Παιδική αστρολογία 17/8 - 23/8

Οι εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις για τις μικρές σας αγάπες...

Παιδική αστρολογία 17/8 - 23/8

Κριός
Μα δεν κουράζεται ποτέ;
Ο μικρός Κριός είναι ένα παιδάκι που ξεχειλίζει από ενέργεια, γι' αυτό και κινείται αδιάκοπα. Αυτή την εβδομάδα με τον κυβερνήτη του, τον Άρη, στο πύρινο ζώδιο του Λέοντα, αν στα σχέδιά σας είναι να ξεκουραστείτε, ξεχάστε το. Η διάθεσή του να είναι στο κέντρο της προσοχής, συχνά θα δημιουργεί ανταγωνισμούς με τα παιδάκια που παίζει και δεν συμμερίζονται τις απόψεις του. Η καλύτερη επιλογή σας είναι η ενασχόλησή του με αθλητικές δραστηριότητες, μήπως και εκτονώσει ένα μέρος της αστείρευτης ενεργητικότητάς του.

Ταύρος
Όλη η οικογένεια μαζί!
Με τον κυβερνήτη του την Αφροδίτη να κινείται σε ανάδρομη φορά αυτή την εβδομάδα, οι ευαισθησίες του μικρού Ταύρου είναι σε ημερήσια διάταξη. Θέλει όλη την οικογένεια συγκεντρωμένη δίπλα του για να νοιώθει ασφαλής και κατ' επέκταση και ισορροπημένος. Ένα αρμονικό περιβάλλον στο οποίο επικρατεί ήρεμος διάλογος παίζει τον πρωταρχικό ρόλο στην καλή ψυχολογία του. Αποφύγετε όσο είναι δυνατό τις εντάσεις και μην τον πιέσετε να κάνει κάτι που δεν θέλει.

Δίδυμοι
Τροφή στο ανικανοποίητο μυαλουδάκι του!
Το Διδυμάκι σας χρειάζεται πολλά και διαφορετικά ερεθίσματα για να δώσει τροφή στο ανικανοποίητο μυαλουδάκι του. Με τον Ήλιο να κινείται αυτή την εβδομάδα στο τρίτο ηλιακό του σπίτι θα πρέπει να είστε κινητή βιβλιοθήκη για να ικανοποιήσετε τις ατελείωτες ερωτήσεις του. Μονοήμερες εκδρομούλες θα το κάνουν ν' απορροφηθεί με τον μικρόκοσμο της φύσης. Μερικά καλά βιβλία θα δώσουν διέξοδο στη φαντασία του και θα το βοηθήσουν να χαλαρώνει τη νευρική του ένταση.

Καρκίνος
Μονοπωλεί την αποκλειστικότητα!
Το ευαίσθητο σεληνόπαιδό σας, όχι μόνο θα επινοεί τρόπους ν' ασχοληθείτε μαζί του αυτή την εβδομάδα, αλλά θα προσπαθήσει και να μονοπωλήσει την αποκλειστικότητά σας. Με παράπονα και κλάματα, θα αναγκάσει κάθε «εισβολέα» της φωλιάς του ν' απομακρυνθεί το ταχύτερο δυνατό. Μια καλή ιδέα θα ήταν να επισκεφτείτε τους παππούδες και τις γιαγιάδες του που δεν του χαλούν χατίρι και του λένε με τις ώρες οικογενειακές ιστορίες. Τα χάδια και οι αγκαλιές τους είναι βάλσαμο για την ψυχούλα του.

Λέων
Ώρες στην παραλία!
Οι ακτίνες του ήλιου επιδρούν θεραπευτικά στην ψυχολογία του μικρού Λέοντα γι' αυτό και το καλοκαίρι είναι η αγαπημένη του εποχή. Αν σχεδιάζετε να μείνετε ώρες στην παραλία και να φύγετε αργά το βράδυ, δεν πρόκειται να σας ζητήσει τίποτα άλλο. Με δύο πύρινους πλανήτες - τον Άρη και τον Ήλιο – να κινούνται αυτή την εβδομάδα στο ζώδιό του, μην το αφήνετε λεπτό χωρίς καπελάκι και αντηλιακό. Φροντίστε επίσης να καταναλώνει πολλά υγρά και χυμούς για να μην αφυδατωθεί.

Παρθένος
Διανοητικές ικανότητες και παρατηρητικότητα!
Το Παρθενάκι σας ξεχωρίζει από πολύ μικρή ηλικία για τις διανοητικές του ικανότητες και την παρατηρητικότητα του. Επιδιώκει ό,τι κάνει να είναι τέλειο γιατί η κριτική το ενοχλεί όσο τίποτε άλλο. Με τον κυβερνήτη του τον Ερμή στο ζώδιο του αυτή την εβδομάδα, φροντίστε να έχει δίπλα του αρκετά βιβλία και παιχνίδια κατασκευών για ν' απασχολεί δημιουργικά το μυαλουδάκι του. Μια καθημερινή, σταθερή ρουτίνα και ένα πρόγραμμα στο φαγητό και τον ύπνο του θα βοηθήσουν ν' αποφύγετε γκρίνιες.

Fotolia 71667267 Subscription XXL

Ζυγός
Χόμπι και κοινωνικότητα!
Με τρεις πλανήτες να διελαύνουν αυτή την εβδομάδα από το 11ο ηλιακό του σπίτι, στο ζώδιο του Λέοντα, το μικρούλι σας έχει πολλά χόμπι και είναι ιδιαίτερα κοινωνικό. Μπορεί όμως να γίνει λίγο δύστροπο και απρόβλεπτο στη συμπεριφορά του όταν οι απόψεις των άλλων δεν συμφωνούν με τις δικές του και να καταφύγει ακόμα και σε λεκτική επιθετικότητα. Σ' αυτή την περίπτωση ένας ήρεμος διάλογος, χωρίς ίχνος κριτικής, θα βοηθούσε να ηρεμίσουν τα πνεύματα και να ξαναβρεί το ρυθμό του.

Σκορπιός
Επιλεκτικό στις παρέες του!
Με τρεις πλανήτες στο μεσουράνημα του και στο ζώδιο του Λέοντα, ο μικρός Σκορπιός επιλέγει με προσοχή τα παιδάκια που θα κάνει παρέα. Γι' αυτό αν σκοπεύετε να βρεθείτε με φίλους που έχουν παιδάκια της ίδιας ηλικίας, φροντίστε να συμφωνεί και το καμάρι σας με την επιλογή σας, για ν' αποφύγετε τα δράματα. Για το βράδυ, επιτραπέζια παιχνίδια, βιβλία ιστορικού περιεχομένου ή με αινίγματα και σπαζοκεφαλιές θα τα χαλαρώσουν και θα το απασχολήσουν ευχάριστα.

Τοξότης
Δεν χορταίνει το παιχνίδι!
Με τρεις πλανήτες να κόβουν βόλτες στο 9ο ηλιακό του σπίτι το Τοξοτάκι σας δεν χορταίνει το παιχνίδι με τους συνομηλίκους του. Αν κάποια στιγμή ξεμείνει από παρέα, θα συνεχίσει το παιχνίδι μαζί σας. Δεν θα ξεχάσει ποτέ τα θαλάσσια σπορ που θα κάνετε μαζί και τα κάστρα που θα φτιάξετε στην άμμο. Μια επίσκεψη στο μουσείο της περιοχής που βρίσκεστε θα του δώσει τροφή για το μυαλό του και τη χαρά της διήγησης των όσων είδε στα φιλαράκια του.

Αιγόκερως
Τι σκέφτεται άραγε το μυαλουδάκι του;
Ο μικρός Αιγόκερως μια χαρά να κρύβει τις σκέψεις και τα συναισθήματα του, πόσο μάλλον αυτή την εβδομάδα που το μυστηριώδες όγδοο σπίτι του, φιλοξενεί τρεις πλανήτες. Όταν όμως θελήσει να μάθει κάτι από σας, θα χρησιμοποιήσει κάθε μέσον προκειμένου να εκμαιεύσει την πληροφορία που χρειάζεται. Η ευθιξία του ενεργοποιείται με κάθε σχόλιο που ακούει – όσο καλοπροαίρετο κι αν είναι – γι' αυτό προσέξτε τα λόγια σας. Αποφύγετε να το επιπλήττετε δημόσια και -προς θεού- μην το συγκρίνετε με άλλα παιδάκια της ηλικίας του.

Υδροχόος
Αδυναμία στις ηλεκτρικές συσκευές!
Από πολύ νωρίς το Υδροχοάκι σας ενδιαφέρεται για οτιδήποτε πρωτοποριακό. Η μεγάλη του αδυναμία όμως είναι κάθε ηλεκτρική συσκευή που μπορεί να διαλύσει και να την επεξεργαστεί με την ησυχία του. Με τον Ερμή στο ζώδιο της Παρθένου αυτή την εβδομάδα, μπορεί να σκαλίσει ό,τι υπάρχει στο οπτικό του πεδίο, ακόμα και πρίζες ή αντικείμενα που μπορεί να προκαλέσουν ατυχήματα. Όταν είστε στην παραλία, προσέξτε να μην είναι εκτεθειμένο, αν κάθεται στην άμμο, γιατί υπάρχει προδιάθεση για ουρολοιμώξεις.

Ιχθύες
Έξω από πειθαρχία και κανόνες!
Οι πειθαρχία και οι κανόνες είναι έννοιες ασύμβατες με τη φύση του μικρού Ιχθύ. Με τον Ερμή να κινείται στο μεταβλητό ζώδιο της Παρθένου αυτή την εβδομάδα, το καμάρι σας δύσκολα θ' ακολουθήσει την καθημερινή ρουτίνα και το πρόγραμμα της οικογένειας. Θα φάει όταν πεινάσει, θα παίξει με τους φίλους που εκείνο θα επιλέξει και θα πάει για ύπνο, όταν οι δυνάμεις του το εγκαταλείψουν τελείως. Όσο κι αν επιμείνετε για κάτι άλλο από αυτό που έχει στο μυαλουδάκι του, δεν θα τα καταφέρετε.

*Θέλεις να μάθεις τι προβλέπουν για σένα τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved