Ερωτικό ωροσκόπιο 15/8

Οι σημερινές προβλέψεις για τα ερωτικά όλων των ζωδίων από το astrology.gr

Ερωτικό ωροσκόπιο 15/8

ΚΡΙΟΣ

Σήμερα, ο κυβερνήτης σου, Άρης, κάνει μια αρμονική όψη με τον Πλούτωνα, γεγονός που σου εντείνει την ριψοκίνδυνη διάθεση και θέλεις να τα παίξεις όλα για όλα στα ερωτικά σου. Αν είσαι ελεύθερος/η είναι πολύ πιθανό να στριμώξεις συναισθηματικά ένα άτομο που σου αρέσει και βλέπεις ότι τρέφει τα ίδια αισθήματα για σένα ενώ αν έχεις σχέση ίσως κάνεις κάτι ώστε να ανατρέψεις τελείως την κατάσταση και να ξεβολέψεις λίγο το σύντροφό σου αφού βλέπεις ότι το ενδιαφέρον κι η ερωτική του διάθεση έχει ατονήσει.

ΤΑΥΡΟΣ

Ο Άρης που είναι στον 7ο οίκο σου κάνει εξάγωνο με τον Πλούτωνα, επηρεάζοντας αρκετά τη σχέση σου. Ίσως έρθουν στην επιφάνεια κρυμμένες σκέψεις ή βαθύτερα συναισθήματα που όμως θα λειτουργήσουν μελλοντικά θετικά στην εξέλιξή της καθώς πλέον και οι δυο θα γνωρίζετε και τι έχετε κατά νου και πως νιώθετε. Ένα είδος απολυτότητας που θα βγάλεις σε ένα θέμα ίσως δημιουργήσουν μια ένταση, οπότε καλό θα ήταν να μην είσαι τόσο μονοκόμματος/η και να δεχτείς τουλάχιστον να ακούσεις.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Αν είσαι ελεύθερος/η και έχεις γεννηθεί στις αρχές του δεύτερου δεκαημέρου ίσως είναι καλό σήμερα να κινηθείς με προφύλαξη και να κρατήσεις ένα μυστικό που σχετίζεται με μια ερωτική σου υπόθεση γιατί είναι πολύ πιθανό να αποκαλυφθεί και να γίνει μπάχαλο. Επίσης να αποφύγεις, όσο κι αν το θέλεις, να μπλεχτείς με άτομο που είναι δεσμευμένο γιατί δεν αποκλείεται να βρεθείς στη μέση μιας κατάστασης που το λιγότερο άβολη θα μπορούσε να χαρακτηριστεί.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Έντονη ημέρα είναι για σένα σήμερα, γεμάτη ερωτισμό αλλά και ζήλεια για το ταίρι σου και ίσως δύσκολα θα διαχειριστείς όλα αυτά τα συναισθήματα που σε κατακλύζουν. Αποτέλεσμα είναι να υπάρξει μια κόντρα ανάμεσά σας και μια προσπάθεια από την πλευρά σου να του ξεκόψεις μια και καλή κάποιες συνήθειες ή συμπεριφορές που σε ενοχλούν και που μέχρι τώρα ανεχόσουν για χάρη του. Αν είσαι ελεύθερος/η ίσως γνωρίσεις ένα άτομο που θα ξυπνήσει το πάθος μέσα σου αλλά θα σου δημιουργεί και μια ανασφάλεια.

ΛΕΩΝ
Τα πράγματα στα ερωτικά σου απέχουν ακόμα από το σημείο που εσύ έχει θέσει ώστε να θεωρήσεις ότι είσαι πλέον καλυμμένος/η συναισθηματικά αλλά τουλάχιστον έχουν μπει σε ένα δρόμο αρκετά ικανοποιητικό, από σεξουαλικής άποψης. Κάποιες προτάσεις που μπορεί να σου γίνουν σήμερα πιθανόν να σε βάλουν σε πειρασμό, όμως χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή από την πλευρά σου γιατί είτε το άτομο να είναι αγκαζαρισμένο είτε να είναι μόνο για μια νύχτα ενώ εσύ κάνεις όνειρα για παραπάνω.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Έχεις και τη δύναμη αλλά και την αντοχή να ξεπεράσεις κάποιο πρόβλημα που πιθανόν να προκύψει σήμερα στη σχέση σου και που θα δημιουργηθεί από κακόβουλα σχόλια ή συκοφαντίες καλοθελητών που δήθεν νοιάζονται για το καλό σου και θέλουν να σε προστατέψουν. Αν είσαι ελεύθερος/η θα είσαι πιο εσωστρεφής και ίσως ερευνήσεις κάποια νέα στοιχεία που θα αποκαλυφθούν για ένα άτομο που σε ενδιαφέρει.

ΖΥΓΟΣ

Με το σεξαπίλ σου ιδιαίτερα τονισμένο δεν είναι να απορείς γιατί έχεις γίνει πόλος έλξης του αντίθετου φύλου. Αυτό έχει τα καλά του, έχει όμως και τα κακά του καθώς δεν τραβάς πάνω σου μόνο το ενδιαφέρον αυτών που θέλεις αλλά κι αυτών που δεν θέλεις. Ίσως λοιπόν σήμερα κάποιο άτομο σε πιέσει αρκετά για να το βάλεις στη ζωή σου και αυτό θα σε φέρει σε δύσκολη θέση γιατί μεν σε ελκύει αρκετά αλλά σου δημιουργεί την αίσθηση ότι παίζεις με τη φωτιά κι ίσως στο τέλος καείς.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Όποιο σχέδιο είχες καταστρώσει για να κατακτήσεις ένα πρόσωπο που θέλεις ή ό, τι είχες σκοπό σε μια συνάντηση μαζί του, με το εξάγωνο του Άρη στο ζώδιό σου με τον κυβερνήτη σου Πλούτωνα θα έχει επιτυχία αφού έχεις δύναμη, πειθώ αλλά πάνω απ' όλα έντονο μαγνητισμό οπότε είναι λίγο δύσκολο να μπορέσει να σου ξεφύγει το οποιοδήποτε άτομο βάλεις στο στόχαστρό σου. Με μαεστρία θα εκμαιεύσεις τα συναισθήματά του για σένα και θα μπορέσεις να κινηθείς με απόλυτη σιγουριά.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Χωρίς ιδιαίτερο λόγο και αιτία ίσως νιώσεις σήμερα μία βαρυθυμία ή περιορισμό, σαν να θέλει το άτομο που είστε μαζί να σου βάλει τα δυο πόδια σε ένα παπούτσι. Αυτό από μόνο του είναι αρκετό για να σε εκνευρίσει ή να σε προβληματίσει και ενδέχεται να αντιδράσεις. Προσπάθησε όμως να καταλάβεις ότι είναι πολύ πιθανό το ταίρι σου λόγω της φιλελεύθερης συμπεριφοράς σου να φοβάται ή να του δημιουργούνται ανασφάλειες για το τι μέλλει γενέσθαι εξ ου και η συγκεκριμένη στάση.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η όψη του Άρη με τον Πλούτωνας στο ζώδιό σου σήμερα ίσως σε κάνει κάπως πιο επιφυλακτικό/η ή δύσπιστο/η για τα αισθήματα του ατόμου με το οποίο σχετίζεσαι και να αρχίσεις να ψάχνεις πίσω από κάθε του λέξη ή κίνηση κάτι που θα επιβεβαιώσει τις υποψίες σου. Το πιο πιθανό είναι να μη βρεις τίποτα, όχι γιατί το έχει κρύψει αλλά γιατί όλα αυτά είναι δημιουργήματα του μυαλού σου. Αν είσαι ελεύθερος/η η απολυτότητά σου σε οδηγεί στο να μην συμβιβαστείς στο λίγο ή το μέτριο και να επιμείνεις στο στόχο σου, απορρίπτοντας μια πρόταση που δε σου γεμίζει το μάτι.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Τα ζητήματα που μπορεί να σε απασχολήσουν σήμερα ως επί τω πλείστων έχουν να κάνουν με την ερωτική σου ζωή, είτε γιατί θα νιώσεις ότι το πλοίο της αγάπης σου βρήκε σε ύφαλο και από κάπου μπάζει νερά είτε γιατί θα γίνει μια προσπάθεια ελέγχου σου από το σύντροφό σου που θα νιώσεις ότι περιορίζει την ανεξαρτησία σου. Όπως και να 'χει όμως οφείλεις να συζητήσεις μαζί του και να ξεκαθαρίσεις τη θέση σου.

ΙΧΘΥΕΣ

Σήμερα ίσως εισπράξεις από το σύντροφό σου μια αδιαφορία ή εσύ λόγω ενός γεγονότος να κλειστείς στον εαυτό σου ή να ψυχρανθείς μαζί του. Θα επηρεαστείς αρκετά συναισθηματικά και πιθανόν να σου δημιουργηθούν αρνητικές σκέψεις για το κατά πόσο ο έρωτάς σας υπάρχει ακόμα ή φτάνει στα τελευταία του αλλά μια συζήτηση εκ βαθέων μαζί του θα λύσει όλες σου τις απορίες και θα διώξει τις φοβίες σου.

*Η δική σου σχέση έχει πίστη και αφοσίωση; Mάθε τα πάντα εδώ.

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved