Παιδική αστρολογία 22/6 - 28/6

Οι εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις για τις μικρές σας αγάπες...

Παιδική αστρολογία 22/6 - 28/6

Κριός

Υπερκινητικότητα και σκανταλιές!
Με τον κυβερνήτη του τον Άρη μέχρι τις 24 του μήνα στο αέρινο ζώδιο των Διδύμων το πιο πιθανό είναι ότι το Κριαράκι σας θα εξαντλήσει όποιον βρίσκεται δίπλα του με την υπερκινητικότητά του και τις απερίγραπτες σκανταλιές του. Του νου σας γιατί μπορεί να ξεφύγει από την επιτήρησή σας σε ανύποπτο χρόνο και να κάνει του κεφαλιού του. Οι οργανωμένοι παιδότοποι είναι μια καλή ασφαλής λύση για να ευχαριστηθεί παιχνίδι αλλά και να εκτονώσει την ενέργειά του.

Ταύρος

Κτητικότητα στο κόκκινο!
Με την Αφροδίτη να κινείται στο τέταρτο ηλιακό του σπίτι και σε όψη με το Δία η κτητικότητα του μικρού Ταύρου χτυπάει κόκκινο. Δεν θα ανεχτεί για κανένα λόγο ν' ασχοληθείτε με κανένα άλλο παιδάκι. Αν θεωρήσει ότι δεν έχει το ενδιαφέρον που χρειάζεται μπορεί να προβεί σε ζημιές, να γίνει υπερβολικό στις απαιτήσεις του ή να προφασιστεί ότι δεν είναι καλά. Πρόθεσή του δεν είναι σας εκνευρίσει αλλά να τραβήξει πάση θυσία την προσοχή σας.

Δίδυμοι

Γνώση και επικοινωνία!
Ο Ερμής, ο φτερωτός αγγελιοφόρος των θεών είναι ο κυρίαρχος πλανήτης των Διδύμων γι' αυτό και η επικοινωνία σε όλες της τις μορφές είναι πάντα πρωτεύουσας σημασίας για το καμάρι σας. Οτιδήποτε επίσης μπορεί να δώσει τροφή στο μυαλό του είναι πάντα ευπρόσδεκτο. Φροντίστε λοιπόν να το εφοδιάζετε συχνά με πολύχρωμα βιβλιαράκια με γράμματα και αριθμούς και να του διηγείστε ιστορίες από την Ελληνική και παγκόσμια μυθολογία ώστε ν' απασχολείτε δημιουργικά το πανέξυπνο μυαλουδάκι του.

Καρκίνος

Διεκδικεί το θαυμασμό σας!
Με τον Ήλιο να κάνει αυτή την εβδομάδα την είσοδό του στο δικό του ζώδιο, ο μικρός Καρκίνος διεκδικεί ασυζητητί όλη την προσοχή, το ενδιαφέρον και το θαυμασμό σας για ό,τι κι αν κάνει. Η κοινωνικότητα του εκτοξεύεται και η δημιουργικότητα του αναζητεί τρόπους να εκφραστεί. Όσο κι αν παίζει δεν χορταίνει το παιχνίδι και η ώρα που θα πρέπει να επιστρέψετε σπίτι θα είναι η πιο δύσκολη της ημέρας. Μετά τις 24 του μήνα φροντίστε να μένει με ιδρωμένα ρούχα γιατί υπάρχει προδιάθεση να κρυώσει.

Λέων

Αυτοκόλλητοι φίλοι!
Με την Αφροδίτη να κινείται αυτή την εβδομάδα στο ζώδιό του το μικρό σας κάνει μια καινούργια φιλία με ένα παιδάκι του αντίθετου φύλου, με το οποίο γίνονται αυτοκόλλητοι σε χρόνο ρεκόρ. Η πρώτη του σκέψη με του που ξυπνάει, είναι, πότε και που θα το δει. Η χαρά του δεν περιγράφεται όταν τελικά βρεθούν. Όταν το παιχνίδι τους όμως τελειώνει το μουτράκι του σκοτεινιάζει. Μόνο με την υπόσχεση ότι θα συναντηθούν την επομένη το χαμόγελο του θα επιστρέψει.

Παρθένος

Ένα ζωάκι - κουμπαράς!
Το Παρθενάκι σας σαν ζώδιο της Γης θέλει από νωρίς να έχει δικά του χρήματα. Αυτή την εβδομάδα με τον κυβερνήτη του τον Ερμή στο μεσουράνημα του, είναι μια καλή ευκαιρία να του αγοράσετε ένα ζωάκι – κουμπαρά και να του εξηγήσετε με απλό τρόπο να οφέλη της αποταμίευσης. Αυτή η κίνησή σας θα το χαροποιήσει και δεν θα βλέπει την ώρα που θα του βάλετε τα πρώτα κέρματα. Αν κυκλοφορεί με αυτό αγκαλιά και ζητάει κάθε λίγο να ρίξετε κάτι μέσα, μην του αρνηθείτε.

Fotolia 18818057 Subscription XXL

Ζυγός

Ζωντανεύουν μνήμες από το παρελθόν!
Με τον Ήλιο να κάνει την είσοδό του στο ζώδιο του Καρκίνου και στο υψηλότερο σημείο του ωροσκοπίου του, το μικρό σας θυμάται πράγματα που έγιναν στο παρελθόν και αποφασίζει ότι ήρθε η ώρα να τα συζητήσετε. Καταστάσεις ξεχασμένες παίρνουν σάρκα και οστά και κάθε εξήγηση σας δημιουργεί και καινούργια ερωτήματα. Μια καλή ιδέα για ν' αποφορτιστεί η ατμόσφαιρα θα ήταν να μεταφέρετε τη συζήτηση σε ένα περιβάλλον που αφού ικανοποιήσει τα ερωτήματά του θα μπορεί να παίξει.

Σκορπιός

Ένα μυαλό σφουγγάρι!
Με τον κυβερνήτη του τον Άρη να κάνει την είσοδο του μετά τις 24 του μήνα στον ένατο ηλιακό του οίκο ο μικρός Σκορπιός απορροφάει με μεγάλη ευκολία κάθε καινούργια πληροφορία που μαθαίνει. Το μυαλουδάκι του είναι σαν σφουγγάρι και το μόνο που χρειάζεται από εσάς, είναι ν' ασχοληθείτε μαζί του και να του δώσετε μια κατεύθυνση. Η επαφή του με τη φύση, βουνό ή θάλασσα, και η γνωριμία του με τα ζωάκια που ζουν εκεί θα κεντρίσει την περιέργεια του και θα γίνει αιτία ερωτήσεων.

Τοξότης

Με την εξερεύνηση στο αίμα του!
Το παιχνιδιάρικο Τοξοτάκι σας έχει την εξερεύνηση στο αίμα του. Απεχθάνεται όπως είναι φυσικό τα ίδια και τα ίδια και κυρίως τα περιβάλλοντα που δεν του δίνουν καινούργια ερεθίσματα. Αυτή την εβδομάδα με τον Ερμή στο ζώδιο των Διδύμων το μυαλό του είναι συνεχώς στο έξω και τη βόλτα, αφού οι ανοιχτοί χώροι του δίνουν την αίσθηση της ελευθερίας. Το φως του ήλιου το αναζωογονεί και το παιχνίδι στη φύση κάνει το μικρό σας ζιζάνιο να λάμπει από χαρά.

Αιγόκερως

Αφήνει το μοναχικό του κάστρο!
Με τον Ήλιο αυτή την εβδομάδα να κάνει την είσοδο του στον οίκο της συντροφικότητας, το Αιγοκεράκι σας κατεβαίνει από το μοναχικό του κάστρο, αφήνει πίσω του το παιχνίδι με ένα παίχτη και αποφασίζει να δοκιμάσει τη χαρά της ομαδικότητας. Μη φανταστείτε βέβαια καμιά μεγάλη παρέα. Ένα ή δύο φιλαράκια είναι ό,τι πρέπει για να παίξει μπάλα ή να χτίσει πυργάκια στην άμμο. Αν έχετε καλεσμένους στο σπίτι ή βγείτε με φίλους που κρίνει ότι είναι στα κυβικά του, δεν αποκλείεται να έρθει στη συντροφιά σας.

Υδροχόος

ΟΧΙ στο συνηθισμένο, ΝΑΙ στο πρωτότυπο!
Δεν είναι εύκολο να δίνει κανείς συμβουλές σε αυτό τον πανέξυπνο μπόμπιρα και ακόμα πιο δύσκολο είναι να το πείσει να τις εφαρμόσει. Το ελεύθερο πνεύμα του δεν τιθασεύεται με τίποτα. Αυτή την εβδομάδα με τον Ερμή στο ζώδιο των Διδύμων η ακοή του θα είναι επιλεκτική. Αν θεωρεί κάτι βαρετό και συνηθισμένο δεν θα δώσει καμία σημασία, όσο κι αν επιμείνετε. Αντίθετα αν είναι πρωτότυπο ή του τραβήξει την προσοχή μην έχετε αμφιβολίες, θα το κάνει χωρίς δεύτερη σκέψη.

Ιχθύες

Ένας μικρός δάσκαλος!
Με τον Ήλιο να κάνει αυτή την εβδομάδα την είσοδο του στον πέμπτο ηλιακό του οίκο - το σπίτι της χαράς και της διασκέδασης - το Ψαράκι σας δεν θέλει κανένα περιορισμό σε ό,τι κάνει. Είναι ιδιαίτερα φιλικό με τ' άλλα παιδάκια και συχνά πυκνά αποπειράται να τους κάνει το δάσκαλο, λέγοντας τους ιστορίες που είχε ακούσει και του έκαναν εντύπωση. Όταν έχει το κατάλληλο ακροατήριο θα κλέβει την παράσταση με τους θεατρινισμούς, τα σκέρτσα και τις αστείες μιμήσεις του.

*Θέλεις να μάθεις τι προβλέπουν για σένα τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved