Παιδική αστρολογία 25/5 - 31/5

Οι εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις για τις μικρές σας αγάπες...

Παιδική αστρολογία 25/5 - 31/5

Κριός

Αντιλογία, η συνηθισμένη του έκφραση!

Ο πιο συνηθισμένος τρόπος έκφρασης του μικρού Κριού είναι η αντιλογία. Έχει τη δική του οπτική για τα πράγματα και με τη δυναμική του συμπεριφορά προσπαθεί να την επιβάλει. Αυτή την εβδομάδα με τον κυβερνήτη του τον Άρη στο ζώδιο των Διδύμων και στο τρίτο ηλιακό του σπίτι δύσκολα θα δέχεται αυτά που του λέτε και ακόμα πιο δύσκολα θα τα εφαρμόζει. Συζητήστε τις απόψεις του και στη συνέχεια πείτε τις δικές σας. Έτσι θα χτίσετε μια γέφυρα επικοινωνίας.

Ταύρος

Ηρεμία και αποδοχή!

Η ευαίσθητη φύση του μικρού Ταύρου αποζητά ένα ήρεμο περιβάλλον και την αποδοχή των αγαπημένων του προσώπων. Με τον Ερμή αυτή την εβδομάδα να κινείται ανάδρομα στο ζώδιο των Διδύμων επειδή είναι πιο εύθικτο από ό,τι συνήθως προσέξτε τα λόγια σας. Ιδίως όταν του κάνετε μια παρατήρηση ξεκαθαρίστε άμεσα σε τι ακριβώς αναφέρεστε. Προσπαθήστε όσο γίνεται να επιβραβεύεται δημόσια την επιθυμητή συμπεριφορά του.

Δίδυμοι

Αφηρημάδα και ζημιές!

Με τον κυβερνήτη του τον Έρμη να κινείται σε ανάδρομη φορά η αφηρημάδα του μικρού σας αυτή την εβδομάδα μπορεί να γίνει υπαίτιος ζημιών αλλά και μικροτραυματισμών. Ενδέχεται να διαλύει τα παιχνίδια του για να δει τι περιέχουν, και για να αποφύγει τυχόν παρατηρήσεις σας, να φορτώνει την ευθύνη σε «αόρατους» φίλους. Το συνήθως επικοινωνιακό Διδυμάκι σας πολλές φορές δεν θα εκφράζει αυτά που σκέπτεται και θα περιμένει από εσάς να μαντέψετε τις εκάστοτε ανάγκες του.

Καρκίνος

Αλλαγή διάθεσης από λεπτό σε λεπτό!

Το Καρκινάκι σας σαν γνήσιο παιδί της Σελήνης που αυξομειώνεται καθημερινά, αλλάζει κι εκείνο διάθεση από λεπτό σε λεπτό. Αυτή τη εβδομάδα με τρεις πλανήτες να κόβουν βόλτα στον μυστικοπαθή 12ο ηλιακό του οίκο, το ζουζούνι σας από χαρούμενο, κοινωνικό και παιχνιδιάρικο δεν αποκλείεται να συννεφιάζει χωρίς εμφανή λόγο και να κλείνεται στο καβούκι του. Πάρτε το μια μεγάλη αγκαλιά και σύντομα θα σας ανοίξει την καρδούλα του.

Λέων

Ακούστε το με προσοχή!

Το πανέξυπνο Λιονταράκι σας αυτή την εβδομάδα με τον κυβερνήτη του τον Ήλιο να διελαύνει από το επικοινωνιακό ζώδιο των Διδύμων θέλει να έχει δίπλα του ανθρώπους που το καταλαβαίνουν αλλά κυρίως που το ακούνε προσεκτικά όταν αγορεύει. Έχει ανάγκη να μοιράζεται τις σκέψεις και τα συναισθήματα του. Αν νοιώσει ό,τι το αγνοείται, όπως καταλαβαίνετε, θα γίνει πυρ και μανία. Δώστε του τροφή για συζήτηση και θα σας λατρέψει.

Παρθένος

Που έχω βάλει τα πράγματα μου;

Το αναλυτικό του πνεύμα και οι ανεπτυγμένες νοητικές του ικανότητες επιτρέπουν στο μικρό σας θησαυρό να κρίνει και να επικοινωνεί με καταπληκτική ακρίβεια. Με τον κυβερνήτη του όμως τον Ερμή να κινείται σε ανάδρομη φορά το σκηνικό αυτή την εβδομάδα αλλάζει. Λιγότερο ομιλητικό από ό,τι είναι συνήθως με δυσκολία θα μοιράζεται τις σκέψεις του. Δεν αποκλείεται επίσης χάνει τα πράγματα του σχολείου ή να μην θυμάται που τα έχει βάλει.

Fotolia2 35265632 Subscription XXL

Ζυγός

Δημιουργικότητα στο ζενίθ!

Με την Αφροδίτη να κινείται στο μεσουράνημα του αυτή την εβδομάδα, η δημιουργικότητα του μικρού Ζυγού προσπαθεί να εκφραστεί με κάθε δυνατό τρόπο και αναζητά κανάλια να επεκταθεί. Μην ξαφνιαστείτε λοιπόν αν εκτός από το μπλοκ ζωγραφικής ο επίδοξος καλλιτέχνης χρωματίσει τα χεράκια του ή τους τοίχους του δωματίου του. Η συμμετοχή σας στις δραστηριότητες του είναι πολύτιμη ενθάρρυνση για την ανάπτυξη των δυνατοτήτων του.

Σκορπιός

Μνήμη ελέφαντα!

Το Σκορπάκι σας, όντως ένα από τα τρία ζώδιο του νερού, διαθέτει μνήμη ελέφαντα. Θυμάται ό,τι ακούνε τ' αυτάκια του και δεν ξεχνά ποτέ την κριτική που του ασκείται. Αυτή την εβδομάδα με τον κυβερνήτη του τον Άρη στο ζώδιο των Διδύμων, μπορεί κάλλιστα να σας πετάξει κατά πρόσωπο ό,τι το έχει ενοχλήσει στο παρελθόν και να σας κάνει να νοιώσετε άσχημα. Αν οι εξηγήσεις σας δεν είναι άμεσες και ικανοποιητικές θα φυτέψετε τους σπόρους ενός μελλοντικού επαναστάτη.

Τοξότης

Παράτολμη συμπεριφορά!

Ο μικρός Τοξότης ρίχνεται με τα μούτρα σε ό,τι το εντυπωσιάζει κάθε φορά, και δεν τον πτοούν καθόλου οι προσπάθειες που πρέπει να καταβάλει προκειμένου να το αποκτήσει. Ό,τι κι αν βάλει στο μάτι οι πιθανότητες αποτυχίας είναι μηδαμινές. Αυτή την εβδομάδα με τον Άρη στο απέναντι του σπίτι ένας φλογερός έρωτας για ένα παιδάκι του αντιθέτου φύλου μπορεί να το οδηγήσει σε παράτολμες συμπεριφορές, προσπαθώντας να τραβήξει την προσοχή του.

Αιγόκερως

Αδιαπραγμάτευτες επιθυμίες!

Οι επιθυμίες του μικρού Αιγόκερω είναι συγκεκριμένες και αδιαπραγμάτευτες. Δεν θέλει πολλά - πολλά με ανθρώπους που δεν νοιώθει άνετα ή του φαίνονται ανιαροί. Αυτή την εβδομάδα που ο Ερμής – ο πλανήτης της επικοινωνίας - κινείται ανάδρομος, είναι ουσιώδες για τον συναισθηματικά κλειστό σας άγγελο ν' αναπτύξετε ένα δικό σας λεκτικό κώδικα που θα μπορεί να χρησιμοποιεί όταν θέλει να δραπετεύσει από περιβάλλοντα που δεν του αρέσουν.

Υδροχόος

Τα παρατάει πριν καλά- καλά αρχίσει!

Με την ανησυχία στο αίμα του και τη σκανταλιά στο μυαλό του ο μικρός Υδροχόος προσπαθεί να εξερευνήσει κάθε τι που του προκαλεί το ενδιαφέρον. Αυτή την εβδομάδα με τον Άρη στο ζώδιο των Διδύμων η διάθεση του να μαθαίνει καινούργια πράγματα είναι αστείρευτη, αλλά η δυσκολία του να συγκεντρωθεί, το κάνει να τα παρατάει πριν καλά -καλά αρχίσει. Βοηθήστε το να καταλάβει, όσο είναι νωρίς, τη σημασία της ολοκλήρωσης.

Ιχθύες

Παίζει το ρόλο του μπαμπά!

Ο μικρός σας άγγελος έχει την ικανότητα να μιμείται ρόλους και ν' αναπαραγάγει με ευκολία ό,τι συμβαίνει γύρω του. Αυτή την εβδομάδα με τον Ήλιο στο μεσουράνημα του δεν αποκλείεται να το δείτε να το παίζει μπαμπάς στο αρκουδάκι του και να το μαλώνει επειδή δεν ακούει αυτά που του λέει. Με αυτό τον τρόπο έρχεται σ' επαφή με πράξεις του για τις οποίες δέχτηκε κριτική, και ταυτόχρονα καταλαβαίνει και δικαιολογεί και τις δικές σας αντιδράσεις.

Διάβασε εδώ τις Παιδικές Προβλέψεις για το 2015

*Θέλεις να μάθεις τι προβλέπουν για σένα τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved