Παιδική αστρολογία 20/4 - 26/4

Οι εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις για τις μικρές σας αγάπες...

Παιδική αστρολογία 20/4 - 26/4

Κριός

Σφύζει από ενέργεια και δύναμη!
Ο μικρός Κριός σαν γνήσιο παιδί του Άρη σφύζει από ενέργεια και δύναμη. Θέλοντας να είναι ο αρχηγός της παρέας το να βρίσκεται σ' ένα ανταγωνιστικό περιβάλλον όπως είναι η αίθουσα του σχολείου είναι το καλύτερό του. Με την Αφροδίτη αυτή την εβδομάδα στον τρίτο ηλιακό του οίκο δεν βλέπει την ώρα να βρεθεί με τους φίλους του και να μοιραστεί μαζί τους τις περιπέτειες που έζησε στις διακοπές του.

Ταύρος

Σκανταλιές χωρίς όρια!
Αυτή την εβδομάδα ο μικρός Ταύρος είναι με βεβαιότητα το πιο υπερκινητικό παιδάκι της τάξης. Με τον Ερμή σε όψη με τον Άρη, οι σκανταλιές του δεν έχουν όρια. Εκεί που η δασκάλα το βλέπει στο θρανίο, με το που γυρίζει την πλάτη της, εκείνο έχει σηκωθεί και βρίσκεται στην άλλη άκρη της αίθουσας για ν' αστειευτεί με τους φίλους του. Δεν θα διστάσει μάλιστα να τσακωθεί με όποιον διαφωνεί μαζί του ή του κάνει υποδείξεις.

Δίδυμοι

Η χαρά της δασκάλας!
Ο μικρός σας θησαυρός είναι η χαρά της δασκάλας. Ρουφάει σαν σφουγγάρι κάθε πληροφορία που ακούει και οι έξυπνες απορίες του κάνουν το μάθημα πολύ πιο ενδιαφέρον. Με την Αφροδίτη στο ζώδιο του αυτή την εβδομάδα δώστε του την ευκαιρία ν' αξιοποιήσει την ανάγκη του για γνώση και επικοινωνία, χαρίζοντας του βιβλία και απαντώντας στις ατελείωτες ερωτήσεις του, με επιχειρήματα. και χιούμορ.

Καρκίνος

Η οικογένεια είναι το παν!
Για το ευαίσθητο Καρκινάκι σας η οικογένεια είναι το παν και ο συναισθηματικός του κόσμος αναστατώνεται κάθε φορά που πρέπει να την αποχωριστεί. Έτσι όπως είναι φυσικό δεν δείχνει καμιά προθυμία τώρα που ήρθε η ώρα να επιστρέψει πίσω στα θρανία. Θα χρειαστεί έξυπνους χειρισμός και σωστή παρότρυνση από εσάς για να πιστέψει στις δυνάμεις του και να μάθει με τον καιρό να διαχειρίζεται τα συναισθήματα του.

Λέων

Ζει για την πρωτιά!
Το δυναμικό Λιονταράκι σας ζει για την πρωτιά και το μυαλουδάκι του επινοεί διαρκώς τρόπους για να κλέψει τις εντυπώσεις. Αυτή την εβδομάδα με τρεις πλανήτες να κόβουν βόλτα στο μεσουράνημα του ποιος το πιάνει. Ανταποκρίνεται με υπευθυνότητα σε οποιαδήποτε δυσκολία και βοηθάει τους συμμαθητές του κάθε φορά που αντιμετωπίζουν κάποιο πρόβλημα., απολαμβάνοντας τις ευχαριστίες και τον θαυμασμό τους.

Fotolia 43163245 Subscription XXL

Παρθένος

Καθημερινό πρόγραμμα!
Με τρεις πλανήτες στο ζώδιο του Ταύρου οι επιδόσεις του μικρού Παρθένου μπορεί να ξεπεράσουν κάθε προσδοκία αρκεί να υπάρχει καθημερινό πρόγραμμα. Γι αυτό καλό θα ήταν να θεσπίσετε ένα χρονοδιάγραμμα για διάβασμα και παιχνίδι, δραστηριοτήτων και ύπνου το οποίο θα τηρείται με ευλάβεια. Με αυτό τον τρόπο εξασφαλίζετε την ισορροπία του και το οδηγείτε εύκολα στην επιτυχία.

Ζυγός

Αποδοχή χωρίς όρους!
Αποδοχή χωρίς όρους είναι η κινητήριος δύναμη για να ενδυναμώσετε την αυτοεκτίμηση του μικρού Ζυγού. Με τον κυβερνήτη του την Αφροδίτη αυτή την εβδομάδα, στο αέρινο ζώδιο των Διδύμων, η κοινωνικότητα του που είναι στα ύψη το κάνει να ξεχωρίζει ανάμεσα στους συμμαθητές του, κάτι που το ικανοποιεί αφάνταστα. Διψώντας για γνώση είναι διαρκώς με ένα «γιατί» στο στόμα. Δώστε του αν το θέλει την ευκαιρία να μάθει μια ξένη γλώσσα.

Σκορπιός

Ο καταλυτικός ρόλος της δασκάλας!
Η αγάπη του μικρού Σκορπιού για το σχολείο είναι απόρροια της συναισθηματικής του κατάστασης. Σπάνια ξεφεύγει κάτι από την αντίληψή του και η ισχυρή του διαίσθηση το κάνει να βλέπει πίσω από τη «βιτρίνα». Η δασκάλα του παίζει καταλυτικό ρόλο για την απόδοση του. Επειδή είναι των άκρων αν την θαυμάζει οι επιδόσεις του θα είναι εξαιρετικές, αν όμως δεν το έχει κερδίσει θα αδιαφορήσει παντελώς για το μάθημα της.

Τοξότης

Ο επαναστάτης με το αγγελικό πρόσωπο!
Το σχολείο για μικρό σας ζιζάνιο, όπως και τα περισσότερα πράγματα στη ζωή του είναι μια περιπέτεια. Μαθαίνει εύκολα και γρήγορα ό,τι καινούργιο το ενδιαφέρει αλλά και με τον ίδιο ρυθμό το παρατάει. Το μυαλουδάκι του το έχει στο παιχνίδι και τις φάρσες. Με την Αφροδίτη στους Διδύμους αυτή την εβδομάδα μπορεί ν' αντιδρά σε κάθε πίεση με χαμόγελο αλλά κάτω από το αγγελικό του πρόσωπο κρύβεται ένας επαναστάτης.

Αιγόκερως!

Κινήσεις σχεδιασμένες με ακρίβεια!
Με τρεις πλανήτες στο φιλικό ζώδιο του Ταύρου η πρόοδος του μικρού Αιγόκερω είναι σταθερή. Στο σχολείο όταν τ' άλλα παιδιά παίζουν ή μαλώνουν, εκείνο συνήθως συζητά σε μια ήσυχη γωνία με τον καλύτερο φίλο του. Παρότι παρορμητικό ζώδιο οι κινήσεις του είναι σχεδιασμένες με ακρίβεια. Και την ημέρα που θα νοιώσει σίγουρο για τον εαυτό του, δεν θα διστάσει διόλου να δείξει σε όλους ότι είναι το καλύτερο.

Υδροχόος

Ένα πνεύμα που δεν τιθασεύεται!
Το ελεύθερο πνεύμα του μικρού Υδροχόου δεν τιθασεύεται ούτε φυλακίζεται. Είναι ο τύπος του μαθητή που τα κάνει όλα την τελευταία στιγμή και ποτέ δεν ξέρει κανείς τι ακριβώς κάνει. Με την Αφροδίτη στο ζώδιο των Διδύμων αυτή την εβδομάδα, αφήστε το να εκφράσει ελεύθερα τις σκέψεις του και μην προσπαθήσετε να το πείσετε να κάνει κάτι που δεν θέλει επειδή πρέπει και είναι για το καλό του.

Ιχθύες

Χαρά του, ο μαγικός χώρος της τέχνης!
Η χαρά του μικρού Ιχθύ είναι ν' ασχολείται με το μαγικό χώρο της τέχνης γιατί μέσα από τις καλλιτεχνικές δραστηριότητες μπορεί να εκφράσει το συναισθηματικό του κόσμο αλλά και να γεμίζει τις μπαταρίες του. Αυτός είναι ο καλύτερος τρόπος να διοχετεύει τη φαντασία του για να ονειροπολεί λιγότερο την ώρα του μαθήματος. Εκμεταλλευτείτε την πολυαστρία στο ζώδιο του Ταύρου αυτή την εβδομάδα και δείξτε στο μικρό σας τρόπους ν' αξιοποιήσει τη φαντασία και τα ταλέντα του έχοντας στο νου του συγκεκριμένους στόχους.

Διαβάστε εδώ τις Παιδικές Προβλέψεις για το 2015

Κατέβασε τώρα το νέο μας application, για iphones, ipads και ipods εδώ.

*Θέλεις να μάθεις τι προβλέπουν για σένα τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved