Παιδικό Ωροσκόπιο, 1/12 - 7/12

Οι εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις για τις μικρές σας αγάπες...

Παιδικό Ωροσκόπιο, 1/12 - 7/12

ΚΡΙΟΣ

Υπερκινητικό και νευρικό!
Υπερκινητικό και νευρικό θα είναι το μικρό Κριαράκι σας αυτή την εβδομάδα. Με τον κυβερνήτη του τον Άρη στο μεσουράνημά του τίποτα και κανείς δεν μπορεί να το σταματήσει να κάνει αυτό που θέλει. Όσο για τ' αυτάκια του φαίνεται να έχουν βουλώσει, αφού όταν το φωνάζετε, απλά σας αγνοεί και συνεχίζει να κάνει απτόητο τα δικά του που είναι και πολύ πιο ενδιαφέροντα. Υπομονή μετά τις 5 Δεκεμβρίου γίνεται πιο συνεργάσιμο.

ΤΑΥΡΟΣ

Μικροαποδράσεις στη φύση!
Με την Αφροδίτη στο ζώδιο του Τοξότη αυτή την εβδομάδα αυτό που ενδιαφέρει περισσότερο το μικρό Ταυράκι σας είναι οι μικροαποδράσεις στη φύση όποτε ο καιρός το επιτρέπει ή μια επίσκεψη σ' ένα βιβλιοπωλείο για να διαλέξει βιβλία και παραμύθια. Αν θέλετε ν' αναπτύξετε από νωρίς τη φιλομάθεια του, επιδιώξτε μια Κυριακάτικη επίσκεψη σε ένα μουσείο και μετά μια βόλτα στα σοκάκια του κέντρου.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Κοινωνικότητα στο κόκκινο!
Με τρεις πλανήτες αυτή την εβδομάδα στο έβδομο ηλιακό του σπίτι η κοινωνικότητα του μικρού Διδύμου χτυπάει κόκκινο. Δεν αποκλείεται μάλιστα να σας εκμυστηρευτεί και το πρώτο του χτυποκάρδι με κάποιο παιδάκι στο σχολείο. Αν περνάει πολύ χρόνο τα πρωινά μπροστά από τον καθρέπτη είναι γιατί έχει άποψη για το τι του αρέσει και θέλει να διαλέγει εκείνο το ντύσιμο του. Απολαύστε την πρωτοβουλία του και θαυμάστε τις επιλογές του.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γλυκές ατασθαλίες!
Αυτή την εβδομάδα θα χρειαστεί να επιστρατεύστε όλη σας τη διπλωματικότητα για να βάλετε ένα μέτρο στις γλυκές ατασθαλίες του μικρού Καρκίνου. Προσπαθήστε να ελαττώσετε την ημερήσια δόση του σε σοκολάτα και να εμπλουτίσετε τη διατροφή του με φρέσκους χυμούς και φρούτα εποχής. Βοηθήστε το να καταλάβει ότι με σωστές διατροφικές συνήθειες θα αντιμετωπίσει καλύτερα τις χειμωνιάτικες ιώσεις που καιροφυλαχτούν.

ΛΕΩΝ

Ένας δημιουργικός καλλιτέχνης!
Το δημιουργικό Λιονταράκι σας αυτή την εβδομάδα με τον κυβερνήτη του τον Ήλιο στον πέμπτο ηλιακό του οίκο, αφήνει ελεύθερο τον μικρό καλλιτέχνη που κρύβει μέσα του. Οτιδήποτε έχει σχέση με ζωγραφική και χειροτεχνίες όχι μόνο το συναρπάζει, αλλά και το ηρεμεί. Δώστε βάση στις κατασκευές που κάνει και στα χρώματα που χρησιμοποιεί γιατί καθρεφτίζουν τον συναισθηματικό του κόσμο. Αν έχετε χρόνο δοκιμάστε να φτιάξετε κάτι μαζί.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Αντίσταση στην πίεση!
Το Παρθενάκι σας αυτή την εβδομάδα είναι ιδιαίτερα ευαίσθητο σε ό, τι έχει σχέση με τον προσωπικό του χώρο και χρόνο. Το συνήθως υπάκουο μικρό σας με τον κυβερνήτη του τον Ερμή στο ζώδιο του Τοξότη δεν αντέχει καμιάς μορφής πίεση, ούτε από εσάς, ούτε από τη δασκάλα. Αυτό μπορεί να το αποσπά από τα μαθήματα και οι αναμενόμενες επιδώσεις του στο σχολείο πάνε περίπατο, παρ' όλο που προσπαθεί πραγματικά.

kriospaidikomesa

ΖΥΓΟΣ

Μίμος από κούνια!
Το πανέξυπνο Ζυγάκι σας με τρεις πλανήτης στον τρίτο ηλιακό του οίκο ρουφάει σαν σφουγγάρι ό, τι λένε και κάνουν οι άνθρωποι του κοντινού του περιβάλλοντος και με πολύ φυσικό τρόπο τ' αναπαραγάγει. Θα πρέπει λοιπόν να είστε πολύ προσεκτικοί τόσο στα λόγια όσο και τη συμπεριφορά σας. Χωρίς να του κόψετε τα φτερά διοχετεύστε την ενέργεια του σε μια δημιουργική απασχόληση που να έχει φαντασία και κίνηση.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Καινούργιοι φίλοι!
Με τρεις πλανήτες στο ζώδιο του Τοξότη, ο μικρός Σκορπιός αποκτά καινούργιους φίλους και ασχολείται με ομαδικές δραστηριότητες. Πρώτο στις σκανταλιές και το παιχνίδι και δεν θα ξεκολλάει όταν έρχεται η ώρα να γυρίσετε σπίτι. Επικροτήστε αυτή τη συμπεριφορά γιατί η επαφή του με τ' άλλα παιδάκια και τα κοινά ενδιαφέροντα όχι μόνο το κάνει πιο εξωστρεφές αλλά αυξάνει και την εμπιστοσύνη στον εαυτό του και τις δυνατότητες του.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Περιπέτεια και σκανταλιές!
Με τον Ερμή στο ζώδιο του η περιπετειώδης διάθεση του και οι σκανταλιές του μικρού Τοξότη, που έτσι κι αλλιώς το χαρακτηρίζουν, θα παίζουν σε καθημερινή βάση και θα ξεπερνάνε και την πιο μεγάλη φαντασία. Ό, τι κι αν σκαρώνει όμως με τα έξυπνα λογάκια και τη γοητεία του δεν θα δυσκολεύεται και πολύ να υπερασπίσει την άποψή του. Χαρείτε αυτή την ανέμελη περίοδο, θυμηθείτε την παιδική σας ηλικία και βγάλτε το παιδί από μέσα σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ξεχωρίζει σε ό, τι κι αν κάνει!
Αυτή την εβδομάδα με τον Άρη να διελαύνει στο ζώδιο του ο μικρός Αιγόκερως ξεχωρίζει σε ό, τι κι αν κάνει. Παρ' όλες τις διακρίσεις του να θυμάστε ότι πάντα θα χρειάζεται – όσο κι δεν το δείχνει - έναν καλό λόγο για να πιστέψει στις δυνατότητες του. Ένας τρόπος για ν' αποκτήσει αυτοπεποίθηση είναι να κάνετε συχνά- πυκνά ανασκόπηση σε περασμένα επιτεύγματα του. Προσοχή στη διατροφή του γιατί ενδέχεται να έχει προβλήματα με τη πέψη του.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ομαδικές δραστηριότητες και γνώση!
Ο μικρός Υδροχόος αγαπάει τις ομαδικές δραστηριότητες, αλλά διψάει και για γνώση. Αυτή την εβδομάδα με τον Ήλιο στον Τοξότη δεν το χωράει το σπίτι. Κοιτάζει έξω από το παράθυρο και δεν βλέπει την ώρα που θ' ανοίξει η εξώπορτα για να βρεθεί με τους φίλους του. Τις ώρες που είναι σπίτι απασχολείστε το με παιχνίδια που εξασκούν το μυαλό και έχουν γρίφους ή αναγραμματισμούς. Μην ξεχνάτε και την αδυναμία που έχει στα ηλεκτρονικά και τις κατασκευές.

ΙΧΘΥΕΣ

Ταξίδια σε κόσμους μαγικούς!
Με τον Ερμή στο μεσουράνημα του αυτή την εβδομάδα, το ονειροπόλο Ψαράκι σας ταξιδεύει σε κόσμους μαγικούς. Μπορεί κάλλιστα την ώρα που βρίσκεται στην τάξη αντί να προσέχει αυτά που λέει η δασκάλα να ονειρεύεται ότι πολεμάει ένα δυνατό δράκο σε μια μυθική χώρα. Αν έχετε χρόνο και ο καιρός το επιτρέπει κανονίστε μια οικογενειακή εξόρμηση στη φύση και δείξτε του τα ζωάκια της περιοχής.

Κατέβασε τώρα το νέο μας application, για iphones, ipads και ipods εδώ.

*Θέλεις να μάθεις τι προβλέπουν για εσάς τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved