Προβλέψεις… μετά μουσικής! Δες ποιο τραγούδι σε αντιπροσωπεύει για αυτή την εβδομάδα!

Ποιο τραγούδι ταιριάζει στο ζώδιό σου αυτή την εβδομάδα;

Προβλέψεις… μετά μουσικής! Δες ποιο τραγούδι σε αντιπροσωπεύει για αυτή την εβδομάδα!


Η εβδομάδα αυτή είναι αρκετά περίεργη, αφού δεσπόζει καταρχήν το τετράγωνο του Ερμή με τον Ουρανό την Τρίτη και έτσι δεν θέλει και πολύ να γίνει η επικοινωνία αλλά και όλο το σκηνικό ...ροντέο. Εντάξει, για να μην τα λέμε και όλα μαύρα έχουμε και την είσοδο του Ήλιου στον Αιγόκερω. Παράλληλα, ο Δίας (*ευτυχώς στην ζωή που υπάρχει και αυτός) ο οποίος τόσο καιρό ήταν σε διακοπές σαν ...δημόσιος υπάλληλος, δέχεται ευεργετικές όψεις από την Αφροδίτη και τον Ερμή και έτσι το κλίμα αν και μπορεί να είναι εκρηκτικό εντούτοις δεν θα χάσει τον εορταστικό του χαρακτήρα. Σεξ και δώρα, εδώ και τώρα!

Κριός

Θα χρειαστεί να είσαι σε πνευματική εγρήγορση, αφού ερωτικά θα νοιώσεις ότι σιγά-σιγά θα κάνεις το μεγάλο βήμα. Η χιαστί Αφροδίτης-Ουρανού ίσως σου φέρει μπροστά στα μάτια σου έναν έρωτα με διαφορά ηλικίας. Μετά την Πέμπτη περνάς καλύτερα σε εργασιακό επίπεδο αλλά και σε οικογενειακό. Τα πράγματα πάνε από το καλό στο καλύτερο και πλέον μπορείς να διασκεδάσεις και να περάσεις υπέροχα ζώντας σαν σε παραμύθι

Το τραγούδι της εβδομάδας: Alexander Rybak - Fairytale

Ταύρος

Ίσως χρειαστεί να «τρέξεις» για κάποια δικά σου άτομα και ενδεχομένως να βάλεις το χέρι στην τσέπη. Από την Τετάρτη τα πράγματα γίνονται καλύτερα και ειδικά στα ερωτικά θα είσαι μέσα στην τρέλα αφού θα είσαι σαν να πηγαίνεις στο ρελαντί. Στα επαγγελματικά οι κινήσεις και τα αιτήματά σου θα τύχουν ευνοϊκής αντιμετώπισης ενώ με την Αφροδίτη και τον Ερμή σε τρίγωνο με τον Δία απολαύσεις και χρήμα δεν θα σου λείψουν, όποτε σε φτάνουν τα «ψιλά»...

Το τραγούδι της εβδομάδας: STAN - Αν μου φτάναν τα λεφτά

Δίδυμοι

Η εβδομάδα ξεκινά λες και σου έχει κάνει «ποδαρικό» ο... Επίτιμος». Το τετράγωνο του Ερμή με τον Ουρανό θα σε φρικάρει αφού θα μάθεις πράγματα τα όποια μέχρι τώρα δεν γνώριζες και «κοιμόσουν στα γρασίδια». Έτσι, αρχίζει ένα ξεκαθάρισμα το οποίο θα σε βοηθήσει να βρεις τον δρόμο σου, βγάζοντας όμως τα βαρίδια της ζωής σου. Νέες γνωριμίες θα σε βοηθήσουν να διαγράψεις το παρελθόν

Το τραγούδι της εβδομάδας: Queen-Somebody to love


Καρκίνος

Η εβδομάδα αύτη είναι για σένα δύσκολη, αφού θα έχεις να αντιμετωπίσεις την αμφισβήτηση από τους άλλους αλλά και την αμφιβολία από εσένα. Η έλλειψη καθαρού μυαλού και η συναισθηματική θολούρα ίσως σε φέρουν απέναντι από το πρόσφατο συναισθηματικό σου παρελθόν. Εκεί θα σου έρθουν στο μυαλό όλα τα δύσκολα.

Το τραγούδι της εβδομάδας: Ελένη Χατζίδου – ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ

Λέων

Με τον κυβερνήτη του 7ου οίκου, τον Ουρανό, πρώτα να κάνει τετράγωνο με τον Ερμή και στη συνέχεια να γυρίζει ορθόδρομος, δεν θέλεις πολύ για να απασφαλίσεις. Το μήνυμα της εβδομάδας είναι «κάνε έρωτα και άσε τα ξενέρωτα» και συνάμα «μην προσπαθείς να αποδείξεις στους άλλους ότι δεν είσαι ελέφαντας». Πέμπτη και Παρασκευή τα πράγματα είναι πολύ καλύτερα και ίσως εκεί καταφέρεις να «σκοράρεις».

Το τραγούδι της εβδομάδας: Θάνος Καλλίρης – Γιορτάζω

Παρθένος

Στο ξεκίνημα της εβδομάδας θα νιώσεις πως φλερτάρεις με την τρέλα και με τον Ερμή να πραγματοποιεί όψη συνόδου με τον Πλούτωνα και τετραγώνου με τον Ουρανό ίσως αρχίσεις να μιλάς και λίγο «γαλλικά» σε κάποιους που θα ‘πρεπε. Στον αισθηματικό τομέα, αν και νιώθεις ένα κενό και μια μοναξιά, ο σύντροφός σου είναι εκεί για να σε γεμίσει σε συναισθηματικό και σωματικό επίπεδο.

Το τραγούδι της εβδομάδας: Γιώργος Μαζωνάκης – Ένα κενό


Ζυγός

Η φινέτσα και η ομορφιά δεν θα λείψουν από την ζωή σου αλλά η είσοδος του Ήλιου την Τρίτη στον 4ο οίκο θα σε φορτώσει με ευθύνες στις οποίες ίσως είναι δύσκολο να αντεπεξέλθεις. Μελέτα τις κινήσεις τόσο τις δικές σου όσο και των αντιπάλων σου γιατί στην πραγματικότητα δεν έχεις να φοβηθείς κάτι και ίσως λάβεις μια απάντηση για κάποια ζητήματα. Η παρουσία του Ουρανού στον 7ο ηλιακό οίκο θα σε βγάλει εκτός εαυτού, αφού θα σου είναι δύσκολο να συγκρατήσεις τα νεύρα σου.

Το τραγούδι της εβδομάδας: The Fugees – Killing me softly

Σκορπιός

Η σωματική αναδόμηση που θέλεις να πετύχεις ξεκινάει από την ψυχή και ο έρωτας θα σε τροφοδοτήσει με θετική ενέργεια άσχετα εάν για κάποιους θα είσαι... πονοκέφαλος. Η παρουσία της Αφροδίτης στον 1ο οίκο τονίζει το σεξαπίλ σου αλλά θα χρειαστεί να απαγκιστρωθείς από το παρελθόν και να κοιτάξεις μπροστά. Νέος χρόνος ζυγώνει, νέες εμπειρίες σε περιμένουν.

Το τραγούδι της εβδομάδας: Χρήστος Δάντης – Χριστούγεννα και λοιπόν

Τοξότης

Το τετράγωνο Ερμή – Ουρανού που πραγματοποιείται στις αρχές της εβδομάδας ίσως σου χαλάσει κάποια σχέδια αλλά εσύ δεν μασάς, αφού τα σχέδια είναι για να χαλιόνται, όπως και τα μελομακάρονα είναι για να τρώγονται. Ο κυβερνήτης του ζωδίου σου, ο Δίας, Πέμπτη και Παρασκευή θα δέχεται ευνοϊκές όψεις από την Αφροδίτη και τον Ερμή αντίστοιχα και έτσι οι δύσκολες καταστάσεις θα ανήκουν στο παρελθόν καθώς ο έρωτας και η χαρά θα σε προσκαλούν σε ρεβεγιόν.

Το τραγούδι της εβδομάδας: Αλέξια – Ξυπνάει ο άλλος μου εαυτός

Αιγόκερως

Τα πράγματα πάνε από το καλό στο καλύτερο. Τι κι αν στη σπάει ο Άρης στο Ζυγό, εσύ συνεχίζεις ακάθεκτα. Η είσοδος του Ήλιου την Τρίτη στο ζώδιό σου θα σου δώσει σαφέστατο προβάδισμα έναντι των άλλων και ο έρωτας αλλά και η επίλυση προσωπικών ζητημάτων θα είναι θέμα ωρών. Το Σάββατο με τον Ουρανό να γυρίζει ορθόδρομος αλλά και τη Σελήνη στον Καρκίνο, χρήματα θα πάρεις αλλά όπως τα πάρεις, θα τα σκορπίσεις.

Το τραγούδι της εβδομάδας: Onar & Βασίλης Παπακωνσταντίνου – Δεν χρωστάω σε κανέναν

Υδροχόος

Η εβδομάδα αυτή ενδεχομένως για σένα να είναι λίγο δύσκολη, αφού θα έχεις να αντιμετωπίσεις διάφορες προκλήσεις οι οποίες σχετίζονται τόσο με τα οικονομικά σου όσο και τις διαπροσωπικές σου σχέσεις. Την Τρίτη, με την είσοδο του Ήλιου στον 12ο ηλιακό σου οίκο, πιθανόν να νιώσεις την ανάγκη να απομονωθείς αλλά από την Πέμπτη και μετά τόσο οι υποχρεώσεις και οι φίλοι όσο και ο ορθόδρομος πλέον Ουρανός, ο κυβερνήτης σου, θα σε παρακινήσουν να το ρίξεις λίγο έξω.

Το τραγούδι της εβδομάδας: Λουκιανός Κηλαηδόνης – Θα κάτσω σπίτι

Ιχθύες

Η εβδομάδα κρύβει έντονες συγκινήσεις, λόγω του ότι ο Ήλιος φεύγει από το ζώδιο του Τοξότη και με την είσοδό του στον Αιγόκερω σε βοηθά να πάρεις ψυχολογικές ανάσες. Αισθηματικά, η Αφροδίτη μέσα από τον Σκορπιό σου στέλνει τα vibes του έρωτα και σε παρακινεί να ντυθείς, να στολιστείς και να περάσεις υπέροχα. Επιπρόσθετα, από την Πέμπτη τα πράγματα γίνονται πολύ καλύτερα, αφού ο Δίας μέσα από τον 7ο οίκο δέχεται ευεργετικές όψεις, ευνοώντας τόσο την κοινωνική ζωή όσο και τις σχέσεις. Ζήτω το νέο, πες «αντίο» στο παλιό.

Το τραγούδι της εβδομάδας: Άντζυ Σαμίου – Ούτε καπνίζω, ούτε πίνω

* Η δική σου σχέση έχει πίστη και αφοσίωση; Mάθε τα πάντα εδώ.

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για το iPhone, το iPad ή το iPod σου!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved