Ερωτικό ωροσκόπιο 31/12

Σε σχέση ή... free; Διάβασε καθημερινά τις προβλέψεις για τα ερωτικά του ζωδίου σου από το astrology.gr

Ερωτικό ωροσκόπιο 31/12

ΚΡΙΟΣ
Ελεύθερος/η: Στο κατώφλι της νέας χρονιάς ίσως σε πιάσει προς στιγμή μια ανησυχία αλλά σύντομα θα αφήσεις πίσω έγνοιες και προβλήματα και θα κοιτάξεις με αισιοδοξία το μέλλον αλλά και με περισσότερη επιμονή και τόλμη να κυνηγήσεις την τύχη σου στον έρωτα. Όσο πιο πολύ σκέφτεσαι ότι «ο επιμένων νικά» τόσο παραπάνω θα πωρώνεσαι.
Σε σχέση: Σε γενικές γραμμές τα πράγματα κυλούν καλά για σένα και στα οικονομικά, κυρίως όμως στα ερωτικά. Γεμάτος/η συναισθήματα λοιπόν σήμερα το βράδυ και με γιορταστική διάθεση θα αποχαιρετήσεις τον παλιό χρόνο με το ταίρι σου.

ΤΑΥΡΟΣ
Ελεύθερος/η: Με τη Σελήνη να συνεχίζει να βρίσκεται στο δικό σου ζώδιο είσαι αποφασισμένος/η να κάνεις πράξη όλα όσα έχεις στο μυαλό σου, ιδιαίτερα ό, τι αφορά στα ερωτικά σου αφού πλέον ξέρεις τι θέλεις και πως μπορείς να το αποκτήσεις. Οι ευκαιρίες υπάρχουν, εσύ είσαι στα καλύτερά σου εμφανισιακά και ψυχολογικά, το μόνο που σου μένει είναι να το εκμεταλλευτείς και να αν χρειαστεί να ρισκάρεις και λίγο.
Σε σχέση: Σήμερα ίσως υπάρξει μια ένταση με το σύντροφό σου πιθανόν εξαιτίας μιας επιμονής σου να μη δεχτείς μια πρότασή του γιατί θέλεις κάτι άλλο αλλά θα εκτονωθεί γρήγορα και αγαπημένοι θα υποδεχτείτε την καινούργια χρονιά.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Ελεύθερος/η: Ενδεχομένως να έχεις άγχος ή μια συναισθηματική υπερένταση, σήμερα κι όπως αντιλαμβάνεσαι κάτω από αυτές τις συνθήκες, αν χρειαστεί, δε θα μπορέσεις πάρεις μια σωστή απόφαση στα ερωτικά σου. Προσπάθησε να ηρεμήσεις και να ανεβάσεις το ηθικό σου μέρα που είναι. Μετά θα δεις ότι όλα θα γίνουν πιο εύκολα κι απλά.
Σε σχέση: Είσαι χαμηλών τόνων σήμερα κι ενδεχομένως να θέλεις να περάσεις το βράδυ με το σύντροφό σου και την παρέα δυο – τριών καλών φίλων κι όχι με κόσμο που δεν γνωρίζεις καλά ή σε κάποιο άλλο σπίτι.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Ελεύθερος/η: Με πολύ κέφι ετοιμάζεσαι να αποχαιρετήσεις τη χρονιά και είναι πολύ πιθανό να έχεις κανονίσει με την παρέα σου μια βραδινή έξοδο για να διασκεδάσετε. Μέσα στη χαρούμενη και γιορτινή ατμόσφαιρα υπάρχει η περίπτωση να σε πλησιάσει ένα άτομο που θα σε ελκύσει αρκετά και η ελπίδα σου θα αναπτερωθεί γιατί θα νιώσει ότι κάτι πολύ καλό επιφυλάσσει ο καινούργιος χρόνος στα ερωτικά σου.
Σε σχέση: Είναι πολύ πιθανό να υποδεχτείτε με το ταίρι σου το νέο έτος μαζί με φιλικά σας πρόσωπα, είτε στο σπίτι τους είναι κάπου έξω. Η ευδιαθεσία, τα γέλια και τα πειράγματα δε θα λείψουν.

ΛΕΩΝ
Ελεύθερος/η: Τουλάχιστον ένα μέρος της βραδιάς προβλέπεται να το περάσεις μαζί με πρόσωπα της οικογένειάς σου, αρκετό φαγητό, ποτά αλλά και πολύ κέφι. Αργότερα ίσως βγεις είτε να συναντήσεις ένα πρόσωπο που έχει μπει πρόσφατα στη ζωή σου ή με κάποιο φίλο και διάθεση για τρέλες. Το χιούμορ και η λάμψη σου θα είναι αυτά που θα ελκύσουν τους πάντες γύρω σου κι ίσως κάποιο άτομο θελήσει να συνεχίσετε... το γλέντι και μετά.
Σε σχέση: Μάλλον στο σπίτι με καλεσμένους θα περάσεις την παραμονή της πρωτοχρονιάς και με το σύντροφό σου από νωρίς θα ξεκινήσετε τις ετοιμασίες, ώστε να είναι όλα άψογα για το βράδυ.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Ελεύθερος/η: Με καλή διάθεση και παρέα συγγενών και γνωστών θα αλλάξεις το χρόνο και ίσως ξεχάσεις και τον καημό σου για ένα άτομο που ήθελες και η έκβαση δεν ήταν αυτή που περίμενες. Να διατηρήσεις την αισιοδοξία σου και τη δύναμη να παλέψεις για κάτι καλύτερο στην ερωτική σου ζωή και αυτός πρέπει να γίνει ένας από τους βασικούς σου στόχους για φέτος.
Σε σχέση: Μέσα στη χαλαρότητα της ημέρας θα βρεις την ευκαιρία και μεταξύ σοβαρού κι αστείου θα μιλήσεις στο ταίρι σου για κάποια πράγματα που σε ενοχλούν και ίσως βάλεις επιτέλους κάποιες νέες βάσεις στην επικοινωνία σας.

ΖΥΓΟΣ
Ελεύθερος/η: Μπορεί να κάνεις μια μικρή υπερβολή σήμερα αλλά η μέρα το απαιτεί και μάλιστα θα τη χαρείς κιόλας. Πολύ πιθανό να βγεις έξω με παρέα για να διασκεδάσεις ενώ η γοητεία σου θα είναι πολύ έντονη. Θα παίξεις, θα φλερτάρεις κι ίσως προκαλέσεις λίγο παραπάνω κι ένα άτομο που θα σου αρέσει, όλα με στυλ όμως και μέσα στο πνεύμα της βραδιάς.
Σε σχέση: Έχεις απαιτήσεις σήμερα και θέλεις να περάσεις πολύ όμορφα με το σύντροφό σου, να υπάρχει αρμονία και ποιότητα κι αυτός είναι πρόθυμος να σου τα προσφέρει προκειμένου να διατηρήσεις το κέφι σου και το χαμόγελό σου.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Ελεύθερος/η: Η Σελήνη συνεχίζει να βρίσκεται στον 7ο οίκο σου, στον Ταύρο και δεδομένου εντός ολίγου ξεκινά μια νέα χρονιά οι ελπίδες και οι προσδοκίες σε πλημμυρίζουν, άλλωστε ο Κρόνος δε σε βαραίνει πια. Πιθανόν να γνωρίσεις ένα άτομο που θα σου δημιουργήσει την αίσθηση ότι μαζί του μπορείς να έχεις το είδος του δεσμού που θέλεις και να σου προσφέρει τη συναισθηματική ασφάλεια που έχεις ανάγκη.
Σε σχέση: Μέσα στη χαλαρότητα της ημέρας ίσως νιώσεις την ανάγκη να έρθεις πολύ κοντά στο ταίρι σου με ένα δώρο ή εξωτερικεύοντας τα συναισθήματά σου και κάποιες σκέψεις σου για το κοινό σας μέλλον.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Ελεύθερος/η: Με λίγα και πολύ εκλεκτά άτομα θέλεις να καλωσορίσεις τη νέα χρονιά, ανθρώπους που αγαπάς και σε αγαπάνε. Ίσως σε πιάσει και μια μικρή μελαγχολία που είσαι μόνος/η, αλλά γρήγορα θα διώξεις από το μυαλό σου κάθε τι αρνητικό και θα διασκεδάσεις. Αν δε χάνεις τον ενθουσιασμό και τη θετική σου ενέργεια, τότε καταφέρνεις τα πάντα.
Σε σχέση: Σήμερα πιθανόν να σου χαλάσει προς στιγμή τη διάθεση ένα ζήτημα που μπορεί να προκύψει στον σύντροφό σου αλλά θα φροντίσεις γρήγορα να επανέλθεις και να μη χαλάσεις τη διάθεσή σου τέτοια μέρα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Ελεύθερος/η: Ίσως σου τη βαρέσει σήμερα κι εκεί που είσαι με μια παρέα ή με πρόσωπα της οικογένειας να θέλεις να πας κάπου έξω, να δεις κόσμο και να διασκεδάσεις. Υπάρχει λοιπόν μεγάλη πιθανότητα να επικοινωνήσεις με κάποιο φίλο και να βγείτε οι δυο σας. Πάντως είσαι στα πάνω σου και με την άνεση στη συμπεριφορά σου η έλξη σου στο αντίθετο φύλο θα είναι πολύ έντονη.
Σε σχέση: Ό, τι κι αν υπάρχει ανάμεσα σε σένα και το ταίρι σου θα το παραμερίσεις, μέρα που είναι και θα φροντίσεις να περάσεις όσο πιο όμορφα γίνεται μαζί του. Πολύ πιθανό να δεχτείτε πρόταση να αλλάξετε το χρόνο με κάποια άτομα από το φιλικό σας περιβάλλον.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Ελεύθερος/η: Σε γενικές γραμμές διανύεις μια περίοδο ερωτικής χαλαρότητας και δεν είναι εύκολο να συμμαζευτείς γιατί κατά βάθος σου αρέσει που είσαι ελεύθερο πουλί. Σήμερα όμως ίσως σου λείψει μια πιο στενή σχέση και ενδέχεται να σου γεννηθεί η επιθυμία για μελλοντική εξασφάλιση. Προς το παρόν πάντως με όποιο τρόπο κι αν επιλέξεις να περάσεις το βράδυ σου θα φροντίσεις να το ευχαριστηθείς.
Σε σχέση: Σήμερα θέλεις να είσαι με το ταίρι σου όσο πιο καλά γίνεται. Θα φροντίσετε να κάνετε τις αγορές σας, να οργανώσετε τη βραδιά σας και να υπάρχει αφθονία στο εορταστικό σας τραπέζι.

ΙΧΘΥΕΣ
Ελεύθερος/η: Το να κάνεις όνειρα για τα ερωτικά σου βγαίνει αυθόρμητα μέσα σου και σήμερα η όλη ατμόσφαιρα σε σπρώχνει να κλείσεις τα μάτια και να ευχηθείς η νέα χρονιά να σου φέρει ένα άτομο που θα σου προσφέρει όλα όσα επιθυμείς. Με αυτή την ελπιδοφόρα σκέψη και τη θετική διάθεση θα είσαι όλη μέρα, ανάμεσα σε ανθρώπους που αγαπάς, περιμένοντας πως και πως την αντίστροφη μέτρηση.
Σε σχέση: Με συγγενείς, γνωστούς και πολύ κέφι, γέλιο και κουβέντι θα περάσετε με το σύντροφό σου το βράδυ, είτε στο δικό σας σπίτι είτε στο δικό τους και όλα θα είναι υπέροχα.

Γρήγορα και απλά, η ομορφιά είναι στο χέρι σου!

* Η δική σου σχέση έχει πίστη και αφοσίωση; Mάθε τα πάντα εδώ.

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved