Σάββατο 2 Ιουλίου 2022
ΟΙ ΠΛΑΝΗΤΕΣ:
ΗΛΙΟΣ - 10° 26' 42" ΚΑΡΚΙΝΟΣ
ΣΕΛΗΝΗ - 15° 36' 41" ΛΕΩΝ
ΕΡΜΗΣ - 24° 27' 04" ΔΙΔΥΜΟΙ
ΑΦΡΟΔΙΤΗ - 11° 06' 26" ΔΙΔΥΜΟΙ
ΑΡΗΣ - 27° 56' 48" ΚΡΙΟΣ
ΔΙΑΣ - 07° 35' 35" ΚΡΙΟΣ
ΚΡΟΝΟΣ - 24° 39' 29" ΥΔΡΟΧΟΟΣ R
ΟΥΡΑΝΟΣ - 17° 47' 53" ΤΑΥΡΟΣ
ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ - 25° 26' 18" ΙΧΘΥΕΣ R
ΠΛΟΥΤΩΝΑΣ - 27° 46' 19" ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ R
ΒΟΡΕΙΟΣ ΔΕΣΜΟΣ - 21° 17' 13" ΤΑΥΡΟΣ R

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

Από 6/7 έως 12/7 - Γράφει η Σμάρω Σωτηράκη

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

ΚΡΙΟΣ

102112193_1

Έρωτας: Με το τετράγωνο του Ηλίου και του Ουρανού στο ζωδιακό σου σταυρό, όλα είναι πιθανά, αρκεί να διαδραματίζονται κάτω από ένα φαντασμαγορικό σκηνικό. Πρέπει να είσαι έτοιμος/η για όλα, ιδιαίτερα αν έχεις γεννηθεί στο δεύτερο δεκαήμερο του ζωδίου σου! Δεν αποκλείονται οι ξαφνικοί και βίαιοι χωρισμοί αλλά στη σφαίρα του πιθανού είναι και οι κεραυνοβόλοι έρωτες. Από την άλλη, το τρίγωνο της Αφροδίτης και του Άρη ανάβει το πράσινο φως για φλερτ, καινούργιες γνωριμίες και λοιπά καλοκαιρινά παιχνίδια.
Καριέρα – Οικονομικά: Οι μέρες αυτές είναι αρκετά καλύτερες για τις επαγγελματικές σου υποθέσεις, εκτός αν έχεις γεννηθεί στο δεύτερο δεκαήμερο που ενδεχόμενα θα αντιμετωπίσεις κάποια προβλήματα με τους συνεργάτες σου. Ωστόσο, σε λίγο καιρό, ο Δίας θα περάσει στο Λέοντα και θα εξάρει τη δημιουργικότητά σου.
Αγαπητό μου ημερολόγιο: Οι μέρες προσφέρονται για ταξίδια, εκδρομές, διασκέδαση, θεάματα. Ας τις αξιοποιήσω για να ξεφύγω, έστω και για λίγο, από την πεζή καθημερινότητά μου, να ξεκουραστώ, να φορτίσω τις μπαταρίες μου.

 

ΤΑΥΡΟΣ

102112181Έρωτας: Ο Ήλιος βρίσκεται στο ευνοϊκό περιβάλλον του Καρκίνου αλλά σε αντίθεση με τον Ουρανό που μπορεί να φέρει την ανατροπή από εκεί που δεν το περιμένεις. Από την άλλη, το τρίγωνό του με τον Κρόνο από τον Σκορπιό μπορεί να εγκυμονεί ευχάριστες εξελίξεις, ιδιαίτερα για εσένα που θέλεις να αναλάβεις την ευθύνη μιας σχέσης. Ο Κρόνος θα στέψει με επιτυχία τις αισθηματικές σου υποθέσεις, μόνο αν «στέκεσαι» με σοβαρότητα απέναντι στα αισθηματικά σου.
Καριέρα – Οικονομικά: Αν και η εποχή, η ζέστη και η διάθεση ανεμελιάς εξάρει τη ροπή σου προς την καλοπέραση και σε καλεί σε πιο νωχελικές καταστάσεις, οι ευκαιρίες που θα προκύψουν είναι πιθανό να σε βάλουν στη διαδικασία να τα δώσεις όλα για τη δουλειά. Η Αφροδίτη που βρίσκεται στο δεύτερο ηλιακό σου σπίτι, των οικονομικών σου, σχηματίζει τρίγωνο με τον Άρη που κινείται στον οίκο της καθημερινής σου εργασίας.
Αγαπητό μου ημερολόγιο: Ο Ήλιος από το τρίτο ηλιακό μου σπίτι, βρίσκεται σε όψη τετραγώνου με τον Ουρανό. Καλά θα κάνω να προσέχω όταν οδηγώ ή ταξιδεύω γιατί μπορεί να ταλαιπωρηθώ ή να συμβεί κάποιο ατυχές γεγονός από τη νευρικότητα ή την απροσεξία μου.

 

 

ΔΙΔΥΜΟΙ102112182

Έρωτας: Ο Άρης που βρίσκεται στον Ζυγό σχηματίζει τρίγωνο με την Αφροδίτη από το ζώδιό σου, όψη που ενεργοποιεί βεγγαλικά στον ερωτικό ουρανό σου και πρέπει να αξιοποιήσεις οπωσδήποτε. Αν ο προσωπικός σου χάρτης δεν είναι εντελώς αντίθετος, θα περάσεις καλά, είτε θέλεις να δημιουργήσεις ατμόσφαιρα και να ανανεώσεις τη σχέση σου, είσαι έτοιμος να ερωτευτείς ή αρέσκεσαι στις περιπέτειες.
Καριέρα – Οικονομικά: Με τους έντονους έρωτες και τα καλοκαιρινά παιχνίδια δεν θα σου απομείνει μυαλό για δουλειές. Η αλήθεια είναι ότι ακόμη κι αν αναλώνεσαι σε επαγγελματικές δραστηριότητες, δεν θα απολαμβάνεις άμεσα τα αναμενόμενα οφέλη. Να προσέχεις τις οικονομικές σου δοσοληψίες, καθώς ο Ήλιος που βρίσκεται στο δεύτερο ηλιακό σου σπίτι, σχηματίζει τετράγωνο με τον Ουρανό και μπορεί να ενσκήψουν έκτακτα έξοδα.
Αγαπητό μου ημερολόγιο: Πρέπει να παρατηρώ τα γεγονότα γιατί μπορεί να με εξωθούν στο να αναθεωρήσω κάποιες φιλίες ή στόχους μου, πράγμα που θα ήταν καλό να κάνω χωρίς φόβο.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

102112183_1

Έρωτας: Ο Ήλιος βρίσκεται στο ζώδιό σου και σχηματίζει ένα τετράγωνο με τον Ουρανό και ένα τρίγωνο με τον Κρόνο. Αν γιορτάζεις τα γενέθλιά σου στο δεύτερο δεκαήμερο του ζωδίου σου, θα πρέπει να είσαι έτοιμος/η για όλα, τα θετικά και τα αρνητικά. Να θυμάσαι ότι τα άστρα θα σου αποκαλύψουν τα προβλήματα των σχέσεών σου με έναν τρόπο βίαιο. Από την άλλη, αν η σχέση σου στηρίζεται σε γερές βάσεις, ο Κρόνος θα τις πριμοδοτήσει.
Καριέρα – Οικονομικά: Με το τετράγωνο του Ηλίου και του Ουρανού που ο πρώτος βρίσκεται στο ζώδιό σου και ο δεύτερος στο ζώδιο της καριέρας σου, δεν αποκλείεται να συμβούν τα απρόοπτα που θα αποκαλύψουν τα προβλήματα ή θα αλλάξουν ριζικά αυτά που ήξερες μέχρι τώρα ως δεδομένα. Ωστόσο, το τρίγωνο του Ηλίου με τον Κρόνο προσφέρεται για να κλείσεις συμφωνίες, να κάνεις κάποιες καθοριστικές κινήσεις, να συζητήσεις τις υποθέσεις του χειμώνα.
Αγαπητό μου ημερολόγιο: Ένας μυστικός έρωτας μπορεί να αναστατώσει τη ζωή μου με έναν περίεργο τρόπο...

 

ΛΕΩΝ102112184

Έρωτας: Ο Ήλιος που κυβερνά το ζώδιό σου, βρίσκεται στον Καρκίνο, το δωδέκατο ηλιακό σου σπίτι και σχηματίζει όψη τετραγώνου με τον ανατρεπτικό Ουρανό. Αυτή την περίοδο όλα είναι πιθανά και τίποτε δεν αποκλείεται. Από το να κεραυνοβοληθείς από ένα μεγάλο έρωτα μέχρι να χωρίσεις... Ωστόσο, ό, τι και να γίνει, ακόμη κι αν είναι ακραίο, θα είναι αυτό που θέλεις και ίσως να μην είχες το θάρρος να παραδεχθείς. Σε κάθε περίπτωση, τα πράγματα θα οδεύσουν σίγουρα προς το καλύτερο, καθώς ο Δίας μπαίνει στο ζώδιό σου και υπόσχεται τα καλύτερα...
Καριέρα – Οικονομικά: Αν και η λιονταρίσια φύση σου σε θέλει να απολαμβάνεις τον ήλιο και τις καλοκαιρινές χαρές, δεν αποκλείεται να πάθεις κρίση εργασιομανίας και να σου είναι αδύνατον να εγκαταλείψεις τη δουλειά σου. Σε αυτή την περίπτωση πρέπει να προσέχεις γιατί μπορεί να υπάρξουν ανατροπές ή καθυστερήσεις. Επίσης θα νιώθεις συνεχώς ένα συναίσθημα κούρασης, απώλειας ενέργειας και δυνάμεων που πρέπει να σέβεσαι γιατί ενδεχόμενα να έχεις ξεπεράσει τα όρια της αντοχής σου και να χρειάζεσαι ξεκούραση.
Αγαπητό μου ημερολόγιο: Πρέπει να φυλάω τα νώτα μου, ιδιαίτερα στον επαγγελματικό μου χώρο, γιατί δεν αποκλείεται να υπάρξει παρασκήνιο σε βάρος μου.


 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

102112185

Έρωτας: Ο Ήλιος που βρίσκεται στον Καρκίνο, προσφέρεται για να περάσεις καλά με τα φιλαράκια σου, να κάνεις τις κατάλληλες γνωριμίες, να επιτρέψεις στον εαυτό σου να νιώσει για λίγο παιδί, να βγεις από τα στενά κουτάκια σου και να δεις με πιο καλή διάθεση τον κόσμο γύρω σου. Το τετράγωνο του Ηλίου με τον Ουρανό εγκυμονεί κάποια απρόοπτα που θα αποκαλύψουν αλήθειες αλλά το τρίγωνό του με τον Κρόνο μπορεί να φέρει πολύ σοβαρές και θετικές εξελίξεις.
Καριέρα – Οικονομικά: Αν είσαι σε θέση να εστιάσεις στις δουλειές σου, ναι μεν θα κουραστείς πάρα πολύ αλλά θα ικανοποιηθείς αρκετά καθώς θα συνειδητοποιήσεις ότι οι στόχοι σου ευοδώνονται. Στην περίπτωση που δεν πάρεις άμεσα την αμοιβή σου, μην ανησυχήσεις γιατί θα την λάβεις, έστω και με καθυστέρηση.
Αγαπητό μου ημερολόγιο: Το τρίγωνο του Άρη και της Αφροδίτης δεν αποκλείει μια πολύ σημαντική ευκαιρία καριέρας, ιδιαίτερα αν πρόκειται να αξιοποιήσω ένα καλλιτεχνικό μου ταλέντο. Ας έχω τεντωμένες τις κεραίες μου κι ας προσπαθήσω να κάνω τις κατάλληλες επαφές που θα με στηρίξουν στην επίτευξη των στόχων μου.

 

Κατέβασε τώρα το application του astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ.  

ΖΥΓΟΣ

102112186

Έρωτας: Το τρίγωνο της Αφροδίτης από τους Διδύμους με τον Άρη που βρίσκεται στο ζώδιό σου είναι όψη πολύ θετική για σένα καθώς τώρα τα άστρα σιγοντάρουν τις καινούργιες γνωριμίες σου, τα ταξίδια, τα φλερτ και όλες αυτές τις χαρές που συνάδουν προς τις καλοκαιρινές συνήθειες. Αν συντηρείς μία μόνιμη σχέση, καλά θα κάνεις να προσέχεις τις κινήσεις σου γιατί θα έχεις την τάση να μπαίνεις εύκολα στον ανταγωνισμό.
Καριέρα – Οικονομικά: Με το τετράγωνο του Ήλιου και του Ουρανού στο ζωδιακό σου σταυρό θα τα βρεις αρκετά δύσκολα, ιδιαίτερα αν γιορτάζεις τα γενέθλιά σου στο δεύτερο δεκαήμερο του ζωδίου σου. Αν δεν μπορείς να πάρεις τις διακοπές σου και να απέχεις από τις δουλειές σου, πρέπει να κάνεις πολύ προσεκτικές κινήσεις και να προσπαθήσεις μην εμπλακείς σε αντιπαραθέσεις με τους συναδέλφους σου.
Αγαπητό μου ημερολόγιο: Μην ενδίδεις στους πειρασμούς των βιτρινών γιατί μπορεί να ενσκήψουν έκτακτα έξοδα και να σε βγάλουν εκτός προϋπολογισμού.

 

 

 ΣΚΟΡΠΙΟΣ

102112187

Έρωτας: Η Αφροδίτη βρίσκεται στο όγδοο ηλιακό σου σπίτι σε τρίγωνο με τον Άρη και ανεβάζει τη λίμπιντό σου σε ύψη συμβατά με τις θερμοκρασίες της εποχής... Εννοείται ότι επιδιώκεις τον έρωτα αλλά το ιδανικό σου αυτή την περίοδο είναι να φθάσεις στο σημείο να αναλάβεις την ευθύνη μιας σχέσης, να είσαι σε ετοιμότητα για κάτι πολύ σοβαρό, το οποίο θα επικροτηθεί και από τον Κρόνο που βρίσκεται στο ζώδιό σου.
Καριέρα – Οικονομικά: Με τον Ήλιο στον Καρκίνο να ενεργοποιεί τον επιθετικό Ουρανό αλλά και τον Κρόνο, πρέπει να είσαι έτοιμος/η για όλα, τα αρνητικά και τα θετικά. Επειδή οι πλανητικές επιδράσεις που δέχεσαι, απαιτούν σκληρή δουλειά και μεγάλη προσπάθεια, θα έχεις την αίσθηση ότι εσύ σπαταλάς την ενέργειά σου, δίνεις τον καλύτερό σου εαυτό αλλά οι άλλοι δεν αναλαμβάνουν τις δικές τους υποχρεώσεις. Καλά θα κάνεις να μην δίνεις σημασία και να προσπαθείς για το καλύτερο που, αργά ή γρήγορα, θα έρθει για να σε ανταμείψει μόνο αν δουλέψεις σκληρά.
Αγαπητό μου ημερολόγιο: Θα πρέπει να φυλάω τα νώτα μου γιατί δεν αποκλείεται να υπάρχουν κάποιοι που δρουν κακόβουλα στο παρασκήνιο σε βάρος μου.

 


ΤΟΞΟΤΗΣ

102112189

Έρωτας: Η παρουσία της Αφροδίτης στο ζώδιο που αντιπροσωπεύει τις σχέσεις σου και το τρίγωνό της με τον Άρη ενεργοποιεί την τύχη σου καθώς ανάβει το πράσινο φως για τα φλερτ, τις συγκινήσεις, τις περιπέτειες, τις γνωριμίες αλλά ακόμη και για κεραυνοβόλο έρωτα ή σημαντική σχέση! Απόλαυσέ το και, αν μπορείς να χαρείς τον έρωτά σου σε ένα πιο εξωτικό μέρος, έστω και μόνο για το Σαββατοκύριακο, μη χάσεις την ευκαιρία.
Καριέρα – Οικονομικά: Αν ανήκεις στο σπάνιο είδος Τοξότη που είναι συγκεντρωμένος/η στην καρδιά του καλοκαιριού ή αν δεν υπάρχει τρόπος να ξεφύγεις από τη δουλειά για να εξασφαλίσεις λίγες μέρες ξεκούρασης, να είσαι έτοιμος/η για τα δύσκολα καθώς τα γεγονότα μπορεί να σου υποδείξουν την αναγκαιότητα να αλλάξεις πορεία πλεύσης. Αν δεχθείς κάποια επαγγελματική πρόταση, μπορεί να αποτελεί ευκαιρία ζωής γι' αυτό μην τη θεωρήσεις ως αμελητέα.
Αγαπητό μου ημερολόγιο: Ας σπεύσω να τακτοποιήσω οικονομικές υποθέσεις με τράπεζες, δημόσιο, ασφάλειες, κληρονομιές, διατροφές για να μην αντιμετωπίσω προβλήματα αργότερα.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ 

102112190

Έρωτας: Και αυτή την εβδομάδα ο Δίας θα βρίσκεται στο ζώδιο των σχέσεών σου, τον Καρκίνο, αστρολογικό γεγονός που πρέπει να αξιοποιήσεις αν έχεις γεννηθεί στις τελευταίες ημέρες του ζωδίου σου. Αν γιορτάζεις τα γενέθλιά σου στο δεύτερο δεκαήμερο του ζωδίου σου, να είσαι προσεκτικός/η γιατί ο Ήλιος από τον Καρκίνο πραγματοποιεί όψη τετραγώνου με τον Ουρανό και μπορεί να βγάλει στην επιφάνεια σοβαρά προβλήματα της σχέσης σου, αυτά που δεν μπορείς να αποδεχθείς και έβαζες πάντα «στην πίσω πλευρά του εγκεφάλου» σου.
Καριέρα – Οικονομικά: Με την Αφροδίτη στο έκτο ηλιακό σου σπίτι, της καθημερινής προσφοράς και εργασίας, θα υπάρξουν πολλές ευκαιρίες για να κάνεις συζητήσεις, να αξιοποιήσεις τα ταλέντα σου, να προβληθείς, να διαφημιστείς, να κάνεις αξιόλογες δημόσιες σχέσεις. Με λίγα λόγια, οι κόποι αυτών των ημερών δεν θα πάνε χαμένοι. Ωστόσο, οι κινήσεις σου πρέπει να είναι πολύ προσεκτικές καθώς οι ανταγωνιστικές συμπεριφορές δεν θα λείψουν με τον Άρη στο δέκατο ηλιακό σου σπίτι.
Αγαπητό μου ημερολόγιο: Είναι προτιμότερο να μην υπογράψω συμβόλαια αυτή την εβδομάδα.

 

 

 ΥΔΡΟΧΟΟΣ

102112191

Έρωτας: Η Αφροδίτη βρίσκεται στους Διδύμους, στον οίκο των ερώτων σου και πραγματοποιεί ένα υπέροχο τρίγωνο με τον Άρη, όψη – βεγγαλικό για τους έρωτές σου! Τα φλερτ, η διασκέδαση, οι περιπέτειες, οι έντονες εμπειρίες, οι κεραυνοβόλοι έρωτες είναι στη σφαίρα του πιθανού αλλά δεν αποκλείονται και οι σοβαρές προτάσεις. Ας μην ξεχνάμε ότι, από την επόμενη εβδομάδα, ο Δίας θα βρίσκεται στον Λέοντα και θα απογειώσει τις σχέσεις σου...
Καριέρα – Οικονομικά: Με την Αφροδίτη στον οίκο της δημιουργίας, της χαράς, των ερώτων σου, η καλύτερη επιλογή είναι οι διακοπές καθώς όχι μόνο θα περάσεις καλά αλλά και θα ξεφύγεις από την καθημερινότητά σου που μάλλον θα είναι φορτωμένη από προβλήματα, ανατροπές, υποχρεώσεις πιθανόν δυσβάσταχτες για τις αντοχές σου. Αν παραμείνεις στην έδρα σου, να είσαι έτοιμος/η για σκληρή δουλειά που μάλλον θα αμειφθεί πολύ χαμηλότερα από όσο θα έπρεπε.
Αγαπητό μου ημερολόγιο: Καλά θα κάνω να προσέχω όταν οδηγώ ή ταξιδεύω γιατί είναι πολύ πιθανό να ταλαιπωρηθώ. Ας έχω λάβει τα μέτρα μου κι ας είμαι πάντα προσεκτικός/η.

 

ΙΧΘΥΕΣ

102112192

Έρωτας: Ο Ήλιος βρίσκεται στο πέμπτο ηλιακό σου σπίτι, της δημιουργίας, των παιδιών, των ερώτων σου και πραγματοποιεί μία πολύ δύσκολη όψη με τον Ουρανό που μπορεί να φέρει την μεγάλη ανατροπή καθώς επίσης και ένα σούπερ τρίγωνο με τον Κρόνο που θα φέρει τη σταθερότητα μόνο στους έρωτες που στηρίζονται σε πολύ γερές βάσεις. Αν έχεις γεννηθεί στις τελευταίες ημέρες του ζωδίου σου, έχεις τον Δία με το μέρος σου αυτή την εβδομάδα.
Καριέρα – Οικονομικά: Με την επίδραση της Αφροδίτης στον άξονα οικογένειας – καριέρας και το τρίγωνό της με τον Άρη, θα υπάρξουν οι ευκαιρίες να τακτοποιήσεις κάπως τις υποθέσεις σου, κυρίως αυτές που σχετίζονται με την ακίνητη περιουσία σου και την οικονομική της αξιοποίηση. Επίσης δεν αποκλείεται να υπάρξουν ευκαιρίες καριέρας.
Αγαπητό μου ημερολόγιο: Ας εστιάσω στις ανάγκες της οικογένειάς μου. Ας προσπαθήσω να περάσω ευχάριστες ώρες μαζί τους, ας διασκεδάσουμε, ας χαρούμε ο ένας τον άλλο.

 

* Η δική σου σχέση έχει πίστη και αφοσίωση; Mάθε τα πάντα εδώ.

ΤΑΙΡΙΑΖΕΤΕ;

ΚΡΙΟΣ
ΚΡΙΟΣ
©2011-2022 Astrology.gr - All rights reserved