Παιδική αστρολογία 7/9 -13/9

Οι εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις για τις μικρές σας αγάπες...

Παιδική αστρολογία 7/9 -13/9

Κριός
Σχολικά με το δικό του γούστο!
Με τον κυβερνήτη του τον Άρη στο ζώδιο του Λέοντα αυτή την εβδομάδα, το Κριαράκι σας δείχνει ξεκάθαρα ότι θέλει να έχει τον έλεγχο των πραγμάτων. Γι΄ αυτό καλό θα ήταν, όχι μόνο να κάνετε μαζί τις αγορές των σχολικών ειδών, αλλά να το αφήσετε να διαλέξει σύμφωνα με το γούστο του ακόμα κι αν διαφωνείτε. Επιμείνετε μόνο στο ότι τα αντικείμενα που θα χρησιμοποιεί καθημερινά όπως η τσάντα και η κασετίνα θα πρέπει ν' αντέχουν την ταλαιπωρία που θα υποστούν στα χέρια του.

Ταύρος
Προσαρμογή με αργούς ρυθμούς!
Ο μικρός Ταύρος κάνει τα πάντα με το δικό του αργό ρυθμό και η προσαρμογή στο χώρο του σχολείου δεν αποτελεί εξαίρεση. Με την κυβερνήτη του, την Αφροδίτη, στο ζώδιο του Λέοντα βοηθήστε το σε αυτή τη μετάβαση κανονίζοντας να παίξει με παιδάκια που θα είναι μαζί στην ίδια τάξη πριν την έναρξη του νηπιαγωγείου. Ανάμεσα στις άλλες αγορές που θα κάνετε αυτή την εβδομάδα, μην παραλείψετε να του αγοράσετε το δοχείο που θα μεταφέρει το φαγητό του και το παγούρι του.

Δίδυμοι
Καλλιτεχνικές και ομαδικές δραστηριότητες!
Αυτή η εβδομάδα είναι πολύ δημιουργική για το μικρό Διδυμάκι σας και η πλέον κατάλληλη για να ξεκινήσει μια καλλιτεχνική δραστηριότητα. Με τον κυβερνήτη του στο ζώδιο του Ζυγού η συμμετοχή του σε ομάδες θα το βοηθήσει να ξεπεράσει όποια ζόρια κι αν έχει για τον παιδικό σταθμό. Αντίστοιχα, βιβλία για την πρώτη μέρα στο σχολείο θα του προσφέρουν ένα θετικό ξεκίνημα και θα το βοηθήσουν να βρει τρόπους ν' αντιμετωπίσει ό,τι στο μυαλουδάκι του φαντάζει βουνό.

Καρκίνος
Συναισθηματική συμμετοχή!
Ο μικρούλης Καρκίνος έχει ανάγκη από τη συναισθηματική σας συμμετοχή για να νοιώσει ασφαλής και ισορροπημένος τώρα που η καθημερινότητά του πρόκειται ν' αλλάξει. Πείτε του μια όμορφη ιστοριούλα από τη δική σας πρώτη ημέρα στο νηπιαγωγείο, περιγράψτε τη δασκάλα και το παιδάκι που καθόσασταν μαζί στο θρανίο και τονίστε του τις ευχάριστες στιγμές στα διαλείμματα και τα παιχνίδια που μοιραστήκατε. Το πιο σημαντικό όμως είναι να μην το αφήσετε να καταλάβει τη δική σας ανησυχία.

Λέων
Απολαμβάνει να υποδύεται ρόλους!
Το Λιονταράκι σας έχει ανεπτυγμένο από νωρίς το υποκριτικό του ταλέντο και απολαμβάνει στην κυριολεξία να υποδύεται ρόλους. Μια καλή ιδέα – αυτή την εβδομάδα που η Αφροδίτη κόβει βόλτες στο ζώδιό του - θα ήταν να σκηνοθετήσετε μια παράσταση με θέμα: «πρώτη ημέρα στο σχολείο». Απολαύστε το πως γνωρίζεται με τους συμμαθητές του και τι ερωτήσεις κάνει στη δασκάλα. Με το παιχνίδι θα διασκεδάσει, θα χαλαρώσει και θα διαβεί με χαρά το κατώφλι του παιδικού σταθμού.

Παρθένος
Εμπιστοσύνη στις ικανότητές του!
Με τον Ήλιο να κινείται στο ζώδιό του αυτή την εβδομάδα το Παρθενάκι σας θα διαχειριστεί καλύτερα τις ανασφάλειες του για το καινούργιο του περιβάλλον αν δείξετε εμπιστοσύνη στις ικανότητές του, δίνοντας έμφαση στο τι έχει καταφέρει μέχρι τώρα. Η μάθηση που προσφέρει το σχολείο είναι αναμφίβολα το κίνητρο που θα παρακάμψει και την τελευταία αντίσταση του μικρού σας. Τονίστε του ότι κάθε ημέρα που θα περνάει θα μαθαίνει κάτι ενδιαφέρον και θα του αρέσει όλο και πιο πολύ.

Fotolia 40342652 Subscription XXL

Ζυγός
Μαθήματα κοινωνικότητας!
Με τν κυβερνήτη του, Αφροδίτη, να ορθοδρομεί αυτή την εβδομάδα ο μικρός Ζυγός δίνει μαθήματα κοινωνικότητας. Το μυαλουδάκι του είναι ένα εργοστάσιο ιδεών τις οποίες μοιράζεται με όποιον είναι πρόθυμος να τις ακούσει. Έχει ενθουσιασμό για την έναρξη του σχολείου και δεν βλέπει την ώρα να δείξει την καινούργια τσάντα του. Παρ' όλα αυτά μην ξεγελιέστε, όταν έρθει η ώρα του αποχαιρετισμού το πιο πιθανό είναι ότι θα βρει χίλιες δικαιολογίες για να μείνει σπίτι.

Σκορπιός
Αμετακίνητο στις προτιμήσεις του!
Το Σκορπάκι σας ανήκει στην κατηγορία των σταθερών ζωδίων γι' αυτό είναι αμετακίνητο στις προτιμήσεις του. Είναι σημαντικό λοιπόν τώρα που αρχίζει μια ζωή μάθησης να εντοπίσετε τις τάσσεις και τις δυνατότητές του, ώστε να το ενθαρρύνετε στη σωστή κατεύθυνση. Αυτή την εβδομάδα που ο Άρης είναι στο ζώδιο του Λέοντα και στο υψηλότερο σημείο του ωροσκοπίου του για ό,τι κι αν δείξει ενδιαφέρον είναι απίθανο να το βαρεθεί και να το απορρίψει μελλοντικά.

Τοξότης
Εγκλιματίζεται σε χρόνο ρεκόρ!
Ο μικρός Τοξότης θα εγκλιματισθεί σε χρόνο ρεκόρ στο περιβάλλον του σχολείου και θ' αποκτήσει καινούργιους φίλους από την πρώτη ημέρα. Με την Αφροδίτη και τον Άρη στο ζώδιο του Λέοντα και το ένατο ηλιακό του σπίτι το να μαθαίνει καινούργια πράγματα παίζοντας, είναι η καλύτερη του. Ενθουσιάζεται εύκολα με ό,τι διευρύνει του ορίζοντες του, μόλις όμως τα πράγματα ζορίσουν γυρίζει την πλάτη σφυρίζοντας αδιάφορα. Αυτή του η ιδιαιτερότητα μπορεί να δυσκολέψει τη σχέση του με το εκπαιδευτικό σύστημα.

Αιγόκερως
Γνωρίζει ακριβώς τι θέλει!
Το Αιγοκεράκι σας ανήκει στην κατηγορία των παιδιών που γνωρίζει ακριβώς τι θέλει και όταν κάτι δεν το ικανοποιεί, μπορεί να γίνει πεισματάρικο και απόλυτο. Επειδή δίνει μεγάλη σημασία στα πράγματά του, καλό θα ήταν όταν θα πάτε ν' αγοράσετε τα σχολικά του να το αφήσετε να διαλέξει ό,τι του αρέσει, από το σακίδιο του νηπιαγωγείου μέχρι το απλό τετράδιο. Όλα αυτά θα τα βλέπει κάθε ημέρα και είναι σημαντικό τόσο για την καλή του διάθεση όσο και για την απόδοση του στα μαθήματα, να είναι της αρεσκείας του.

Υδροχόος
Ή του ύψους ή του βάθους!
Ο μικρός Υδροχόος είναι ή του ύψους ή του βάθους. Με τον Έρμή στον πέμπτο ηλιακό του οίκο του με χαρά θα δοκιμάσει τις ικανότητές του σε ένα καινούργιο περιβάλλον αρκεί να αισθάνεται αρεστό. Από την αποδοχή των γονιών και των δασκάλων του εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό κατά πόσο δεν θα βλέπει την ώρα να πάει στο σχολείο ή θα στυλώσει τα πόδια κάνοντας σας τη ζωή δύσκολη. Στην απόλυτη πειθαρχία γίνεται υπερκινητικό και αντιδραστικό. Με την Αφροδίτη στον ένατο του οίκο χαρίζει με ευκολία τα πράγματα του.

Ιχθύες
Οι αλλαγές το αναστατώνουν!
Ο μικρός Ιχθύς αγαπά ό,τι τροφοδοτεί την φαντασία του γι' αυτό πολλές φορές παίζει σε ένα φανταστικό κόσμο ή επινοεί φανταστικούς φίλους. Η ευαίσθητη φύση του αναστατώνεται με τις αλλαγές και χρειάζεται συναισθηματική υποστήριξη κάθε φορά που τροποποιείται το πρόγραμμά του. Αυτή την εβδομάδα που η Αφροδίτη κινείται στα ζώδιο του Λέοντα αφιερώστε του περισσότερο χρόνο για συζήτηση και εστιάστε στα ωραία πράγματα που θα μάθει στο νηπιαγωγείο.

*Θέλεις να μάθεις τι προβλέπουν για σένα τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved