Παιδική αστρολογία 28/9 - 4/10

Οι εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις για τις μικρές σας αγάπες...

Παιδική αστρολογία 28/9 - 4/10

Κριός

Αποζητά την επιδοκιμασία!
Με τον Ήλιο να κινείται αυτή την εβδομάδα στο έβδομο ηλιακό του σπίτι το Κριαράκι σας αποζητά την επιδοκιμασία τόσο των ανθρώπων του οικογενειακού του περιβάλλοντος, όσο και της αγαπημένης του δασκάλας. Η συμπεριφορά του θ' αλλάζει κάθε δυο και τρεις, καθώς θα επηρεάζεται από τα λόγια και τις αντιδράσεις των ατόμων που είναι γύρω του. Αν έχετε καλεσμένους σπίτι και κρίνει ότι είναι ευχάριστοι και ενδιαφέροντες θα κάθεται μαζί σας και δεν θα ξεκολλάει.

Ταύρος

Κτητικότητα στο κόκκινο!
Με τον κυβερνήτη του, την Αφροδίτη στο ζώδιο του Λέοντα η κτητικότητα του μικρού Ταύρου κτυπάει κόκκινο. Μονοπωλεί με τα σκέρτσα του την προσοχή σας και περιμένει από εσάς να δείχνετε ενδιαφέρον και θαυμασμό για τα κατορθώματα του. Με το Δία να διελαύνει από το πέμπτο του ηλιακό σπίτι ενθαρρύνετε την καλλιτεχνική του φύση, εφοδιάζοντάς το με χαρτόνια και πολύχρωμους μαρκαδόρους ή γράφοντάς το σε μια σχολή χορού ή σε ό,τι άλλο έχει προδιάθεση.

Δίδυμοι

Η προσωποποίηση του γέλιου και της χαράς!
Ο μικρός Δίδυμος, με τον Ήλιο και τον Ερμή αυτή την εβδομάδα να κινούνται στο ζώδιο του Ζυγού και στο πέμπτο ηλιακό του οίκο, είναι η προσωποποίηση του γέλιου και της χαράς. Τα τερτίπια του προκειμένου να σας τουμπάρει και να κάνει το δικό του ή να εξασφαλίσει περισσότερο χρόνο παιχνιδιού πολλές φορές είναι άξια θαυμασμού. Το άτομο που θα του διηγηθεί εντυπωσιακές ιστορίες ή θα του δείξει πράγματα που δεν έχει κάνει άλλη φορά, θα γίνει το αγαπημένο φιλαράκι του.

Καρκίνος

Ένας πραγματικός γρίφος!
Το τρυφερό Καρκινάκι σας αυτή την εβδομάδα είναι ένας πραγματικός γρίφος. Με τον Άρη να κάνει την είσοδο του στο ζώδιο της Παρθένου και στο τρίτο του σπίτι, τη μια στιγμή ψάχνει την αγκαλιά της μανούλας για να τρυπώσει και να νοιώσει ζεστασιά και ασφάλεια, και την άλλη επιζητά την ανεξαρτησία του και προσπαθεί να σας δείξει πόσο μεγάλωσε. Ενθαρρύνετε τις πρώτες του προσπάθειες για αυτονομία, λέγοντάς του πόσο καλά τα καταφέρνει και χαρίστε του απλόχερα το χάδι σας.

Λέων

Επιδεξιότητα στο λόγο!
Η επιδεξιότητα που χειρίζεται το λόγο αυτή την εβδομάδα το μικρούλι σας είναι πράγματι εντυπωσιακή. Με τον Ερμή στο αέρινο ζώδιο του Ζυγού η ετοιμολογία του είναι αφοπλιστική σε όποιους το προκαλούν αλλά και βοηθητική στα παιδάκια που αντιμετωπίζουν κάποιο πρόβλημα και ζητούν τη συμβουλή του. Παρά το νεαρό της ηλικίας του, δείχνει ν' ακούει με προσοχή κάθε τι που του λένε και αυτό που τελικά προτείνει μόνο επιπόλαιο δεν είναι.

Παρθένος

Διευρύνει τους ορίζοντές του!
Αυτή την εβδομάδα το αγγελούδι σας κάνει φιλότιμες προσπάθειες να διευρύνει τους ορίζοντές του. Με τον Έρμη στο μεσουράνημα του επιδιώκει, όποτε του δίνεται η ευκαιρία, να μαθαίνει καινούργια πράγματα. Μια ξένη γλώσσα, μια ομαδική δραστηριότητα ή παιχνίδια κατασκευών στην κυριολεξία θα το ενθουσιάσουν. Ενθαρρύνετέ το, φέρνοντάς το σε επαφή με τους αντίστοιχους χώρους και τα κατάλληλα για εκείνο άτομα. Ανταποκριθείτε στις έξυπνες ερωτήσεις του με ενδιαφέρον.

Fotolia 23839239 Subscription XXL

Ζυγός

Ένα χαριτωμένο πειρακτήρι!
Χαριτωμένο, κοινωνικό και με περιπαικτική διάθεση αυτή την εβδομάδα το Ζυγάκι σας. Με τον Ήλιο στο ζώδιό του το μουτράκι του λάμπει και με τα έξυπνα λογάκια του γοητεύει τους πάντες. Ό,τι κι αν ζητήσει, κανείς δεν μπορεί να του αντισταθεί και έτσι καταφέρνει και κάνει το δικό του στο πι και φι. Στις ομαδικές δραστηριότητες είναι πρώτο και καλύτερο. Όταν όμως το παιχνίδι τελειώνει και πρέπει να επιστρέψετε στο σπίτι, τα πράγματα δυσκολεύουν και θα χρειαστεί να επιστρατεύσετε όλη σας τη διπλωματία για να το πείσετε.

Σκορπιός

Κάνει του κεφαλιού του!
Με την Αφροδίτη να διελαύνει στο ζώδιο του Λέοντα και στο μεσουράνημα του αυτή την εβδομάδα, ο μικρός Σκορπιός έχει βαλθεί να κάνει του κεφαλιού του. Από τη μια δίνει διαταγές σε όλους και από την άλλη είναι προκλητικά ανυπάκουο σε όποιον διανοηθεί να του βάλει φρένο. Ιδιαίτερα απαιτητικό αν βάλει κάτι στο πολυμήχανο μυαλουδάκι του, θα χρειαστεί υπομονή και συζήτηση για να το πείσετε για το αντίθετο. Όσο κι αν διαμαρτύρεται να ξέρετε ότι έχει πάρει το μήνυμα.

Τοξότης

Αγνοεί προκλητικά τον κίνδυνο!
Με τον Άρη να κινείται στο υψηλότερο σημείο του ωροσκοπίου του αυτή την εβδομάδα το δυναμικό Τοξοτάκι σας αγνοεί προκλητικά τον κίνδυνο. Το ανήσυχο πνεύμα του διψάει για περιπέτεια και επινοεί αριστοτεχνικά διάφορους τρόπους προκειμένου να ξεφύγει από την προσοχή τη δική σας και της δασκάλας και να κάνει ό,τι είναι απαγορευμένο. Οπλιστείτε με υπομονή και αντιμετωπίστε με ψυχραιμία τις σκανταλιές του που δεν έχουν τελειωμό. Οι μικροτραυματισμοί είναι σε ημερήσια διάταξη.

Αιγόκερως

Ξεκάθαρα πράγματα!
Όπως όλα τα ζώδια της Γης έτσι και ο μικρός Αιγόκερως λειτουργεί καλύτερα όταν τα πράγματα είναι ξεκάθαρα. Αυτή την εβδομάδα με τον Άρη να κινείται στο ένατο ηλιακό του σπίτι, αν κάτι το ενοχλεί θα σας το ξεφουρνίσει χωρίς πολλά λόγια. Αφιερώστε του χρόνο και κάντε μαζί του μια ουσιαστική συζήτηση. Δείτε τι το απασχολεί πραγματικά και ρωτήστε το τη γνώμη του. Προτρέψτε το να μοιράζεται τις σκέψεις του για να λύνονται άμεσα τα θέματα που θα προκύπτουν κάθε φορά.

Υδροχόος

Δεν κουράζεται να μαθαίνει!
Το πανέξυπνο Υδροχοάκι σας δεν κουράζεται ποτέ να μαθαίνει, κι αν μάλιστα το θέμα το ενδιαφέρει πέφτει με στην κυριολεξία με τα μούτρα. Αυτή την εβδομάδα με τον Ήλιο και τον Έρμή να κινούνται στο αέρινο ζώδιο του Ζυγού και στο ένατο ηλιακό του σπίτι, εφοδιάστε το με βιβλιαράκια με λεξούλες και αριθμούς ή ακόμα καλύτερα με ένα πολύχρωμο αριθμητήριο. Το μυαλουδάκι του είναι σαν σφουγγάρι και η μνήμη του είναι εντυπωσιακή. Το μόνο που χρειάζεται είναι σωστή κατεύθυνση.

Ιχθύες

Ο ρόλος της τέχνης!
Η τέχνη παίζει καθοριστικό ρόλο στη ζωή του ευαίσθητου μικρού σας, και μαζί με τον κατάλληλο δάσκαλο, μεγαλώνοντας θα γίνει μια γέφυρα για να προσεγγίσει τον κόσμο των μεγάλων. Με την Αφροδίτη αυτή την εβδομάδα να κινείται στο ζώδιο του Λέοντα, υπάρχουν πολλές πιθανότητες το καμάρι σας να βγάλει στην επιφάνεια την καλλιτεχνική φύση του. Σε αυτή την περίπτωση δώστε του τα κατάλληλα ερεθίσματα ώστε να το ενθαρρύνετε να την εκφράσει.

*Θέλεις να μάθεις τι προβλέπουν για σένα τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved