Παιδική αστρολογία 16/2 - 22/2

Οι εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις για τις μικρές σας αγάπες...

Παιδική αστρολογία 16/2 - 22/2

ΚΡΙΟΣ
Μια παραμυθένια αύρα!

Τις πρώτες ημέρες της εβδομάδας ο μικρός Κριός φέρεται σαν να έχει χάσει τις ισορροπίες του. Με τον κυβερνήτη του τον Άρη στο ζώδιο των Ιχθύων η δυναμική πλευρά του γλυκαίνει και βγάζει μια παραμυθένια αύρα. Η δημιουργικότητα και η φαντασία του είναι στο κόκκινο. Δώστε του όσα πιο πολλά κίνητρα μπορείτε για να την αξιοποιήσει, παρακολουθώντας π.χ μια παράσταση κουκλοθέατρου και θα σας ανταμείψει με μια τεράστια αγκαλιά.

ΤΑΥΡΟΣ
Πάρτι στο σπίτι!

Το μυαλό του μικρού σας αυτή την εβδομάδα, με την Αφροδίτη στον οίκο της φιλίας, κάνει σενάρια πως θα περάσει καλά με τους κολλητούς του. Επειδή το σπίτι είναι το ασφαλές καταφύγιο του δεν αποκλείεται να σας ζητήσει το αποκριάτικο πάρτι να γίνει σπίτι. Αν τελικά συμφωνήστε ξεκινήστε έγκαιρα τις προετοιμασίες και απομακρύνετε τα εύθραυστα αντικείμενα, γιατί προβλέπεται μεγάλο ξεφάντωμα.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Παιχνίδι και αυτοσχεδιασμός!

Το αεικίνητο Διδυμάκι σας αυτή την εβδομάδα έχει τρελή διάθεση για παιχνίδι και αυτοσχεδιασμό. Η αποκριάτικη στολή του έχει εξάψει τη φαντασία του και δεν βλέπει την ώρα να υποδυθεί το ρόλο του. Με τον Ήλιο στις 18 του μήνα να κάνει την είσοδο του στο ζώδιο των Ιχθύων επιστρατεύστε το χιούμορ σας και μεταμορφώστε ό,τι υπάρχει στο σπίτι, συνδυάζοντας αταίριαστα μεταξύ τους κομμάτια και χρώματα, παλιά καπέλα και αξεσουάρ.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Ο πρωταγωνιστής της παράστασης!

Με τον Άρη στις 20 του μήνα να κάνει την είσοδο του στο ζώδιο του Κριού, το καμάρι σας φορώντας την αποκριάτικη στολή του γίνεται ο πρωταγωνιστής της παράστασης. Η καλή του διάθεση στην κυριολεξία θα απογειωθεί αν καταφέρετε να του αφιερώσετε λίγο παραπάνω από το χρόνο σας. Μην παραλείψετε ν' αποθανατίσετε τις τρυφερές οικογενειακές στιγμές σας με μια φωτογραφική μηχανή, δημιουργώντας του όμορφες αναμνήσεις για το μέλλον.

ΛΕΩΝ
Παραμύθια που ζωντανεύουν!

Το πιο συνηθισμένο έθιμο του καρναβαλιού, το μασκάρεμα, έχει μεγάλη απήχηση σε όλα τα παιδιά, αλλά για το Λιονταράκι σας είναι μια μοναδική ευκαιρία να υποδυθεί επιτέλους το ρόλο που του αρμόζει. Το αυτοσχέδιο παιχνίδι, τα παραμύθια που ζωντανεύουν με τραγούδι και χορευτικές κινήσεις ξεδιπλώνουν στην κυριολεξία τη δημιουργική φαντασία του. Όταν βρίσκεστε σε πολυσύχναστους χώρους προστατέψτε το από επικίνδυνα αντικείμενα όπως σπαθιά, ρόπαλα, ή σπρέι.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Πλάθοντας σενάρια!

Το ενδιαφέρον του μικρού Παρθένου αυτή την εβδομάδα, με τον κυβερνήτη του τον Ερμή στο αέρινο ζώδιο του Υδροχόου, είναι στραμμένο στα παιχνίδια ρόλων με σκηνοθέτη το ίδιο. Πλάθοντας σενάρια που πηγάζουν από όσα σκέφτεται και νοιώθει, τα εξωτερικεύει στη συνέχεια μέσα από το παιχνίδι, φορώντας την αντίστοιχη ενδυμασία. Για να ενισχύσετε τη φαντασία και την ακόρεστη περιέργειά του για γνώσεις διαβάστε βιβλία με μύθους και απολαύστε μαζί το παιχνίδι, εντός και εκτός σπιτιού.

Fotolia 70409068 Subscription XXL

ΖΥΓΟΣ
Παιχνίδι χωρίς όρια!

Με τον Ερμή στο πέμπτο ηλιακό του σπίτι η όρεξη του μικρού Ζυγού για παιχνίδι δεν έχει όρια. Εκεί όμως που πραγματικά κλέβει την παράσταση είναι όπου υπάρχει κίνηση, όπως ο χορός, το τραμπολίνο και τα αθλήματα με την μπάλα. Για την αποκριάτικη του αμφίεση διαλέξτε μια στολή κομψή και αεράτη. Ντύστε το αγγελάκι, Κάρμεν η τσιγγάνα, πολύχρωμο κλόουν με φουντωτή περούκα, σκανταλιάρικο ποντικάκι, Ρομπέν των δασών, ζογκλέρ ή αεροπόρο.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Η μάσκα!

Με τον κυβερνήτη του τον Άρη αυτή την εβδομάδα στο εξωστρεφές ζώδιο του Κριού ο μικρός Σκορπιός λέει «τα σύκα ,σύκα και τη σκάφη, σκάφη». Μην εκπλαγείτε λοιπόν αν σας ανακοινώσει την τελευταία στιγμή ότι η αποκριάτικη στολή του δεν του αρέσει και θέλει κάτι άλλο. Αυτό που πραγματικά θα το ικανοποιούσε και δεν θα το άλλαζε με τίποτα είναι μια μάσκα που θα κάλυπτε όλο το προσωπάκι του, την οποία θα είχε διαλέξει βέβαια το ίδιο.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Το νησί των θησαυρών!

Το επινοητικό μυαλό του μικρού Τοξότη αυτή την εβδομάδα, με τον Ερμή στο ζώδιο του Υδροχόου, δεν θα δυσκολευτεί καθόλου να μετατρέψει το σπίτι στο νησί των θησαυρών. Το σαλόνι γίνεται πειρατικό καράβι, το ίδιο φορώντας ένα κόκκινο μαντήλι στο κεφάλι ανακηρύσσει τον εαυτό καπετάνιο και τα φιλαράκια του άγριους κουρσάρους. Στο σόου συμμετέχουν επίσης και τα αντικείμενα του σπιτιού π.χ ένα ρολό από χαρτί κουζίνας μετατρέπεται ωραιότατα σε κιάλι.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Αναβίωση παλιών εθίμων!

Οι Απόκριες δεν είναι μόνο μασκάρεμα και ξεφάντωμα αλλά και ημέρες αναβίωσης παλιών εθίμων, κάτι που ο μικρός Αιγόκερως απολαμβάνει πραγματικά. Η κατασκευή π.χ αποκριάτικων αντικειμένων που θα φτιάξετε από χαρτόνι. όπως καπελάκια και μάσκες ή σπαθιά από αλουμινόχαρτο θα τροφοδοτήσουν τη φαντασία, θα ενισχύσουν τη δημιουργικότητα του και θα είναι μια ευχάριστη ανάπαυλα από το φόρτο των καθημερινών υποχρεώσεων.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Ένα δικό του καρναβάλι!

Δώστε στο καμάρι σας ένα χώρο για να στήσει το δικό του εργαστήριο, που δεν θα σας νοιάζει αν λερωθεί - όπως η κουζίνα - και τα κατάλληλα υλικά και φτιάξτε μαζί το δικό σας καρναβάλι. Βάλτε σε μπάλες παγωτού καπελάκια από χωνάκια, μαλλιά από άνηθο, ματάκια από ελιές και στόμα από φλούδα πορτοκαλιού και φτιάξτε αστεία κλόουν. Ή ζωντανέψτε το καρναβάλι ζώων μέσα σε μια κούφια κολοκύθα κάνοντας της μια μεγάλη τρύπα στο μπροστινό της μέρος.

ΙΧΘΥΕΣ
Η μια σκανταλιά μετά την άλλη!

Με τον Ήλιο στο ζώδιο του αυτή την εβδομάδα το μικρό σας δεν βλέπει την ώρα που θα δοκιμάσει νέες περιπέτειες με τους φίλους του κάνοντας τη μια σκανταλιά μετά την άλλη. Εκτός από τις βόλτες στο πάρκο που θα δείξει στ' άλλα παιδάκια περήφανο τη αποκριάτική στολή του συνεχίζει τα μασκαρέματα και στο σπίτι, βάζοντας με το μολύβι της μαμάς μουστάκια και γένια σε κούκλες και αυτοκινητάκια.

Διαβάστε επίσης: Αποκριάτικες στολές για μικρούς μπόμπιρες

Διαβάστε εδώ τις Παιδικές Προβλέψεις για το 2015

Κατέβασε τώρα το νέο μας application, για iphones, ipads και ipods εδώ.

*Θέλεις να μάθεις τι προβλέπουν για εσάς τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved