Παιδικό Ωροσκόπιο, 12/1 - 18/1

Οι εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις για τις μικρές σας αγάπες...

Παιδικό Ωροσκόπιο, 12/1 - 18/1

ΚΡΙΟΣ

Πρωταγωνιστής στην αφηρημάδα!
Η συγκέντρωση του μικρού Κριού αυτή την εβδομάδα έχει πάει περίπατο και στη θέση της έχει στρογγυλοκαθίσει η αφηρημάδα. Με τον κυβερνήτη του τον Άρη να κάνει την είσοδο του στο ζώδιο των Ιχθύων όλα του φαίνονται σαν ένα μεγάλο θεατρικό έργο με εκείνο να κατέχει τον πρωταγωνιστικό ρόλο. Έτσι είναι δύσκολο να προβλέψει κανείς τι θα κάνει ακόμα και στ' απλά καθημερινά πράγματα. Το νου σας για μικροατυχήματα.

ΤΑΥΡΟΣ

Πατάει γκάζι!
Το Ταυράκι σας αυτή την εβδομάδα με τον Ερμή στο μεσουράνημά του αφήνει τους ήρεμους και αργοκίνητους ρυθμούς του και πατάει γκάζι. Εκεί που τη μια στιγμή κάθεται ωραία και καλά στο θρανίο του την άλλη έχει σηκωθεί και πάει τρία θρανία παρακάτω για να πειράξει τους φίλους του. Παράλληλα όμως θα είναι πολύ προστατευτικό με τα πιο αδύνατα παιδάκια και δεν θα διστάσει να τα υπερασπιστεί με σθένος αν παραστεί ανάγκη.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ζήτω η ελευθερία!
Αυτή την εβδομάδα το μικρό σας ζουζούνι κάνει φιλότιμες προσπάθειες για να διεκδικήσει όση περισσότερη ελευθερία μπορεί. Με τον κυβερνήτη του τον Ερμή στο ανεξάρτητο ζώδιο του Υδροχόου εύκολα θα ξεμακρύνει από κοντά σας όποτε του δίνεται η δυνατότητα για να σας δείξει ότι έχει μεγαλώσει και τα καταφέρνει και μόνο του. Δεν θα διστάσει μάλιστα να λογομαχήσει αν χρειαστεί, προκειμένου να υπερασπιστεί τα δικαιώματα του.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ανήσυχος ύπνος!
Η υπέρμετρη ευαισθησία που χαρακτηρίζει το μικρό Καρκίνο πολλές φορές το κάνει να νοιώθει ότι απειλείται. Αυτή την εβδομάδα με τον Έρμη στο όγδοο ηλιακή του σπίτι μπορεί να κάνει ανήσυχο ύπνο ή να ξυπνάει γιατί άκουσε κάποιο θόρυβο και να τρέχει στο κρεβάτι σας. Είναι βασικό να το κάνετε να νοιώσει ασφάλεια αφήνοντας ένα φωτάκι αναμμένο στο δωμάτιο του και καθησυχάζοντας το αγγελούδι σας με μια μεγάλη αγκαλιά.

ΛΕΩΝ

Γελάκια και πονηρές λεξούλες!
Με την Αφροδίτη να κόβει βόλτες στο απέναντι του ζώδιο το καμάρι σας στην κυριολεξία γοητεύει μικρούς και μεγάλους. Δεν είναι απίθανο μάλιστα να το δείτε να κρυφογελάει όταν βρίσκεται με ένα παιδάκι του αντιθέτου φύλου και να λέει λέξεις που χωρίς να ξέρει την ακριβή τους σημασία, αντιλαμβάνεται όμως ότι είναι κάτι πονηρό. Σε μια τέτοια περίπτωση είναι σημαντικό να του εξηγήσετε με τρόπο, αυτό που στα μάτια του φαντάζει περίεργο.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Επιβράβευση και θαυμασμός!
Με τον Ήλιο να διελαύνει στο πέμπτο ηλιακό του σπίτι αυτή την εβδομάδα, το αγγελούδι σας όσο κι αν δεν το δείχνει, έχει ανάγκη να όχι μόνο ν' ακούσει τα καλά σας λόγια, αλλά και να δει το θαυμασμό στα μάτια σας. Αν παίζετε μαζί κάποιο επιτραπέζιο παιχνίδι, αφήστε το να κερδίσει. Με τη χαρά της νίκης θα νοιώσει δυνατό και αυτός είναι ένας καλός τρόπος να τονίσετε τις ικανότητες του ώστε να ενισχύσετε την αυτοπεποίθηση του.

Fotolia 70031786 Subscription XXL

ΖΥΓΟΣ

Τα πρώτα καρδιοχτύπια!
Με την Αφροδίτη στο πέμπτο ηλιακό του σπίτι αυτή την εβδομάδα ο μικρός Ζυγός πετάει κυριολεκτικά στα σύννεφα. Ένα παιδάκι του αντιθέτου φίλου έχει κάνει την καρδούλα του να χτυπάει δυνατά και το προσωπάκι του να λάμπει. Αν καταλάβετε κάτι τέτοιο, είναι πολύ σημαντικό για την μετέπειτα συναισθηματική του ανάπτυξη, να είστε διακριτικοί και να χειριστείτε την κατάσταση με ευαισθησία.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Έμφαση στα θέματα της επικοινωνίας!
Αυτή την εβδομάδα με τον Ήλιο στον οίκο της επικοινωνίας του μικρού Σκορπιού, δείξτε ξεκάθαρα στο αγγελούδι σας πως είστε πάντα στη διάθεση του για κουβεντούλα, ακόμα κι αν ο χρόνος σας είναι περιορισμένος. Μιλήστε για την καθημερινότητα του στο σχολείο, για τη γνώμη του για τη δασκάλα και τους συμμαθητές του. Ακούστε με προσοχή τα σχόλια του χωρίς να προβείτε σε κριτική και συμβουλές.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ακόρεστη όρεξη για μάθηση!
Ακόρεστη όρεξη για μάθηση αυτή την εβδομάδα για τον μικρό Τοξότη. Με τον Ερμή στον Υδροχόο και το τρίτο του ηλιακό σπίτι τα εκπαιδευτικά παιχνίδια και ό,τι έχει σχέση με τα ηλεκτρονικά κυριολεκτικά το ξετρελαίνουν. Ακόμα κι αν αυτά αφορούν παιδάκια μεγαλύτερης ηλικίας θα διαπιστώσετε ότι θα τα καταφέρει εξίσου καλά και θ' απολαύσει την πρόκληση. Η ευκολία που τα χειρίζεται πραγματικά θα εντυπωσιάσει όσους το παρατηρούν.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Τα οφέλη της αποταμίευσης!
Μετά τις σπατάλες της εορταστικής περιόδου, καιρός είναι να μιλήσετε στο πρακτικό Αιγοκεράκι σας για τα οφέλη της αποταμίευσης. Με την Αφροδίτη στο δεύτερο ηλιακό του σπίτι αγοράστε του έναν κουμπαρά και εξηγήστε του τι μπορεί να κάνει με τα χρήματα που θα μαζέψει, αν κάθε τόσο βάζει ένα κέρμα μέσα. Να είστε σίγουροι ότι όχι μόνο θα ενθουσιαστεί αλλά θα φροντίσει να το γεμίσει το συντομότερο δυνατόν.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ριπές από ερωτήσεις!
Με τον Ερμή στο ζώδιο του αυτή την εβδομάδα το πανέξυπνο μικρό σας έχει βαλθεί να σας τρελάνει με τις συνεχείς ερωτήσεις του για κάθε τι που συμβαίνει γύρω του. Όταν κάθεστε σε ένα καφέ μπορεί να σας ρωτήσει από το τι γράφει επάνω η απόδειξη μέχρι που κοιμούνται τα πουλιά τις κρύες ημέρες του χειμώνα. Οι σωστές και έξυπνες απαντήσεις είναι ένα κίνητρο για εκείνο να συνεχίσει να μαθαίνει και να διευρύνει τους ορίζοντες του.

ΙΧΘΥΕΣ

Δυναμισμός και δραστηριότητες!
Με την είσοδο του Άρη στο ζώδιο του αυτή την εβδομάδα, το Ψαράκι σας βάζει κάτω ακόμα και ένα Κριαράκι σε δυναμισμό και δραστηριότητες. Ο δικός σας ρόλος θα είναι να στρέψετε όλη αυτή την ενέργεια σε σωστά κανάλια, ώστε να εκτονώνεται φυσιολογικά. Επειδή υπάρχει προδιάθεση για μικροτραυματισμούς καλό θα ήταν ν' ανεβάσετε σε ψηλά ράφια τις ηλεκτρικές συσκευές και να καλύψετε τις πρίζες του σπιτιού. Προφυλάξτε το από αλλεργίες.

Διαβάστε εδώ τις Παιδικές Προβλέψεις για το 2015

Κατέβασε τώρα το νέο μας application, για iphones, ipads και ipods εδώ.

*Θέλεις να μάθεις τι προβλέπουν για εσάς τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved