Παιδική αστρολογία 6/4 - 12/4

Οι εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις για τις μικρές σας αγάπες...

Παιδική αστρολογία 6/4 - 12/4

Κριός

Θέλω τα δώρα μου εδώ και τώρα!
Το Κριαράκι σας είναι πολύ γνωστό για την υπομονή που... δεν έχει. Οπότε, μην εκπλαγείτε καθόλου αν αρχίσει να σας λέει ότι θέλει να δει την λαμπάδα του και τα δώρα του από αύριο κιόλας. Σαν παιδάκι με αστείρευτη ενέργεια θα γίνει ιδιαιτέρως χαρούμενο με κάθε λογής αθλητικά είδη και αυτοκινητάκια. Αν του πείτε να έρθει μαζί σας για να διαλέξει τα δώρα του θα το ενθουσιάσετε. Φροντίστε όμως να του βάλετε όρια γιατί με τον παρορμητισμό του, μπορεί να θέλει να αγοράσει όλο το μαγαζί.

Ταύρος

Τι ωραίες που είναι οι διακοπές!
Το Ταυράκι σας είναι το πιο χαρούμενο παιδάκι αυτή την περίοδο. Όχι μόνο γιατί ξεκουράζεται από το σχολείο που λέει ότι τόσο το κουράζει αλλά και γιατί όλες οι λιχουδιές της Κυριακής του Πάσχα το κάνουν να του τρέχουν τα σάλια μια εβδομάδα πριν. Με την Αφροδίτη στο ζώδιό του αυτή την εβδομάδα, η καλλιτεχνική του φύση βγαίνει στην επιφάνεια. Ένα μουσικό όργανο, παιχνίδια κατασκευών και σετ ζωγραφικής θα κάνουν το μουτράκι του να λάμπει από χαρά.

Δίδυμοι

Που είναι οι φίλοι μου;
Το μικρό σας ζιζάνιο καθόλου δε συγκινείται με τις διακοπές του Πάσχα γιατί πολύ απλά το γεμάτο από δραστηριότητες πρόγραμμα του ατονεί, σημαίνουν επίσης ότι θα είναι μακριά από τους φίλους του για δυο ολόκληρες βδομάδες. Όταν έρθει η ώρα του δώρου, τα βιβλία είναι σίγουρα μια καλή και ασφαλής λύση. Με τον κυβερνήτη του Ερμή όμως να κόβει βόλτες στον ενδέκατο ηλιακό του οίκο, θα του άρεσε εξίσου και ένα ηλεκτρονικό παιχνίδι.

Καρκίνος

Ελπίζω να μην με ξεχάσατε!
Αν δεν έχετε ήδη πάρει το δώρο του μικρού σας Καρκίνου, σπεύστε αμέσως γιατί αν το πάρει χαμπάρι η εβδομάδα αυτή θα ξεκινήσει με μια γλυκύτατη αλλά κατά τα άλλα ασταμάτητη γκρίνια αφού θα νομίζει ότι το ξεχάσατε και το παραμελήσατε. Με τον Ήλιο στο μεσουράνημά του περιμένει ένα δωράκι – μικρό ή και μεγάλο – που θα το κάνει να νοιώσει ξεχωριστό. Μια φωτογραφική μηχανή που θα αποτυπώσει όλες τις οικογενειακές στιγμές θα ήταν ιδανική. Α! Και μην ξεχνάτε, ό,τι και αν κάνετε θα πρέπει να το κάνετε μαζί του.

Λέων

Γλυκές διακοπές
Το Λιονταράκι σας αυτή την εβδομάδα με την Αφροδίτη στο ζώδιο του Ταύρου θα είναι δικαιωματικά, και για μια ακόμα φορά, ο πρωταγωνιστής των Πασχαλινών διακοπών. Αν το να διαλέξετε δώρο για τον μικρό σας πρίγκιπα σας φαίνεται ακατόρθωτο, μην απελπίζεστε! Αφήστε κατά μέρους τα συμβατικά δώρα και πηγαίνετε μαζί να δείτε μια θεατρική παράσταση ή αγοράστε του ένα μικρό κουκλοθέατρο. Επίσης, καλό θα ήταν να εμφανίζετε τα αγαπημένα του τσουρεκάκια σταδιακά στο σπίτι, διαφορετικά να είστε προετοιμασμένοι ότι θα εξαφανιστούν εν μία νυκτί.

Παρθένος

Τι καινούργιο θα μου μάθεις;
Γονείς μικρών Παρθένων είστε οι πιο τυχεροί αυτής της εβδομάδας! Με τον Άρη στον ένατο ηλιακό οίκο του πανέξυπνου Παρθένου σας, μπορείτε να χαλαρώσετε αφού τα πράγματα για εσάς είναι λίγο πιο εύκολα όσον αφορά στην επιλογή του δώρου. Γνώση, γνώση και πάλι γνώση. Επισκέψεις σε μουσεία, βιβλία με θέματα που δεν έχει ασχοληθεί ξανά και σουβενίρ από ξένες χώρες θα το κάνουν να πετάει στον έβδομο ουρανό. Οτιδήποτε καινούργιο για εκείνο θα το μαγνητίσει πριν καλά καλά το καταλάβετε.

Fotolia 63441988 Subscription XXL

Ζυγός

Ευαισθησία στην κριτική!
Το καλόψυχο Ζυγάκι σας φέτος το Πάσχα παίρνει μεγάλη ευχαρίστηση με το να σας βοηθάει να επιλέξετε τα δώρα για τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειας. Βέβαια, με τον Ερμή στο ζώδιο του Κριού, γίνεται αρκετά ευαίσθητο σε κάθε κριτική. Αναγνωρίστε του την καλή του πρόθεση και μην σχολιάσετε τις επιλογές του. Κάθε τι όμορφο του αρέσει ακόμα και το πιο απλό, και έχει πάντα έναν καλό λόγο να σας πει και ένα μεγάλο χαμόγελο να σας δώσει.

Σκορπιός

Θέλεις να παίξουμε;
Αυτό το Πάσχα εκτός από δώρα έκπληξη θα σας φέρει και παιδικούς έρωτες έκπληξη. Με την Αφροδίτη στο απέναντι ζώδιο το υπό άλλες συνθήκες εσωστρεφές Σκορπάκι σας βγαίνει από το καβούκι του και μέσα από το παιχνίδι έρχεται πιο κοντά με ένα παιδάκι του αντίθετου φύλου που γνωρίζει στις φετινές διακοπές του. Το καλύτερο δώρο για αυτό θα είναι ένα παιχνίδι που θα μπορεί να μοιράζεται και θα ευνοεί τη συνεργασία. Προτιμήστε ένα σετ κατασκευών ή ένα παιχνίδι δημιουργίας λέξεων.

Τοξότης

Αστεία και λογοπαίγνια!
Ο μικρός Τοξότης είναι ένα παιδάκι που γελάει με τ' αστεία που δεν έχουν καμιά σχέση με τη λογική, όπως όταν η μαμά βγάζει από τη τσέπη της το αρκουδάκι «που έχει χαθεί». Την εβδομάδα του Πάσχα με τον Ερμή στο ζώδιο του Κριού, καθώς το λεξιλόγιό του μέρα με την ημέρα εμπλουτίζεται, εκτιμάει τα λογοπαίγνια, ακόμα κι αν δεν είναι ξεκάθαρο αν αυτό που το κάνει να γελάει είναι το νόημα ή η παρήχηση. Για δώρο αγοράστε του οτιδήποτε έχει να κάνει με τον αθλητισμό.

Αιγόκερως!

Επιτραπέζια παιχνίδια!
Τα ματάκια του μικρού Αιγόκερω παρατηρούν ό,τι συμβαίνει γύρω του και στη συνέχεια αναλύει πανεύκολα ό,τι το ενδιαφέρει, είτε αυτό είναι ένα παιχνίδι ή το πώς φτιάχνει η μαμά την αγαπημένη του λιχουδιά. Επειδή μπορεί ν' ασχολείται για ώρες με κάποιο παιχνίδι, θα το εξιτάριζε ένα επιτραπέζιο ή οτιδήποτε έχει στρατηγική, όπως το σκάκι ή η μονόπολη. Σαν ζώδιο της Γης αγαπάει επίσης τα χρήματα, τα οποία μπορεί να μάθει εύκολα ν' αποταμιεύει.

Υδροχόος

Ένα χρωματιστό σπίτι!
Η δημιουργική διάθεση του μικρού σας Υδροχόου με την Αφροδίτη στο ζώδιο του Ταύρου είναι ιδιαίτερα τονισμένη αυτή την εβδομάδα. Γι αυτό προμηθευτείτε μαρκαδόρους και χρώματα που καθαρίζουν με νερό, αφού μέχρι τελευταία στιγμή δεν θα ξέρετε ποιο θα είναι το τυχερό έπιπλο πάνω στο οποίο θα αποτυπωθούν οι καλλιτεχνικές του ανησυχίες. Επειδή αγαπάει τη φύση και την περιπέτεια γράψτε το στους προσκόπους ή σε ένα φυσιολατρικό σύλλογο.

Ιχθύες

Φώτα, δράση &πάμε!
Το Ψαράκι σας διψάει για θέαμα και διασκέδαση αυτή την εβδομάδα. Δώστε του μια σκηνή θεάτρου και πάρτε του την ψυχή! Το να δει και πόσο μάλλον να συμμετέχει σε μια θεατρική παράσταση, όπου θα μεταμφιεστεί, θα βαφτεί και θα φορέσει φανταχτερά ρούχα, το κάνει να χοροπηδάει μέχρι το ταβάνι από χαρά. Τις στιγμές που θα είναι κακοδιάθετο, χρησιμοποιήστε σαν παραδείγματα ήρωες από τα αγαπημένα του παραμύθια και πάρτε το μια τεράστια αγκαλιά.

Διαβάστε εδώ τις Παιδικές Προβλέψεις για το 2015

Κατέβασε τώρα το νέο μας application, για iphones, ipads και ipods εδώ.

*Θέλεις να μάθεις τι προβλέπουν για εσάς τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved