Ερωτικό ωροσκόπιο 29/3

Σε σχέση ή... free; Διάβασε καθημερινά τις προβλέψεις για τα ερωτικά του ζωδίου σου από το astrology.gr

ΚΡΙΟΣ
Ελεύθερος/η: Μαζί με την αλλαγή της ώρας έρχεται και η Σελήνη στο Λέοντα οπότε η μέρα σου θα είναι γεμάτη φλερτ, ερωτική και παιχνιδιάρικη διάθεση και φυσικά αρκετό κέφι. Οπλισμένος/η με τόλμη ίσως πάρεις την απόφαση να προσεγγίσεις το άτομο που σου έχει κλέψει την καρδιά ενώ δεν αποκλείεται και σε σένα να γίνει μια κρούση από κάποιο που του αρέσεις κι έψαχνε την ευκαιρία να στο πει.
Σε σχέση: Η μέρα είναι κατάλληλη για μια έξοδο, αν ο καιρός το επιτρέπει, με το ταίρι σου και φιλική παρέα ίσως για φαγητό ή κάποιο σινεμά το βράδυ έτσι για να κλείσει θεαματικά η εβδομάδα.

ΤΑΥΡΟΣ
Ελεύθερος/η: Στο μυαλό σου έχει κολλήσει το ότι θέλεις να ξεχωρίσεις και να κερδίσεις τις θετικές εντυπώσεις. Έχεις ανάγκη σήμερα την επιβεβαίωση αλλά και να τραβήξεις την προσοχή ενός ατόμου που σου αρέσει γι' αυτό θα είσαι αρκετά εξωστρεφής και ανοιχτός/η σε συμπεριφορά αν τύχει να βρεθείτε στον ίδιο χώρο.
Σε σχέση: Η μέρα ξεκινά για σένα με τις καλύτερες προδιαγραφές, αφού και κέφια έχεις και διάθεση να φτιάξεις διάφορα πράγματα στο σπίτι σου που συνεχώς ανέβαλες. Πάντως καλού κακού συνεννοηθείτε πρώτα με το ταίρι σου και να μην κάνεις ό, τι σου κατέβει γιατί θα υπάρξουν αντιδράσεις.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Ελεύθερος/η: Η ημέρα σου θα είναι γεμάτη συζητήσεις και συναντήσεις με γνωστούς ή συγγενείς. Δεν αποκλείεται όμως να σου γίνει μία πρόταση για έξοδο από ένα άτομο που κάτι πάει να γίνει μεταξύ σας που θα σε ενθουσιάσει, αφού είχες αρχίσει κι έχανες τις ελπίδες σου. Θα είναι μια καλή ευκαιρία για να διαπιστώσεις από τα λεγόμενά του αν ταιριάζετε.
Σε σχέση: Πιθανόν το ταίρι σου να έχει κάνει τα σχέδιά του για καφέ ή ποτό αλλά εσύ μάλλον δεν καίγεσαι να πας κάπου. Δε χρειάζεται να γίνεις ανυποχώρητος/η και να του χαλάσεις το χατίρι. Απλά κάνε του μια αντιπρόταση.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Ελεύθερος/η: Σαφώς και δεν μπορείς να καλύψεις τα συναισθηματικά σου κενά με χρήματα και να ξεχάσεις τον καημό σου ότι είσαι μόνος/η αλλά σίγουρα σε βοηθούν να βγεις, να δεις κόσμο, να αγοράσεις ό, τι θέλεις και να ξεσκάσεις, οπότε δε μιζεριάζεις. Τώρα αν και από τα δύο πάσχεις μάλλον θα πρέπει να αλλάξεις τακτική ή να κάνεις κάτι να αποκτήσεις τουλάχιστον το ένα.
Σε σχέση: Η ερωτική σου διάθεση θα είναι πολύ ανεβασμένη οπότε η μέρα αλλά πολύ περισσότερο η νύχτα με το ταίρι σου αναμένεται μάλλον συναρπαστική.

ΛΕΩΝ
Ελεύθερος/η: Με τη Σελήνη στο ζώδιό σου από το πρωί σου δίνεται μια μεγάλη ευκαιρία να ξεχωρίσεις, να γοητεύεις και με το φλογερό σου ταμπεραμέντο να γίνεις το επίκεντρο όπου κι αν πας. Είναι η κατάλληλη μέρα για να κάνεις μια δυναμική παρουσία, να κλέψεις εντυπώσεις και καρδιές και φυσικά να επιδιώξεις είτε να έρθεις κοντά με ένα άτομο που σου αρέσει εδώ και καιρό είτε να κάνεις μια καινούργια, συναρπαστική, ερωτική γνωριμία.
Σε σχέση: Ίσως ζητήσεις πιο επίμονα απ' όσο συνηθίζεις να πραγματοποιήσει ο σύντροφός σου μια χάρη ή μια επιθυμία σου αλλά, εξαιτίας του ότι μάλλον θα τον ρίξεις στο φιλότιμο ή θα του το περάσεις ότι είναι σημαντικό για σένα, δε θα σου χαλάσει το χατίρι.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Ελεύθερος/η: Στο μυαλό σου μπορεί να στριφογυρίζει σήμερα μια πληροφορία ή ένα σχόλιο του ατόμου που σου αρέσει και να προσπαθείς να το ερμηνεύσεις με το δικό σου πάντα σκεπτικό. Παρ' όλα αυτά, επειδή υπάρχει περίπτωση να ρίχνεις μεγαλύτερο βάρος απ' όσο χρειάζεται, θα ήταν καλύτερο να το συζητήσεις και με ένα έμπιστό σου άτομο να δεις κι αυτό τι πιστεύει.
Σε σχέση: Είναι ιδανική μέρα για να χαλαρώσεις και να προσφέρεις στον εαυτό του κάθε πολυτέλεια που νομίζεις ότι αξίζει. Γι' αυτό σταμάτα να σκέφτεσαι τις δουλειές που πρέπει να γίνουν ή ζήτα από το σύντροφό σου να αναλάβει, έστω τα βασικά για να σε ξεκουράσει.

ΖΥΓΟΣ
Ελεύθερος/η: Σήμερα θα γίνεις το κέντρο της προσοχής και θα τραβήξεις τα βλέμματα πάνω σου με τον ερωτισμό και τη γοητεία που θα εκπέμπεις γι' αυτό να κανονίσεις με κάποιους φίλους σου να πάτε κάπου με αρκετό και καλό κόσμο. Είναι η ευκαιρία σου να γνωρίσεις ένα δυναμικό, ελκυστικό άτομο, με έντονη προσωπικότητα και δεν πρέπει να την αφήσεις ανεκμετάλλευτη.
Σε σχέση: Μια έξοδος με το ταίρι σου σε ένα όμορφο, προσεγμένο εστιατόριο ή θέατρο θα προσφέρει μια πολυτέλεια στην καθημερινότητά σας και θα αναθερμάνει και τον έρωτά σου για εκείνο.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Ελεύθερος/η: Με ανεβασμένη διάθεση αλλά και μεγάλη αποφασιστικότητα είσαι σήμερα γι' αυτό και θα βγεις μπροστά να φανείς και να εντυπωσιάσεις ενδεχομένως κι ένα πρόσωπο που προς το παρόν υπάρχει έντονο φλερτ μεταξύ σας αλλά δεν έχει γίνει το επόμενο βήμα. Ο μαγνητισμός σου είναι αδιαμφισβήτητος αυτή την περίοδο, οπότε αν πάρεις τις κατάλληλες πρωτοβουλίες, θα πετύχεις το στόχο σου.
Σε σχέση: Σήμερα είναι πιθανό να ασχοληθείς με ένα επαγγελματικό σου θέμα, για να αποδείξεις σε όλους ότι μπορείς να τα καταφέρεις αλλά ο σύντροφός σου μάλλον θα δυσαρεστηθεί γιατί φαίνεται να σε ενδιαφέρει περισσότερο η γνώμη των άλλων κι όχι αυτός κι οι ανάγκες του.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Ελεύθερος/η: Παρότι είσαι άνθρωπος αυθόρμητος και ειλικρινής, εντούτοις σήμερα θα κρατήσεις τα προσχήματα και δε θα εκδηλώσεις τα συναισθήματά σου για ένα άτομο γιατί δε θέλεις ακόμα να εκτεθείς. Επιδιώκεις να κερδίσεις το ενδιαφέρον του και να αποκτήσει την καλύτερη εικόνα για σένα, οπότε δε θα δώσεις δικαιώματα με τη συμπεριφορά ή τα λόγια σου.
Σε σχέση: Με πολύ πάθος θα υποστηρίξεις την άποψή σου σε μια συζήτηση που θα έχεις με το ταίρι σου κι ενδεχομένως να επιμείνεις να περάσει το δικό σου, ανεξάρτητα από το αν τα προσπαθεί να σου αποδείξει ότι κρίνεις μονόπλευρα και δεν είσαι αντικειμενικός/η.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Ελεύθερος/η: Η αυτοπεποίθηση και η αρχηγική προσωπικότητα που θα βγάλεις, αν βρεθείς κάπου, θα είναι το απόλυτο αφροδισιακό για ένα άτομο και θα το τραβήξεις σαν μαγνήτης. Βέβαια ενδέχεται εσύ να μην έχεις τέτοια πρόθεση και να σε εκπλήξει η αντίδρασή του αλλά σύντομα θα ανακτήσεις την περιβόητη ψυχραιμία σου και θα παίξεις ένα αρκετά τολμηρό ερωτικό παιχνίδι μαζί του.
Σε σχέση: Σεξουαλικά σήμερα είσαι φωτιά και θα φροντίσεις να ικανοποιήσεις τις επιθυμίες σου με το σύντροφό σου του οποίου η ανταπόκριση θα είναι κάτι παραπάνω από θετική.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Ελεύθερος/η: Η Σελήνη έχει περάσει από το πρωί στον 7ο οίκο σου, σκορπώντας φως και λάμψη στη μέρα σου. Θα έχεις απίστευτη σιγουριά και έναν αέρα στη συμπεριφορά σου που φυσικά δε θα αφήσει αδιάφορο το αντίθετο φύλο. Γι' αυτό φλέρταρε, διασκέδασε, κάνε γνωριμίες αλλά όσο μπορείς προσπάθησε να ελέγχεις το Εγώ σου και να επιδείξεις μια ωριμότητα στις ερωτικές επιλογές σου.
Σε σχέση: Η Κυριακή ξεκινά με κέφι και ζωντάνια και ίσως έχεις τη διάθεση να προσφέρεις το κάτι παραπάνω στον εαυτό σου και το ταίρι σου είτε με νότα πολυτέλειας στο μεσημεριανό τραπέζι ή με μια όμορφη έξοδο.

ΙΧΘΥΕΣ
Ελεύθερος/η: Ίσως σήμερα παρασυρθείς με τα όνειρα που κάνεις για ένα άτομο τα οποία ακόμα και για σένα είναι πολύ μεγάλα, αλλά δε φαίνεται να σε χαλάει, αφού, παρότι ξέρεις ότι πολύ πιθανό να μη γίνουν πραγματικότητα, εσένα σου αναπτερώνουν το ηθικό και σε ανεβάζουν σε ψυχολογία συν ότι δε βλάπτεις κανένα. Άλλωστε είσαι της πεποίθησης ότι αν στοχεύεις τα πολλά, μπορεί να πετύχεις έστω δυο τρία...
Σε σχέση: Δε θα έλεγες όχι για μια έξτρα περιποίηση και φροντίδα από το σύντροφό σου που θα σε έκανε να ένιωθες βασιλιάς/σα και θα εκτιμήσεις ένα ωραίο πρωινό ή γεύμα. Πάντως, αν δεν βλέπεις κίνηση από την πλευρά του, δεν είναι κακό να του το ζητήσεις...

Γρήγορα και απλά, η ομορφιά είναι στο χέρι σου!

* Η δική σου σχέση έχει πίστη και αφοσίωση; Mάθε τα πάντα εδώ.

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για το iPhone, το iPad ή το iPod σου!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved