Ερωτικό ωροσκόπιο 25/7

Ημερήσιες ερωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Ερωτικό ωροσκόπιο 25/7

ars

ΚΡΙΟΣ

Σήμερα νιώθετε τις μπαταρίες σας τελείως αποφορτισμένες. Είστε κουρασμένοι και θέλετε να ξαποστάσετε λίγο από την ένταση των ημερών και ενδεχομένως να αποφασίσετε, να αποσυρθείτε από την ενεργό δράση ακόμα και ερωτικά για να μαζέψετε τις δυνάμεις σας. Έτσι κι αλλιώς οι μέρες που πλησιάζουν προβλέπονται λίγο έντονες, οπότε θα σας χρειαστεί.

ΤΑΥΡΟΣ

trs

Ηρεμία, ησυχία, τάξη και ασφάλεια για σας σήμερα και ακόμα κι αν έχετε ραντεβού με ένα άτομο που κάτι θετικό πάει να γίνει, θα κρατήσετε πολύ χαμηλούς τόνους γιατί δεν είστε σε φάση να παρασυρθείτε συναισθηματικά. Γενικά θα λειτουργήσετε πολύ συγκρατημένα στις προσωπικές σας σχέσεις, περνώντας εντέχνως το μήνυμα «αγάλι αγάλι γίνεται η αγουρίδα μέλι».

ΔΙΔΥΜΟΙ

gmn

Κάποιες επαγγελματικές σας υποθέσεις σας ίσως σας δημιουργήσουν εκνευρισμό ή άγχος φοβούμενοι ότι δε θα μπορέσετε να τις ολοκληρώσετε ή να τα βγάλετε πέρα. Εξαιτίας όλης αυτής της κατάστασης θα είστε αρκετά τσιτωμένοι και έτοιμοι για λογομαχία με το έτερο ήμισυ, αφού θα πιστέψετε ότι δεν αντιλαμβάνεται την κατάστασή σας.

astrologoi-astrology-300x100
cncr

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Όσο περνούν οι μέρες, τόσο μαζεύετε μέσα σας πακέτο που ακόμα δεν το έχετε προσφέρει. Εξαιτίας του Άρη στο ζώδιό σας νιώθετε ότι κυριαρχεί το συναίσθημα στις όποιες αποφάσεις ή θέσεις καλείστε να πάρετε αλλά δεν μπορείτε να το απομονώσετε και να λειτουργήσετε στεγνά. Κι ακόμα δεν έχετε καταλήξει αν αυτό γίνεται προς όφελός σας.

ΛΕΩΝ

leont

Μια υποχρέωση που έχετε αναλάβει ενδεχομένως να σας αναγκάσει να αναπροσαρμόσετε το πρόγραμμά σας και έτσι το βράδυ σας να δείχνει τελείως για πέταμα, αφού άλλα προσδοκούσατε. Εννοείται ότι η διάθεσή σας θα χαλάσει αλλά προσπαθήστε έστω και την ύστατη στιγμή να χωρέσετε κάπου το άτομο που σας καίει, μήπως και το σώσετε.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

vrg

Με τη Σελήνη στους Ιχθύες η σχέση σας ή γενικότερα οι ερωτικές σας σχέσεις, φαίνεται να σας απασχολούν το μεγαλύτερο κομμάτι της ημέρας. Από την πλευρά σας πιστεύετε ότι κάποια πράγματα πρέπει να γίνουν για να υπάρξει συνέχεια ενώ από την άλλη άκρη τα μηνύματα που παίρνετε δεν είναι τόσο ενθαρρυντικά ή σαφή και αυτό σας μπερδεύει.

ΖΥΓΟΣ

lbr

Έχετε καταναλώσει αρκετό χρόνο και φαιά ουσία στα προσωπικά σας και τη σχέση σας και βλέπετε ότι τον τελευταίο καιρό, πάνω που πάτε να χαλαρώσετε, κάτι καινούργιο προκύπτει και σας κάνει να τρέχετε. Σήμερα αισθάνεστε κάπως εξαντλημένοι και χωρίς κουράγιο ακόμα και να θυμώσετε ή να διεκδικήσετε το δίκιο σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

scrp

Ενώ ήσασταν κάπως πιο ήρεμοι και χαλαροί τις προηγούμενες ημέρες κάποιες καθυστερήσεις ή αλλαγές θα παρουσιαστούν σε ένα ραντεβού σας ίσως σας κάνουν χάσετε κάθε καλή διάθεση και να σας πάρει από κάτω. Αναποδιές συμβαίνουν όμως συχνά με τον Κρόνο στο ζώδιό σας γι' αυτό, αν μπορείτε μην το ακυρώσετε γιατί μπορεί να χάσετε.

ΤΟΞΟΤΗΣ

sgtt

Νιώθετε ανακούφιση και μόνο στη σκέψη της χαλάρωσης σήμερα, αφού γενικά έχετε δώσει τα ρέστα σας αυτές τις μέρες και περιμένετε πως και πώς να επιστρέψετε στο σπίτι σας και να ξεκουραστείτε. Όσο περνάει η ώρα όμως η διάθεσή σας αλλάζει και δείχνετε να ξαναζωντανεύετε, οπότε αποφασίζετε να μην μείνετε μόνοι σας στο σαλόνι σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

cprc

Αρκετή δουλειά και τρέξιμο έχει η σημερινή μέρα αλλά για κάποιο λόγο εσείς αισθάνεστε καλά γιατί δε σας μένει χρόνος να πολυσκεφτείτε. Οι μνήμες από τα παλιά, οι συγκρίσεις τύπου πως ήσασταν και πως είστε ή ένα άτομο από το παρελθόν που μπορεί να σας θυμήθηκε και να θέλει να ξαναμπεί στη ζωή σας είναι αρκετά για να σας τρελάνουν.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

aqurs

Σήμερα θα καταλήξετε στο συμπέρασμα ότι τελικά το να αγχώνεστε και να βασανίζεστε για τα ερωτικά θέματα είναι μάλλον άσκοπο, αφού ό, τι είναι να γίνει θα γίνει με ή χωρίς τη θέλησή σας. Και μιας και δεν είστε από τα άτομα που πιέζουν ή σπρώχνουν καταστάσεις, αποφασίζετε να γείρετε πίσω και να περιμένετε τις εξελίξεις.

ΙΧΘΥΕΣ

pcs

Η θετική σας ενέργεια σήμερα είναι σαν δροσερό νερό στον καύσωνα για τους άλλους γι' αυτό και θα είστε περιζήτητοι. Εκμεταλλευτείτε την ημέρα να προσεγγίσετε ένα νέο πρόσωπο έστω και φιλικά για αρχή ή φτιάξτε ένα όμορφο σκηνικό για σας και το σύντροφό σας, αφήνοντας απέξω ρουτίνα και προβλήματα.

Κατεβάστε τώρα το νέο μας application, για iphones, ipads και ipods εδώ.

*Η δική σας σχέση έχει πίστη και αφοσίωση; μάθετε τα πάντα εδώ

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved