Παιδική αστρολογία 20/7 - 26/7

Οι εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις για τις μικρές σας αγάπες...

Παιδική αστρολογία 20/7 - 26/7

Κριός

Ποιος θα του εναντιωθεί;
Με τον Ήλιο στο ζώδιο του Λέοντα αυτή την εβδομάδα δύσκολα θα μαζέψετε το μικρό σας ζιζάνιο. Έχει άποψη για όλα, προβάλλει τις ιδέες του με μεγάλη άνεση και αλίμονο σε όποιον εναντιωθεί με τις απόψεις του. Ο απόλυτος τρόπος του, κάποιες φορές, μπορεί να σας προβληματίσει, αλλά η αντίδραση για το μικρό σας είναι θέμα επιβεβαίωσης της προσωπικότητάς του και γίνεται ενστικτωδώς. Στην παραλία μην το αφήνετε εκτεθειμένο στον ήλιο, γιατί έχει προδιάθεση για φώτο- αλλεργία.

Ταύρος

Καίει καρδιές!
Με τον κυβερνήτη του ζωδίου του, την Αφροδίτη, να μπαίνει αυτή την εβδομάδα στο πέμπτο ηλιακό του σπίτι, ο μικρός σας θησαυρός δεν περνάει απαρατήρητος σε όποιο περιβάλλον κι αν βρεθεί. Μια βόλτα στην παραλία θα σας επιβεβαιώσει ότι παρά το μικρό της ηλικίας του, το καμάρι σας καίει καρδιές και τα παιδάκια δεν ξεκολλάνε από δίπλα του. Δεν αποκλείεται να σας ζητήσει καινούργια ρουχαλάκια ή να ντύνεται πιο κομψά κάθε φορά που βγαίνετε έξω.

Δίδυμοι

Άσε με μπορώ!
Το ανεξάρτητο Διδυμάκι σας αυτή την εβδομάδα που η Αφροδίτη κάνει την είσοδο της στο ζώδιο της Παρθένου θέλει να κάνει τα πάντα μόνο του. Φαγητό, μπάνιο, παιχνίδι, όταν λέμε όλα, εννοούμε όλα. Σε κάθε προσπάθεια σας να το βοηθήσετε, η φράση «άσε με μπορώ» θα είναι ένα αναπόσπαστο κομμάτι της απάντησής του. Το νου σας όταν παίζει στην παραλία γιατί η περιέργειά του μπορεί να το κάνει ν' απομακρυνθεί χωρίς καν να το καταλάβετε.

Καρκίνος

Ανυπακοή και αντιλογία!
Με τον Άρη να κόβει βόλτες στο ζώδιο του αυτή την εβδομάδα, ο μικρός Καρκίνος αγνοεί επιδεικτικά αυτά που του λέτε. Η ανυπακοή και η αντιλογία κυριαρχούν στο μενού της ημέρας. Αυτή είναι μια προσπάθειά του να σας δείξει ότι μεγάλωσε και θέλει να κάνει τα πράγματα με το δικό του τρόπο. Αν σπάσει ή χάσει όμως το αγαπημένο του παιχνίδι ποιος ακούει τη γκρίνια του. Μπορεί ν' αρχίσει μια νέα φιλία στον παιδότοπο με ένα άλλο μικρό και να γίνουν αχώριστοι, ιδίως αν είναι αγοράκι.

Λέων

Ο πρωταγωνιστής της σκηνής!
Ο μικρός Λέοντας θέλει να είναι ο πρωταγωνιστής της σκηνής και μικροί - μεγάλοι να δίνουν την προσοχή τους μόνο σε εκείνο. Με τον κυβερνήτη του τον Ήλιο μέχρι τις 23 του μήνα στο δωδέκατο ηλιακό του οίκο η μίμηση των ανθρώπων του άμεσου περιβάλλοντος του κυριαρχεί στο ρεπερτόριο του. Επειδή το δερματάκι του είναι πολύ ευαίσθητο αποφύγετε χημικά εντομοαπωθητικά και προστατέψτε το από τσιμπήματα εντόμων κυρίως όταν βρίσκεται στη φύση.

Παρθένος

Καθρέπτη, καθρεπτάκι μου!
Με την Αφροδίτη να κάνει την είσοδο της αυτή την εβδομάδα στο ζώδιο του, το Παρθενάκι σας ψάχνει δικαιολογίες για ν' αλλάζει συνεχώς ρούχα. Περνάει ώρες μπροστά στον καθρέπτη και καθυστερεί να ετοιμαστεί κάθε φορά που είναι να βγείτε έξω. Ο λόγος που άρχισε ξαφνικά να ενδιαφέρεται αν είναι αρεστό είναι γιατί νοιώθει τα πρώτα σκιρτήματα ενός αθώου παιδικού έρωτα. Αν δείχνει προτίμηση στις λιχουδιές να έχετε το νου σας να μην το παρακάνει.

Fotolia 68238915 Subscription XXL

Ζυγός

Ένας μικρός δάσκαλος!
Με τον παιχνιδιάρη Ερμή να κάνει την είσοδο του αυτή την εβδομάδα στο ζώδιο του Λέοντα και τον ενδέκατο ηλιακό του οίκο το αγγελούδι σας μεταμορφώνεται σε δάσκαλο των φίλων του. Όπου κι αν βρεθεί, στον παιδότοπο, στην παραλία ή στην κατασκήνωση, αγορεύει με περισπούδαστο ύφος. Η ακόρεστη περιέργειά του από την άλλη θα το κάνει να ρωτάει διαρκώς ό, τι πέφτει στην αντίληψή του και θα ησυχάσει μόνο αν η απάντηση που θα πάρει είναι αρκούντως ικανοποιητική.

Σκορπιός

Γιατί τ' αγοράκια είναι διαφορετικά από τα κοριτσάκια;
Ερωτήσεις με θέματα όπως: «γιατί τ' αγοράκια είναι διαφορετικά από τα κοριτσάκια» ή «πως γεννιούνται τα παιδιά» στροβιλίζουν αυτή την εβδομάδα στο μυαλό του μικρού Σκορπιού και ψάχνουν επίμονα για απαντήσεις. Με την Αφροδίτη στο ζώδιο της Παρθένου προσέξτε τι θα του πείτε, γιατί θα θυμάται με κάθε λεπτομέρεια την κάθε σας λέξη. Στις σχέσεις του με τ' άλλα παιδάκια η ζήλια και ο ανταγωνισμός θα γίνονται συχνά αιτίες εντάσεων και τσακωμών.

Τοξότης

Η ζωή είναι παιχνίδι!
Με τον Ερμή να κάνει την είσοδο του στο ζώδιο του Λέοντα και τον ένατο του οίκο, το εφευρετικό Τοξοτάκι σας μετατρέπει αυτή την εβδομάδα κάθε αντικείμενο που βρίσκεται μπροστά του σε παιχνίδι. Αν δεν έχει άλλη επιλογή από το να μείνει στο σπίτι, οι καναπέδες γίνονται βουνά για ν' αναρριχηθεί, ο πάγκος της κουζίνας αυτοσχέδια τσουλήθρα και η ντουλάπα μυστική σπηλιά που ανοίγει μ' ένα σύνθημα. Δείτε τη δημιουργική του φαντασία σαν μια ευκαιρία και γίνεται και εσείς για λίγο παιδιά.

Αιγόκερως

Ενθουσιώδης συμμετοχή στο παιχνίδι!
Με τον Άρη αυτή την εβδομάδα στο έβδομο ηλιακό του σπίτι, το μικρό Αιγοκεράκι σας έχει στραμμένο το νου του στις σκανταλιές και τα παιχνίδια. Αν είστε διακοπές ή κανονίστε μια εξόρμηση σε καμιά παραλία θυμηθείτε να πάρετε μαζί σας όλα του τα κουβαδάκια. Και το καλύτερο - αν δεν θέλει να παίξει με άλλα παιδάκια - όχι μόνο πρέπει να συμμετέχετε στο παιχνίδι του, αλλά πρέπει να δείξετε και όλο σας τον ενθουσιασμό. Σε κάθε άλλη περίπτωση ετοιμαστείτε ν' αντιμετωπίσετε τα καπρίτσια του.

Υδροχόος

Καινούργιοι φίλοι!
Με τον Ήλιο και τον Ερμή από τις 23 του μήνα στο απέναντί του ζώδιο, το καμάρι σας όπου βρεθεί και όπου σταθεί κάνει καινούργιους φίλους. Από τη μια τους πειράζει - ιδίως τα παιδάκια του αντίθετου φύλου - και από την άλλη τα βοηθάει να λύνουν τις διαφορές τους όταν μαλώνουν. Όντως, παρά το νεαρό της ηλικίας του έχει ταλέντο να ζυγίζει πολύ καλά και τις δύο πλευρές και αυτό που προτείνει τελικά μόνο επιπόλαιο δεν είναι. Να του φοράτε καπελάκι όταν έχει δυνατό ήλιο, γιατί υπάρχει προδιάθεση για ηλίαση.

Ιχθύες

Ένας γρίφος!
Με τον Άρη να κινείται στο ζώδιο του Καρκίνου αυτή την εβδομάδα το ευμετάβλητο Ψαράκι σας είναι ένας γρίφος. Την μια μέρα διεκδικεί επίμονα την ανεξαρτησία του και την άλλη δείχνει αμήχανο και χαμένο στο διάστημα. Το κύριο χαρακτηριστικό του όμως που θέλει προσεκτική φροντίδα είναι η τάση του να δραπετεύει στον κόσμο της φαντασίας. Μετατρέψτε αυτή του την ιδιαιτερότητα σε πλεονέκτημα, ωθώντας από νωρίς σε μια καλλιτεχνική δραστηριότητα.

*Θέλεις να μάθεις τι προβλέπουν για σένα τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved