Παιδικό Ωροσκόπιο, 9/2 - 15/2

Οι εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις για τις μικρές σας αγάπες...

Παιδικό Ωροσκόπιο, 9/2 - 15/2

ΚΡΙΟΣ

Δραματοποιεί ό,τι δεν του αρέσει!

Το Κριαράκι σας αυτή την εβδομάδα με τον κυβερνήτη του τον Άρη να κόβει βόλτες στο ζώδιο των Ιχθύων θα είναι αρκετά κυκλοθυμικό και πολλές φορές θα δραματοποιεί κάθε τι που δεν του αρέσει. Έντονη θα είναι και η αντίδρασή του σε κάθε μορφής πίεση είτε προέρχεται από εσάς ή από το σχολικό του περιβάλλον. Καλό θα ήταν να διοχετεύσετε την ενέργειά του σε δυναμικές δραστηριότητες που το ευχαριστούν για να εκτονώνεται.

ΤΑΥΡΟΣ

Προσπαθεί να ορίσει την ταυτότητα του!

Με τον Ήλιο στο μεσουράνημά του αυτή την εβδομάδα το μικρό σας Ταυράκι καταβάλλει φιλότιμες προσπάθειες να ορίσει την ταυτότητά του. Προκειμένου να το πετύχει δεν θα διστάσει να έρθει σε σύγκρουση με όποιον δεν συμπορεύεται με τη γνώμη του. Δώστε του τα κατάλληλα κίνητρα για να αξιοποιήσει με τον καλύτερο τρόπο τον εαυτό του και μην ξεχάσετε να το επιβραβεύετε επιδοκιμάζοντας τα όποια επιτεύγματα του.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Κέφι και ζωντάνια!

Με τον κυβερνήτη του τον Ερμή να ορθοδρομεί αυτή την εβδομάδα, ο μικρός Δίδυμος ξαναβρίσκει τον παλιό καλό εαυτό του. Το κέφι και η ζωντάνια του επιστρέφουν και απαιτούν το ανάλογο περιβάλλον για να εκφραστούν. Με όπλα του την ευστροφία και τη χαρισματική ευγλωττία του μαγνητίζει και γοητεύει τους πάντες. Αν ασχοληθεί με μια καλλιτεχνική δραστηριότητα που να έχει κίνηση όπως ο χορός θα τα πάει περίφημα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η γλώσσα του έχει πάρει φόρα!

Με τον Άρη αυτή την εβδομάδα στο μεταβλητό ζώδιο των Ιχθύων και στον ένατο ηλιακό του οίκο η γλώσσα του μικρού Καρκίνου έχει πάρει φόρα. Ακόμα και όταν κουρνιάζει στην αγκαλιά σας έχει πάντα κάτι να πει. Η φιλομάθεια του επίσης είναι εντυπωσιακή κι αν του δώσετε τα κατάλληλα ερεθίσματα η γκάμα των ενδιαφερόντων του θα πολλαπλασιαστεί. Αν έχει κλίση στην εκμάθηση ξένων γλωσσών ή ενός μουσικού οργάνου ενθαρρύνετέ το να ασχοληθεί.

ΛΕΩΝ

Ευρηματικότητα και προηγμένη τεχνολογία!

Με τον Ερμή αυτή την εβδομάδα σε ορθή φορά στο αέρινο ζώδιο του Υδροχόου το Λιονταράκι σας εντυπωσιάζει με την ευρηματικότητα του κάθε φορά που ασχολείται με την προηγμένη τεχνολογία. Ο κατεργάρης θεός δανείζει στο μικρό σας τόσο τα φτερά του όσο και τη σπιρτάδα του πνεύματος του προτρέποντας το να αποκτήσει ακόμα περισσότερες γνώσεις. Ενισχύστε το εφευρετικό μυαλό του με δημιουργικά ερεθίσματα και εκπαιδευτικά παιχνίδια.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Παιδικά χτυποκάρδια!

Ο μικρός Παρθένος αυτή την εβδομάδα με την Αφροδίτη και τον Άρη στο απέναντί του σπίτι νοιώθει την καρδούλα του να χτυπάει δυνατά. Υπαίτιο για αυτή την αναστάτωση είναι ένα παιδάκι του αντιθέτου φύλου. Το καμάρι σας ψάχνει διαρκώς προφάσεις να βρίσκεται δίπλα του, και δεν θα διστάσει για ένα χαμόγελο του να του χαρίσει ακόμα και το αγαπημένο του παιχνίδι. Με τη φαντασία του να καλπάζει πλάθει σενάρια και κρυφογελάει ευτυχισμένο.

Fotolia 40342652 Subscription XXL

ΖΥΓΟΣ

Καλαισθησία και αρμονία!

Η καλαισθησία και η αρμονία όπως πολύ καλά γνωρίζουμε, παίζουν σημαντικό ρόλο στην ισορροπία και την ψυχική καλλιέργεια του μικρού Ζυγού. Με την Αφροδίτη στο ζώδιο των Ιχθύων αυτή την εβδομάδα το αγγελούδι σας μαγεύεται στην κυριολεξία με οτιδήποτε έχει ήχο και χρώμα. Επισκεφτείτε μαζί του παιδικές σκηνές και μουσεία ή χώρους σε πολυκαταστήματα που να μπορεί να ζωγραφίσει ή να δημιουργήσει μορφές με τουβλάκια.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Διάθεση για περιπέτεια!

Με τον κυβερνήτη του τον Άρη αυτή την εβδομάδα στο πέμπτο ηλιακό του σπίτι ο μικρός Σκορπιός ξεδιπλώνει το γοητευτικό του ταμπεραμέντο. Η διάθεση του για περιπέτεια είναι εμφανής όπως και η τάση του για υπερβολή. Διεκδικεί με πάθος αυτά που θέλει, χωρίς να χάνει την ευκαιρία να αυτοπροβάλλεται. Πιο συναισθηματικό και ταυτόχρονα πιο κτητικό με το παιδάκι που έχει κερδίσει την προσοχή του, πιέζει διεκδικώντας αποκλειστικότητα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Το μυαλό του στη βόλτα!

Το μυαλό του μικρού Τοξότη αυτή την εβδομάδα με τον Ερμή στο τρίτο ηλιακό του σπίτι, είναι στις βόλτες και τις εκδρομές. Αν ο καιρός και οι υποχρεώσεις σας το επιτρέψουν και του κάνετε το χατίρι να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί. Πάρτε όλα τα απαραίτητα μέτρα και μην το αφήσετε λεπτό χωρίς επιτήρηση γιατί το βλαστάρι σας αυτό το διάστημα είναι επιρρεπές σε κρυωματάκια και μικροτραυματισμούς από απροσεξία.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η φαντασία παίρνει τα ηνία από το νου!

Η αλήθεια είναι ότι ο μικρός Αιγόκερως δεν τρελαίνεται για στενές επαφές, προτιμάει μάλλον την ησυχία του. Αυτή η απομόνωση τον βοηθάει να οργανώνει καλύτερα το χρόνο του και να τακτοποιεί τα κουτάκια του σοφού μυαλού του. Την εβδομάδα αυτή όμως με την Αφροδίτη στο ζώδιο των Ιχθύων η φαντασία παίρνει τα ηνία από το νου και ψάχνει ερεθίσματα για να εκφραστεί. Βοηθήστε το να βγάλει στην επιφάνεια τη δημιουργική του πλευρά και θα εκπλαγείτε.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ομαδικές δραστηριότητες!

Με τον Ήλιο και τον Ερμή στο ζώδιο του το καμάρι σας δεν βλέπει την ώρα να βρεθεί με τους φίλους του και ν' ασχοληθεί με το αγαπημένο του άθλημα. Οι ομαδικές δραστηριότητες του δίνουν τη δυνατότητα να καλλιεργήσει την κοινωνικότητα του και ταυτόχρονα μαθαίνει να σέβεται τους κανόνες. Ποιος το ακούει όμως όταν έρχεται η ώρα να επιστρέψει στο σπίτι. Δεν αποκλείεται μάλιστα να εμφανίσει και λεκτική επιθετικότητα όταν νοιώθει ότι πιέζεται.

ΙΧΘΥΕΣ

Προστατευτικές τάσεις!

Με τον Άρη στο ζώδιο του αυτή την εβδομάδα, το συνήθως συνεσταλμένο Ψαράκι σας εμφανίζει προστατευτικές τάσεις απέναντι στα παιδάκια που δεν μπορούν να υπερασπιστούν τον εαυτό τους. Στην προσπάθεια του αυτή δεν θα διστάσει να έρθει σε αντιπαράθεση με όλους και με όλα. Αυτό από την μια πλευρά του ενισχύει την αυτοπεποίθηση και από την άλλη με την ηρωική συμπεριφορά του κερδίζει τη συμπάθεια και των θαυμασμό των συμμαθητών του.

Διαβάστε εδώ τις Παιδικές Προβλέψεις για το 2015

Κατέβασε τώρα το νέο μας application, για iphones, ipads και ipods εδώ.

*Θέλεις να μάθεις τι προβλέπουν για εσάς τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved