Εβδομαδιαίες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

Από 13/7 έως 19/7 - Γράφει η Σμάρω Σωτηράκη

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

ΚΡΙΟΣ

102112193_1

Έρωτας: Επιτέλους την Τετάρτη 16 Ιουλίου θα μπει ο Δίας στο περιβάλλον των ερώτων σου, τον Λέοντα! Εννοείται ότι αναμένονται ευχάριστες εξελίξεις τόσο για εσένα που έχεις δεσμευτείς όσο και για εσένα που ψάχνεις είτε το ταίρι σου είτε την περιπέτειά σου. Στη σφαίρα του πιθανού είναι και οι κεραυνοβόλοι έρωτες. Προς το παρόν, η τύχη ευνοεί κυρίως εσένα που έχεις γεννηθεί στις πρώτες ημέρες του ζωδίου σου.
Καριέρα – Οικονομικά: Από τις 16 Ιουλίου με τη βοήθεια του Δία από τον Λέοντα μπορείς να κάνεις τις σημαντικές κινήσεις που θέλεις καθώς θα είσαι πιο δημιουργικός/η. Αν έχεις γεννηθεί στις τελευταίες ημέρες του ζωδίου σου, να προσέχεις τις κινήσεις σου γιατί ο Άρης από τον Ζυγό μπορεί να εγκυμονεί ανταγωνιστικές συμπεριφορές.
Αγαπητό μου ημερολόγιο: Την Κυριακή μπαίνει ο Ερμής στον Καρκίνο και την Παρασκευή Αφροδίτη. Θα με εξωθούν στο να εστιαστώ στην οικογένειά μου, να αναβαθμίσω τους χώρους μου, να χαρώ τη θαλπωρή του σπιτιού.

ΤΑΥΡΟΣ

102112181

Έρωτας: Με την είσοδο του Ερμή (την Κυριακή) και της Αφροδίτης (την Παρασκευή) θα έχουμε πολυαστρία στο ευνοϊκό περιβάλλον του Καρκίνου. Αυτό σημαίνει ότι η περίοδος υπόσχεται ταξίδια και φλερτ, έρωτες και απολαύσεις και, ακόμη πιο φαντασμαγορικά, έρωτας σε ταξίδι. Ωστόσο, να θυμάσαι ότι τελικά ο Κρόνος από τον Σκορπιό θα στέψει με επιτυχία μόνο εσένα που θα αναλάβεις τις ευθύνες σου στον αισθηματικό τομέα.
Καριέρα – Οικονομικά: Αυτή η εβδομάδα, με την πολυαστρία στον Καρκίνο, είναι καλή για διακοπές, ταξίδια, περιπέτειες, χαρές και πανηγύρια. Ωστόσο, αν αποφασίσεις να παραμείνεις στη δουλειά, οι ευκαιρίες που θα προκύψουν, θα σε ανταμείψουν. Αν μπορείς να συνδυάσεις ταξίδι και έρωτες, θα περάσεις καλά, και θα έχεις κάνεις την καλύτερη επιλογή.
Αγαπητό μου ημερολόγιο: Με τον Άρη στο έκτο ηλιακό μου σπίτι, της καθημερινής εργασίας, ίσως αναγκαστώ να αναλάβω ευθύνες που θα φανούν δυσβάσταχτες μέσα στο κατακαλόκαιρο.

102112182

ΔΙΔΥΜΟΙ

Έρωτας: Την Τετάρτη ο Δίας μπαίνει στον Λέοντα, θέση από την οποία ευνοεί όλα τα καλά που όχι μόνο επιτρέπονται αλλά και επιβάλλονται μέσα στην καρδιά του καλοκαιριού. Ταξίδια, φλερτ, μετακινήσεις, καινούργιες γνωριμίες. Ο Άρης βρίσκεται στον Ζυγό, το ζώδιο των ερώτων σου, μέχρι τις 26 Ιουλίου και η Αφροδίτη στο ζώδιό σου μέχρι την Παρασκευή. Με λίγα λόγια, θα περάσεις καλά είτε θέλεις να δημιουργήσεις ατμόσφαιρα για το ταίρι σου είτε θέλεις τον κεραυνοβόλο έρωτα είτε θέλεις περιπέτειες και καλοπέραση.
Καριέρα – Οικονομικά: Το μυαλό σου είναι στραμμένο στις καλοκαιρινές χαρές. Αν έχει μείνει κάποια θέση για τις δουλειές σου στη σκέψη σου, να θυμάσαι ότι θα κουραστείς αρκετά χωρίς τα αναμενόμενα οφέλη. Ωστόσο, από την Παρασκευή, ο οικονομικός τομέας υπόσχεται κάτι καλύτερο, πράγμα που θα σου δώσει χαρά και ασφάλεια.
Αγαπητό μου ημερολόγιο: Αν μου κάνουν προτάσεις οικονομικού χαρακτήρα ας τις ακούσω με προσοχή. Δεν αποκλείεται να υπάρχει όντως ενδιαφέρον.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

102112183_1

Έρωτας: Μετά τον Ήλιο, από την Κυριακή θα βρίσκεται και ο Ερμής στο ζώδιό σου ενώ την Παρασκευή θα τους συντροφέψει και η θεά του έρωτα Αφροδίτη. Το πλανητικό σκηνικό είναι καλό για να απολαύσεις τον έρωτα και να δεις τις αλήθειες των σχέσεών σου. Εδώ προσοχή: αυτές οι αλήθειες δεν αποκλείεται να είναι και σκληρές αλλά, σε κάθε περίπτωση, θα είναι ευεργετικές καθώς θα ξέρεις πού βαδίζεις. Αν είσαι γεννημένος/η στο τρίτο δεκαήμερο του ζωδίου σου, πρέπει να προσέχεις τις εντάσεις με τον Άρη από τον Ζυγό.
Καριέρα – Οικονομικά: Μολονότι η περίοδος αυτή είναι κομμένη και ραμμένη για διακοπές και καλοπέραση, αν τελικά δεν μπορείς να πάρεις την άδειά σου, δεν αποκλείεται να κλείσεις συμφωνίες, να κάνεις κάποιες καθοριστικές κινήσεις, να προετοιμάσεις το έδαφος για την επόμενη φθινοπωρινή σεζόν.
Αγαπητό μου ημερολόγιο: Από την Παρασκευή αρχίζει μία περίοδος που είναι καλή για να γεφυρώσω τις αποστάσεις μου με τους άλλους.

102112184

ΛΕΩΝ

Έρωτας: Κάνε χαρούλες γιατί έφθασε η μεγάλη στιγμή που περίμενες. Την Τετάρτη ο Δίας μπαίνει στο ζώδιό σου και αφήνει κάθε καλή πιθανότητα ανοικτή: το να κεραυνοβοληθείς, να ανανεώσεις την σχέση σου, να κάνεις μια καινούργια γνωριμία, να περάσεις καλά. Άλλωστε, ας μην ξεχνάμε ότι ο Δίας θα παραμείνει για μία πολύ ελπιδοφόρα χρονιά στο ζώδιό σου και θα ενισχύσει σε βάθος χρόνου τα αισθηματικά σου.
Καριέρα – Οικονομικά: Αρχίζει μία περίοδος νωχέλειας αλλά αν είναι αδύνατον να εγκαταλείψεις τη δουλειά για να απολαύσεις τις καλοκαιρινές χαρές, να προσέχεις γιατί δεν αποκλείεται να υπάρξουν εντάσεις. Από την άλλη, είναι πιθανό να σου κάνουν μια πρόταση που να είναι αρκετά συμφέρουσα για εσένα και να αφορά σε μια καινούργια συνεργασία.
Αγαπητό μου ημερολόγιο: Μετά τον Ήλιο την Κυριακή μπαίνει ο Ερμής στον Καρκίνο ενώ την Παρασκευή η Αφροδίτη. Καιρός να εστιαστώ σε θέματα υγείας ή να ακολουθήσω ένα πρόγραμμα υγιεινής διατροφής.


ΠΑΡΘΕΝΟΣ

102112185

Έρωτας: Τον Ήλιο που βρίσκεται στον Καρκίνο, ακολουθούν ο Ερμής (από την Κυριακή) και η Αφροδίτη (από την Παρασκευή) και δημιουργούν το κατάλληλο κλίμα για να περάσεις καλά με τα φιλαράκια σου, να κάνεις γνωριμίες, να διασκεδάσεις, να χαρείς, να ερωτευτείς. Αξίζει να σημειωθεί ότι είναι πιθανό μια φιλία σου να μετατραπεί σε μεγάλο έρωτα.
Καριέρα – Οικονομικά: Αν οι καλοκαιρινές χαρές δεν σου πάρουν τα μυαλά και τα κρατήσεις σταθερά στις δουλειές σου, θα νιώσεις πιο ασφαλής καθώς θα βλέπεις ότι οι στόχοι σου ευοδώνονται. Είναι πιθανό να βρεις νέους τρόπους για να ενισχύσεις το εισόδημά σου και δεν αποκλείεται να αξιοποιήσεις τα ταλέντα σου για κάτι τέτοιο ή να ενταχθείς σε μία συμμαχία ή να κάνεις κάτι δημιουργικό, να εφαρμόσεις μια πρωτότυπη ιδέα.
Αγαπητό μου ημερολόγιο: Ο Άρης από τον Ζυγό μπορεί να μου προκαλέσει έκτακτα έξοδα γι αυτό ας προσέχω κι ας κάνω μια σφικτή διαχείριση των οικονομικών μου.

Κατέβασε τώρα το application του astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ.

ΖΥΓΟΣ

102112186

Έρωτας: Ο Άρης που θα βρίσκεται στο ζώδιό σου μέχρι τις 26 Ιουλίου, θα ενεργοποιήσει την έκλειψη του Απρίλη και θα βάλει σε κίνδυνο τις σχέσεις σου, ιδιαίτερα σε περίπτωση που έχεις γεννηθεί στο τρίτο δεκαήμερο του ζωδίου σου. Το θετικό είναι ότι μέχρι την Παρασκευή η Αφροδίτη θα βρίσκεται στους Διδύμους και θα σε βοηθάει να κρατήσεις, έστω και οριακά, τις ισορροπίες σου.
Καριέρα – Οικονομικά: Τα γεγονότα θα σε αναγκάσουν να παραμείνεις στις δουλειές σου, όπου θα πρέπει να κάνεις πολύ προσεκτικές κινήσεις και να μην εμπλακείς σε αντιπαραθέσεις με τους συναδέλφους σου και, ακόμη περισσότερο, με τους ανωτέρους σου. Το θετικό είναι ότι θα ληφθούν κάποιες αποφάσεις που θα σε βάλουν στη διαδικασία να οργανώσεις τα σχέδιά σου για το χειμώνα.
Αγαπητό μου ημερολόγιο: Η είσοδος του Δία στον Λέοντα, από την Τετάρτη, θα είναι βοηθητική για να προωθήσω τα σχέδιά μου.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

102112187

Έρωτας: Μετά τον Ήλιο, θα μπει και ο Ερμής στον Καρκίνο από την Κυριακή καθώς επίσης και η Αφροδίτη από την Παρασκευή. Οι μέρες υπόσχονται ωραίες παρέες, συζητήσεις, φλερτ, διασκέδαση αλλά δεν αποκλείεται να κάνεις σχέση που θα είναι για μια ζωή. Οι θετικές σου επιρροές θα κορυφωθούν αν συνδυάσεις ταξίδια και έρωτες.
Καριέρα – Οικονομικά: Οι μέρες αυτές είναι κατάλληλες για διακοπές. Αν, ωστόσο, είτε δεν θέλεις είτε δεν μπορείς να αποδράσεις από την καθημερινότητά σου, πρέπει να είσαι έτοιμος/η για όλα, τα αρνητικά και τα θετικά. Να προσέχεις γιατί τόσο ο Κρόνος που βρίσκεται στο ζώδιό σου όσο και ο Άρης από τον Ζυγό θα προκαλέσουν δύσκολες καταστάσεις και δεν αποκλείεται να υπάρξει κακόβουλο παρασκήνιο σε βάρος σου.
Αγαπητό μου ημερολόγιο: Από την Τετάρτη ο Δίας θα βρίσκεται στον Λέοντα, όπου θα παραμείνει για έναν χρόνο και μέσα σε αυτό το διάστημα δεν αποκλείεται να δεχθώ μια πολύ ενδιαφέρουσα πρόταση καριέρας.


ΤΟΞΟΤΗΣ

102112189

Έρωτας: Την Τετάρτη ο Δίας μπαίνει στον Λέοντα, όπου θα παραμείνει για ένα χρόνο, διάστημα στο οποίο αναμένονται ευχάριστες εξελίξεις. Αυτή την περίοδο θα περάσεις καλά, θα διασκεδάσεις, θα φλερτάρεις ενώ δεν αποκλείεται να σε χτυπήσουν τα βέλη του κεραυνοβόλου έρωτα! Ωστόσο, πρέπει να προσέχεις τις κινήσεις σου γιατί μπορεί να επενδύσεις στο λάθος άτομο και στη συνέχεια να απογοητευτείς.
Καριέρα – Οικονομικά: Με την πολυαστρία στο όγδοο ηλιακό σου σπίτι, στο οποίο βρίσκεται ο Ήλιος, από την Κυριακή ο Ερμής και από την Παρασκευή η Αφροδίτη, θα πρέπει να παραμείνεις να είσαι έτοιμος/η να ελιχτείς καθώς τα γεγονότα μπορεί να σε αναγκάσουν να αλλάξεις πορεία πλεύσης ή να επεκτείνεις τις δραστηριότητές σου. Αν δεχθείς κάποια επαγγελματική πρόταση, μην τη θεωρήσεις αμελητέα επειδή είναι καλοκαίρι. Κράτα την «πόρτα» σου ανοικτή γιατί μπορεί να βγάλεις «λαβράκι» για τη φθινοπωρινή σεζόν.
Αγαπητό μου ημερολόγιο: Η περίοδος είναι καλή για να τακτοποιήσω οικονομικές υποθέσεις με τράπεζες, δημόσιο, ασφάλειες.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

102112190

Έρωτας: Ο Ήλιος βρίσκεται στον Καρκίνο ενώ την Κυριακή θα κάνει την είσοδό του ο Ερμής και την Παρασκευή η Αφροδίτη. Αυτή η ευχάριστη παρέα πλανητών στο ζώδιο των σχέσεών σου, φωτίζει κάθε προσπάθειά σου να γεφυρώσεις τις αποστάσεις με το ταίρι σου ή να μπεις σε μία σχέση ή να ενδώσεις σε μία περιπέτεια. Αν μάλιστα είσαι διατεθειμένος/η να αναλάβεις την ευθύνη μιας σοβαρής σχέσης, αναμένονται ευχάριστες εξελίξεις στην αισθηματική σου ζωή.
Καριέρα – Οικονομικά: Με την πολυαστρία στον Καρκίνο θα υπάρξουν πολλές ευκαιρίες για να κάνεις επαγγελματικές συζητήσεις, να κλείσεις συμφωνίες, να διαφημιστείς, να κάνεις χρήσιμες για την καριέρα σου, δημόσιες σχέσεις. Αν έχεις γεννηθεί στο τρίτο δεκαήμερο του ζωδίου σου να προσέχεις γιατί ο Άρης που βρίσκεται στο δέκατο ηλιακό σου σπίτι μπορεί να δείξει το σκληρό του πρόσωπο με τις ανατροπές και τις εντάσεις που ίσως σου προκαλέσει.
Αγαπητό μου ημερολόγιο: Ο Δίας μπαίνει στον Λέοντα την Τετάρτη και μου επιτρέπει να τακτοποιήσω οικονομικές υποθέσεις που σχετίζονται με τράπεζες, δημόσιο, ασφάλειες, διατροφές, κληρονομικά.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

102112191

Έρωτας: Ο Δίας μπαίνει στον Λέοντα την Τετάρτη και απογειώνει τις σχέσεις σου! Αν έχεις δεσμευτεί, θα αρχίσει μία περίοδος που δεν αποκλείεται να σε οδηγήσει σε γάμο ή σε πιο επίσημες καταστάσεις. Αν ψάχνεις ένα ταίρι ή μια περιπέτεια, δεν αποκλείεται να το βρεις. Οι κεραυνοβόλοι έρωτες είναι στη σφαίρα του πιθανού. Ωστόσο, να θυμάσαι ότι η τάση σου να ενθουσιάζεσαι μπορεί να βάλει σε δύσκολες συναισθηματικές περιπέτειες.
Καριέρα – Οικονομικά: Η
πολυαστρία στον Καρκίνο, το έκτο ηλιακό σου σπίτι, «δηλώνει» ότι θα υπάρξουν ευχάριστες εξελίξεις στη δουλειά ενώ δεν αποκλείεται να αναλάβεις ένα project που θα σου αρέσει και θα χαίρεσαι καθώς θα δουλεύεις πάνω σε αυτό. Παράλληλα, το κλίμα με τους συναδέλφους σου θα είναι ευχάριστο και, γενικά, θα νιώθεις καλά στη ρουτίνα σου.
Αγαπητό μου ημερολόγιο:
Από την Παρασκευή που μπαίνει και η Αφροδίτη στον Καρκίνο, μπορώ να αρχίσω μία δίαιτα αδυνατίσματος ή αποτοξίνωσης.

ΙΧΘΥΕΣ

102112192

Έρωτας: Ο Ήλιος βρίσκεται στο ζώδιο των ερώτων σου, τον Καρκίνο, όπου την Κυριακή περνάει ο Ερμής και την Παρασκευή η Αφροδίτη, γεγονός που είναι αρκετό για να πανηγυρίζεις. Αν αυτό είναι εφικτό, απόλαυσε τώρα τις διακοπές σου και αξιοποίησε τη θετική καλοκαιρινή ατμόσφαιρα για τους έρωτες, τη διασκέδασή σου, τη χαρά και την παιδικότητά σου.
Καριέρα – Οικονομικά: Από την Τετάρτη και για έναν χρόνο ο Δίας θα βρίσκεται στον Λέοντα, το ζώδιο της καθημερινής σου εργασίας και υπόσχεται να σου προσφέρει κάποιες ευκαιρίες. Ωστόσο, πρέπει να προσέχεις καθώς ο Άρης στον Ζυγό επηρεάζει τον τομέα των οικονομικών σου μέχρι τις 26 Ιουλίου. Σπεύσε να τακτοποιήσεις υποθέσεις με τράπεζες, δημόσιο, ασφάλειες, ιδιαίτερα αν έχεις γεννηθεί στο τρίτο δεκαήμερου του ζωδίου σου.
Αγαπητό μου ημερολόγιο: Με την πολυαστρία στον Καρκίνο, το πέμπτο ηλιακό μου σπίτι, η δημιουργικότητά μου θα βρει διεξόδους για να εκφραστεί.

* Η δική σου σχέση έχει πίστη και αφοσίωση; Mάθε τα πάντα εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved