Παιδική αστρολογία 14/9 - 20/9

Οι εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις για τις μικρές σας αγάπες...

Παιδική αστρολογία 14/9 - 20/9

Κριός
Αυτοανακηρύσσεται αρχηγός!
Ο ανταγωνιστικός χαρακτήρας του μικρού Κριού δεν θα μπορούσε να βρει καλύτερο χώρο να εκφραστεί από αυτό του παιδικού σταθμού. Θαρραλέος και τολμηρός, δεν διστάζει μπροστά σε καμιά πρόκληση. Με τον κυβερνήτη του τον Άρη να κινείται αυτή την εβδομάδα στο βασιλικό ζώδιο του Λέοντα επιβάλλεται με ευκολία στο περιβάλλον του και αυτοανακηρύσσεται αρχηγός. Οι αθλητικές ομαδικές δραστηριότητες θα τον βοηθήσουν όχι μόνο να εκτονώνει την περίσσεια ενέργειά του αλλά και να μάθει να συνεργάζεται.

Ταύρος
Αντίσταση σε νέες εμπειρίες!
Σαν ζώδιο της Γης, ο μικρός Ταύρος προτιμά τους ανθρώπους που γνωρίζει και τα πράγματα με τα οποία είναι εξοικειωμένο. Μοιάζει σαν να μην είναι έτοιμος για νέες εμπειρίες, η αλήθεια όμως είναι ότι θέλει το χρόνο του για να εμπιστευτεί ένα νέο περιβάλλον και να νοιώσει άνετα. Αυτή την εβδομάδα με τον κυβερνήτη του την Αφροδίτη στον τέταρτο ηλιακό του οίκο θα χρειαστεί να επιστρατεύσετε όλη σας τη διπλωματία για να του κεντρίσετε το ενδιαφέρον για το σχολείο και να το ξεκουνήσετε από τις συνήθειές του.

Δίδυμοι
Κοινωνικότητα και φιλομάθεια!
Η κοινωνικότητα και η φιλομάθεια του μικρού Δίδυμου το κάνουν να μην βλέπει την ώρα να διαβεί την πόρτα του νηπιαγωγείου. Με τον Άρη στο ζώδιο του Λέοντα και στο τρίτο ηλιακό του σπίτι η σπιρτάδα του μυαλού του και η ετοιμολογία του θα το κάνουν να ξεχωρίσει από τ' άλλα παιδάκια. Όσο εύκολα όμως μιλάει τόσο δύσκολα ακούει όταν του μιλάνε. Η τάση του να «πετάγεται» χωρίς να του δίνει η δασκάλα το λόγο και να διακόπτει τους άλλους μπορεί να δημιουργήσει ένα κομφούζιο στην τάξη. Μάθετέ του την αξία της υπομονής.

Καρκίνος
Επηρεασμός από το περιβάλλον!
Το ευαίσθητο Σεληνόπαιδό σας επηρεάζεται από τη συναισθηματική κατάσταση των ανθρώπων με τους οποίους έρχεται σε επαφή και ο ψυχικός του κόσμος αντιδρά ανάλογα. Τώρα που ένα καινούργιο κεφάλαιο αρχίζει στη ζωή του - παιδικός σταθμός/ νηπιαγωγείο και άγνωστα άτομα μπαίνουν στην καθημερινότητά του θα χρειαστεί συνεχής προσπάθεια εκ' μέρους σας μέχρι να εγκλιματιστεί στη νέα κατάσταση. Με τον 'Ήλιο στο ζώδιο της Παρθένου η γνωριμία μ' ένα παιδάκι του ιδίου φύλου θα είναι η αιτία ν' αφήσει τη φούστα της μαμάς.

Λέων
Δύσκολη η ώρα του αποχαιρετισμού!
Το χαρισματικό Λιονταράκι σας λατρεύει να σκηνοθετεί παραστάσεις και να υποδύεται τον πρωταγωνιστικό ρόλο. Στην πρώτη του επαφή με το σχολείο, προετοιμαστείτε για δράματα. Με το που θ' ανοίξει η πόρτα του σπιτιού και θα έρθει η ώρα του αποχαιρετισμού, το πιο πιθανό είναι να κλάψει και να γαντζωθεί στην αγκαλιά σας. Η ένταση Θα υποχωρήσει με σταθερή αντιμετώπιση. Αν διαπιστώσει ότι δεν μπορεί να σας πείσει, θα συνεχίσει για λίγο τα δάκρυα, αλλά στο τέλος θα το πάρει απόφαση.

Παρθένος
Η φροντίδα της τσάντας του!
Ο μικρός Παρθένος δύσκολα εξωτερικεύει τα συναισθήματά του και σπάνια δείχνει τον ενθουσιασμό του. Σαν ζώδιο της Γης είναι πρακτικό και μεθοδικό. Του αρέσει να φροντίζει τα πράγματα του και θα εκτιμήσει αν το αφήσετε να φτιάξει τη σχολική του τσάντα και να πάρει μαζί του το αγαπημένο του παιχνίδι. Με τον κυβερνήτη του τον Ερμή να μπαίνει ανάδρομος από τις 17 του μήνα καλό θα ήταν να μην το υποχρεώσετε να συμμετέχει σε κάποιο σπορ μέχρι να εκδηλώσει το ίδιο την επιθυμία.

Fotolia 18818057 Subscription XXL

Ζυγός
Αποδοχή, αναγνώριση, ενθάρρυνση!
Αποδοχή, αναγνώριση των ικανοτήτων του και ενθάρρυνση είναι τα τρία βασικά συστατικά για να ενταχθεί πιο ομαλά το αγγελούδι σας στη σχολική ζωή. Ο Ερμής στο ζώδιο του μικρού σας αυτή την εβδομάδα το κάνει ιδιαίτερα συμπαθητικό. Συνεργάσιμο με τη δασκάλα του και φιλικό με τους συμμαθητές του κερδίζει τις συμπάθειες από τη πρώτη στιγμή. Με την Αφροδίτη στο ζώδιο του Λέοντα η άνεση με την οποία χειρίζεται το λόγο το βοηθάει να πείθει εύκολα τους άλλους για τις απόψεις και τις ιδέες του.

Σκορπιός
Βάζει τους δικούς του κανόνες!
Το Σκορπάκι σας είναι ένα περήφανο παιδάκι και για κανένα λόγο δεν επιτρέπει να το αμφισβητούν. Αυτός είναι ένας από τους λόγους που συχνά για να πετύχει αυτό που θέλει, υιοθετεί συμπεριφορές που δεν περιμένει κανείς. Με τον κυβερνήτη του τον Άρη αυτή την εβδομάδα στο ζώδιο του Λέοντα, είναι εμφανής η τάση του να βάζει δικούς του κανόνες, όταν πάνε το στριμώξουν οι συμμαθητές του. Αυτή η συμπεριφορά μπορεί να οφείλεται εν μέρει σε ανταγωνισμό αλλά σίγουρα είναι και ένας μηχανισμός αυτοάμυνας.

Τοξότης
Δίψα για γνώση!
Ο κυβερνήτης του ο Δίας προικίζει το μικρό Τοξότη με ένα ανήσυχο πνεύμα που διψάει για γνώση. Θ' αγαπήσει τα σχολείο, παρά τους κανόνες και τους περιορισμούς του, αν του δώσετε να καταλάβει ότι είναι το μέσον που θα το βοηθήσει να διευρύνει τους ορίζοντές του και να γνωρίσει άγνωστους τόπους και χαμένους πολιτισμούς. Τις περιόδους που ο Ερμής θα είναι ανάδρομος θα δυσκολεύεται να συγκεντρωθεί, θα ξεχνάει τις εργασίες που θα του βάζει η δασκάλα και θα κάνει λάθη από αφηρημάδα ή βιασύνη.

Αιγόκερως
Οι πρώτες του μάχες!
Με την είσοδό του στο σχολείο ο μικρός Αιγόκερως θα δώσει τοις πρώτες μάχες του με το άγχος. Η γνωστή υπευθυνότητά του και η ανάγκη του να είναι σωστό σε ό,τι κι αν κάνει πολλές φορές επιβαρύνουν την ψυχολογία του. Οπλιστείτε με υπομονή και εξηγείστε του ότι όσο κι αν προσπαθεί δεν γίνεται να τα κάνει όλα τέλεια. Τα λάθη είναι ανθρώπινα και δεν έχουν ηλικία. Με τον κυβερνήτη του τον Κρόνο να μπαίνει στις 18 του μήνα στο δωδέκατο του οίκο αν θέλει να μένει μόνο του κάποιες φορές μην το εμποδίσετε.

Υδροχόος
Δεν μπαίνει σε καλούπια!
Το ευφυές Υδροχοάκι σας είναι ένα ελεύθερο πνεύμα που δεν τιθασεύεται, ούτε μπαίνει σε καλούπια. Του αρέσει να κάνει τα πράγματα με το δικό του τρόπο και το σχολείο δεν θα το κάνει ν' αλλάξει την τακτική του. Είναι ο τύπος του μαθητή που θα τα κάνει όλα την τελευταία στιγμή και ποτέ δεν θα ξέρετε τι ακριβώς κάνει. Όσο κι αν προσπαθήσετε να το πείσετε να λειτουργήσει αλλιώς τόσο πιο άκαμπτο θα γίνεται. Αποδεχτείτε την ιδιαιτερότητά του και θαυμάστε την μοναδική επιχειρηματολογία του.

Ιχθύες
Μιλήστε του με εικόνες!
Σαν παιδί του Ποσειδώνα, το Ψαράκι σας, διαθέτει πλούσια φαντασία και αντιλαμβάνεται καλύτερα όταν του μιλάει κάποιος με εικόνες. Οι καθημερινές υποχρεώσεις του σχολείου μπορεί να το δυσκολεύουν γι' αυτό και θα χρειαστεί παρακολούθηση και πρακτική οργάνωση. Αδυναμία του θα είναι οι καλλιτεχνικές δραστηριότητες, η μουσική, η ζωγραφική και ο χορός που αν του δοθεί εγκαίρως η δυνατότητα μπορεί και να διαπρέψει. Με τον Ερμή να μπαίνει ανάδρομος αυτή την εβδομάδα θα δυσκολεύεται να συγκεντρωθεί.

*Θέλεις να μάθεις τι προβλέπουν για σένα τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved