Παιδική αστρολογία 29/6 - 5/7

Οι εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις για τις μικρές σας αγάπες...

Παιδική αστρολογία 29/6 - 5/7

Κριός

Ακραία συμπεριφορά!
Ο μικρός Κριός εύκολα θα σας αποσυντονίσει αυτή την εβδομάδα με την ακραία συμπεριφορά του. Με τον κυβερνήτη του τον Άρη στο παρορμητικό ζώδιο του Καρκίνου, άλλες φορές θα είναι ένα παιχνιδιάρικο ζιζάνιο και άλλες ένα επιθετικό και θυμωμένο αγρίμι. Ένας αποτελεσματικός τρόπος για να μετριάσετε την ένταση είναι να του φέρεστε όπως θέλετε να φέρεται εκείνο στους άλλους – με αγάπη και κατανόηση. Όταν του φωνάζετε θα κάνει το ίδιο.

Ταύρος

Σε τι θα μου χρησιμεύσει;
Το Ταυράκι σας δεν είναι από τα παιδάκια που δοκιμάζουν με ευχαρίστηση καινούργια πράγματα. Ένας τρόπος για να κεντρίσετε το ενδιαφέρον του μικρού σας ν' ασχοληθεί με κάποια δραστηριότητα είναι να καταλάβει τη χρησιμότητα της. Με τον Ερμή που βρίσκεται στο μεταβλητό ζώδιο των Διδύμων αυτή την εβδομάδα, πολύ πιθανό να του δημιουργηθεί η επιθυμία να διευρύνει τα ενδιαφέροντά του ή ν' αποκτήσει νέους φίλους. Επικροτήστε με ενθουσιασμό κάθε διάθεση του για αλλαγή.

Δίδυμοι

Σπιρτάδα και ετοιμολογία!
Το Διδυμάκι σας ξεχωρίζει από μικρή ηλικία για τη σπιρτάδα και την ετοιμολογία του. Με τον κυβερνήτη του τον Ερμή να κόβει βόλτες αυτή την εβδομάδα στο ζώδιό του, θα παρατηρήσετε ότι στη βιασύνη του, πρώτα κάνει κάτι και μετά το σκέπτεται. Συνήθως η προσοχή του αποσπάται και σπάνια έχει την υπομονή να περιμένει το συνομιλητή του να ολοκληρώσει. Του είναι πιο εύκολο να μιλάει από ό,τι να ακούει όταν του μιλάνε, και διακόπτει κάθε λίγο και λιγάκι τους άλλους για να πει τη δική του άποψη.

Καρκίνος

Μεγαλοποιεί και δραματοποιεί ό,τι ακούει!
Το καμάρι σας είναι ένα κράμα ευαισθησίας και ευθιξίας. Με τον Άρη αυτή την εβδομάδα στο ζώδιό του η διάθεση του θ' αλλάζει με ταχύτητα αστραπής και οι αντιδράσεις του θα δοκιμάσουν την υπομονή σας. Μεγαλοποιεί και δραματοποιεί με το παραμικρό, ό,τι συμβαίνει γύρω του και η ακοή του είναι επιλεκτική. Καλό θα ήταν αντί να το πιέσετε να κάνει κάτι που δεν θέλει, να του πείτε με μια ανάλογη ιστοριούλα ή ν' απευθυνθείτε αντί για εκείνο στο αγαπημένο του ζωάκι.

Λέων

Ακριβά γούστα!
Τ' ακριβά φούστα του μικρού σας είναι κάτι δεδομένο. Με την Αφροδίτη όμως αυτή την εβδομάδα να κινείται στο ζώδιό του οι απαιτήσεις του μπορεί να τινάξουν, χωρίς καν να το καταλάβετε, τον προϋπολογισμό σας στον αέρα. Γι αυτό αν σχεδιάζετε να του αγοράσετε καινούργια ρουχαλάκια για την παραλία και παιχνίδια για να παίζει στην άμμο, καλό θα ήταν να κάνετε μια λίστα την οποία θα ακολουθήσετε με ευλάβεια. Για να έχει τη χαρά της επιλογής αφήστε το να διαλέξει ανάμεσα σ' αυτά που θα επιλέξετε εσείς.

Παρθένος

Έξυπνες ερωτήσεις και εύστοχα σχόλια!
Οι έξυπνες ερωτήσεις και τα εύστοχα σχόλιά του, πράγματι κάνουν το μικρό Παρθένο, αυτή την εβδομάδα, να γοητεύει όποιον το ακούει. Με τον κυβερνήτη του τον Ερμή να διελαύνει από το ευέλικτο ζώδιο των Διδύμων ο τρόπος που υπερασπίζεται την άποψή του είναι στην κυριολεξία ακαταμάχητος Από την άλλη τα επιχειρήματα που χρησιμοποιεί προκειμένου να κάνει το δικό του ή ν' αποφύγει ό,τι δεν του αρέσει είναι τόσο ισχυρά, που δύσκολα θα τα αντικρούσετε.

Fotolia 61382552 Subscription XXL

Ζυγός

Θα μου κάνεις παρέα;
Ένα θέμα που πιθανώς απασχολεί τους γονείς που μεγαλώνουν ένα παιδί Ζυγό είναι ότι για να κάνει οτιδήποτε ακόμα και να παίξει με τα παιχνίδια του θέλει παρέα. Δεν είναι τυχαίο εξάλλου που είναι το ζώδιο της συνεργασίας. Αυτή την εβδομάδα με τον πλανήτη της δράσης - τον Άρη - στο μεσουράνημα του αρχίστε να του αναθέτεται μικροπράγματα που μπορεί να κάνει μόνο του, και προς θεού μην το κρίνετε, για κανένα λόγο. Αντιθέτως επιβραβεύστε την όποια προσπάθεια του.

Σκορπιός

Δύσκολα θα περάσει απαρατήρητο!
Με την Αφροδίτη στο ζώδιο του Λέοντα και στο μεσουράνημα του, αυτή την εβδομάδα ο μικρός Σκορπιός δύσκολα θα περάσει απαρατήρητος. Θαρραλέος και ενθουσιώδης, προστατευτικός και καλόκαρδος, είναι μερικά από τα επίθετα που θ' ακούσετε για το βλαστάρι σας, από όσους το γνωρίζουν. Είναι απορίας άξιον, πως τα καταφέρνει, και παρά το γεγονός ότι είναι ισχυρογνώμων και θέλει να περνάει το δικό του, το κάνει με τέτοιο τρόπο που αφήνει τις καλύτερες εντυπώσεις, μόνο εκείνο το ξέρει.

Τοξότης

Πλούσιο λεξιλόγιο και έξυπνα επιχειρήματα!
Το μικρό σας ζιζάνιο γελάει με την καρδιά του με τις γκάφες των άλλων, όπως είναι τα σκουντουφλήματα ή τα αδέξια μικροατυχήματα που γίνονται μπροστά στα μάτια του. Αυτή την εβδομάδα με τον Ερμή να κινείται στο φιλικό ζώδιο των Διδύμων, το λεξιλόγιό του μέρα με την ημέρα εμπλουτίζεται με καινούργιες λεξούλες, τα επιχειρήματα του γίνονται ολοένα και πιο έξυπνα και το μυαλουδάκι του συνεχώς σκαρφίζεται τρόπους να πειράζει όποιον κινείται στο οπτικό του πεδίο.

Αιγόκερως

Εκφράζει ξεκάθαρα τις απόψεις του!
Με τον Άρη στο απέναντι του σπίτι αυτή την εβδομάδα το μικρό σας κάνει λιγότερο παρέα με τους αγαπημένους του ενήλικες και μοιράζεται το χρόνο του περισσότερο με τους συνομήλικους του. Παίζοντας με παιδιά μαθαίνει να εκφράζει ξεκάθαρα τις απόψεις του και αναλαμβάνει τις ευθύνες που του αναλογούν. Αν θέλετε να στρέψετε το αγαπημένο σας Αιγοκεράκι σε ομαδικά παιχνίδια, επιλέξτε αυτό που έχει κανόνες οι οποίοι υποχρεωτικά τηρούνται, διαφορετικά σύντομα θα το βάλει στα πόδια.

Υδροχόος

Χώνει παντού τη μυτούλα του!
Αυτό που χαροποιεί ιδιαίτερα το μικρό Υδροχόο αυτή την εβδομάδα -με τον Ερμή στο ζώδιο των Διδύμων- είναι να χώνει τη μυτούλα του παντού, και στη συνέχεια να σχολιάζει ό,τι έχει πέσει στην αντίληψη του στο χώρο που κινείται. Η παρατηρητικότητα και ο τρόπος που εκφράζεται λεκτικά και σωματικά γοητεύουν όσους το παρακολουθούν και πολλές φορές το τσιγκλάνε για να πει κι άλλα. Με τον Άρη στον Καρκίνο προσέξτε που κάθεται όταν πάτε στην παραλία, γιατί καιροφυλακτούν ουρολοιμώξεις.

Ιχθύες

Από τη χαρά στο δράμα!
Αν αναρωτιέστε που θα εκτονώσει το Ψαράκι σας την ενέργεια του αυτή την εβδομάδα, ο πλανήτης Άρης που κινείται στο πέμπτο ηλιακό του οίκο σας έχει την απάντηση: υποδυόμενο διάφορους ρόλους. Με το φυσικό ταλέντο που διαθέτει, η εναλλαγή ύφους -από τη χαρά στο δράμα- και μάλιστα με δόση υπερβολής είναι για το αγγελούδι σας παιχνιδάκι. Αυτή του μάλιστα η ιδιότητα το κάνει ακαταμάχητο σ' ένα παιδάκι του άλλου φύλου το οποίο δεν ξεκολλάει από δίπλα του.

*Θέλεις να μάθεις τι προβλέπουν για σένα τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved