Προβλέψεις… μετά μουσικής! Δες ποιο τραγούδι σε αντιπροσωπεύει για αυτήν την εβδομάδα!

Ποιο τραγούδι ταιριάζει στο ζώδιό σου αυτή την εβδομάδα;

Προβλέψεις… μετά μουσικής! Δες ποιο τραγούδι σε αντιπροσωπεύει για αυτήν την εβδομάδα!

Η εβδομάδα είναι ιδιαίτερα καλή σίγουρα όμως μετά την Τετάρτη όπου ο Δίας και η Αφροδίτη με τις θετικές όψεις τους παίζουν τα ρέστα τους κάνοντας το χειλάκι μας λίγο – πολύ να γελάσει αλλά και την καρδιά μας να αρχίσει να ξαναχτυπά πιο γρήγορα και φυσικά όχι γιατί ήρθε ο λογαριασμός της ΔΕΗ. Συγχρόνως, η πολυαστρία πλανητών στον Αιγόκερω ίσως οδηγήσει κάποιους να γίνουν αυτόκλητους σωτήρες και ο καθένας από εμάς θα πρέπει να κρατάει μια επιφύλαξη και να παραμείνει ψύχραιμος διότι με τον φοβερό και τρομερό Άρη στον Σκορπιό πολλά μπορεί να συμβούν.

Κριός

Οπλίσου με πείσμα και αφοσίωση και θα καταφέρεις να πετύχεις τους σκοπούς σου. Τι και αν οι πλανήτες στον Αιγόκερω σου τη σπάνε, εσύ με τον Άρη στον 8ο ηλιακό οίκο έχεις το θάρρος και την πυγμή για τον έρωτα και την επιβίωσή σου να κάνεις τα πάντα. Μια πρόκληση ή ένα τηλεφώνημα από πρόσωπο του παρελθόντος θα σε αναστατώσει περισσότερο όμως σεξουαλικά.

Το τραγούδι της εβδομάδας: Tom Jones – Sex bomb

Ταύρος

Με τον Άρη στον Σκορπιό τα «παίρνεις» με όσους είναι εντάξει με τους άλλους αλλά για την δική σου καρδιά σου γίνονται οπλισμένος δολοφόνος. Κι αφού τι είναι χάδι και τι πόνος δεν το καταλαβαίνουν, εσύ παθιάζεσαι και βγαίνεις από τα ρούχα σου και κάνεις τις σχέσεις σου ροντέο. Ωστόσο, η ανατροπή καραδοκεί και με το τρίγωνο Αφροδίτης – Ουρανού ίσως έρθουν τα πάνω – κάτω και ακούσεις από την άλλη πλευρά «νεκρός ή ζωντανός εσένα θα ζητάω».

Το τραγούδι της εβδομάδας: Στέφανος Κορκολής – Το σημάδι του Σκορπιού

Δίδυμοι

«Παίζεις» μα δεν χάνεις αυτή την εβδομάδα και άσε τον Κρόνο και τον Ποσειδώνα να κάνουν τα δικά τους και να σου βάζουν τρικλοποδιές που εσύ τις προσπερνάς την τελευταία στιγμή. Εστιάσου στον τομέα της επικοινωνίας, αφού με τον κυβερνήτη σου, Ερμή, ανάδρομο. ραντεβού, συμβόλαια και συνεργασίες ίσως καθυστερήσουν. Ερωτικά, δεν μασάς με τίποτα και δεν αποκλείεται συναισθηματικά να νιώσεις απρόσμενα την απόλυτη ολοκλήρωση που δεν την σταματά τίποτα.

Το τραγούδι της εβδομάδας: Starship – Nothing gonna stop us now

Καρκίνος

Πολλά πράγματα θα νιώσεις ότι δεν μπορούν να περάσουν από τα χέρια σου. Η πολυαστρία πλανητών στον 7ο ηλιακό οίκο μάλλον σε κάνει έρμαιο των άλλων, άσχετα αν εσύ δίνεις λυσσαλέο αγώνα με την υποστήριξη του Άρη μέσα από τον Σκορπιό. Νομικά ζητήματα ίσως έρθουν στο προσκήνιο για αυτό το ζητούμενο είναι να παραμείνεις σύννομος/η. Αυτό ισχύει και στα αισθηματικά λόγω του ότι οποιοδήποτε παραστράτημα θα σε εκθέσει ανεπανόρθωτα.

Το τραγούδι της εβδομάδας: Πασχάλης Τερζής - Παραστράτημα

Λέων

Με τόσους πλανήτες στον 6ο ηλιακό οίκο δίνεις έναν καθημερινό αγώνα για να τα φέρεις πέρα. Ο Άρης μέσα από τον Σκορπιό σε «τσιγκλάει», μα ουσιαστικά σε κρατά σε εγρήγορση, δείχνοντάς σου πως η γη της επαγγελίας δεν είναι τόσο μακριά. Η παρουσία του Δία μέσα στον 2ο ηλιακό οίκο θα σε βοηθήσει τόσο σε οικονομικό, όσο και σε αισθηματικό επίπεδο να την βγάλεις καθαρή. Ό,τι κι αν λένε οι άλλοι εσύ τα έχεις βρει με τον εαυτό σου και τραγουδάς «Εγώ ειμ' εγώ και τα 'χω βρει με τη δική μου φάτσα».

Το τραγούδι της εβδομάδας: Βασίλης Παπακωνσταντίνου – Εγώ είμαι εγώ

Παρθένος

Από κτήσεως κόσμου ο Παρθένος αναζητά την πρακτικότητα και την εβδομάδα αυτή το σύμπαν σου κάνει τη χάρη με τόσους πλανήτες στον Αιγόκερω. Έτσι, σε ένα σύμπαν που δεσπόζει το πρέπει και το καθήκον, εσύ έχεις βρει τη δική σου Disneyland και περνάς υπέροχα. Αισθηματικά, επίσης είσαι καλά ενώ με τον Άρη στον 3ο οίκο εξωτερικεύεις τα συναισθήματά σου με ένα τρόπο ίσως πρωτόγονο που όμως τονίζει το σεξαπίλ σου.

Το τραγούδι της εβδομάδας: Βίκυ Χαρίτου – Έχω στυλ και σεξαπίλ

Ζυγός

Πολλά πράγματα θα νιώσεις πως σε «κουρδίζουν» και πως προσβάλλουν την αισθητική σου αλλά σκέψου πως αν οι άλλοι θέλουν να είναι κιτς, εσύ δεν πρέπει να χαλιέσαι. Οικονομικά, προσπαθείς να βάλεις μια τάξη αυτό όμως είναι δύσκολο λόγω του ότι η παρουσία του Άρη στον 2ο ηλιακό οίκο φέρνει περισσότερα έξοδα παρά έσοδα. Με την Αφροδίτη στον Τοξότη σε τρίγωνο με τον Ουρανό από την Τετάρτη και μετά ίσως χρειαστεί να βάλεις έτσι γιατί σου ήρθε προσωπίδα για να χαρούν κάποιοι άλλοι.

Το τραγούδι της εβδομάδας: Magic de spell – Ο κλόουν

Σκορπιός

Με τον Άρη στο ζώδιό σου δεν μασάς και μάλιστα έχεις μαζέψει άπλυτα για πολλούς. Η εβδομάδα αυτή με τόσους πλανήτες στον 3ο ηλιακό οίκο θα σε κάνει επικοινωνιακά απόλυτο/η και με μια καρδιά φτιαγμένη μάλλον από ατσάλι. Πολλοί θα σε πουν άκαρδο/η απέναντι σε κάποιους άλλα κανείς δεν ξέρει τι πέρασες από αυτούς το προηγούμενο καιρό. Αισθηματικά, από την Τετάρτη και μετά μπορείς να περιμένεις το... μεγάλο κόλπο.

Το τραγούδι της εβδομάδας: Manowar – Heart of steel

Τοξότης

Οικονομικά το σίγουρο είναι πως υποφέρεις αφού προσβάλλεσαι από χίλιες μεριές. Πολλοί διακρίνουν πως έχεις χάσει το χαμόγελό σου όμως το σύμπαν μεθοδεύει και από Τετάρτη και μετά έστω και παροδικά θα το ξαναβρείς προσφέροντας χαρά τόσο σε σένα όσο και στους άλλους. Συναισθηματικά, ίσως νιώσεις κάπως μπουκωμένος/η και σε επικείμενα τηλεφωνήματα από το παρελθόν πιθανόν να απαντήσεις αλά Γιάννης Μηλιώκας στο τραγούδι που σε αντιπροσωπεύει για αυτή την εβδομάδα.

Το τραγούδι της εβδομάδας: Γιάννης Μηλιώκας – Ανοργασμικιά

Αιγόκερως

Με τόσους πλανήτες στον 1ο ηλιακό οίκο τονίζεις το «εγώ» σου αδιαφορώντας για τα συναισθήματα και τα «θέλω» των άλλων. Επαγγελματικά, χρειάζεσαι νέες ιδέες προκειμένου να πετύχεις αυτά που θέλεις όμως αυτές δεν έρχονται λόγω του ότι διστάζεις να βγεις από την πεπατημένη οδό. Αισθηματικά, πολλές κινήσεις θα υπάρξουν προς το πρόσωπό σου όμως εσύ μάλλον θα βρίσκεσαι απόμακρος/η.

Το τραγούδι της εβδομάδας: De la soul – Me, myself and I

Υδροχόος

Με τον κυβερνήτη τον αισθηματικών σου, τον Ερμή, ανάδρομο αυτή την εβδομάδα αναρωτιέσαι τι σου φταίει πάλι και κολλάς σε πράγματα που δεν πρέπει. Τι είναι λάθος και τι σωστό θα ξανασκεφτείς και ίσως αναθεωρήσεις, αν αυτό που σε συνδέει με ένα πρόσωπο από τα παλιά θελήσεις να εγκαταλείψεις. Επαγγελματικά, θα νιώσεις ότι ήρθες ώρα να ψάξεις λύσεις καθώς θα καταλάβεις ότι δεν μπορείς να εμπιστευτείς άτομα από το κοντινό σου περιβάλλον.

Το τραγούδι της εβδομάδας: Γιάννης Γιαννιάς – Αυτό μου φταίει


Ιχθύες

Η εβδομάδα ξεκινά με εσένα να στεναχωριέσαι γιατί κάποιοι δεν ακολουθούν τους κανόνες και κάνουν ό,τι τους έρθει, όμως στη συνεχεία βλέπεις τα πράγματα αλλιώς. Αρχίζεις να πουλάς τρέλα στου καθενός τη βλακεία και βάζεις πάγο σε επαφές αλλά και δραστηριότητες που δεν οδηγούν εκεί που θες. Με τον Άρη στον Σκορπιό νέα ξεκινήματα θα σε κάνουν να νιώθεις το σφυγμό σου που έντονα θα χτυπάει ενώ πρόσωπο θα καταφέρει στο θεό να σε πάρει αφού θα έχει πάνω σου τρελή επιρροή.

Το τραγούδι της εβδομάδας: Vanilla ice – Ice, ice baby

* Η δική σου σχέση έχει πίστη και αφοσίωση; Mάθε τα πάντα εδώ.

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για το iPhone, το iPad ή το iPod σου!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved