Παιδικό Ωροσκόπιο, 19/1 - 25/1

Οι εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις για τις μικρές σας αγάπες...

Παιδικό Ωροσκόπιο, 19/1 - 25/1

ΚΡΙΟΣ

Αλλεργία στους κανόνες!

Ο μικρός Κριός έχει αλλεργία στους κανόνες και τους περιορισμούς και η είσοδος του Ηλίου στο επαναστατικό ζώδιο του Υδροχόου έρχεται να το επιβεβαιώσει με το παραπάνω. Η πεισματική εναντίωση του στις απαγορεύσεις - ακόμα κι αν αποσκοπούν στην ασφάλεια του – είναι εντυπωσιακή. Να είστε ευέλικτοι μαζί του, αλλά εννοείται ότι δεν του ζητάτε τη γνώμη του, για θέματα ζωτικής σημασίας, όπως π.χ να σας δώσει το χέρι του να περάσετε το δρόμο.

ΤΑΥΡΟΣ

Τάξη και ασφάλεια!

Το Ταυράκι σας έχει ανάγκη από τάξη και ασφάλεια τόσο σε συναισθηματικό όσο και σε υλικό επίπεδο. Οι αλλαγές το αποσυντονίζουν γιατί χρειάζεται χρόνο για να καταλάβει και να επεξεργαστεί κάθε τι καινούργιο στη ζωή του. Αυτή την εβδομάδα με τρεις πλανήτες στο μεσουράνημα του δύσκολα θα το πείσετε να κάνει κάτι που δεν θέλει. Ένας τρόπος που μπορεί να έχει αποτέλεσμα είναι να του δείξετε τη χρησιμότητα αυτού που του προτείνετε.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Μια μικρή «σφίγγα»!

Η κοινωνικότητα και η πολυλογία του μικρού Διδύμου αυτή την εβδομάδα πάνε περίπατο. Με τον κυβερνήτη του τον Ερμή σε ανάδρομη φορά το αγγελούδι σας μετατρέπεται σε μια μικρή «σφίγγα». Όσο κι αν προσπαθήσετε να του πάρετε κουβέντα για το τι σκέπτεται ή τι νοιώθει απλά θα πέφτετε πάνω σε τοίχο. Στη τσάντα του θα επικρατεί πανδαιμόνιο και τα παιχνίδια του θα είναι σκορπισμένα σε όλο το σπίτι. Πιθανοί μικροτραυματισμοί λόγω αφηρημάδας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Πως γεννιούνται τα παιδιά;

Το ενδιαφέρον του μικρού Καρκίνου αυτή την εβδομάδα επικεντρώνεται στο πως δημιουργείται η ζωή, όχι μόνο στο ζωικό βασίλειο, αλλά και στους ανθρώπους. Με μια πολυαστρία στον όγδοο οίκο δεν είναι διόλου απίθανο οι περισσότερες ερωτήσεις του ν' αφορούν το πώς γεννιούνται τα παιδιά. Εικονογραφημένα βιβλιαράκια σχετικά με αυτό το θέμα θα του λύσουν κάθε απορία και είναι προτιμότερο από μια ασαφή απάντηση.

ΛΕΩΝ

Σταθερό στις προτιμήσεις του!

Το Λιονταράκι σας ανήκει στην ομάδα των σταθερών ζωδίων γι' αυτό το λόγο δεν αλλάζει εύκολα τις προτιμήσεις του. Αν δείξει ενδιαφέρον σ' ένα συγκεκριμένο τομέα ή σ' ένα χόμπι, είναι απίθανο να το βαρεθεί και να το απορρίψει μελλοντικά. Είναι σημαντικό λοιπόν να δώσετε από τώρα που είναι ακόμα νωρίς, σημασία στις τάσεις αλλά και στις δυνατότητες του και να το ενθαρρύνεται στη σωστή για εκείνο κατεύθυνση.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Παιδικοί έρωτες!

Με τον Άρη να διελαύνει στο έβδομο ηλιακό του σπίτι αυτή την εβδομάδα, το γοητευτικό Παρθενάκι σας είναι πολύ πιθανό να νοιώσει έντονη συμπάθεια για ένα παιδάκι του αντιθέτου φύλου και να μη ξεκολλάει από δίπλα του. Παρ' όλο το χτυποκάρδι του όμως πιο πολύ απολαμβάνει την αποδοχή που εισπράττει. Αν το βράδυ αρνείται να πάει για ύπνο, θυμηθείτε πως ένα παραμύθι και μια τρυφερή αγκαλιά μπορεί να κάνει θαύματα.

Fotolia 49367896 Subscription XXL

ΖΥΓΟΣ

Στιλιστικό ενδιαφέρον!

Με την Αφροδίτη στο πέμπτο ηλιακό του σπίτι αυτή την εβδομάδα αυτό που απασχολεί το μικρό Ζυγό είναι πώς να είναι αρεστό σους φίλους του. Γι' αυτό είναι σημαντικό να διαλέγει το ίδιο τι θα φορέσει στο σχολείο ή όταν πηγαίνετε βόλτα. Το ντύσιμο το βοηθάει να υποδυθεί το ρόλο που έχει στο μυαλουδάκι του. Για παράδειγμα ένα αγοράκι φορώντας μια αθλητική φόρμα κοιτιέται στον καθρέπτη και βλέπει τον αγαπημένο του ποδοσφαιριστή και αντίστοιχα ένα κοριτσάκι με ένα φρου - φρου φουστανάκι μια χαριτωμένη μπαλαρίνα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ενδιαφέρον για το αντίθετο φύλο!

Το μυστηριώδες Σκορπάκι σας από πολύ νωρίς δείχνει ενδιαφέρον και περιέργεια για τα παιδάκια του αντιθέτου φύλου, εφ΄ όσον βέβαια είναι όμορφα και γοητευτικά. Αυτή την εβδομάδα που ο κυβερνήτης του ο Άρης βρίσκεται στο πέμπτο ηλιακό του σπίτι δεν αποκλείεται να γίνει πολύ επίμονο με ένα συμμαθητή ή συμμαθήτρια που έχει βάλει στο μάτι, και να κατεβάζει μούτρα αν αυτό κάνει παρέα με άλλους. Μάθετέ το να μην ζηλεύει.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Παιχνίδι και σκανταλιές!

Πρώτο στο παιχνίδι και στις σκανταλιές θα είναι το μικρό σας ζιζάνιο αυτή την εβδομάδα. Με τρεις πλανήτες να κόβουν βόλτα στο ζώδιο του Υδροχόου η εφευρετικότητά του χτυπάει κόκκινο. Το σίγουρο είναι ότι με τα τερτίπια του και τις ατελείωτες δραστηριότητες του δεν θα βαρεθείτε ούτε στιγμή. Το επινοητικό καμάρι σας θα σας απασχολεί καθ' όλη τη διάρκεια της ημέρας και δεν αποκλείεται να σας κρατάει ξάγρυπνους ακόμα και τη νύχτα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Σεβασμός πάνω από όλα!

Ο μικρός Αιγόκερως πάνω από όλα επιθυμεί να κερδίσει το σεβασμό των άλλων. Αυτός είναι και ένας λόγος που απεχθάνεται τα πειράγματα και τις φάρσες που κάνουν τα παιδάκια της ηλικίας του. Με τον Άρη να διελαύνει στον τρίτο ηλιακό του σπίτι δεν του αρέσει να γελάνε εις βάρος του ακόμα και καλοπροαίρετα. Ένα ασφαλές καταφύγιο προκείμενου ν' αποφύγετε τις εντάσεις αυτό το διάστημα είναι ένα βιβλίο με ένα αγαπημένο του θέμα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Αντίρρηση και αντίλογος!

Για το μικρό Υδροχόο η αντίρρηση και ο αντίλογος είναι οι κύριοι τρόποι έκφρασης του. Σπάνια δέχεται αυτό που του λένε και ακόμα πιο σπάνια το εφαρμόζει. Με τρεις πλανήτες στο ζώδιο του αυτή την εβδομάδα αφήστε το να σας πει την άποψη του και ακούστε με προσοχή τα επιχειρήματα του. Η ανάγκη του να εκφράσει με κάθε τρόπο τις άπαιχτες ιδέες του είναι μονόδρομος για να περάσει όσο γίνεται πιο ήρεμα αυτό το διάστημα.

ΙΧΘΥΕΣ

Πετάει τη σκούφια του για καυγά!

Με τον Άρη στο ζώδιο του αυτή την εβδομάδα, το Ψαράκι σας πετάει στην κυριολεξία τη σκούφια του για καυγά. Ένταση, νεύρα και τσακωμοί με τους φίλους του για ψύλλου πήδημα, είναι στην ημερήσια διάταξη. Όσο κι αν σας ενοχλεί αυτό το σκηνικό είναι μια ευκαιρία να το αφήσετε να υπερασπιστεί τη γνώμη του και να βάλει τα όριά του. Μια αθλητική δραστηριότητα θα το βοηθούσε ν΄ αποφορτιστεί.

Διαβάστε εδώ τις Παιδικές Προβλέψεις για το 2015

Κατέβασε τώρα το νέο μας application, για iphones, ipads και ipods εδώ.

*Θέλεις να μάθεις τι προβλέπουν για εσάς τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved