Ερωτικό ωροσκόπιο 31/7

Ημερήσιες ερωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Ερωτικό ωροσκόπιο 31/7
ars

ΚΡΙΟΣ

Η ένταση μέσα σας είναι ήδη συσσωρευμένη και εσείς με νύχια και με δόντια συγκρατήστε για να μην εκνευριστείτε ή αρπαχτείτε, ιδιαίτερα με το σύντροφό σας που ξαφνικά σας ενοχλεί ακόμα και γιατί ανασαίνει. Προσπαθήστε να ηρεμήσετε και δοκιμάστε να βγάλετε όλη σας την ενέργεια στην κρεβατοκάμαρα κι όχι σε πρόσωπα.

ΤΑΥΡΟΣ

trs

Η Σελήνη θα βρίσκεται μέχρι και το απόγευμα στο ζώδιό σας κάτι που πέρα όλων των άλλων σημαίνει ότι θα απασχοληθείτε περισσότερο με τον εαυτό σας και τη στάση που πρέπει να κρατήσετε σχετικά με ένα ζήτημα που αφορά στη σχέση σας. Καλό θα ήταν να μην είστε ιδιαίτερα κοφτοί ή αυστηροί και να δείτε τα πράγματα λίγο διαφορετικά.

ΔΙΔΥΜΟΙ

gmn

Έχετε αποφασίσει το τελευταίο διήμερο να μην μετέχετε πουθενά και να ρίξετε όλο το βάρος σας στη δουλειά, ώστε να μην απασχολείστε με τα ερωτικά σας που είναι ένα χάος. Παρόλα αυτά το μυαλό σας αλλά και η διάθεσή σας αδυνατεί να συμμορφωθεί με τις επιταγές σας και ξαναγυρνάει σε αυτό που σας καίει.

astrologoi-astrology-300x100

cncr

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Προσπαθείτε να συγκρατήσετε τον Άρη στο ζώδιό σας και να μην μπλέκεστε σε ερωτικές περιπέτειες γιατί κατά βάθος γνωρίζετε ότι το τέλος θα είναι άδοξο. Όμως από την άλλη δεν μπορείτε να τον αγνοήσετε, αφού μετά από πολύ καιρό νιώθετε αρκετά ζωντανοί και ερωτεύσιμοι, κάτι που ψυχολογικά είχατε μεγάλη ανάγκη.

ΛΕΩΝ

leont

Έχετε μπει, ακόμα κι αν εσείς δεν το καταλαβαίνετε, σε μια φάση σταδιακών αλλαγών είτε στο στυλ σας είτε στην ψυχολογία σας, κάτι που δεν περνάει απαρατήρητο από το αντίθετο φύλο. Παρ' όλη την εύνοια όμως στα ερωτικά σας εσείς διατηρείτε ένα πιο συγκρατημένο προφίλ και αρνείστε να προχωρήσετε στο άγνωστο με βάρκα την ελπίδα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

vrg

Με την Αφροδίτη στο ζώδιό σας μαθαίνετε να διαχειρίζεστε καλύτερα τα αισθηματικά σας και να μην παρασύρεστε από τις προσωρινές ανάγκες. Ψάχνετε για κάτι πιο σταθερό και σίγουρο που μπορεί να σας δώσει μια σχέση και για αυτό είστε και κατά κάποιο τρόπο απρόσβλητοι σε κάθε είδους κολακείες ή αβέβαιες καταστάσεις που σας απομακρύνουν από το στόχο σας.

ΖΥΓΟΣ

lbr

Προσπαθείτε να διαχειριστείτε τα συναισθήματα που τρέφετε για ένα άτομο αλλά η φόρτισή σας είναι αρκετά μεγάλη με αποτέλεσμα να νιώθετε σαν σε τραμπάλα που μία πάει πάνω και μία κάτω. Επειδή πάνω απ' όλα ψάχνετε την ψυχική σας ισορροπία, πρέπει να θυμάστε ότι αν δεν τα εκδηλώσετε, τουλάχιστον ένα μέρος τους, δε θα την πετύχετε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

scrp

Η σχέση σας λόγω Κρόνου έχει τα πάνω και τα κάτω της αλλά ούτε οι πρώτοι είστε ούτε οι τελευταίοι για αυτό είναι λίγο άκαιρο ή ουτοπικό να ψάχνετε το απόλυτο. Σήμερα ίσως είναι η κατάλληλη μέρα να βάλετε κάτω τα καλά και τα κακά της στοιχεία για να διαπιστώσετε, αν αυτά που νιώθετε βασίζονται κάπου ή είναι παιχνίδια του μυαλού σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

sgtt

Αισθάνεστε λίγο απογοητευμένοι το τελευταίο χρονικό διάστημα είτε γιατί κάποια ρίσκα σας στον ερωτικό τομέα δεν σας βγήκαν είτε γιατί παρασυρθήκατε από τον ενθουσιασμό σας για ένα άτομο και τώρα διαπιστώνετε ότι δεν ήταν και πολύ σημαντικό. Σίγουρα δε θα έχετε για πολύ την ίδια διάθεση αφού ο Δίας στον 8ο οίκο σας σάς βοηθά να τα ξεπερνάτε γρήγορα και να πάτε παρακάτω.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

cprc

Το μεγαλύτερο μέρος του καλοκαιριού έχει περάσει ήδη αφού οδεύουμε προς τον τελευταίο του μήνα και σάς κάνει να αισθάνεστε ότι ο πρέπει να κινηθείτε πιο οργανωμένα μεν αλλά γρήγορα στον ερωτικό τομέα. Γι αυτό ίσως σήμερα πάρετε την απόφαση να αποδεχτείτε μια πρόσκληση-πρόκληση από ένα άτομο μόνο και μόνο για να αρχίσετε να μπαίνετε ξανά στο παιχνίδι.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

aqurs

Νομίζετε ότι μπορείτε να διαχειριστείτε τα συναισθήματά σας για ένα πρόσωπο και δεν θέλετε να παρασύρεστε από τις επιθυμίες σας αλλά η πραγματικότητα είναι ότι απλά ψάχνετε να κρατηθείτε από δικαιολογίες για να το αποφύγετε και να μη φανεί πόσο μπλεγμένοι είστε σε αυτή την κατάσταση.

ΙΧΘΥΕΣ

pcs

Είστε πιο αποφασιστικοί και σταθεροί στις κινήσεις και τις απόψεις σας πάνω σε ένα ερωτικό θέμα που σας απασχολεί και αυτό είναι κάτι που σαφώς σας κάνει πιο υπολογίσιμους, αφού σήμερα δεν θα αφήσετε τον εαυτό σας να τυφλωθεί από το συναίσθημα και δε θα βολοδέρνετε από τις γνώμες άλλων.

Κατεβάστε τώρα το νέο μας application, για iphones, ipads και ipods εδώ.

*Η δική σας σχέση έχει πίστη και αφοσίωση; μάθετε τα πάντα εδώ





©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved