Παιδικό Ωροσκόπιο από 23/6 έως 29/6

Οι εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις για τις μικρές σας αγάπες...

Παιδικό Ωροσκόπιο από 23/6 έως 29/6

ΚΡΙΟΣ

102112205

Πάμε μια βόλτα

Το Κριαράκι σας μύρισε καλοκαίρι. Με τον Ερμή στους Διδύμους, η υπέρ-κινητικότητα του μικρού σας είναι κάτι παραπάνω από δεδομένη και το μυαλουδάκι του είναι συνεχώς πως θα βγει έξω. Αυτό μπορεί να σημαίνει είτε μια βόλτα στην παιδική χαρά για να δει τους φίλους του, είτε μια βόλτα μαζί σας για εξωτερικές δουλειές. Το μόνο σίγουρο είναι ότι όπου κι αν βρεθεί θα κάνει κάτι διαφορετικό κάθε λεπτό που θα περνάει.



ΤΑΥΡΟΣ

102112194

Κοίτα τι ζωγράφισα!

Tο αγαπημένο Ταυράκι σας θα σας εντυπωσιάσει με τις καλλιτεχνικές δημιουργίες του, μην ξαφνιαστείτε λοιπόν αν βρείτε ζωγραφιές ακόμα και στα πιο απρόσμενα σημεία. Από τα χεράκια του, μέχρι και στον τοίχο του δωματίου. Η συμμετοχή σας στις δραστηριότητες του είναι πολύτιμη για εκείνο γι' αυτό καλό θα ήταν να του αφιερώσετε όσο περισσότερο χρόνο μπορείτε.

ΔΙΔΥΜΟΙ

102112195


Για προσέξτε με λίγο!

Με τον Ερμή και την Αφροδίτη στο ζώδιό του, αυτό που απασχολεί το Διδυμάκι σας αυτή την εβδομάδα, είναι όχι απλά να βρίσκεται στο κέντρο του ενδιαφέροντος αλλά να εντυπωσιάζει τους πάντες. Και το σίγουρο είναι ότι τα καταφέρνει θαυμάσια. Η προσαρμοστικότητά του είναι παροιμιώδης, αλλά ταυτόχρονα βαριέται αφόρητα τα πάντα μετά από λίγη ώρα, με αποτέλεσμα να ψάχνει συνεχώς κάτι καινούργιο να κάνει. Η ευρηματικότητα του είναι άξια θαυμασμού.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

102112196

Θέλω χάδια και φιλιά!

Με τον Ήλιο στους ζώδιό του, το Καρκινάκι σας θέλει αγκαλίτσες και φιλάκια. Η ώρα και το μέρος, δεν το απασχολούν καθόλου. Επιζητά με κάθε τρόπο την προσοχή και τη φροντίδα των άλλων, κυρίως όμως της μητέρας του. Όση όμως τρυφερότητα κι αν παίρνει απλά θα του φαίνεται λίγη. Προσέξτε τις υποσχέσεις που του δίνετε για πράγματα που σας έχει ζητήσει καθώς αν δεν τις εκπληρώσετε, θα έχετε δράματα.

ΛΕΩΝ

102112197

Ο αδιαμφισβήτητος ηγέτης

Με τον Άρη στο 3ο του σπίτι, το Λιονταράκι σας νοιώθει δυνατό και ανεξάρτητο και θέλει να λειτουργεί αυτόνομα. Καθώς δεν υπολογίζει ούτε την κούραση, αλλά ούτε και τον κίνδυνο υπάρχει περίπτωση να του συμβούν μικρό-ατυχηματάκια. Για αυτό τον λόγο καλό θα ήταν να έχετε το νου σας λίγο παραπάνω όταν ξεκινά τις δραστηριότητές του. Θέλει να είναι ο αρχηγός στους φίλους του κι αν δεν καταφέρει να επιβληθεί, θα γίνει δύστροπο.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

102112198

Μα έχω δίκιο δεν έχω;

Το Παρθενάκι σας αυτή την εβδομάδα υπερασπίζεται φανατικά όποια ιδέα σκεφτεί το μυαλουδάκι του. Με τον Ερμή στους Διδύμους, δεν θα διστάσει να διεκδικήσει με πάθος όι μόνο τα δικά του δικαιώματα, αλλά και αυτά των φίλων και των ανθρώπων που νοιώθει κοντά του. Ενθαρρύνετέ το να ασχοληθεί με τον αθλητισμό και πάσης φύσεως δημιουργικό παιχνίδι, αφού αυτό θα το βοηθήσει να εκτονώσει την περίσσεια του ενέργεια.

ΖΥΓΟΣ

102112199

Τι βλέπουν τα ματάκια μου!

Με τον Άρη στο ζώδιο του ο μικρός Ζυγός παρατηρεί σε χρόνο μηδέν ό,τι μπαίνει στο οπτικό του πεδίο. Αυτό όμως δεν είναι το θέμα. Το θέμα προκύπτει όταν κάτι δεν κολλάει στην εικόνα που βλέπει. Σε αυτή την περίπτωση απλά δεν θα σταματήσει τα παραπονάκια αν τα πράγματα δεν γίνουν έτσι όπως τα θέλει εκείνο. Αν γίνει πιεστικό αποφορτίστε το μυαλουδάκι του με μια βόλτα στον αγαπημένο του παιδότοπο.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

102112200

Για πες μου μαμά!

Το ενδιαφέρον του μικρού Σκορπιού αυτή την εβδομάδα σχετίζεται με το πώς δημιουργείται η ζωή όχι μόνο στο ζωικό βασίλειο αλλά και στους ανθρώπους. Με τον Ερμή στον 8ο του οίκο, μην εκπλαγείτε καθόλου αν εκεί που ασχολείται με τα παιχνίδια του σας ρωτήσει πως γεννιούνται τα παιδιά. Μάλιστα καλό θα ήταν να έχετε έτοιμη την απάντηση και να μην του δείξετε ότι σας ξάφνιασε. Κυκλοφορούν ωραία βιβλιαράκια με αυτό το θέμα που είναι πολύ επιβοηθητικά.

ΤΟΞΟΤΗΣ

102112201

Ουφ! Κουράστηκα

Το Τοξοτάκι σας μπορεί ξαφνικά αυτή την εβδομάδα να νοιώσει κουρασμένο ή ακόμα και εξασθενημένο. Πριν ανησυχήσετε, αναρωτηθείτε πόσο πράγματα και πόσες δραστηριότητες κάνει κάθε μέρα. Φροντίστε να τρώει αρκούντως και πάνω απ' όλα τροφές πλούσιες σε βιταμίνες αλλά και να κοιμάται αρκετά ώστε να ξεκουράζεται. Θα δείτε ότι σε μερικές μέρες οι μπαταρίες του θα έχουν γεμίσει και πάλι.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

102112202

Μην αγγίζετε !

Με τον Ερμή στους Διδύμους στον πέμπτο του οίκο ο μπόμπιράς σας γίνεται πιο λεπτολόγος απ' ό, τι συνήθως. Θέλει ό, τι κάνει να είναι απλά τέλειο βάσει των κριτηρίων που έχει θέσει για τον εαυτό του. Όταν μπείτε στο δωμάτιό του φροντίστε να μην μετακινήσετε κάτι, γιατί όταν το διαπιστώσει θα βγει έξω από τα ρούχα του. Η κριτική για το πώς θα έπρεπε να κάνετε κι εσείς τα πράγματα, θα είναι μέσα στο ημερήσιο μενού.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

102112203

Παιδικοί έρωτες!

Αστεία και παιχνίδια θα θέλει το Υδροχοάκι σας αυτή την εβδομάδα. Εννοείται πως για ό, τι δεν του αρέσει, πολύ απλά θα αδιαφορεί αντί να γκρινιάζει και να κάθεται να σκοτίζει το μυαλουδάκι του. Με τον Ήλιο στο έκτο του σπίτι, ενδέχεται να κάνει επίδειξη σε κάποιο παιδάκι του αντίθετου φύλου, που του έχει τραβήξει την προσοχή. Αν δείτε ότι αρνείται να πάει για ύπνο, θυμηθείτε πως ένα παραμύθι από τη φωνή της μαμάς ή του μπαμπά μπορεί να κάνει θαύματα.

ΙΧΘΥΕΣ

102112204

Το άλμπουμ με τις φωτογραφίες!

Με τον Ήλιο στον 5ο του οίκο αυτή την εβδομάδα, το κατά τα άλλα κοινωνικό Ψαράκι σας προτιμά να παίζει μόνο. Επειδή θα είναι ιδιαίτερα ευαίσθητο δώστε βάση όχι μόνο στον τρόπο που θα του συμπεριφέρεστε αλλά και στην ηχώ της φωνής σας. Αν το δείτε να σκαλίζει ή να ασχολείται με το οικογενειακό άλμπουμ και να χαμογελά, πάρτε το μια τρυφερή αγκαλιά και θυμηθείτε μαζί τις σκηνές που έχουν αποτυπωθεί σε κάθε φωτογραφία.



Κατέβασε τώρα το νέο μας application, για iphones, ipads και ipods εδώ.

*Θέλεις να μάθεις τι προβλέπουν για εσάς τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved