Παιδική αστρολογία 8/6 - 14/6

Οι εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις για τις μικρές σας αγάπες...

Παιδική αστρολογία 8/6 - 14/6

Κριός

Κίνηση και επικοινωνία!
Ο μικρούλης Κριός είναι στο στοιχείο του όταν βρίσκεται σε χώρους που μπορεί να κινηθεί ελεύθερα και να δείξει τις ικανότητές του. Αυτή την εβδομάδα με τον Ήλιο να διελαύνει από το τρίτο ηλιακό του σπίτι φαίνεται ν' αποζητά και την επικοινωνία. Κλείστε λοιπόν τα κινητό σας, σβήστε τον υπολογιστή και πείτε του, «τα επόμενα 20 λεπτά είναι μόνο δικά σου». Αφήστε το να επιλέξει παιχνίδι, κάντε ανοησίες και χαζογελάστε με την καρδιά σας και κυρίως αφήστε το να κερδίσει.

Ταύρος

Αμετακίνητο στις προτιμήσεις του!
Το Ταυράκι σας ανήκει στην ομάδα των σταθερών ζωδίων, γι' αυτό είναι αμετακίνητο στις προτιμήσεις του. Είναι σημαντικό λοιπόν να δώσετε από τώρα που είναι νωρίς σημασία στις τάσεις και τις δυνατότητες του, ώστε να το ενθαρρύνετε στη σωστή κατεύθυνση. Αυτή την εβδομάδα με την Αφροδίτη στο ζώδιο του Λέοντα αν δείξει ενδιαφέρον σε μια συγκεκριμένη δραστηριότητα ή ένα χόμπι, είναι απίθανο να το βαρεθεί και να το απορρίψει μελλοντικά.

Δίδυμοι

Διασκέδαση και καλοπέραση!
Με το σχολικό έτος να πλησιάζει στο τέλος του και τρεις πλανήτες στο ζώδιο του, το μόνο που έχει στο μυαλουδάκι του ο μικρός Δίδυμος, είναι πως θα περάσει καλά και θα διασκεδάσει. Αν δεν το έχετε γράψει ακόμα σε κάποια καλοκαιρινή ομάδα, κάντε το άμεσα. Η γκάμα των ενδιαφερόντων του είναι μεγάλη, και κάνει εύκολα φίλους. Όσο για την προσαρμογή του θα είναι άμεση, και με τις τσακπινιές του θα κερδίζει τις εντυπώσεις. Οι διηγήσεις του όταν θα γυρίζει σπίτι δεν θα έχουν τελειωμό.

Καρκίνος

Απόδραση στο βασίλειο της φαντασίας!
Η αφηρημάδα του μικρού Καρκίνου, αυτή την εβδομάδα, δεν περνάει απαρατήρητη. Μοιάζει να ταξιδεύει τον περισσότερο καιρό στο μαγικό βασίλειο της φαντασίας, ενώ οι στιγμές που έχει επαφή με την πραγματικότητα είναι σπάνιες. Θα χρειαστεί να έχετε τα ματιά σας δεκατέσσερα για να προλάβετε μικροατυχήματα. Η διάθεσή του επίσης θα αλλάζει πολύ εύκολα, γι αυτό φροντίστε να περιβάλλεται όσο το δυνατόν από χαρούμενους ανθρώπους και ν' ακούει ευχάριστες κουβέντες.

Λέων

Απόγονος μεγάλου καλλιτέχνη!
Το ταλαντούχο Λιονταράκι σας αυτή την εβδομάδα με την Αφροδίτη να κάνει την είσοδο της στο ζώδιό του έχει βαλθεί να σας αποδείξει ότι είναι γνήσιος απόγονος μεγάλου καλλιτέχνη. Η ζωγραφική, η κεραμική, η χαρτοκοπτική, οι κατασκευές είναι από τα πράγματα που θα είναι το κέντρο του ενδιαφέροντος του. Θα σας εντυπωσιάσει επίσης με τους ρόλους που θα υποδύεται προκειμένου να γοητεύσει τους παρευρισκόμενους. Ενθαρρύνετε και επικροτήστε τις όποιες προσπάθειες του και το προσωπάκι του θα λάμπει από χαρά.

Παρθένος

Ανεξαρτησία και δυναμισμός!
Το βολικό και ήσυχο Παρθενάκι σας, αυτή την εβδομάδα με τον Άρη να κόβει βόλτες στο μεσουράνημά του, επιδιώκει με κάθε τρόπο να γίνεται το δικό του και δύσκολα υποχωρεί. Η ανεξάντλητη ενέργεια και ο δυναμισμός του μπορεί να γίνουν αιτία όχι μόνο να παρεξηγηθεί με τους φίλους του αλλά ν' ακολουθήσουν τσακωμοί και φωνές. Δώστε του το χρόνο και το χώρο που χρειάζεται και αφήστε το να πάρει πρωτοβουλίες, ώστε να βρει μόνο του τον κατάλληλο τρόπο να εκφράσει τον εαυτό του.

Fotolia 75843699 Subscription XXL

Ζυγός

Δοκιμάζει τις ικανότητες του!
Ο μικρούλης Ζυγός αυτή την εβδομάδα, με τρεις πλανήτες στο επινοητικό ζώδιο των Διδύμων, δοκιμάζει τις ικανότητες του, και ανάλογα με το αν τα καταφέρνει ή όχι, αλλά και από τις απαντήσεις που παίρνει, επιλέγει σιγά – σιγά τις πιο αποτελεσματικές. Οι ερωτήσεις του θα είναι ατελείωτες και θα πρέπει να είστε έτοιμοι ανά πάσα στιγμή να τις απαντήσετε ικανοποιητικά. Μια καλή ιδέα θα ήταν επίσης να επισκεφτείτε ένα βιβλιοπωλείο, για να προμηθευτεί παραμύθια και ιστοριούλες για το καλοκαίρι

Σκορπιός

Ευαισθησία και ευθιξία!
Ο μικρός σας θησαυρός είναι ένα κράμα ευαισθησίας και ευθιξίας. Αυτή την εβδομάδα με την Αφροδίτη να κινείται στο μεσουράνημα του και στο ζώδιο του Λέοντα χωρίς να συντρέχει σοβαρός λόγος θα μεγαλοποιεί και θα δραματοποιεί ό,τι συμβαίνει γύρω του. Γι' αυτό προσέξτε τι φτάνει στα αυτάκια του και προς θεού μην προσπαθήστε να του επιβάλλετε κάτι που δεν του αρέσει. Ο καλύτερος τρόπος είναι να συνδυάσετε αυτό που θέλετε να του πείτε μ' ένα μύθο. Σίγουρα θα πιάσει το μήνυμα.

Τοξότης

Η περιέργειά του δεν έχει όρια!
Το ανήσυχο πνεύμα του μικρού Τοξότη είναι εμφανές από πολύ νωρίς. Η περιέργεια του δεν έχει όρια και μπορεί ν' αφιερώσει πολύ χρόνο και ενέργεια προκειμένου να βρει τις απαντήσεις που ψάχνει σε ό,τι του κεντρίζει το ενδιαφέρον. Αυτή την εβδομάδα με τον Ήλιο στο ζώδιο των Διδύμων κάθε φορά που θ' ανακαλύπτει κάτι καινούργιο θα τρέχει να το μοιραστεί με τους φίλους του, αλλά και με όποιον άλλο είναι πρόθυμος να το ακούσει. Όποιος του πει μια ενδιαφέρουσα ιστορία θα γίνει ο καλύτερος φίλος του.

Αιγόκερως

Βιάζεται να μεγαλώσει!
Το ώριμο Αιγοκεράκι σας μπορεί να κάνει κάποιον να νοιώσει άβολα όταν του απευθύνει το λόγο χρησιμοποιώντας μωρουδίστικα λόγια. Το παιδί του Κρόνου βιάζεται να μεγαλώσει γι' αυτό δεν χαίρεται καθόλου όταν το αντιμετωπίζουν σαν μωρό. Χρειάζεται τάξη και πρόγραμμα στην καθημερινότητα του για να είναι ισορροπημένο. Με τον Ερμή να κινείται ανάδρομος αυτή την εβδομάδα αν θέλετε ν' αποφύγετε γκρίνιες, φροντίστε να μην αλλάζετε θέση στα πράγματα του και κυρίως τα παιχνίδια του.

Υδροχόος

Λιγότερη τηλεόραση και περισσότερο παιχνίδι!
Η τηλεόραση διαδραματίζει αναμφίβολα ένα σημαντικό ρόλο στην καθημερινότητα του μικρού Υδροχόου. Η πληθώρα πληροφοριών που σίγουρα το βοηθάει ν' αυξήσει τις γνώσεις του ταυτόχρονα νεκρώνει τη φαντασία του. Επίσης δεν υπάρχει δυνατότητα διαλόγου και ανταλλαγής απόψεων. Τώρα που πλησιάζει η περίοδος των διακοπών επιλέξτε να μειώσετε τις ώρες που περνάει μπροστά από την TV και αυξήστε τις ώρες παιχνιδιού. Με το Ήλιο στους Διδύμους δείξτε του πως μια απλή βόλτα μπορεί να γίνει πηγή διασκέδασης και γνώσης.

Ιχθύες

Απογοήτευση στα δύσκολα!
Το αγγελούδι σας είναι ένα πολύ συναισθηματικό παιδάκι και απογοητεύεται γρήγορα όταν κάτι το δυσκολεύει. Έτσι, αντί να εντείνει τις προσπάθειες του για να τα καταφέρει, προτιμά τον εύκολο δρόμο της φυγής από το πρόβλημα. Αυτή την εβδομάδα με τον Άρη στο ζώδιο των Διδύμων εκπαιδεύστε το να έχει το θάρρος της γνώμης του, αντί ν' αποσύρεται ή να καταφεύγει σε αθώα ψεματάκια. Με αγάπη και αποδοχή θα μάθει με το χρόνο να εμπιστεύεται τον εαυτό του.

Διάβασε εδώ τις Παιδικές Προβλέψεις για το 2015

*Θέλεις να μάθεις τι προβλέπουν για σένα τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved