Παιδικό Ωροσκόπιο από 15/9 έως 21/9

Οι εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις για τις μικρές σας αγάπες...

Παιδικό Ωροσκόπιο από 15/9 έως 21/9

Κριός

Άθληση και κίνηση!
Αυτή την εβδομάδα με τον Άρη στο ζώδιο του Τοξότη φροντίστε να παρέχετε στο δυναμικό Κριαράκι σας αρκετό χρόνο για άθληση και κίνηση και αποφύγετε να το κρατάτε για πολλές ώρες κλεισμένο στους τέσσερις τοίχους του σπιτιού. Βοηθήστε το να δει τα βιβλία και την εκπαίδευση γενικότερα σαν ένα περιπετειώδες ταξίδι που θα του δώσει την ευκαιρία να γνωρίσει ανεξερεύνητες περιοχές και άγνωστους πολιτισμούς.

Ταύρος

Οικογενειακές συνήθειες!
Εκμεταλλευτείτε αυτή την εβδομάδα με τον Ερμή στο Ζυγό και αποκτήστε οικογενειακές συνήθειες. Καθιερώστε μια μέρα όπου όλη η οικογένεια θα κάνει μαζί μια δραστηριότητα, όπως μια βόλτα με το ποδήλατο ή διάβασμα στο γκαζόν της παιδικής χαράς. Αργότερα όλοι μαζί χουζουρεύοντας στον καναπέ δείτε μια καλή ταινία. Τέτοιες κινήσεις γίνονται πολύτιμες με τα χρόνια και το αγαπημένο Ταυράκι σας θα τις θυμάται για πάντα.

Δίδυμοι

Αυτονόμηση και ομαδοποίηση!
Το Διδυμάκι σας ανήκει στην κατηγορία των παιδιών που είναι αρκετά αυτονομημένα και εντάσσονται πιο εύκολα στις ομάδες των συνομηλίκων. Έτσι ανταποκρίνεται και με ευκολία στις απαιτήσεις του παιδικού σταθμού. Επιπλέον η ικανότητα του να αυτοεξυπηρετείται το κάνει να νοιώθει μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση για όσα μπορεί να καταφέρει μόνο του. Με τον κυβερνήτη του στο φιλικό ζώδιο του Ζυγού φροντίστε να έχει συχνή επαφή με τ' άλλα παιδάκια και εκτός σχολείου.

Καρκίνος

Έμφαση σε θέματα επικοινωνίας!
Αυτή την εβδομάδα με την Αφροδίτη στο οίκο της επικοινωνίας του, μη χάνετε την ευκαιρία να δείχνετε στο αγγελούδι σας πως είστε στη διάθεσή του, έστω κι αν έχετε λίγο χρόνο να του αφιερώσετε. Μιλήστε του για την καθημερινότητα του στο σχολείο και για την αντιμετώπιση που έχει από τη δασκάλα και τους συμμαθητές του. Δώστε δηλαδή έμφαση στα θέματα της επικοινωνίας για να νοιώσει πόσο πολύ το αγαπάτε και το νοιαζόσαστε.

Λέων

Επιβραβεύστε το για τα κατορθώματά του!
Με τον Άρη στο ζώδιο του Τοξότη αυτή την εβδομάδα, θυμηθείτε να του λέτε συχνά πόσο καλά τα κατάφερε, αποφεύγοντας να δραματοποιείτε τα τυχόν μικροπροβλήματα που αναπόφευκτα προκύπτουν από το καινούργιο του περιβάλλον – το σχολείο. Επιβραβεύστε το για όσα πράγματα καταφέρνει αλλά προς θεού μην το συγκρίνετε ποτέ με κάποιο άλλο παιδάκι. Το καλύτερο θα ήταν να αντικαταστήσετε την κριτική με την ενθάρρυνση.

Παρθένος

Όρεξη για μάθηση!
Αυτή την εβδομάδα με δύο πλανήτες στο ζώδιό του - τον Ήλιο και την Αφροδίτη – το μικρό σας έχει όρεξη για μάθηση. Είναι λοιπόν μια καλή ευκαιρία να το βοηθήστε να καταλάβει ότι η μάθηση είναι μια διαδικασία που θα διαρκέσει εφ' όρου ζωής και δεν έχει σχέση μόνο με το σχολείο. Οι τρόποι για να επεξεργαστεί κάθε καινούργια πληροφορία είναι πολλοί και κάθε νέα εμπειρία που θα αποκτά θα του διευρύνει τους ορίζοντες. Ενθαρρύνετέ το να συμμετέχει σε συζητήσεις και να εκφράζει την άποψη του.

mesastimesssi

Ζυγός

Αποδοχή, αναγνώριση και ενθάρρυνση!
Άγνωστα μέχρι χτες συναισθήματα θα εμφανίζονται όλο και πιο συχνά στο μικρό Ζυγό με την είσοδό του στο στον παιδικό σταθμό. Με τον Ερμή στο ζώδιό του διαβεβαιώστε το ότι θα είστε δίπλα του και θα το βοηθάτε ώσπου τα πράγματα να επανέλθουν σε μια φυσιολογική κατάσταση. Η αποδοχή, η αναγνώριση και η ενθάρρυνση είναι τα τρία πιο βασικά συστατικά για να ενταχθεί πιο γρήγορα το αγγελούδι σας στην καινούργια του ζωή.

Σκορπιός

Ζαβολιές και ξεγελάσματα!
Ο μικρός Σκορπιός δεν θέλει να χάνει και αυτός είναι ο λόγος που κάποιες φορές προκειμένου να πετύχει αυτό που έχει στο μυαλό του καταφεύγει σε ζαβολιές. Με τον κυβερνήτη τον Άρη στο ζώδιο του Τοξότη αυτή την εβδομάδα θα είναι εμφανής η τάση του να ξεγελάει ή να βάζει τους δικούς του κανόνες όταν πάνε να το στριμώξουν στο παιχνίδι ή δυσκολεύεται στις εργασίες που του βάζει η δασκάλα του. Αυτή η συμπεριφορά μπορεί να οφείλεται σε ανταγωνισμό ή να είναι ένας μηχανισμός αυτοάμυνας.

Τοξότης

Γελάκια και πονηρές λέξεις!
Συχνά το λεξιλόγιο ενός παιδιού πλουτίζεται μέσα στην κοινωνία του σχολείου. Με τον Άρη στο ζώδιο αυτή την εβδομάδα δεν είναι απίθανο να δείτε το καμάρι σας να κρυφογελάει όταν βρίσκεται με ένα άλλο παιδάκι και να λέει λέξεις που δεν ξέρει την ακριβή τους σημασία, αντιλαμβάνεται όμως ότι είναι κάτι πονηρό. Σε μια τέτοια περίπτωση είναι σημαντικό να του μιλήσετε με τρόπο που να μπορεί να κατανοήσει αυτό που στα μάτια του φαντάζει περίεργο.

Αιγόκερως

Οι πρώτες του μάχες!
Με την είσοδό του στο σχολείο ο μικρός Αιγόκερως θα δώσει τις πρώτες του σκληρές μάχες με το άγχος. Η υπευθυνότητά του και η ανάγκη του να είναι σωστό σε ό, τι κάνει πολλές φορές μπορεί να επιδράσουν αρνητικά στη ψυχολογία του. Οπλιστείτε με επιμονή και εξηγήστε του ότι δεν μπορεί να τα κάνει όλα τέλεια. Τα λάθη είναι ανθρώπινα και δεν έχουν ηλικία. Με τον Άρη στο 12ο σπίτι αν θέλει να μένει κάποιες φορές μόνο του μην το εμποδίσετε.

Υδροχόος

«Κακές» λέξεις
Δεν είναι καινούργιο ότι πολλές φορές ο μικρός Υδροχόος κάνει πράγματα για να προκαλέσει την αντίδραση των άλλων. Αυτή την εβδομάδα με τον Άρη στο ζώδιο του Τοξότη θα ακούσετε από το μικρό σας λέξεις που σίγουρα δεν θα είναι από εκείνες που σας αρέσουν. Η πιο αποτελεσματική στρατηγική είναι να τις αγνοήσετε, γιατί αν αντιδράσετε το πιο πιθανό είναι όχι μόνο να τις συνεχίσει αλλά να αυξήσει και τη συχνότητα τους.

Ιχθύες

Τα πρώτα σκιρτήματα!
Με τον Ήλιο και την Αφροδίτη στο απέναντί του σπίτι αυτή την εβδομάδα το ονειροπόλο Ψαράκι σας πετάει κυριολεκτικά στα σύννεφα. Μην εντυπωσιαστείτε λοιπόν αν μια ωραία πρωία διαπιστώσετε ότι το αγγελούδι σας νοιώθει τα πρώτα σκιρτήματα του έρωτα. Αν συμβεί κάτι τέτοιο χειριστείτε την κατάσταση με ευαισθησία. Είναι πολύ σημαντικό για την μετέπειτα συναισθηματική του ανάπτυξη να είστε διακριτικοί και κυρίως να μην το κοροϊδέψετε.

Κατέβασε τώρα το νέο μας application, για iphones, ipads και ipods εδώ.

*Θέλεις να μάθεις τι προβλέπουν για εσάς τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved