Εβδομαδιαίες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

Από 29/6 έως 5/7 - Γράφει η Σμάρω Σωτηράκη

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

ΚΡΙΟΣ

102112193_1

Έρωτας: Το εξάγωνο της Αφροδίτης από τους Διδύμους με τον Ουρανό που βρίσκεται στο ζώδιό σου, θα προσδώσει ένα ενδιαφέρον στα αισθηματικά σου που φαίνεται ότι θα είναι πιο περιπετειώδη. Δεν αποκλείονται οι κεραυνοβόλοι έρωτες ενώ αυξάνονται οι πιθανότητες για περιπέτειες, κυρίως εφήμερες. Πάντως, καλό θα ήταν να προσέχεις, ιδιαίτερα αν έχεις γεννηθεί στο δεύτερο δεκαήμερο του ζωδίου σου, γιατί η αντίθεση Ηλίου – Πλούτωνα αφήνει ανοικτό το πράσινο φως στα προβλήματα.
Καριέρα – Οικονομικά: Η Νέα Σελήνη που πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή στον Καρκίνο, συνοδεύεται από ανάδρομο Ερμή γι αυτό καλό θα ήταν να μην πάρεις βεβιασμένες αποφάσεις, να εξετάζεις εξονυχιστικά τις παραμέτρους των θεμάτων που θα τίθενται επί τάπητος και, αν είναι εφικτό, να αναβάλεις τις πολύ σοβαρές κινήσεις σου για την επόμενη εβδομάδα.
Αγαπητό μου ημερολόγιο: Ας προσέχω λίγο τις μετακινήσεις μου με τον Ερμή να είναι ανάδρομος μέχρι την Τρίτη και, στη συνέχεια, στάσιμος όλη την εβδομάδα στο τρίτο ηλιακό μου σπίτι.

ΤΑΥΡΟΣ

102112181

Έρωτας: Η Νέα Σελήνη που πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 27 Ιουνίου στον Καρκίνο, θα αποβεί αρκετά ενθαρρυντική για τις αισθηματικές σου υποθέσεις, ιδιαίτερα αν αυτές συμβούν σε ταξίδια, μετακινήσεις, μεταξύ καινούργιων γνωριμιών και παρεών. Ωστόσο, θα πρέπει να προσέχεις τους σκοπέλους καθώς η Αφροδίτη θα σχηματίσει τετράγωνο με τον Ποσειδώνα και θα σε κάνει επιρρεπή στις απάτες και τις αυταπάτες.
Καριέρα – Οικονομικά: Μολονότι η Νέα Σελήνη ενισχύει τις υποθέσεις του τρίτου οίκου σου, δεν παύει στο ίδιο περιβάλλον να βρίσκεται ο Ερμής που μέχρι την Τρίτη θα είναι ανάδρομος και στη συνέχεια στάσιμος (κατάσταση που συχνά είναι χειρότερη από όταν είναι ανάδρομος). Είναι προτιμότερο να αναβάλλεις τα σημαντικά ραντεβού σου για την επόμενη εβδομάδα και, γενικότερα, θα νιώθεις ότι υπάρχει μια τάση αναβλητικότητας, καθυστερήσεων, κακής συνεννόησης με τους άλλους.
Αγαπητό μου ημερολόγιο: Με το εξάγωνο της Αφροδίτης και του Ουρανού θα έχω την τάση να συμπεριφέρομαι πιο ακραία απ' ότι συνηθίζω. Δεν πειράζει. Καλοκαίρι είναι!

102112182

ΔΙΔΥΜΟΙ

Έρωτας: Η Αφροδίτη βρίσκεται στο ζώδιό σου σε όψη εξαγώνου με τον Ουρανό και τετραγώνου με τον Ποσειδώνα που σημαίνει ότι όλο και κάτι θα γίνεται στην προσωπική σου ζωή για να την αναστατώνει. Θα κάνεις καινούργιες γνωριμίες και θα έχεις περισσότερες ευκαιρίες για πιο έντονες συγκινήσεις, θα φλερτάρεις ή θα ταράξεις τα λιμνάζοντα ύδατα της ήδη υπάρχουσας σχέσης σου. Αν ερωτευτείς κεραυνοβόλα, είναι καλύτερα να κρατάς μικρό καλάθι γιατί είσαι αρκετά επιρρεπής στο παραμύθιασμα.
Καριέρα – Οικονομικά: Η Νέα Σελήνη που πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή στον Καρκίνο είναι αρκετά καλή για να διεκδικήσεις τώρα χρήματα που σου χρωστούν ή να επανέλθεις σε εκκρεμότητες του παρελθόντος με σκοπό να τις διευθετήσεις ώστε να είσαι έτοιμος/η για καινούργιες καταστάσεις. Ο Ερμής θα είναι ανάδρομος μέχρι την Τρίτη και στη συνέχεια, μέχρι το τέλος της εβδομάδας, στάσιμος γι αυτό δεν θα διευκολύνει τα ξεκινήματά σου.
Αγαπητό μου ημερολόγιο: Ας παρακολουθώ τα γεγονότα των ημερών. Ίσως να παίρνω ένα μήνυμα από το Σύμπαν. Πιθανώς θα πρέπει να αναθεωρήσω τη στάση μου σε κάποια πράγματα ή ακόμη και το δρόμο που ακολουθώ.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

102112183_1

Έρωτας: Η Νέα Σελήνη που πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή στο ζώδιό σου, δίνει τον πρωταγωνιστικό ρόλο σε θέματα καρδιάς που αυτή την περίοδο σπάει το φράγμα της κυκλοθυμίας. Η αντίθεση του Ήλιου με τον Πλούτωνα στον άξονά σου μπορεί να προκαλέσει εντάσεις, αντιπαραθέσεις, μοιραία γεγονότα. Πρόσεχε γιατί είναι πιθανό να κάνεις σοβαρά λάθη στην προσπάθειά σου να δώσεις ευκαιρίες σε σχέσεις που δεν είναι λειτουργικές από ανασφάλεια και ανικανότητα να κάνεις αλλαγές ή από το φόβο της μοναξιάς.
Καριέρα – Οικονομικά: Θα έχεις αρκετό άγχος καθώς θα αισθάνεσαι ότι τα πράγματα ξεφεύγουν από τον έλεγχό σου και, ως εκ τούτου, θα νιώθεις εκτεθειμένος/η. Επειδή ο Ερμής θα είναι ανάδρομος μέχρι την 1η Ιουλίου και στη συνέχεια στάσιμος στο δωδέκατο ηλιακό σου σπίτι, προσπάθησε να κρατάς κάποιες ισορροπίες και μην εμπιστεύεσαι άτομα που δεν έχεις τεστάρει γιατί μπορεί να γίνουν κουτσομπολιά σε βάρος σου.
Αγαπητό μου ημερολόγιο: Η παρουσία της Αφροδίτης στους Διδύμους, στο δωδέκατο ηλιακό σου σπίτι, μπορεί να σου επιφυλάσσει έναν μυστικό έρωτα ή την αποκάλυψη ενός ερωτικού μυστικού.

102112184

ΛΕΩΝ

Έρωτας: Η Αφροδίτη βρίσκεται στους Διδύμους σε όψη εξαγώνου με τον Ουρανό και τετραγώνου με τον Ποσειδώνα! Αυτός ο συνδυασμός δεν αποκλείει τη χαρά, τη διασκέδαση, τα φλερτ, τον μαγνητισμό, τις περιπέτειες. Ωστόσο, είναι πολύ πιθανό να χάσεις τον ενθουσιασμό σου με την ίδια ευκολία που θα σε έχει κατακλύσει.
Καριέρα – Οικονομικά: Η αντίθεση του Ηλίου με τον Πλούτωνα στον άξονα δωδεκάτου – έκτου της ηλιακής σου οικοθεσίας «μιλάει» για κούραση, ένταση, ευθύνες, απογοητεύσεις. Ωστόσο, με την Αφροδίτη και τον Ερμή από τους Διδύμους υπάρχει πρόσφορο έδαφος για να βάλεις νέους στόχους και να προλειάνεις το έδαφος για να τους υλοποιήσεις όταν οι συνθήκες ωριμάσουν αρκετά. Οι μέρες απαιτούν θυσίες και κούραση από την πλευρά σου, προκειμένου να διατηρηθούν οι ισορροπίες στη δουλειά.
Αγαπητό μου ημερολόγιο: Ας φυλάω τα νώτα μου γιατί δεν αποκλείεται να υπάρξουν άτομα που θα με διαβάλλουν και θα δημιουργήσουν παρασκήνιο σε βάρος μου. Επίσης να θυμάμαι ότι με τη Νέα Σελήνη στον Καρκίνο, αξίζει να εστιάσω στην υγεία μου και να κάνω μία αποτοξίνωση.


ΠΑΡΘΕΝΟΣ

102112185

Έρωτας: Η Νέα Σελήνη που πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή στον άξονα των ερώτων σου θα φέρει αρκετά μεγάλη σύγχυση στα αισθηματικά σου, καθώς από τη μια θα έχεις την τάση να ενδώσεις σε καινούργιους έρωτες, να μπεις σε νέες περιπέτειες, να φλερτάρεις ενώ από την άλλη μπορεί να σκέφτεσαι πολύ σοβαρά ένα χωρισμό. Καλό θα ήταν να παρακολουθήσεις τα γεγονότα, να αφουγκραστείς τις ανάγκες σου και να πάρεις τις αποφάσεις σου από την άλλη εβδομάδα.
Καριέρα – Οικονομικά: Η αλήθεια είναι ότι με τον κυβερνήτη σου Ερμή ανάδρομο μέχρι την Τρίτη και στη συνέχεια (χειρότερα) στάσιμο μέχρι το τέλος της εβδομάδας στον οίκο της καριέρας, δεν θα έχεις πολλά περιθώρια για να προωθήσεις τις υποθέσεις σου. Μη δίνεις άνισο αγώνα, προσπαθώντας να κάνεις μια καινούργια αρχή. Αν πάλι βρίσκεις εμπόδια στις συνηθισμένες δραστηριότητές σου, μην πτοείσαι. Αν αυτά που επιδιώκεις να κάνεις είναι χρήσιμα για την εξέλιξή σου, θα γίνουν αργότερα.
Αγαπητό μου ημερολόγιο: Δεν αποκλείεται να γνωρίσω τον έρωτα μέσα από τη δουλειά σε κάποια κοινωνική εκδήλωση, εκεί που δεν τον περιμένω.

Κατέβασε τώρα το application του astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ.

ΖΥΓΟΣ

102112186

Έρωτας: Η παρουσία της Αφροδίτης στους Διδύμους είναι ιδιαιτέρως θετική για τις αισθηματικές σου υποθέσεις. Δεν αποκλείεται να φλερτάρεις σε κάποιο ταξίδι ή να κάνεις μια γνωριμία που να σε ταράξει με ευχάριστο τρόπο. Ο Άρης που βρίσκεται στο ζώδιό σου, ανεβάζει τη λίμπιντο σε καλοκαιρινές θερμοκρασίες αλλά και την τάση σου να είσαι ανταγωνιστικός/η με όλους τους κινδύνους που κάτι τέτοιο συνεπάγεται.
Καριέρα – Οικονομικά: Η Νέα Σελήνη που πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή στον Καρκίνο, θα επηρεάσει τις επαγγελματικές σου υποθέσεις, γεγονός που θα ενταθεί από την αντίθεση Ηλίου - Πλούτωνα. Επειδή οι ανατρεπτικές καταστάσεις και η κακή συνεννόηση μπορεί να προκαλέσουν προβλήματα, προσπάθησε να κρατάς μία συντηρητική στάση χαμηλών τόνων στη δουλειά και μην θέσεις τώρα επί τάπητος μεγαλεπήβολα σχέδια. Από την άλλη εβδομάδα και βλέπουμε...
Αγαπητό μου ημερολόγιο: Με τον Ερμή να είναι ανάδρομος ή στάσιμος αυτή την εβδομάδα στο ένατο ηλιακό μου σπίτι, καλά θα κάνω να προσέχω όταν ταξιδεύω και να υπολογίζω κάθε μου κίνηση προκειμένου να εκμηδενίζω τις πιθανότητες ταλαιπωρίας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

102112187

Έρωτας: Η πρόσφατη Νέα Σελήνη στον Καρκίνο θα αποδώσει στα αισθηματικά σου, ιδιαίτερα αν ψάχνεις τον έρωτα σε κάποιο ταξίδι με ένα άτομο από άλλη γη κι άλλα μέρη ή αν βρεις το ταίρι σου σε χώρους επιμόρφωσης ή φιλοσοφικών δραστηριοτήτων. Από την άλλη, η αντίθεση του Ηλίου με τον Πλούτωνα στον ίδιο άξονα δεν αποκλείει κάποιες εντάσεις, προϊόντα πάθους, αλλά αυτά είναι στο πρόγραμμά σου, καθώς πάντα έλκεις παθιασμένες καταστάσεις.
Καριέρα – Οικονομικά: Η αλήθεια είναι ότι αυτή η εβδομάδα θα είναι μάλλον ανατρεπτική και όχι ιδιαίτερα παραγωγική. Στην καλύτερη περίπτωση θα υπάρχει μία ενοχλητική ησυχία, δηλαδή δεν θα προχωράει τίποτα. Κάνε λίγη υπομονή και, αν θέλεις να κάνεις οπωσδήποτε ένα νέο ξεκίνημα, περίμενε μέχρι την άλλη εβδομάδα.
Αγαπητό μου ημερολόγιο: Με την Αφροδίτη στο όγδοο ηλιακό μου σπίτι από τη μια είναι πιθανό να αυξήσω τα έσοδά μου (εξάγωνο Αφροδίτης – Ουρανού) αλλά από την άλλη δεν αποκλείεται να κάνω άστοχες κινήσεις και να χάσω χρήματα (τετράγωνο Αφροδίτης – Ποσειδώνα).


ΤΟΞΟΤΗΣ

102112189

Έρωτας: Η Αφροδίτη από τους Διδύμους, το ζώδιο των σχέσεων στην ηλιακή σου οικοθεσία και το εξάγωνό της με τον Ουρανό που βρίσκεται στον Κριό, θα είναι τα μεγάλα σου ατού για να ευχαριστηθείς τον έρωτα. Έρωτες και εκφράσεις όλων των ειδών: καλοκαιρινοί, περιπετειώδεις, χαρούμενοι, διασκεδαστικοί, κεραυνοβόλοι, μικρής ή μεγάλης διάρκειας! Όλα είναι στο πρόγραμμα αλλά όλα χρήζουν της προσοχής σου, καθώς πριν το εξάγωνο Αφροδίτης – Ουρανού προηγείται ένα τετράγωνο Αφροδίτης – Ποσειδώνα που σε κάνει επιρρεπή στις αυταπάτες.
Καριέρα – Οικονομικά: Η Νέα Σελήνη έγινε την Παρασκευή στο περιβάλλον των οικονομικών σου που αφορούν σε υποθέσεις με δημόσιο, χρηματοοικονομικούς οργανισμούς, ασφάλειες, διατροφές, κληρονομιές. Ωστόσο, το πράσινο φως για να ασχοληθείς επιτυχώς με αυτές τις υποθέσεις, ανάβει την επόμενη εβδομάδα καθώς τώρα ο Ερμής που θα είναι ανάδρομος μέχρι την Τρίτη και στη συνέχεια στάσιμος, θα προκαλεί εμπόδια.
Αγαπητό μου ημερολόγιο: Μία εκδρομή θα με ανεβάσει ψυχολογικά.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

102112190

Έρωτας: Η Νέα Σελήνη που έχει πραγματοποιηθεί πρόσφατα, θα σε βάλει στη διαδικασία να ασχοληθείς με τις σχέσεις σου. Ωστόσο, η αντίθεση του Ήλιου με τον Πλούτωνα, θα σε εξωθήσει στο να επανεξετάσεις και, ίσως, να επαναδιαπραγματευθείς τις ερωτικές σου υποθέσεις. Το θέμα είναι να μην μπεις στην παγίδα να παραμείνεις προσκολλημένος/η σε καταστάσεις που από καιρό έχουν τελειώσει αλλά βαυκαλίζουν τις ανασφάλειές σου γιατί σε αυτή την περίπτωση θα πληγωθείς περισσότερο.
Καριέρα – Οικονομικά: Να προσέχεις τις διαπραγματεύσεις σου αυτή την περίοδο γιατί δεν αποκλείεται να επενδύσεις σε καταστάσεις που θα παραμείνουν μετέωρες και δεν θα αποδώσουν καρπούς. Αν κάνεις μια επαγγελματική συζήτηση, το πιο πιθανό είναι ότι θα πρέπει να επανέλθεις στο μέλλον για να κλείσει η συμφωνία. Μην ξεχνάς ότι ο Ερμής και αυτή την εβδομάδα σε ταλανίζει λόγω της ανάδρομης κίνησής του ή στασιμότητάς του στον οίκο της καθημερινής σου εργασίας.
Αγαπητό μου ημερολόγιο: Η Αφροδίτη από τους Διδύμους είναι θετική για να αναμορφώσω το περιβάλλον στο οποίο σπαταλώ τις περισσότερες ώρες της καθημερινότητάς μου ή να εστιαστώ σε θέμα υγείας, αποτοξίνωσης, δίαιτας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

102112191

Έρωτας: Η Αφροδίτη από τους Διδύμους στο πέμπτο ηλιακό σου σπίτι σχηματίζει εξάγωνο με τον Ουρανό και σου ανάβει τα αίματα! Φλερτ, έρωτες, γοητεία και κεραυνοβολήματα! Παράλληλα, ο Άρης θα βρίσκεται στο Ζυγό, αφήνοντας ελεύθερο το πεδίο για δράση, διασκέδαση, ταξίδια. Αν βάλουμε στο παιχνίδι και τα τερτίπια του Ερμή, δεν αποκλείεται να έχουμε και κρούση από άτομα του παρελθόντος σου. Όλα τα έχει το πρόγραμμα, από τη διάθεσή σου εξαρτάται....
Καριέρα – Οικονομικά: Με την πρόσφατη Νέα Σελήνη στον Καρκίνο, το ζώδιο της καθημερινής σου εργασίας, δεν αποκλείεται να βελτιωθούν κάπως οι συνθήκες αλλά, επειδή στο ίδιο περιβάλλον ο Ήλιος σχηματίζει αντίθεση με τον Πλούτωνα, μάλλον δεν θα αποφύγεις και την ταλαιπωρία. Αν μπορείς προσπάθησε να ξεφύγεις λίγο από την παγίδα της καθημερινότητας για να πας σε ένα θέρετρο, να φορτίσεις τις μπαταρίες σου και να απολαύσεις τον έρωτα.
Αγαπητό μου ημερολόγιο: Ας προετοιμάσω το έδαφος για να προωθήσω δημιουργικές ιδέες από την επόμενη εβδομάδα.

ΙΧΘΥΕΣ

102112192

Έρωτας: Η Νέα Σελήνη πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή στο ζώδιο που σχετίζεται με τους έρωτές σου. Δεν αποκλείεται να υπάρξει ένα καινούργιο ρομάντζο εμποτισμένο από πολλές δόσεις ρομαντισμού καθώς τα Φώτα (Σελήνη – Ήλιος) οδεύουν προς ένα τρίγωνο με τον Ποσειδώνα αλλά και με αρκετές πιθανότητες να ωραιοποιείς τις καταστάσεις. Αν έχεις έναν μακρόχρονο δεσμό, δεν αποκλείεται να δημιουργηθούν οι κατάλληλες συνθήκες για να κάνεις το επόμενο βήμα.
Καριέρα – Οικονομικά: Με την Αφροδίτη στον άξονα οικογένειας – καριέρας δεν αποκλείεται να νιώθεις πιο ευχάριστα και πιο ασφαλής στη δουλειά σου. Ωστόσο, ο Ερμής θα κινείται στο ίδιο περιβάλλον ανάδρομα μέχρι την Τρίτη ενώ στη συνέχεια θα είναι στάσιμος, παρακαλώντας καθυστερήσεις ή μια αδικαιολόγητη στασιμότητα. Μην ανησυχείς. Αν είναι καλό να γίνουν ορισμένα πράγματα κι αν τα επιτρέπει ο προσωπικός σου χάρτης, θα υλοποιηθούν μέσα στις επόμενες εβδομάδες.
Αγαπητό μου ημερολόγιο: Ας εστιαστώ λίγο στις ανάγκες της οικογένειάς μου. Αν υπάρχουν κάποια προβλήματα, ας φροντίσω να τα λύσω.

* Η δική σου σχέση έχει πίστη και αφοσίωση; Mάθε τα πάντα εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved