Παιδικό Ωροσκόπιο από 21/7 έως 27/7

Οι εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις για τις μικρές σας αγάπες...

Παιδικό Ωροσκόπιο από 21/7 έως 27/7

Κριός

Ένας μικρός Κολόμβος!

Το αυτόνομο κριαράκι σας με τον Άρη στον Ζυγό θα σας αποδείξει αυτή την εβδομάδα ότι δικαίως κατέχει τον τίτλο του πιο υπέρ-κινητικού παιδιού όλου του ζωδιακού. Ξεκινώντας από το δωμάτιό του, γίνεται ένας μικρός Κολόμβος και εξερευνεί κάθε γωνιά του σπιτιού. Προσοχή χρειάζεται στην θάλασσα. Όσο κι αν αγαπά να παίζει στην άμμο και να κάνει για ώρες βουτιές στο νερό, έχετε το νου σας γιατί μια μικρή ηλίαση παραμονεύει.

Ταύρος

Έμπνευση και φαντασία!

Το γλυκό σας ταυράκι αυτή την εβδομάδα με την Αφροδίτη στον Καρκίνο, θα είναι δραστήριο και θα εξαντλήσει όλη του τη δημιουργικότητα εντός και εκτός σπιτιού. Προμηθευτείτε μαρκαδόρους που βγαίνουν με το νερό γιατί ο μικρός σας καλλιτέχνης μπορεί κάλλιστα να εμπνευστεί από τον όμορφο και κατάλευκο τοίχο της κουζίνας σας. Η αδυναμία που θα έχουν στα γλυκά, δεν θα κρύβεται, αλλά θυμηθείτε ότι παν μέτρο άριστον.

Δίδυμοι

Σε αναζήτηση νέων ενδιαφερόντων!

Το διδυμάκι σας αυτή την εβδομάδα που ο Ήλιο κάνει την είσοδο του στο ζώδιο του Λέοντα θα είναι η προσωποποίηση της χαράς και του γέλιου. Θα επιστρατεύσει δε όλα του τα μέσα προκειμένου να σας τουμπάρει σε χρόνο ντε-τε για να διασφαλίσει 2 ώρες επιπλέον παιχνίδι στη θάλασσα. Εκείνος που θα μπορέσει να του μάθει νέα παιχνίδια και θα του πει ιστορίες που δεν έχει ακούσει ποτέ ξανά, θα γίνει άνετα ο πιο καλός του φίλος.

Καρκίνος

Φιλική ατμόσφαιρα!

Αυτή η εβδομάδα με τον Ερμή στο ζώδιο του, επιφυλάσσει για εσάς αλλά και για το τρυφερό καρκινάκι σας μικρό - εντάσεις. Τα πράγματα δείχνουν πως ο ψυχικός του κόσμος και κατ΄επέκταση η συμπεριφορά του, επηρεάζεται πάρα πολύ από το περιβάλλον του. Άρα, αν σκοπεύετε να φύγετε για διακοπές, επιλέξτε ένα μέρος με φιλική και οικογενειακή ατμόσφαιρα ώστε και να νιώθει αυτό άνετα και εσείς να γλιτώσετε τα παραπονάκια.

Λέων

Μιμείται ότι βλέπει!

Το περήφανο λιονταράκι σας έχει πολλές και διάφορες ανάγκες που πρέπει να καλυφθούν. Αυτή την εβδομάδα, με τον Ήλιο στο ζώδιο του η μεγαλύτερή του ανάγκη είναι να του δείξετε πόσο σημαντικό είναι για εσάς. Αφιερώστε του χρόνο και κάντε πράγματα που θα το κάνουν χαρούμενο, ακόμα και αν απαιτούν λίγη κούραση παραπάνω για εσάς. Προσοχή στην συμπεριφορά σας γιατί σαν μικρό σφουγγαράκι, μιμείται την συμπεριφορά των ανθρώπων που αγαπά.

Παρθένος

Τάση για υπερβολές!

Αυτή την εβδομάδα, προσέξτε μήπως το παρθενάκι σας νοιώσει για οποιοδήποτε λόγο ό,τι αδικείται. Αν συμβεί κάτι τέτοιο - με τον Ήλιο στο δωδέκατο σπίτι του – δύσκολα θα το ξεχάσει. Ο συναισθηματικός του κόσμος είναι φουρτουνιασμένος και το παραμικρό ερέθισμα μπορεί να η αιτία για μουτράκια. Λίγο η γκρίνια, λίγο το παράπονα, όπως επίσης και το πείσμα του για πράγματα που θέλει να κάνει, πολλές φορές θα σας φέρει στα όρια σας.

Fotolia 14201585 Subscription L 2 - Copy

Ζυγός

Τα παράπονα σημάδι αδιαθεσίας!

Αν δεν έχετε προμηθευτεί ακόμα αντηλιακό με δείκτη προστασίας πάνω από 50 καθώς και αντικουνουπικά, ήρθε η ώρα να το κάνετε. Αυτή την εβδομάδα με τον Ερμή στο ζώδιο του Καρκίνου, η ζυγαρίτσα σας θα ταλαιπωρηθεί λίγο από τον καυτό ήλιο και τα επίμονα κουνούπια που θα κάνουν κυριολεκτικά πάρτι. Αν σας κάνουν παραπονάκια ή βάλουν τα κλάματα, μην τα αγνοήσετε σε καμία περίπτωση, καθώς αυτό μπορεί να είναι σημάδι κάποιας αδιαθεσίας.

Σκορπιός

Δροσεροί χυμοί και άφθονα υγρά

Αυτή η εβδομάδα με την Αφροδίτη στον Καρκίνο, είναι ιδανική για να φέρετε το σκορπάκι σας σε επαφή με τη φύση. Διακοπές στο βουνό ή τη θάλασσα, τα ικανοποιούν εξίσου, αφού και στα δύο νιώθουν κυριολεκτικά σαν να βρίσκονται σπίτι τους. Για να αποφύγετε λόγω ζέστης μια πιθανή αφυδάτωση, εφοδιαστείτε με άφθονο νερό και στύψτε του πολλούς και δροσερούς χυμούς από τα αγαπημένα του φρούτα!

Τοξότης

Αφοπλιστικά χαμόγελα!

Υπερβολή! Αυτή είναι η λέξη κλειδί της εβδομάδας για το ανέμελο τοξοτάκι σας. Το αφοπλιστικό τους χαμόγελο, απλά το κάνει ακαταμάχητο, με αποτέλεσμα ακόμα και αν έχουν κάνει μια ζαβολιά, όλοι να του φέρονται με πρωτόγνωρη επιείκεια. Αυτό μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα και τσακωμούς με ένα μικρότερο αδερφάκι – αν υπάρχει - που μπορεί λόγω αυτής της συμπεριφοράς να νοιώθει αδικημένο.

Αιγόκερως

Ανάγκη για ισχυρά πρότυπα!

Το αιγοκεράκι σας αυτή την εβδομάδα με τον ήλιο στον Λέοντα, έχει την τάση να θαυμάζει περισσότερο τον πατέρα του ή εκείνο το μέλος της οικογένειας που στα παιδικά ματάκια του παίζει τον ρόλο του αρχηγού μέσα στο σπίτι. Αν και συνήθως δεν δημιουργεί προβλήματα χωρίς λόγο και δεν γκρινιάζει, έχετε τα μάτια σας ανοιχτά για μικροατυχηματάκια που θα κάνουν τα χειλάκια του να σουφρώνουν.

Υδροχόος

Αξιαγάπητο και κοινωνικό!

Το γεγονός ότι το παιδάκι σας είναι από τα πιο αγαπητά και κοινωνικά παιδάκια του ζωδιακού το γνωρίζετε ήδη. Αυτό που πιθανώς να μην γνωρίζετε, αλλά θα ανακαλύψετε αυτή την εβδομάδα, είναι ότι μπορούν να γίνουν υπέρ-προστατευτικά με τα άτομα που αγαπούν πολύ, με αποτέλεσμα συχνά να παραμελούν τον ίδιο τους τον εαυτό. Μάθετέ τους την αξία της ισορροπίας στις ανθρώπινες σχέσεις.

Ιχθύες

Ξυπόλυτος πρίγκιπας!

Αυτή την εβδομάδα το ψαράκι σας, ίσως αναπτύξει μια ευαισθησία στα κάτω άκρα και ιδιαίτερα στο σημείο των πελμάτων. Το να περπατάει ξυπόλυτο στην παραλία ή στο σπίτι δεν είναι απαραίτητα κακό. Αντίθετα το φέρνει σε επαφή με τη γη και το ανακουφίζει. Ο χορός αποτελεί ιδανική επιλογή αφού με μοναδικό τρόπο συνδυάζει την καλλιτεχνική του φύση με την άσκηση, πράγμα που θα το κάνει να νιώθει ισορροπημένο.

Κατέβασε τώρα το νέο μας application, για iphones, ipads και ipods εδώ.

*Θέλεις να μάθεις τι προβλέπουν για εσάς τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved