Ερωτικό ωροσκόπιο 8/7

Καθημερινές ερωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Ερωτικό ωροσκόπιο 8/7

ars

ΚΡΙΟΣ

Πάνω που στρώσατε την κατάσταση και ηρεμήσατε λίγο, δίνετε μια κλωτσιά και χύνετε την καρδάρα με το γάλα. Όχι ότι είναι η πρώτη φορά φέτος ούτε κι η τελευταία, απλά έχετε αποφασίσει να μην αφήσετε κανέναν και τίποτα να σας εκνευρίζει ή να σας στενοχωρεί. Συν το ότι, όλο και κάποια νέα ερωτική φλασιά τρώτε για ένα άτομο, σαν σήμερα καλή ώρα.

ΤΑΥΡΟΣ

trs

Η κυβερνήτης σας, η Αφροδίτη, θα φροντίσει, ώστε ευχάριστες εκπλήξεις να σας συμβούν σήμερα. Ένα ραντεβού ή ένα τηλέφωνο από το πρόσωπο που ενδιαφέρεστε και δεν περιμένατε με τίποτα να επικοινωνήσει μαζί σας, ενδέχεται να σας ξεσηκώσει και να τρέχετε στα καλά του καθουμένου αλλά για τέτοιο λόγο ούτε καν που θα σας νοιάξει.

ΔΙΔΥΜΟΙ

gmn

Τι φταίω εγώ αν έχω τσιγγάνα καρδιά; Έλεγε ένα παλιό τραγούδι και σεις πια, μόνο που δεν το έχετε τυπώσει σε μπλουζάκια σήμερα. Πάνω που είστε εδώ, ήδη έχετε αναχωρήσει για αλλού, χωρίς καλά-καλά να το συνειδητοποιήσει ο άλλος. Και το αστείο είναι ότι κανείς δε σας κρατάει και κακία, ίσως γιατί αποφεύγετε τις υποσχέσεις.

astrologoi-astrology-300x100
cncr

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Με τη Νέα Σελήνη στο ζώδιο σας σήμερα εσείς νιώθετε σαν το λάστιχο που ο ένας το τραβάει στο παρελθόν και στην οικεία συναισθηματική σχέση και ο άλλος στο μέλλον και αυτό που θα μπορούσατε να έχετε. Επειδή κινδυνεύετε όμως να σπάσετε από το πολύ τέντωμα, καλό θα ήταν να αφεθείτε προς την πλευρά που προστάζει η καρδιά σας με ό, τι κι αν επιφέρει αυτή η επιλογή.

ΛΕΩΝ

leont

Η κατάστασή σας σήμερα είναι περίεργη κι αυτό γιατί από τη μια ενδέχεται να μάθετε ένα μυστικό που να αφορά σε σχέση σας και να σας στενοχωρήσει και από την άλλη, εκεί που είστε στα πατώματα και παρακαλάτε τον Ύψιστο να σας δώσει κουράγιο και υπομονή, εξαιτίας της Αφροδίτης με τον Ουρανό, να σας σκάσει κάτι τελείως καινούργιο που θα σας συνεπάρει.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

vrg

Παρόλο που έχετε κοινωνικοποιηθεί αρκετά και έχετε κάνει κάποια νέα γνωριμία που ακόμα όμως είναι σε ντεμί κατάσταση, τύπου λίγο φίλοι λίγο υποψήφιοι εραστές, υπάρχει κάτι από το παρελθόν που σας κρατάει ακόμα δεμένους και δε σας αφήνει να προχωρήσετε. Σήμερα, εξαιτίας όλως αυτών, θα είστε με μετέωρο βήμα προς τα πού να κινηθείτε.

ΖΥΓΟΣ

lbr

Είστε ιδιαίτερα κοινωνικά άτομα και εύκολα κάνετε γνωστούς όμως το τελευταίο χρονικό διάστημα το έχετε ξεχάσει εξαιτίας μιας σχέσης σας που σάς απορροφά αρκετό χρόνο και μυαλό και δε σας αφήνει να ξανοιχτείτε. Σήμερα είναι η κατάλληλη μέρα για να κάνετε ένα άλμα και ίσως διαπιστώσετε ότι από τους πέντε που γνωρίσατε, ένας να αξίζει να πάρει προαγωγή στην καρδιά σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

scrp

Μην αφήσετε τη μέρα να πάει χαμένη γιατί από το πουθενά σήμερα μπορεί να γνωρίσετε τον έρωτα της ζωής σας. Κάτι η Αφροδίτη με τον Ουρανό, κάτι η Νέα Σελήνη στον Καρκίνο, σας σπρώχνουν να κυκλοφορήσετε, ακόμα κι αν δεν πάτε βόλτα αλλά στο σούπερ μάρκετ ή να πληρώσετε ένα λογαριασμό σας. Αν είστε σε διακοπές δε, έχετε ακόμα περισσότερες πιθανότητες.

ΤΟΞΟΤΗΣ

sgtt

Ενθουσιώδεις, περιπετειώδεις και ιδιαίτερα σεξουαλικοί είστε σήμερα. Βέβαια μέσα στην πόλη ίσως περιορίζεστε ή διασπάστε από τις δουλειές και δεν μπορείτε να αποδώσετε τα μέγιστα αλλά αυτό δε σημαίνει ότι δεν θα το επιχειρήσετε. Από την άλλη, αν είστε σε διακοπές ή εκτός, δε θα αφήσετε τίποτα όρθιο.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

cprc

Ψάχνετε και ξαναψάχνετε αιτίες και αφορμές μέσα σας και τελικά δεν αντιλαμβάνεστε τι φταίει και δεν στρώνουν τα ερωτικά σας. Μήπως φταίει η εμφάνισή σας ή ότι η δουλειά σας απορροφά πολύ χρόνο; Μήπως ψάχνετε το απόλυτο ή δεν έχετε ξεπεράσει μια κατάσταση του παρελθόντος; Όλα αυτά σας τριβελίζουν το μυαλό σήμερα και σας ρίχνουν λίγο.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

aqurs

Το έχουμε πει αρκετές φορές και θα το ξαναπούμε! Εσείς με τον Ουρανό είστε κολλητοί και μόνο καλό σας κάνει ακόμα κι αν το αντιλαμβάνεστε μετά. Για σήμερα πάντως το μόνο που μπορείτε να περιμένετε είναι αυτό που δεν σκέφτεστε ότι μπορεί να συμβεί. Ένας νέος έρωτας ή στη λιγότερη ένα άτομο που θα είναι ικανό να σας ταρακουνήσει θετικά θα κάνει την εμφάνισή του.

ΙΧΘΥΕΣ

pcs

Διασκέδαση, χαλαρότητα και τύχη στα ερωτικά σας έχει το μενού της ημέρας. Η έντονα συναισθηματική σας φύση σήμερα θα μπορούσε να γιορτάζει. Έχετε όλη την εύνοια είτε να κάνετε μια καινούργια γνωριμία, αρκετά κοντά στα ιδανικά σας είτε να δώσετε νέα ερωτική διάσταση στην υπάρχουσα σχέση σας.

Κατεβάστε τώρα το νέο μας application, για iphones, ipads και ipods εδώ.

*Η δική σας σχέση έχει πίστη και αφοσίωση; μάθετε τα πάντα εδώ

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved