Παιδικό Ωροσκόπιο, 22/12 - 28/12

Οι εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις για τις μικρές σας αγάπες...

Παιδικό Ωροσκόπιο, 22/12 - 28/12

ΚΡΙΟΣ
Παιχνίδια δράσης!
Οι γιορτές έφτασαν και η ενέργεια του μικρού Κριού με τέσσερεις πλανήτες στο μεσουράνημα του χρειάζεται δράση για να εκτονωθεί. Η προσοχή του αυτή την εβδομάδα είναι στραμμένη στα δώρα που θα πάρει αλλά και τις δραστηριότητες που θα κάνετε μαζί. Διαλέξτε ένα παιχνίδι που να συνδυάζει κίνηση και δύναμη όπως σάκος και γάντια του μποξ ή αγωνιστικά αυτοκινητάκια. Αν του αγοράσετε ρούχα διαλέξτε κόκκινες φόρμες με ενίσχυση στα γόνατα.

ΤΑΥΡΟΣ
Συναρμολογούμενα παιχνίδια!
Ο μικρός Ταύρος είναι ένα ήσυχο παιδάκι που του αρέσει να κινείται στους δικούς του αργούς ρυθμούς. Φέτος τα Χριστούγεννα χαρίστε του δώρα που απαιτούν χρόνο να τα φτιάξει όπως ένα πάζλ ή διάφορα συναρμολογούμενα παιχνίδια. Αν έχει καλλιτεχνικές τάσεις θα εκτιμήσει ένα μπλοκ ζωγραφικής με χρωματιστά μολύβια ή ένα μουσικό οργανάκι. Αν σκοπεύετε να του αγοράσετε ρουχαλάκια προτιμήστε αποχρώσεις του πράσινου και του ροζ.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Εκπαιδευτικά βιβλία και ταινίες!
Ο μικρούλης Δίδυμος είναι ένα παιδάκι που αγαπάει τη γνώση και λατρεύει να μαθαίνει καινούργια πράγματα. Το καλύτερο δώρο που θα μπορούσατε να του κάνετε για τα φετινά Χριστούγεννα είναι επιτραπέζια παιχνίδια, ένα ραδιοφωνάκι ή βιβλία και εκπαιδευτικές ταινίες. Επίσης θα το ενθουσίαζε ότι έχει σχέση με κίνηση όπως πατίνια ή skateboard. Το αγαπημένο του χρώμα στα ρούχα είναι το κίτρινο και του αρέσουν τα πολύχρωμα κασκόλ.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Εικόνες και θάλασσα!
Το Καρκινάκια σας είναι ένα ευαίσθητο παιδάκι που πάνω από όλα χρειάζεται φροντίδα και στοργή. Κατάλληλα δώρα για το σεληνόπαιδό σας είναι ότι αγγίζει το συναισθηματικό του κόσμο όπως ένα άλμπουμ με οικογενειακές φωτογραφίες ή μια φωτογραφική μηχανή. Αγαπάει επίσης ότι έχει σχέση με τη θάλασσα, όπως είναι τα κοχύλια ή μια γυάλα με χρυσόψαρα που με χαρά του θα τάιζε. Αν σκέπτεστε να του αγοράσετε ρουχαλάκια το αγαπημένο του χρώμα είναι το γαλάζιο.

ΛΕΩΝ
Πύργοι και εντυπωσιακά αυτοκινητάκια!
Το γοητευτικό Λιονταράκι σας είναι ένα παιδάκι που ενθουσιάζεται με ό, τι λάμπει. Φέτος τα Χριστούγεννα θέλει τόσο να ξεχωρίζει και να το θαυμάζουν που μόνο κάτι ιδιαίτερο θα το ικανοποιούσε. Πύργοι και εντυπωσιακά αυτοκινητάκια θα ήταν ιδανικά δώρα για αγόρια και κορίτσια. Ρουχαλάκια στα χρώματα του ήλιου, όπως κίτρινα και πορτοκαλί είναι τα αγαπημένα του. Αν συνοδεύονται και από αντίστοιχα αξεσουάρ ακόμα καλύτερα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Ένα μικρό ζωάκι!
Ο μικρός Παρθένος είναι ένα παιδάκι τακτικό και πρακτικό. Κουτιά που θ' αποθηκεύει τα παιχνίδια του για να οργανώσει καλύτερα το δωμάτιο του θα το έκανε να χαρεί πραγματικά αυτές τις γιορτές. Μια άλλη ιδέα που πραγματικά θα το ενθουσιάσει είναι να του χαρίσετε ένα μικρό ζωάκι να φροντίζει. Αν σχεδιάζετε να του αγοράσετε ρουχαλάκια προτιμήστε πρακτικά τζιν για τ' αγοράκια και λουλουδάτα φορεματάκια για τα κοριτσάκια.

Fotolia 45184907 Subscription XXL

ΖΥΓΟΣ
Ομαδικά παιχνίδια!
Το χαριτωμένο Ζυγάκι σας αγαπάει τα ομαδικά παιχνίδια είτε αυτά παίζονται στο τραπέζι του σπιτιού σας είτε σ' έναν αθλητικό χώρο. Επίσης είδη ζωγραφικής ή ένα μουσικό οργανάκι θα έκαναν το μουτράκι του να λάμπει από ευχαρίστηση. Αυτό που θα του δώσει μεγάλη χαρά είναι να στολίσει όλη η οικογένεια μαζί το Χριστουγεννιάτικο δέντρο. Αν του αγοράσετε ρουχαλάκια φροντίστε να έχουν μαλακή υφή και προτιμήστε παλ αποχρώσεις του μπλε, του πράσινου και του ροζ.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Μαγικά τρικ και παιχνίδια στρατηγικής!
Ο Σκορπιός εκτιμάει την αξία του χρήματος από μικρή ηλικία και πολλές φορές προτιμά το χρηματικό αντίτιμο ενός δώρου. Μια άλλη ιδέα είναι ένας κουμπαράς που θ' αποθηκεύει το χαρτζιλίκι του για να τον σπάσει στη συνέχεια και ν' αγοράσει ένα απίθανο παιχνίδι. Χαρίστε του παιχνίδια που θα εξάψουν τη φαντασία του όπως μαγικά τρικ, ένα σετ με ημιπολύτιμους λίθους ή επιτραπέζια παιχνίδια στρατηγικής. Τα χρώματα που προτιμά για τα ρούχα του είναι το μαύρο και το μπορντό.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Φύση και σπορ!
Ο μικρός Τοξότης είναι ένα παιδάκι που αγαπά τη φύση και τα σπορ. Του αρέσει να παίζει σε ανοιχτούς χώρους και θα προτιμούσε αντί για δώρο ένα ταξίδι ή μια εκδρομή. Αν κάτι τέτοιο δεν είναι στα σχέδια σας δεν θα έλεγε όχι σε dvd με θέμα εξερευνήσεις ή αρχαίους πολιτισμούς. Όπως είναι γνωστό αγαπάει τα ζώα, έτσι μην ξαφνιαστείτε αν σας ζητήσει να υιοθετήσει ένα αδέσποτο. Φόρμες και αθλητικά παπουτσάκια, μπάλες ή ποδήλατα είναι πάντα ευπρόσδεκτα δώρα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Κατασκευές και σκάκι!
Ο μικρός Αιγόκερως είναι ένα παιδάκι που αναλύει και παρατηρεί ότι συμβαίνει γύρω του και παρ' όλο που δεν το δείχνει ενδιαφέρεται για πολλά πράγματα. Του αρέσει να ξέρει πως λειτουργούν τα πράγματα και μπορεί να χαλάσει ένα παιχνίδι για να δει από τι αποτελείται. Σαν δώρα προτιμά στρατιωτάκια, κατασκευές και επιτραπέζια παιχνίδια όπως το σκάκι. Αν σκέπτεστε να του αγοράσετε ρούχα προτιμήστε αποχρώσεις του καφέ και του γκρι.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Δώρα περίεργα και μη προβλέψιμα!
Ο μικρός Υδροχόος έχει μια έμφυτη τάση στην τεχνολογία. Μεγάλη του αδυναμία είναι τα κινητά και οι ηλεκτρονικοί υπολογιστές. Σαν δώρο Χριστουγέννων χαρίστε του οτιδήποτε σχετικό με αυτά ή κάτι που να είναι περίεργο ή μη προβλέψιμο. Προτιμήστε παιχνίδια εφευρέσεων, όπως ένα τηλεσκόπιο, ένα dvd επιστημονικής φαντασίας, ένα σετ χημείας ή αφήστε το να διαλέξει κάποια gadgets που έχει βάλει από καιρό στο μάτι. Διαλέξτε του ρούχα σε μπλε αποχρώσεις.

ΙΧΘΥΕΣ
Μουσικά οργανάκια!
Αν σκέφτεστε φέτος τα Χριστούγεννα να πάρετε στο Ψαράκι σας ένα αρμόνιο, μια κιθάρα, ένα βιολί, μια φλογέρα ή ακόμα ένα μουσικό παραμύθι, είστε σε πολύ καλό δρόμο. Το μικρό σας αγαπά τη μουσική είτε γιατί έχει καλλιτεχνική φύση είτε επειδή το ταξιδεύει στους μαγικούς παραμυθένιους κόσμους που κτίζει με το μυαλουδάκι του. Αν μέσα στα δώρα του επιλέξετε και ρουχαλάκια προτιμήστε μωβ, λιλά και φούξια αποχρώσεις.

Διαβάστε εδώ τις Παιδικές Προβλέψεις για το 2015

Κατέβασε τώρα το νέο μας application, για iphones, ipads και ipods εδώ.

*Θέλεις να μάθεις τι προβλέπουν για εσάς τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved