Τι θα σου φέρει η εβδομάδα που έρχεται (+special motto για κάθε ζώδιο)

Τι θα μισήσεις και τι θα αγαπήσεις την εβδομάδα που έρχεται;

Τι θα σου φέρει η εβδομάδα που έρχεται (+special motto για κάθε ζώδιο)

ΚΡΙΟΣ

Τι θα μισήσεις: Τις αναβολές αλλά και την τάση των άλλων να σου επιβάλλουν την γνώμη τους. Η είσοδος του Άρη στον 7ο ηλιακό από την Πέμπτη θα φέρει αντιδράσεις, τόσο από τους γύρω σου, όσο και από εσένα.
Τι θα αγαπήσεις: Νέα ξεκινήματα στον οικονομικό τομέα αλλά και ευκαιρίες στα ερωτικά που θα απογειώσουν την ψυχολογία σου.
Το μότο της εβδομάδας: «Έχοντας έρωτα και χρήμα να τσακωθώ με άλλους δεν κάνει, είναι κρίμα»

ΤΑΥΡΟΣ

Τι θα μισήσεις: Την εργασιακή πίεση αλλά και το καθημερινό τρέξιμο σε συνδυασμό με πιθανά μικροπροβλήματα υγείας.
Τι θα αγαπήσεις: Τις ευκαιρίες που θα σου δοθούν να κλείσεις παρελθοντικές υποθέσεις με ευνοϊκούς όρους αλλά και τις προοπτικές που θα σου ανοιχθούν σε επίπεδο σχέσεων.
Το μότο της εβδομάδας: «Με Νέα Σελήνη στο Σκορπιό να σε αγαπήσω μπορώ και εγώ»

ΔΙΔΥΜΟΙ

Τι θα μισήσεις: Τις αλλοπρόσαλλες καταστάσεις στα επαγγελματικά σου αφού κάποιοι, που είναι είτε ηλικιακά είτε ιεραρχικά μεγαλύτεροι, θα προβάλλουν εμπόδια.
Τι θα αγαπήσεις: Την έντονη ερωτική δραστηριότητα αλλά και διάφορα χόμπι ή ασχολίες οι οποίες θα μπουν στη ζωή σου και θα συμβάλλουν στο να περάσεις καλύτερα.
Το μότο της εβδομάδας: «Στον 5ο οίκο μπήκε ο Άρης στον έρωτα κάνε ότι γουστάρεις»

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Τι θα μισήσεις: Τι θα μισήσεις: Ζητήματα που θα ανακύψουν μέσα στο χώρο της οικίας ή με πρόσωπα της οικογένειάς σου αφού όλοι θα ζητούν λύσεις, χάρες και εξυπηρετήσεις από 'σένα.
Τι θα αγαπήσεις: Τα νέα ξεκινήματα και τις προοπτικές που ανοίγονται μπροστά σου με τη Νέα Σελήνη την Τετάρτη στο Σκορπιό να παίζει καταλυτικό ρόλο στην εξέλιξη κάποιων φλερτ.
Το μότο της εβδομάδας: «Στην καρδιά μου βάζω αμπάρες δεν σας κάνω άλλες χάρες»

ΛΕΩΝ

Τι θα μισήσεις: Τι θα μισήσεις: Τους σχολιασμούς αλλά και την κινδυνολογία η οποία θα αναπτυχθεί στο χώρο του σπιτιού. Ακόμα, ότι άτομα από την οικογένειά σου ίσως θελήσουν να βάλεις πλάτη για την επίτευξη ενός δικού τους σκοπού.
Τι θα αγαπήσεις: Την επικοινωνιακή δεινότητα και τις λεκτικές δεξιότητες που θα αναπτύξεις αφού θα σε βγάλουν ασπροπρόσωπο/η στην οποιαδήποτε δύσκολη περίσταση.
Το μότο της εβδομάδας: «Δεν θέλω άλλη πίεση, δεν αντέχω άλλη ύφεση»

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Τι θα μισήσεις: Ότι κάποιοι, φορώντας την «προβιά» του φίλου, θα προσπαθήσουν να οικειοποιηθούν δικά σου επιτεύγματα ενώ παράλληλα, στο χώρο εργασίας, ίσως νιώσεις να υφίστασαι μια έντονη αδικία.
Τι θα αγαπήσεις: Ότι με τη Νέα Σελήνη στον 3ο οίκο θα ξεκαθαρίσεις αρκετά πράγματα που σχετίζονται με αδέρφια, ξαδέρφια αλλά και γείτονες και φίλους.
Το μότο της εβδομάδας: «Με Δία και Πλούτωνα σε όψη θετική με τον Ερμή, θα την πιάσω την καλή»

Δες την ανάλυση του ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ αστρολογικού σου χάρτη ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ εδώ

ΖΥΓΟΣ

Τι θα μισήσεις: Ότι οι άλλοι θα προσπαθήσουν να σε κάνουν ό,τι θέλουν και, δυστυχώς, αυτό θα συμβαίνει με τρόπο που δύσκολα θα μπορείς να αντιμετωπίσεις.
Τι θα αγαπήσεις: Την Νέα Σελήνη που μέσα από τον 2ο οίκο θα σου δώσει προοπτικές λαμβάνοντας κάποια απροσδόκητα χρήματα.
Το μότο της εβδομάδας: «Στα χέρια μου χρήματα πιάνω, τα όνειρα μου τώρα θέλω να κάνω»

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Τι θα μισήσεις: Παρασκηνιακές διαβουλεύσεις και κινήσεις τρίτων πίσω από την πλάτη σου που, θα βλέπεις μεν ότι συμβαίνουν, αλλά δεν θα μπορείς να αντιδράσεις.
Τι θα αγαπήσεις: Την Νέα Σελήνη στο ζώδιό σου που σου δίνει προοπτικές να αλλάξεις, να μάθεις να ελέγχεις τον εαυτό σου και να εκμεταλλευτείς τις κατάλληλες περιστάσεις τη σωστή στιγμή.
Το μότο της εβδομάδας: «Οι ευκαιρίες έρχονται... άρπαξέ τες χωρίς να χάνεις λεπτό»

ΤΟΞΟΤΗΣ

Τι θα μισήσεις: Κρυφές καταστάσεις που θα νιώσεις ότι εξελίσσονται πίσω από την πλάτη σου αλλά και συζητήσεις που στόχο έχουν να «ρίξουν άδεια να πιάσουν γεμάτα».
Τι θα αγαπήσεις: Την παρουσία του Άρη και της Αφροδίτης στο Ζυγό που θα σου δώσουν διπλωματία αλλά και σιγουριά στις κινήσεις σου αφού θα λες τα πράγματα με το όνομά τους χωρίς όμως να θίγεις κανέναν.
Το μότο της εβδομάδας: «Άσε τα λάθη στο παρελθόν και με τον Άρη στο Ζυγό άδραξε το μέλλον»

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Τι θα μισήσεις: Τις δράσεις τρίτων οι οποίοι, παρά τις όποιες προειδοποιήσεις σου, οδηγήθηκαν σε λάθη και τώρα σε καλούν να βγάλεις τα κάστανα από τη φωτιά.
Τι θα αγαπήσεις: Ότι τα ιδανικά και οι προσδοκίες σου θα μπορέσουν να πραγματοποιηθούν μέσα από φίλους αφού, η Νέα Σελήνη στον 11ο οίκο, συνηγορεί προς το δρόμο αυτό.
Το μότο της εβδομάδας: «Αν οι φίλοι σε αγαπάνε τα τηλέφωνα χτυπάνε, μόνο δεν σε παρατάνε»

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Τι θα μισήσεις: Το ότι κάποιοι στον επαγγελματικό τομέα θα σου φορτώσουν τη «λάντζα» ενώ το ευεργετικό αποτέλεσμα θα το καρπωθούν οι ίδιοι, αφήνοντάς σε «στην απ' έξω». Ακόμα, ότι η εκδίκηση είναι ένα πιάτο που τρώγεται κρύο.
Τι θα αγαπήσεις: Ότι με την Αφροδίτη και τον Άρη στο Ζυγό θα αγαπήσεις και θα αγαπηθείς αλλά κυρίως, θα βρεις ανοιχτά μυαλά και αυτιά για τις προτάσεις σου.
Το μότο της εβδομάδας: «Την «λάντζα» εγώ θα την πλύνω, να δείτε τι θα πάθετε ηγέτης μόλις γίνω»

ΙΧΘΥΕΣ

Τι θα μισήσεις: Τις μπερδεμένες καταστάσεις όσον αφορά την εξέλιξη ενός θέματος που απασχολεί τον σύντροφό σου ή κάποιο συνεργάτη σου αλλά και απώλειες κάποιων προνομίων.
Τι θα αγαπήσεις: Ότι θα ανοίξει ο δρόμος για να κάνεις πράγματα που είχες αφήσεις στη μέση. Ακόμα ταξίδια και μετακινήσεις σε μαγικούς προορισμούς είτε κυριολεκτικά με το σώμα είτε μεταφορικά με το νου.
Το μότο της εβδομάδας: «Είμαι ψάρι δεν μασάω, τα όνειρα μου δεν πουλάω»

* Η δική σου σχέση έχει πίστη και αφοσίωση; Mάθε τα πάντα εδώ.

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για το iPhone, το iPad ή το iPod σου!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved