνώση σου είναι πολύ χρήσιμη γιατί θα είσαι την εκμεταλλευτείς προς όφελός σου όταν σου δοθεί η ευκαιρία.
Σε σχέση: Καλό θα ήταν να κοιτάξεις και τις ανάγκες του συντρόφου σου που προφανώς δεν έχεις δώσει και πολύ σημασία το τελευταίο χρονικό διάστημα γιατί σε απασχολούν περισσότερο τα δικά σου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ελεύθερος/η: Υπάρχει περίπτωση να σε τραβήξει σήμερα ένα άτομο που βγάζει έντονο μαγνητισμό αλλά και μυστήριο που θα σου προκαλέσει μεγάλη περιέργεια και θα βαλθείς να το αποκωδικοποιήσεις αλλά με ιδιαίτερη προσοχή από την πλευρά σου. Όμως παρ' όλη την έλξη που σου δημιουργεί είναι πολύ πιθανό να σε κουράσει λίγο αργότερα το ότι δεν θα ξανοίγεται και θα χρειαστεί να του βγάζεις μία-μία λέξη με το τσιγκέλι.
Σε σχέση: Ίσως ο χώρος σου γίνει ερωτική φωλιά σήμερα για σένα και το ταίρι σου και με την έμπνευση που έχεις θα φτιάξεις την ανάλογη ατμόσφαιρα με ό, τι μπορείς προκειμένου να το ικανοποιήσεις

ΙΧΘΥΕΣ

Ελεύθερος/η: Καλό θα ήταν να μην αφήσεις να περάσει πολύ πριν δώσεις την απάντησή σου σε μια πρόταση ατόμου που σου αρέσει που πιθανόν να σου γίνει σήμερα γιατί μπορεί μεν να νιώθεις ότι ρισκάρεις και προσπαθείς να πάρεις τις απαραίτητες προφυλάξεις αλλά κι αυτό ίσως πιστέψει ότι μάλλον δεν ενδιαφέρεσαι πολύ και υποχωρήσει. Τουλάχιστον μέχρι να σιγουρευτείς, πέρασε το μήνυμά σου.
Σε σχέση: Αν υπάρχει κάτι που πρέπει να μάθει ο σύντροφός σου καλό θα ήταν να το αναφέρεις ευθέως και να μην αφήνεις υπονοούμενα ή να προσπαθείς να το ψαρέψεις γιατί θα το καταλάβει και θα εκνευριστεί ή τα συμπεράσματά σου δε θα ισχύουν.

Γρήγορα και απλά, η ομορφιά είναι στο χέρι σου!

* Η δική σου σχέση έχει πίστη και αφοσίωση; Mάθε τα πάντα εδώ.

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για το iPhone, το iPad ή το iPod σου!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved