Παιδικό Ωροσκόπιο από 4/8 έως 10/8

Οι εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις για τις μικρές σας αγάπες...

Παιδικό Ωροσκόπιο από 4/8 έως 10/8

Κριός
Ορμά χωρίς δεύτερη σκέψη!
Το παρορμητικό κριαράκι σας σίγουρα δεν είναι το πιο εύκολο παιδάκι στον κόσμο. Αυτή την εβδομάδα με την Αφροδίτη στον Καρκίνο όμως χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή καθώς η φύση του τον οδηγεί να κάνει πράγματα ακόμα πιο βιαστικά και χωρίς να το σκεφτεί καλά, με αποτέλεσμα πολλές φορές να καταλήγει να χτυπά τα κερατάκια του στον τοίχο. Η αναζήτηση νέων εμπειριών δεν σταματά ποτέ και το ένστικτό του το βοηθά κάθε φορά να αντιλαμβάνεται με επιτυχία τους κινδύνους.

Ταύρος
Διεκδικεί την προσοχή!
Το γλυκό ταυράκι σας αυτή την εβδομάδα σας με τον Ήλιο στον 4ο του οίκο διεκδικεί την απόλυτη προσοχή σας ! Προσέξτε όμως τη συμπεριφορά σας γιατί έχει τον τρόπο του να γίνει υπέρ-απαιτητικό. Χρειάζεται σίγουρα στοργή και τρυφερότητα και ένα αρμονικό περιβάλλον για να νοιώθει ασφάλεια, χωρίς όμως υπερβολές. Μάθετε να μην προσκολλάται, όσο είναι νωρίς, για να μεγαλώσει ισορροπημένα.

Δίδυμοι
Η αξία της ολοκλήρωσης!
Αυτή την εβδομάδα με τον Ερμή στο ζώδιο του Λέοντα το αεικίνητο διδυμάκι σας ασχολείται με χίλια πράγματα ταυτόχρονα και μετά από λίγο, απλά αλλάζει γνώμη, βαριέται και τα παρατάει όλα. Πάρτε το μια τρυφερή αγκαλιά και διδάξτε του την αρετή της υπομονής και την αξία του να ολοκληρώνει ό,τι αρχίζει. Αν και προς στιγμή θα φαίνεται πως αγνοεί τα όσα του λέτε, να είστε σίγουροι ότι απλά τα επεξεργάζεται μέσα στο μυαλουδάκι του και στο τέλος θα έρθει με τα νερά σας.

Καρκίνος
Εξερεύνηση στο σπίτι!
Αυτή την εβδομάδα με την Αφροδίτη στο ζώδιο του το καρκινάκι σας έχει βαλθεί να εξερευνήσει κάθε γωνιά του σπιτιού. Μην εκπλαγείτε καθόλου αν μια μέρα γυρίσετε σπίτι και το βρείτε χωμένο ανάμεσα σε κούτες με παλιά πράγματα στην αποθήκη του σπιτιού. Η αλήθεια είναι ότι διασκεδάζει αφάνταστα να ανακαλύπτει και τα παλιά πράγματα του δημιουργούν μια αίσθηση νοσταλγίας! Προσοχή στα ατυχηματάκια.

Λέων
Έχει τον τρόπο του!
Αυτή η εβδομάδα με τον Ερμή στο ζώδιό του το περήφανο λιονταράκι σας είναι πολύ πιθανό κάθε μέρα να τσακώνεται και με έναν διαφορετικό φίλο του. Η αλήθεια είναι πως θέλει τα πράγματα να γίνονται με τον δικό του τρόπο, οπότε οι δικές σας συμβουλές για το πώς να αποδέχεται τους άλλους για αυτό που είναι, θα αποδειχθούν παραπάνω από χρήσιμες. Έσω έτοιμοι επίσης να απαντήσετε τις χιλιάδες ερωτημάτων που σχηματίζονται μέσα στο μυαλουδάκι του.

Παρθένος
Πειρακτήρι ολκής!
Το παρθενάκι σας αυτή την εβδομάδα με τον Άρη στο 3ο του σπίτι μετατρέπεται σε πειρακτήρι ολκής. Πειράζει τους πάντες και τα πάντα και δεν το σταματά απολύτως τίποτα, σε βαθμό που μπορεί να δημιουργηθούν παρεξηγήσεις. Αυτό συμβαίνει γιατί κατά βάθος έχει πολύ μεγάλες, αλλά παράλληλα κρυφές απαιτήσεις από τους ανθρώπους που το περιβάλλουν. Αν τα πράγματα δεν γίνουν με τον δικό του τρόπο, τότε οπλιστείτε με όλη σας την υπομονή.

Fotolia 10957691 Subscription XXL - Copy

Ζυγός
Όλα τα φώτα επάνω του!
Με την Αφροδίτη στο μεσουράνημα του αυτή την εβδομάδα το ζυγάκι σας θέλει όλα τα φώτα να είναι στραμμένα επάνω του. Θα διαπιστώσετε πως βαθιά μέσα του, περιμένει και διεκδικεί από τους άλλους να καταλάβουν ανά πάσα στιγμή πως νοιώθει, τι αισθάνεται και τι θέλει, σαν να ήταν το πιο φυσικό πράγμα στον κόσμο. Προσοχή χρειάζεται όταν σκαρφαλώνει σε ψηλά μέρη, καθώς ο παρορμητισμός που μπορεί να οδηγήσει σε μικρό-χτυπηματάκια.

Σκορπιός
Αντιρρήσεις και τσακωμοί!
Αυτή την εβδομάδα με τον Ερμή στο Λέοντα έχουμε να σας δώσουμε την εξής συμβουλή: μην προκαλέσετε ποτέ την υπομονή τους μικρού σας σκορπιού καθώς το μόνο σίγουρο είναι πως αυτό θα οδηγήσει σε παρεξηγήσεις, αντιρρήσεις και τσακωμούς. Επειδή το ουροποιητικό του σύστημα είναι ευαίσθητο, προσοχή χρειάζεται όταν βρίσκεται έξω και σας ζητάει να επισκεφτεί την τουαλέτα. Τα καθαριστικά μαντηλάκια θα γίνουν ο καλύτερός σας φίλος!

Τοξότης
Νικητής από κούνια!
Ναι, είναι αλήθεια! Το μικρό σας τοξοτάκι είναι νικητής από την κούνια. Ακόμα περισσότερο αυτή την εβδομάδα, με τον ήλιο στο Λέοντα έχει ανάγκη να διαπρέπει σε ό,τι κι αν ασχοληθεί και με κάθε αποτυχία νιώθει σαν να του κόβονται τα φτερά. Κάντε το να νιώσει ασφάλεια και αποδοχή, ανεξάρτητα από τις επιδόσεις του. Αν παρατηρήσετε παραπονάκια και διάθεση για καυγά, απλά χαμογελάστε με νόημα, χωρίς να δώσετε ιδιαίτερη σημασία.

Αιγόκερως
Ο κόσμος κινείται στο ρυθμό του!
Το επίμονο αιγοκεράκι σας, σας δίνει να καταλάβετε αυτή την εβδομάδα, με τον Άρη στο Σκορπιό, ότι ο κόσμος πραγματικά κινείτε στον δικό του ρυθμό. Όταν θέλει να κάνει κάτι, το κάνει, ενώ όταν δεν θέλει να κάνει κάτι, απλά πεισμώνει μέχρι εκεί που δεν πάει άλλο. Αν έχετε ελεύθερο χρόνο, συζητήστε μαζί του για τα πράγματα που το απασχολούν και να είστε σίγουροι πως αυτά που θα ακούσετε, θα σας αφήσουν άφωνους.

Υδροχόος
Χαριτωμένοι αυτοσχεδιασμοί!
Το υδροχοάκι σας είναι ιδανικό στο να αυτοσχεδιάζει χαριτωμένα, ειδικά όταν οι περιστάσεις το απαιτούν! Αυτή την εβδομάδα θα διαπιστώσετε από πρώτο χέρι πως αν βάλει κάτι στο μυαλό του, αγωνίζεται για αυτό μέχρι τελικής πτώσεως και χρησιμοποιεί όλα τα μέσα που διαθέτει για να θολώσει τα νερά. Καλό θα ήταν να περνάτε αρκετό χρόνο μαζί του καθώς αυτό θα το βοηθήσει σημαντικά να εξωτερικεύει τα συναισθήματά του, αφού έχει την τάση να κάνει το αντίθετο από αυτό που νοιώθει.

Ιχθύες
Παραμύθια με νεράιδες!
Αν αυτή την εβδομάδα με την Αφροδίτη στον Καρκίνο το ψαράκι σας παραπονεθεί ότι έχει αϋπνίες γιατί όταν κλείνει τα ματάκια του βλέπει εφιάλτες, σας έχουμε την ιδανική λύση: αγκαλιά με τρυφερό φιλάκι και παραμύθια με καλές νεράιδες , μέχρι να αποκοιμηθεί. Βλέπετε το μικρούλι σας έχει την τάση να απορροφά την αρνητική ενέργεια, γεγονός που μερικές φορές το κάνει μελαγχολικό χωρίς εμφανή αιτία.

Κατέβασε τώρα το application μας για iphones, ipads και ipods εδώ.

*Θέλεις να μάθεις τι προβλέπουν για εσάς τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved