Παιδικό Ωροσκόπιο, 24/11 - 30/11

Οι εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις για τις μικρές σας αγάπες...

Παιδικό Ωροσκόπιο, 24/11 - 30/11

ΚΡΙΟΣ

Φλερτάρει καινούργιες δραστηριότητες!
O μικρός Κριός είναι ένα παιδί απίστευτα εφευρετικό και με εξαίσια οξυδέρκεια. Με την είσοδο του Ηλίου αυτή την εβδομάδα στο ζώδιο του Τοξότη ανεξάρτητα αν θα χρησιμοποιήσει τις ικανότητές του για να φτιάξει πράγματα ή να είναι ο αρχηγός της ομάδας του, θα φλερτάρει καινούργιες δραστηριότητες. Έχει πολλές ιδέες που μπορεί να δουλέψουν, μπορεί και όχι, αλλά ακόμα κι αν το αποτέλεσμα δεν είναι το αναμενόμενο δεν πρόκειται ν' αποθαρρυνθεί.

ΤΑΥΡΟΣ

Εποικοδομητικός διάλογος
Με τον Άρη στον Αιγόκερω και στο ένατο ηλιακό του σπίτι θα έχετε την ευκαιρία για έναν εποικοδομητικό διάλογο που θα συμβάλλει στο να έρθετε πιο κοντά. Ακούστε με προσοχή αυτό που απασχολεί το αγγελούδι σας και στηρίξτε τις όποιες προσπάθειές του για τη διάκριση που θέλει να πετύχει είτε αυτή είναι μια θεατρική παράσταση, μια αθλητική δραστηριότητα ή μια σχολική εργασία. Η συμπαράστασή σας δεν θα περάσει απαρατήρητη.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Υπερκινητικότητα και νευράκια!
Υπερκινητικό και νευρικό θα είναι το μικρό σας Διδυμάκι τις περισσότερες μέρες αυτής της εβδομάδας. Με τον κυβερνήτη του τον Ερμή να διελαύνει στο έκτο ηλιακό του σπίτι, του φταίνε όλα. Προσπαθήστε να βρείτε ποιοτικό χρόνο να είστε μαζί του και ασχοληθείτε με τις δραστηριότητες που το ευχαριστούν και γρήγορα το στρες του θα εξανεμιστεί. Προσοχή στα μικροατυχήματα που μπορεί να συμβούν μέσα και έξω από το σπίτι.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Κλεισμένο στο καβούκι του
Το μικρό Καρκινάκι σας αυτή την εβδομάδα έχει κλειστεί για τα καλά στο καβούκι του και δεν δείχνει σημάδια ότι θέλει να βγει από εκεί. Με τον Ερμή στο ζώδιο του Σκορπιού φαίνεται να υπάρχει κάποια δυσκολία στα θέματα της επικοινωνίας. Αποφύγετε να επαναλαμβάνετε φορτικά συμβουλές και υποδείξεις γιατί θα έχετε το αντίθετο αποτέλεσμα. Πάρτε το μια «αρκουδίσια» αγκαλιά και το χαμόγελο θα φωτίσει ξανά το προσωπάκι του.

ΛΕΩΝ

Ανυπακοή και σκανταλιές!
Ο Λέων είναι γνωστός ως το βασιλικό ζώδιο, γιατί ο κυβερνήτης του ο Ήλιος είναι ο «βασιλιάς» του ηλιακού μας συστήματος. Αυτό εξηγεί γιατί το περήφανο μικρό σας θέλει να είναι το νούμερο ένα, να του δίνουν προσοχή και να το θαυμάζουν. Με την Αφροδίτη στο ζώδιο του Τοξότη αυτή την εβδομάδα η ανυπακοή και οι σκανταλιές θα είναι στο καθημερινό μενού. Δώστε του αυτά που χρειάζεται για να είναι ισορροπημένο πάντα όμως με μέτρο.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ερωτήσεις και ασταμάτητα «γιατί»
Με το κοφτερό μυαλό και την αστείρευτή περιέργειά του ο μικρός σας μπόμπιρας επιδιώκει να μαθαίνει συνεχώς καινούργια πράγματα. Με τον Άρη να διελαύνει στο πέμπτο ηλιακό του σπίτι αυτή την εβδομάδα οι ερωτήσεις και τα «γιατί» δεν θα έχουν σταματημό. Για να το ικανοποιήσετε φροντίστε οι απαντήσεις σας να είναι λογικές και τα επιχειρήματα σας δυνατά. Το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν θα πλήξετε αλλά και δεν θα χαλαρώσετε στιγμή μιας και το στοματάκι του θα κλείνει μόνον όταν κοιμάται.

Fotolia 17979607 Subscription XXL

ΖΥΓΟΣ

Επικοινωνία και γνώση!
Το χαριτωμένο Ζυγάκι σας μπορεί να αγαπάει τις αγκαλίτσες αλλά πάνω από όλα χρειάζεται κάποιον δίπλα του να μοιραστεί τις σκέψεις του. Αυτή την εβδομάδα με την Αφροδίτη στο ζώδιο του Τοξότη το ενδιαφέρον του είναι στραμμένο σ' ό, τι έχει σχέση με την επικοινωνία και τη γνώση. Διαβάστε μαζί βιβλία ή κάντε διάλογο μαζί του και αφήστε το να σας εκθέσει τα επιχειρήματα του και θα είναι το πιο γλυκό πλάσμα του κόσμου.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Περίεργες κρυψώνες!
Ο μικρός Σκορπιός γοητεύεται από οτιδήποτε είναι μυστικό ή κρύβει κάποιο μυστήριο. Του αρέσει να ψαχουλεύει τα συρτάρια και να κρυφάκουει πίσω από κλειστές πόρτες. Αυτή την εβδομάδα με τον Ερμή στο ζώδιό του δεν θέλει πολλά πάρε-δώσε με τους φίλους του και όλο και ψάχνει μέρη ν' απομονωθεί Γι' αυτό καλό θα ήταν να τσεκάρετε τυχόν επικίνδυνα σημεία μέσα και γύρω από το σπίτι, που μπορεί να χρησιμοποιήσει για κρυψώνες.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ετοιμολογία και χιούμορ!
Ο μικρούλης Τοξότης είναι ένα παιδάκι χαρούμενο κι αν καμιά φορά έχει κακή διάθεση γρήγορα θα ξεχάσει το λόγο. Η είσοδος του Ηλίου αυτή την εβδομάδα στο ζώδιό του έρχεται να το επιβεβαιώσει και με το παραπάνω. Ετοιμόλογο και με χιούμορ γίνεται χωρίς καμιά προσπάθεια το επίκεντρο των φίλων του κάνοντάς τους να γελούν με τα καμώματά του. Ενθουσιάζεται με το παραμικρό, γρήγορα όμως το ενδιαφέρον του στρέφεται αλλού.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ένας πεισματάρης μαχητής!
Ο μικρός Αιγόκερως είναι ένας πεισματάρης μαχητής. Αν βάλει κάτι στο μυαλό του δεν θα καταθέσει τα όπλα μέχρι να το πετύχει. Με τον Άρη στο ζώδιό του αυτή την εβδομάδα όχι μόνον υπερασπίζεται τις επιλογές του, αλλά αποδεικνύει σε κάθε ευκαιρία ότι στηρίζεται στις δικές του δυνάμεις. Επειδή η συμπεριφορά του κάποιες φορές είναι δύσκολο ν' αποκρυπτογραφηθεί, φροντίστε να έχετε συνεχή διάλογο.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η ανυπακοή έχει την τιμητική της!
Αν το παιδάκι σας έχει ένα ταλέντο, αυτό είναι τα τραβάει όλα τα μάτια επάνω του, και κάθε φορά βρίσκει και έναν νέο τρόπο να το κάνει. Αυτή την εβδομάδα με τον Ερμή στο ζώδιο του Σκορπιού και το μεσουράνημα του, η ανυπακοή έχει την τιμητική της. Παρατηρήστε τη δυσαρέσκειά του κάθε φορά που του λέτε «όχι». Βάλτε του φρένο, πριν η αντίρρηση του γίνει τρόπος ζωής, εξηγώντας του με λογικά επιχειρήματα το λόγο που του απαγορεύεται κάτι.

ΙΧΘΥΕΣ

Στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος!
Με την είσοδο του Ηλίου στο μεσουράνημα του αυτή την εβδομάδα, το γοητευτικό Ψαράκι σας, θέλει να βρίσκεται στο κέντρο του ενδιαφέροντος. Προκειμένου να ικανοποιήσει την ανάγκη του για επιβεβαίωση και να εισπράξει την επιβράβευση σας μπορεί να δώσει ολόκληρη παράσταση. Παίξτε μαζί του και μην παραλείψετε ν' αποθανατίστε με μια φωτογραφική μηχανή τις τσαχπινιές του.

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για το iPhone, το iPad ή το iPod σου!

*Θέλεις να μάθεις τι προβλέπουν για εσάς τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved