Τι θα σου φέρει η εβδομάδα που έρχεται (+special motto για κάθε ζώδιο)

Τι θα μισήσεις και τι θα αγαπήσεις την εβδομάδα που έρχεται;

Τι θα σου φέρει η εβδομάδα που έρχεται (+special motto για κάθε ζώδιο)

ΚΡΙΟΣ

Τι θα μισήσεις: Υποχωρήσεις και συμβιβασμούς που δεν είναι στο DNA σου. Με τον Ερμή σε τετράγωνο με τον Πλούτωνα όμως δεν έχεις άλλη λύση, εκτός βέβαια αν θες κατά βάθος κάτι να το «διαλύσεις».
Τι θα αγαπήσεις: Ότι στη δουλειά δεν θα χάσεις χρόνο και ευκαιρίες και, όπου πρέπει, θα είσαι «κακό παιδί» γιατί σου αρέσει, όπως αρέσει και στους γύρω σου.

Το μότο της εβδομάδας: «Αγαπώ τον εαυτό μου και όσους με παίρνουν στα σοβαρά»

ΤΑΥΡΟΣ

Τι θα μισήσεις: Δυσάρεστες ειδήσεις που σου φέρνει ο Ερμής σε τετράγωνο με τον Πλούτωνα. Εσύ θες να σπάσεις τη δίαιτα like there is no tomorrow, η Αφροδίτη στην Παρθένο όμως σου λέει «πρέπει να κάνεις δίαιτα, δεν πάει άλλο, το τζιν δεν κουμπώνει».
Τι θα αγαπήσεις: Ότι προς το τέλος της εβδομάδας με την Αφροδίτη σε σύνοδο με το Δία, ίσως αισθηματικά κάτι νέο σου χτυπήσει την πόρτα και δεν θα είναι ούτε courier ούτε πιτσαδόρος.

Το μότο της εβδομάδας: «Είναι μεγάλη ευλογία να έχεις σε τρίγωνο τον Δία».

ΔΙΔΥΜΟΙ

Τι θα μισήσεις: Ότι όλη μέρα θα είσαι στο «πέρα - δώθε». Με τον Άρη στην Παρθένο ζητάς κι εσύ λίγη ηρεμία στο σπίτι, αλλά, αν τη βρεις... χαιρέτα την!
Τι θα αγαπήσεις: Την Τετάρτη και την Πέμπτη, που η Σελήνη είναι στον Υδροχόο, θα αφοπλίσεις με έξυπνες ιδέες και ατάκες οποιονδήποτε θέλει να βγάλει στη φόρα, παλιές αμαρτωλές σου ιστορίες.

Το μότο της εβδομάδας: «Νευρική υπερένταση και αν έχω, βαρύ νταλκά στη ζωή δεν θα φορέσω»

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Τι θα μισήσεις: Την αφόρητη πίεση που σου ασκεί ο Πλούτωνας. Το έτερόν σου ήμισυ δεν έχει έλεος. Στείλε το λοιπόν στην ευχή του «Θεού» και ας σπάσει ο πολυέλαιος.
Τι θα αγαπήσεις: Τη σύνοδο της Αφροδίτης με τον Δία την Κυριακή, που σε ωθεί σε «τρέλες» που γουστάρεις γιατί είναι με δίχτυ ασφαλείας.

Το μότο της εβδομάδας: «Σκληρέ Πλούτωνα όλα τα γκρεμίζεις, λίγο δεν λυγίζεις αλλά δεν με καταστρέφεις»

ΛΕΩΝ

Τι θα μισήσεις: Ότι η Αφροδίτη στην Παρθένο θέλει να «μαζευτείς» οικονομικά και αισθηματικά ενώ ξέρει η Miss «παρατηρητική» ότι με την οικονομία έχεις αλλεργία.
Τι θα αγαπήσεις: Καταρχήν την ίδια σου την ύπαρξή σου, αφού φλερτ και κομπλιμέντα, ζήλιες και ισχυρές διεκδικήσεις θα σε κάνουν να νιώσεις «ευλογία» γιατί είσαι πόλος έλξης. Επίπλέον, «τυχερά» και «δώρα» που θα τα «τιμήσεις». Σιγά μην τα αφήσεις.

Το μότο της εβδομάδας: «Έχω κάτι που τραβάει σαν μαγνήτης και ακόμη και ο Κρόνος δεν μου κάνει ζημιά γιατί με αγαπά»

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Τι θα μισήσεις: Τη βιασύνη σου, με τον Άρη στο ζώδιο σου, για θέματα οικονομικά, ερωτικά και μυστικά. Επίσης όποιον σε κρίνει γιατί αναλύεις το κάθε τι.
Τι θα αγαπήσεις: Το νέο σου στυλ, την τάξη και την πειθαρχία που η Δευτέρα και η Τρίτη φέρνουν, και ότι πλέον, με το Δία στο ζώδιό σου, κάθε μέρα θα είναι για 'σένα μια καινούργια ευκαιρία.

Το μότο της εβδομάδας: «Δεν ψειρίζω το κάθε τι, θέλω ευτυχία πραγματική»

Δες την ανάλυση του ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ αστρολογικού σου χάρτη ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ εδώ

ΖΥΓΟΣ

Τι θα μισήσεις: Τη Δευτέρα και την Τρίτη. Η Σελήνη είναι στον αυστηρό Αιγόκερω και ίσως νιώσεις ότι κάποιοι θέλουν να σου γίνουν στενός κορσές. Λες και δεν ξέρουν ότι εσύ δεν είσαι σαν τους άλλους αυτούς , που κάνουν τους μεγάλους.
Τι θα αγαπήσεις: Ότι μετά από μια βδομάδα γεμάτη τρέξιμο και αμφισβήτηση θα έχεις την ευκαιρία μέσα στο Σαββατοκύριακο, με την Αφροδίτη σε σύνοδο με το Δία, να ενδώσεις σε γλυκούς πειρασμούς.

Το μότο της εβδομάδας: «Ψάχνω την ισορροπία, έρωτας είναι η αιτία»

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Τι θα μισήσεις: Όσα θα μάθεις και όσα θα πεις γιατί θα είναι ένοχα μυστικά που πληγώνουν. Η μια κουβέντα θα φέρει την άλλη αλλά εσύ... θα έχεις χρόνο για άλλο πόνο;
Τι θα αγαπήσεις: Ότι η κοινωνικότητά σου θα είναι στα φόρτε της ενώ το τέλος της εβδομάδας σε βρίσκει με μια φιλία να σου ανάβει το πράσινο φως για κάτι περισσότερο.

Το μότο της εβδομάδας: «Δεν κάνω πίσω, θα σε νικήσω»

ΤΟΞΟΤΗΣ

Τι θα μισήσεις: Όσους σου μιλάνε για τάξη και συνέπεια αλλά και όσους επιχειρήσουν να σε φέρουν προ των ευθυνών σου. Ο επαγγελματικός σου χώρος ίσως γίνει ροντέο, ίσως γίνει αρένα.
Τι θα αγαπήσεις: Την Τετάρτη και την Πέμπτη που η Σελήνη κυβερνάται από τον ανατρεπτικό Ουρανό και εσύ ως πνεύμα αντιλογίας θα κάνεις τα δικά σου. Επίσης, την είσοδο του Ήλιου στον Σκορπιό την Παρασκευή, που θα φέρει μυστικές καταστάσεις που θα σε εξιτάρουν.

Το μότο της εβδομάδας: «Ανατρέπω, ανατρέπεις, ανατρέπει, η δικιά μου η τρέλα όλα τα επιτρέπει»

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Τι θα μισήσεις: Καταστάσεις, λόγια και συζητήσεις που έρχονται από τον προηγούμενο μήνα να σου κάνουν και αυτή την εβδομάδα το μυαλό καζάνι. Ειδήσεις που θα φτάσουν στα αυτιά σου και δεν θα είναι ευχάριστες.
Τι θα αγαπήσεις: Ότι μέσα στα δύσκολα θα βρεις πρόσωπα που νοιάζονται πραγματικά και θα σου δώσουν τη στήριξή τους, μεταστρέφοντας θετικά τις ελπίδες και τα όνειρα σου.

Το μότο της εβδομάδας: «Χτύπα και άλλο θα τα αντέξω... μη φοβάσαι θα την παλέψω»

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Τι θα μισήσεις: Ότι μπαίνεις στο μάτι του κυκλώνα όσον αφορά σε ζητήματα που έχουν να κάνουν με παιδιά, φλερτ και απολαύσεις.
Τι θα αγαπήσεις: Χρήματα που θα μπουν στον τραπεζικό σου λογαριασμό και οικονομικές συναλλαγές οι οποίες θα σε βοηθήσουν να κάνεις αυτά που θέλεις. Τι άλλο; Ότι, με τον Δία και τον Άρη στον 8ο ηλιακό οίκο, το σεξ θα είναι σε αφθονία.

Το μότο της εβδομάδας: «Επιστρέφω τα δανεικά μου και κάνω τα δικά μου»

ΙΧΘΥΕΣ

Τι θα μισήσεις: Όποιον στις σχέσεις και τις συνεργασίες σου θέλει να αναλάβει αυτόκλητο ρόλο ελεγκτή ή κηδεμόνα στη ζωή σου.
Τι θα αγαπήσεις: Ευκαιρίες που θα κάνουν τις σχέσεις σου να «αναστηθούν» και νέες γνωριμίες με πρόσωπα που σου ταιριάζουν και αγαπούν το ρομαντισμό και την αυθεντικότητα.

Το μότο της εβδομάδας: «Μην προσπαθείς να με κατεβάσεις από τα σύννεφα, δεν μου αρέσει αυτή που έχει όνομα "πραγματικότητα"»

* Η δική σου σχέση έχει πίστη και αφοσίωση; Mάθε τα πάντα εδώ.

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για το iPhone, το iPad ή το iPod σου!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved