Προβλέψεις… μετά μουσικής! Δες ποιο τραγούδι σε αντιπροσωπεύει για αυτήν την εβδομάδα!

Ποιο τραγούδι ταιριάζει στο ζώδιό σου αυτή την εβδομάδα;

Προβλέψεις… μετά μουσικής! Δες ποιο τραγούδι σε αντιπροσωπεύει για αυτήν την εβδομάδα!

Η εβδομάδα αυτή χαρακτηρίζεται ως μια εβδομάδα έντονη λόγω του ό,τι η παρουσία του Άρη στον Σκορπιό θα φουντώσει τα πάθη. Τρίτη και Τετάρτη είναι ένα διήμερο αρκετά δύσκολο αφού η εξαπάτηση καραδοκεί και, μόλις αποκαλυφθεί, ο θυμός και τα νεύρα θα είναι δύσκολο να κρατηθούν. Την Πέμπτη με το τετράγωνο Ήλιου – Ουρανού θα βγουν αρκετές έχθρες στην επιφάνεια μα θα υπάρξουν και αρκετές αποκαλύψεις, αφού ο ένας θα λέει για τον άλλον. Την Παρασκευή, ο Δίας γυρίζει ανάδρομος, μπλοκάροντας λίγο την κυκλοφορία του χρήματος, ενώ το Σάββατο με την Αφροδίτη σε σύνοδο με τον Κρόνο ίσως ο πόνος, αν και αναπόφευκτος, τελικά να είναι λυτρωτικός.

Κριός

Χρωστάς, σου χρωστάνε, εσύ πληρώνεις, μα δεν παίρνεις μία. Τρίτη και Τετάρτη ίσως βρεθείς μέσα σε συναισθηματική φουρτούνα αφού ο κυβερνήτης του 7ου οίκου σου πραγματοποιεί σύνοδο με τον Ποσειδώνα. Ξαφνικές αλλαγές σχεδίων θα σε εκνευρίσουν, σκέψου όμως πως, έχοντας την ευεργεσία του Δία μέσα στον 6ο οίκο, τα ζητήματα που κυνηγάς στα επαγγελματικά θα τύχουν αναψηλάφησης.

Το τραγούδι της εβδομάδας: Βασίλης Καρράς ft Αλχημιστές- Λόγια φιλικά

Ταύρος

Βρίσκεσαι σε μια άκρως δημιουργική περίοδο, αλλά με τον Άρη απέναντί σου καταλαβαίνεις πως οι άλλοι θα επιχειρήσουν να σου... την πουν. Η παρουσία της Αφροδίτης και του Κρόνου στον 8ο ηλιακό οίκο θα σε βοηθήσει να νοικοκυρέψεις λίγο τα οικονομικά σου και θα συμβάλλει στο να κλείσεις υποθέσεις που σε τυραννούν εδώ και καιρό. Η ανάδρομη φορά του Δία στην Παρθένο ίσως σε φέρει αντιμέτωπο/η με τα «θέλω» του/της συντρόφου σου.

Το τραγούδι της εβδομάδας: Μάκης Χριστοδουλόπουλος – Φτάνει να γυρίσεις

Δίδυμοι

Περνάς καλά, ζεις έντονα την κάθε σου στιγμή, αλλά σου λείπει ρεαλισμός και το plan B. Μεταξύ Τρίτης και Πέμπτης θα νιώσεις πως είσαι μόνιμα με τα μανίκια σηκωμένα έτοιμος/η για καβγά. Την Παρασκευή, με την είσοδο του Ερμή στον 8ο ηλιακό οίκο θέματα που σχετίζονται με εφορίες και τράπεζες θα σε απασχολήσουν ιδιαίτερα. Αισθηματικά, ίσως βιώσεις μια απόρριψη.

Το τραγούδι της εβδομάδας: Άννα Βίσση- Κραυγή

Καρκίνος

Ίσως πρέπει να βγεις από την κουζίνα σου και να αρπάξεις το λάβαρο της επανάστασης για την πατρίδα, το σπίτι και την οικογένειά σου. Τα γεγονότα που συμβαίνουν τριγύρω πιθανόν να πιστεύεις ότι δεν σε πάνε, αλλά τελικά ο Ποσειδώνας σε βοηθά να πετύχεις τους σκοπούς σου το συντομότερο δυνατόν. Από την Παρασκευή, ίσως χρειαστεί να μάθεις να σκέφτεσαι πιο ρεαλιστικά, αλλά κυρίως να σκέπτεσαι τους άλλους.

Το τραγούδι της εβδομάδας: Χρήστος Πάζης- Χαλαρά.

Λέων

Σα λιοντάρι δίνεις έναν έντιμο αγώνα, ο οποίος στην παρούσα φάση δεν διαφαίνεται ότι μπορεί να σε οδηγήσει στο βάθρο του νικητή. Την Τετάρτη με τη σύνοδο Ηλίου – Πλούτωνα αλλά και την Πέμπτη με το τετράγωνο Ήλιου-Ουρανού, θα νιώσεις πως κάποιος με πολύ έντεχνο τρόπο προσπαθεί να σου τραβήξει το χαλί κάτω από τα πόδια. Την Παρασκευή ο Δίας γυρνά ανάδρομος και θα φέρει καθυστερήσεις στην επίλυση οικονομικών ζητημάτων που εκκρεμούν.

Το τραγούδι της εβδομάδας: Νίκος Οικονομόπουλος- Μην φύγεις τώρα

Παρθένος

Το τρένο της επιτυχίας σε περιμένει, αρκεί εσύ να είσαι στον σταθμό. Η παρουσία του Άρη στον Σκορπιό θα σου δώσει επικοινωνιακές αβάντες και θα σε βοηθήσει να μάθεις να παίζεις πολύ καλύτερα το παιχνίδι της μπλόφας. Καλύτερη μέρα είναι η Παρασκευή, αφού ο Ερμής από τον Αιγόκερω και η Σελήνη από την Παρθένο καταλαγιάζουν αρκετά τους κινδύνους, παρέχοντάς σου μεγαλύτερη ασφάλεια.

Το τραγούδι της εβδομάδας: Νότης Σφακιανάκης- Δώσε ένα τέλος

Ζυγός

Η εβδομάδα αυτή είναι δύσκολη για όλους και κατά συνέπεια για σένα. Αν αναζητάς την συναισθηματική σου Ιθάκη θα την βρεις μάλλον σε κανένα ράφι του video club. Τρίτη με Πέμπτη είναι γενικώς ένα «κολασμένο» τριήμερο αλλά θα την παλέψεις. Με τον Άρη στον 2ο οίκο η σπατάλη είναι στην ημερήσια διάταξη.

Το τραγούδι της εβδομάδας: Υποφέρουμε- Νίκος Καρβέλας

Σκορπιός

Με τον Άρη στο ζώδιο σου δεν μασάς «με την καμία». Ο χρόνος λειτουργεί για σένα και Τρίτη με Τετάρτη μπορεί να θέλεις να πεις τίποτα «γαλλικά» σε κανέναν, αφού θα «παίζει» το τετράγωνο με τον Ερμή. Ερωτικά δεν παίζεσαι με τίποτα και μην κάνεις τα πράγματα πολύπλοκα τάζοντας έρωτες από εδώ και από εκεί.

Το τραγούδι της εβδομάδας: Πέγκυ Ζήνα- Έλα νύχτα

Τοξότης

Μια εβδομάδα γεμάτη περιπέτεια θα είναι αυτή. Ο Άρης μέσα από τον 12ο οίκο θα σε κάνει να τρώγεσαι με τα «ρούχα» σου. Θα πρέπει να είσαι προσεκτικός σε οικονομικά ζητήματα μεταξύ Τετάρτης και Πέμπτης σε οικονομικό επίπεδο αφού μπορεί κάτι να ξεκινήσει σαν απλή χασούρα και να καταλήξει εφιάλτης...

Το τραγούδι της εβδομάδας: Βασίλης Παπακωνσταντίνου-Τα χάλια μου

Αιγόκερως

Αναμφισβήτητα είσαι από τους «τυχερούς» με μόνη εξαίρεση την Τρίτη και την Τετάρτη που ο Ήλιος δέχεται προσβολές από Ουρανό και Πλούτωνα και τελικά μπορεί κάποια γεγονότα να σε ξυπνήσουν από το όνειρο με ανυπολόγιστες συνέπειες. Εκεί ίσως με κάποια άτομα κόψεις τα πάρε δώσε. Την Παρασκευή η σύνοδος Αφροδίτης- Κρόνου ενδέχεται να ρίξει την «χαριστική «βολή».

Το τραγούδι της εβδομάδας: Γιώργος Μαζωνάκης- Τελειώσαμε εδώ

Υδροχόος

Το 2016 σου κάνει ιδιαίτερο ποδαρικό αφού δεν ξέρεις πώς να αντιδράσεις μπροστά σε άτομα που έχουν κατά νου να σου ασκήσουν έλεγχο. Την Τρίτη, το τετράγωνο του Ερμή με τον Άρη ίσως σου κάνει τα νεύρα τσατάλια. Η ανάδρομη φορά του Δία στον 8ο ηλιακό οίκο θα φέρει μια έστω και προσωρινή λύση σε ένα δυσεπίλυτο θέμα.

Το τραγούδι της εβδομάδας: Καίτη Γαρμπή-Ανεμοδαρμένα ύψη

Ιχθύες

Η παρουσία του ‘Άρη στον Σκορπιό σου δίνει πόντους. Δείχνεις σαν άτομο πιο κατασταλαγμένο και φαίνεται να ξέρεις τι θέλεις πραγματικά. Από την άλλη κάποιες εργασίες και απρόσκλητες επισκέψεις θα σου κάνουν το πρόγραμμα «κόλαση». Από Παρασκευή θα υπάρξει βελτίωση σε οικονομικό και αισθηματικό επίπεδο.

Το τραγούδι της εβδομάδας: Πάνος Κιάμος-Δεν μου περνάς

* Η δική σου σχέση έχει πίστη και αφοσίωση; Mάθε τα πάντα εδώ.

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για το iPhone, το iPad ή το iPod σου!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved