Εβδομαδιαίες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

Από 15/6 έως 21/6 - Γράφει η Σμάρω Σωτηράκη

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

ΚΡΙΟΣ

102112193_1

Έρωτας: Από την Τρίτη ο ανάδρομος Ερμής μπαίνει στις τελευταίες μέρες των Διδύμων και οδεύει ολοταχώς προς τον Ήλιο, τον οποίο συναντά στο περιβάλλον της επικοινωνίας και των ταξιδιών σου. Τα φλερτ, οι περιπέτειες, τα τηλέφωνα και οι επαφές με άτομα του παρελθόντος δεν αποκλείονται. Ωστόσο, θα αξιοποιήσεις τις πλανητικές διελεύσεις και όψεις στο έπακρον μόνο αν αναπολήσεις το παρελθόν σας και μάθεις από τα λάθη σου.
Καριέρα - Οικονομικά: Το εξάγωνο της Αφροδίτης και του Δία με την πρώτη να βρίσκεται στο ζώδιο που συνδέεται με τα οικονομικά σου στην ηλιακή σας οικοθεσία, είναι θετικό για να διαπραγματευτείς και να βάλεις κάτι παραπάνω στις τσέπες σου. Να προσέχεις τις κινήσεις σου με τους συνεργάτες σου και, γενικότερα, στον τομέα της καριέρας σου, ιδιαίτερα αν έχεις γεννηθεί στο δεύτερο δεκαήμερο του ζωδίου σου γιατί ο Άρης αυτή την εβδομάδα επιστρέφει στη θέση του σταυρού που είχε σχηματιστεί στην έκλειψη του Απριλίου.
Αγαπητό μου ημερολόγιο: Ο Ήλιος μπαίνει στον Καρκίνο το Σάββατο. Ας επικεντρωθώ στα του οίκου μου.

ΤΑΥΡΟΣ

102112181

Έρωτας: Σαφώς καλύτερες θα είναι οι εξελίξεις αυτή την εβδομάδα καθώς η Αφροδίτη που βρίσκεται στο ζώδιό σου, σχηματίζει μία υπέροχη όψη εξαγώνου με τον Δία που θα ευλογήσει τις σχέσεις σου και δη τις ερωτικές. Τώρα θα έχεις τη δυνατότητα να γεφυρώσεις αποστάσεις, να δημιουργήσεις ατμόσφαιρα, να αποδεχθείς τις ανάγκες σου και να τις ικανοποιήσεις. Αν είσαι αδέσμευτος/η, δεν αποκλείεται να κάνεις μια γνωριμία που θα σε βάλει στο ερωτικό παιχνίδι, ιδιαίτερα αν έχεις γεννηθεί στο τρίτο δεκαήμερο του ζωδίου σου.
Καριέρα - Οικονομικά: Η σύνοδος του Ηλίου και του ανάδρομου Ερμή στους Διδύμους θα αξιοποιηθεί στο έπακρον από πλευράς σου αν αποφασίσεις να διεκδικήσεις χρήματα που από καιρό σου χρωστούσαν ή να κάνεις την ενδοσκόπησή σου για να παρατηρήσεις τα γεγονότα και να αποδεχθείς τις ανάγκες σου, ενδεχόμενα αναθεωρώντας τους τρόπους με τους οποίους τις ικανοποιείς.
Αγαπητό μου ημερολόγιο: Η είσοδος του Ηλίου στον Καρκίνο από το Σάββατο δίνει το σύνθημα για να αρχίσω τις εκδρομές και τα ταξίδια και, γενικότερα, για να ενδώσω στις απολαύσεις του καλοκαιριού.

102112182

ΔΙΔΥΜΟΙ

Έρωτας: Την Τρίτη ο Ερμής μπαίνει με την όπισθεν στο ζώδιό σου όπου θα συναντήσει τον Ήλιο και θα σε βάλει σε σκέψεις καθώς θα αναπολήσεις το παρελθόν σου ή θα αναθεωρήσεις τη στάση σου, ιδιαίτερα αν έχεις γεννηθεί στις τελευταίες ημέρες του ζωδίου σου. Οι σκέψεις και η ενδοσκόπηση μόνο καλό θα σου κάνουν αλλά θα ήταν προτιμότερο να μην ανακοινώσεις τις αποφάσεις σου πριν ο Ερμής επανέλθει σε ευθεία πορεία (αρχές Ιουλίου) γιατί μπορεί να μετανιώσεις για κάτι που θα πεις ή θα κάνεις.
Καριέρα - Οικονομικά: Η αλήθεια είναι ότι αυτή την περίοδο δεν αποκλείεται να δεχθείς κάποιες προτάσεις αλλά θα πρέπει να θυμάσαι ότι οι συζητήσεις αυτών των ημερών δεν είναι οι πιο σταθερές. Ωστόσο, δεν σημαίνει ότι είναι εντελώς άκυρες. Η σωστή τακτική είναι να κρατάς μικρό καλάθι όσο ο Ερμής είναι ανάδρομος αλλά να μην αποκλείεις τίποτε και να είσαι πρόθυμος/η για κάθε συζήτηση. Από τις πρώτες μέρες του Ιουλίου το τοπίο σου, μέρα με τη μέρα, θα καθαρίζει και θα σου επιτρέπει να πάρεις τις τελεσίδικες αποφάσεις σου.
Αγαπητό μου ημερολόγιο: Το εξάγωνο της Αφροδίτης και του Δία με τον τελευταίο να βρίσκεται στο ζώδιο που συνδέεται με τα οικονομικά μου, ας αξιοποιήσω αυτές τις μέρες για να βελτιώσω τα πράγματα στον συγκεκριμένο τομέα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

102112183_1

Έρωτας: Ο Δίας που βρίσκεται στο ζώδιό σου σχηματίζει ένα υπέροχο εξάγωνο με την Αφροδίτη από τον Ταύρο που ευνοεί τις ερωτικές σου υποθέσεις, ιδιαίτερα αν είσαι γεννημένος/η στο τρίτο δεκαήμερο του ζωδίου σου. Τώρα θα είναι πιο εύκολο να φτιάξεις ατμόσφαιρα, να γεφυρώσεις τις αποστάσεις, να ταράξεις με θετικό τρόπο τα λιμνάζοντα ύδατα. Από το Σάββατο που ο Ήλιος θα μπει στο ζώδιό σου, μπορείς να περιμένεις ακόμη μεγαλύτερες συγκινήσεις εν όψει των γενεθλίων σου.
Καριέρα - Οικονομικά: Ο Άρης επιστρέφει στη θέση που είχε όταν έγινε ο σταυρός με την έκλειψη στο τέλος του Απρίλη, γεγονός που μπορεί να σου προκαλέσει μεγάλη αναστάτωση, ιδιαίτερα αν είσαι γεννημένος/η στο δεύτερο δεκαήμερο του ζωδίου σου. Σε αυτή την περίπτωση οι κινήσεις σου θα πρέπει να είναι πολύ μεθοδικές και είναι προτιμότερο να κρατήσεις μία πολύ συντηρητική στάση προς όλους και όλα. Αν έχεις γεννηθεί στο πρώτο (σε ευνοεί η είσοδος του Ηλίου στο ζώδιό σου από το Σάββατο) ή στο τρίτο (σε ευνοεί ο Δίας) δεκαήμερο του ζωδίου σου, οι εξελίξεις θα είναι πιο ευχάριστες αλλά και πάλι θα πρέπει να κρατάς μικρό καλάθι.
Αγαπητό μου ημερολόγιο: Ο ανάδρομος Ερμής μπαίνει στους Διδύμους από την Τρίτη. Ας προσέχω γιατί δεν αποκλείεται να γίνουν κουτσομπολιά σε βάρος μου.

102112184

ΛΕΩΝ

Έρωτας: Αυτές οι μέρες αποπνέουν ερωτισμό είτε λόγω του γεγονότος ότι απλά σε «πιάνει» το καλοκαίρι είτε λόγω του Ήλιου που βρίσκεται στους Διδύμους, στον άξονα που σχετίζεται, μεταξύ άλλων, και με τους έρωτές σου. Παράλληλα, ο Ερμής κινούμενος ανάδρομα, από την Τρίτη, μπαίνει στους Διδύμους, όπου θα συναντήσει τον Ήλιο σε μία σύνοδο που δεν αποκλείεται να σου ξυπνήσει μνήμες από το παρελθόν και ο/η «πρώην» και νυν «φιλαράκι», να θελήσει και πάλι να πάρει τη θέση του στο παρόν ως ο πρωταγωνιστής του ερωτικού σου ενδιαφέροντος. Αν μπεις σε δίλημμα, μην βιαστείς να πάρεις αποφάσεις.
Καριέρα - Οικονομικά: Με την Αφροδίτη να βρίσκεται στο ζώδιο της καριέρας σας στην ηλιακή σας οικοθεσία, τον Ταύρο και να σχηματίζει εξάγωνο με τον Δία, δεν αποκλείεται να υπάρξουν πολύ ευχάριστες εξελίξεις και, ενδεχόμενα, σημαντικές προτάσεις για συνεργασίες. Ωστόσο, επειδή ο Ερμής μπαίνει με την όπισθεν στους Διδύμους, δεν αποκλείεται να υπάρξει η αναγκαιότητα να αναθεωρήσεις κάποιους στόχους σου.
Αγαπητό μου ημερολόγιο: Το Σάββατο ο Ήλιος μπαίνει στον Καρκίνο, θέση από την οποία θα ρίξει φως στα σκοτάδια μου. Η επαφή μου με τον κόσμο των αρχετύπων θα με βοηθήσει να απαλλαγώ από φόβους.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

102112185

Έρωτας: Το εξάγωνο της Αφροδίτης από τον Ταύρο και του Δία από τον Καρκίνο είναι θετικό για τους έρωτές σου και δεν αποκλείει την πιθανότητα να συνδυάσεις ταξίδι και ανανέωση ή φλερτ σε ταξίδι. Πάντως, αν μη τι άλλο, αναμένονται αρκετά πιο ευχάριστες εξελίξεις, στις οποίες θα συνεισφέρει και η είσοδος του Ηλίου στον Καρκίνο από το Σάββατο.
Καριέρα - Οικονομικά: Ο κυβερνήτης του ζωδίου σου Ερμής την Τρίτη μπαίνει με την όπισθεν στους Διδύμους, στο περιβάλλον της καριέρας σου στην ηλιακή σου οικοθεσία. Πιθανότατα να προκύψει η αναγκαιότητα να παρατηρήσεις τα γεγονότα και να κάνεις κάποιες αναθεωρήσεις σε σχέση με τη στάση σου ή με τον τρόπο που προσπαθείς να αναδειχθείς κοινωνικά. Αν οι ανατροπές και οι καθυστερήσεις σε αναστατώνουν ή αν νιώθεις ότι οι άλλοι δεν σε καταλαβαίνουν, περίμενε μέχρι τις αρχές Ιουλίου που θα στρώσουν τα πράγματα.
Αγαπητό μου ημερολόγιο: Με τη σύνοδο ανάδρομου Ερμή – Ηλίου ας προσπαθήσω να μην είμαι εντελώς υποκειμενικός/η γιατί μπορεί να κάνω κάποιο σημαντικό λάθος στρατηγικής στον τομέα της καριέρας.

Κατέβασε τώρα το application του astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ.

ΖΥΓΟΣ

102112186

Έρωτας: Η Αφροδίτη που βρίσκεται στον Ταύρο, το όγδοο ηλιακό σου σπίτι, σε όψη εξαγώνου με τον Δία, θα ανεβάζει τη λίμπιντό σου και θα σε εξωθεί στο να αποζητάς τις ηδονές. Αν βάλουμε στο παιχνίδι και τον Άρη που βρίσκεται στο ζώδιό σου, τότε μπαίνει ακόμη περισσότερο πάθος στο ερωτικό σου σκηνικό. Ωστόσο, μην ξεχνάς ότι ο Άρης επιστρέφει στις ίδιες μοίρες όπου ήταν στην Ηλιακή έκλειψη του Απρίλη όταν σχηματίστηκε ο Σταυρός στα παρορμητικά γι αυτό πρέπει να προσέχεις κάθε σου κίνηση και να είσαι έτοιμος/η για κοσμοϊστορικές αλλαγές, ιδιαίτερα αν έχεις γεννηθεί στο δεύτερο δεκαήμερο του ζωδίου σου.
Καριέρα - Οικονομικά: Με τον Δία στον τομέα της καριέρας σου, τον Καρκίνο και το εξάγωνό του με την Αφροδίτη, θα έχεις την ευκαιρία να κάνεις κάποια σημαντικά βήματα στην καριέρα σου και να αποκαταστήσεις τις ισορροπίες στα οικονομικά σου, ιδιαίτερα αν έχεις γεννηθεί στο τρίτο δεκαήμερο του ζωδίου σου. Μην ξεχνάς την επιστροφή του Άρη στη θέση της έκλειψης, ιδιαίτερα αν έχεις γεννηθεί στο δεύτερο δεκαήμερο του ζωδίου σου.
Αγαπητό μου ημερολόγιο: Η είσοδος του Ήλιου στον Καρκίνο το Σάββατο, είναι θετική για την κοινωνικότητά μου.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

102112187

Έρωτας: Η Αφροδίτη από τον Ταύρο, το ζώδιο που συνδέεται με τις σχέσεις σου στην ηλιακή σου οικοθεσία, σχηματίζει εξάγωνο με τον Δία από τον Καρκίνο και υπόσχεται ευχάριστες εξελίξεις στον αισθηματικό σου τομέα. Οι μέρες σε ευνοούν αν θέλεις να γεφυρώσεις τις όποιες αποστάσεις ή αν θέλεις να φτιάξεις ατμόσφαιρα και να δημιουργήσεις πιο φιλήδονες στιγμές. Αν έχεις γεννηθεί στο τρίτο δεκαήμερο του ζωδίου σου αυξάνονται οι πιθανότητες να γνωρίσεις το μελλοντικό σου ταίρι.
Καριέρα - Οικονομικά: Ο Ερμής κινούμενος ανάδρομα μπαίνει στους Διδύμους και πάει να συναντήσει τον Ήλιο σε μία σύνοδο που μπορεί είτε να ευνοήσει τις οικονομικές σου υποθέσεις είτε να τις αναστείλει μέχρι νεωτέρας (πιθανώς μέχρι τις αρχές Ιουλίου). Αν υπάρχουν εκκρεμότητες του παρελθόντος με ασφάλειες, διατροφές, δημόσιο, τράπεζες, ο ανάδρομος είναι καλός για να τις κλείσεις ή για να επαναδιαπραγματευθείς τα χρέη σου ή να διεκδικήσεις αυτά που σου αναλογούν και δεν στα έχουν δώσει μέχρι αυτή τη στιγμή. Αν θέλεις, ωστόσο, να κάνεις κάτι καινούργιο, η περίοδος είναι απολύτως ανασταλτική.
Αγαπητό μου ημερολόγιο: Η είσοδος του Ηλίου στον Καρκίνο από το Σάββατο θα δώσει το σύνθημα για να αρχίσω να μπαίνω σε πιο καλοκαιρινούς ρυθμούς με ταξίδια και διασκέδαση.


ΤΟΞΟΤΗΣ

102112189

Έρωτας: Ο Ερμής μπαίνει με ανάδρομη φορά στους Διδύμους την Τρίτη για να δώσει το στίγμα του σε σένα που έχεις γεννηθεί στο τρίτο δεκαήμερο του ζωδίου σου. Στην όπισθεν καθώς βρίσκεται, θα συναντήσει τον Ήλιο σε μία σύνοδο που μπορεί να σε αναγκάσει να κάνεις τις απαραίτητες αναθεωρήσεις για τις σχέσεις σου. Δεν αποκλείεται, επίσης, να επιστρέψει κάποιο άτομο του παρελθόντος σου και να διεκδικήσει και πάλι μια θέση στην καρδιά σου.
Καριέρα - Οικονομικά: Η Αφροδίτη που βρίσκεται στο ζώδιο της καθημερινής σου εργασίας και σχηματίζει εξάγωνο με τον κυβερνήτη σου Δία, θα σε ευνοήσει τόσο στη δουλειά όσο και για να διεκπεραιώσεις προς όφελός σου υποθέσεις που σχετίζονται με κληρονομιές, διατροφές, τράπεζες, δημόσιο, ασφάλειες.
Αγαπητό μου ημερολόγιο: Ας προσπαθήσω να κρατήσω μια ήρεμη στάση με τους συνεργάτες μου και, γενικότερα, με τις σχέσεις μου γιατί με τον ανάδρομο Ερμή στους Διδύμους, συχνά θα νιώθω ότι οι άλλοι δεν με καταλαβαίνουν.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

102112190

Έρωτας: Με την Αφροδίτη στο πέμπτο ηλιακό σου σπίτι, των ερώτων και της δημιουργικότητας, να σχηματίζει εξάγωνο με τον Δία που βρίσκεται στον οίκο που αντιπροσωπεύει τις σχέσεις σου, φαίνεται ότι οι συγκυρίες είναι αρκετά καλές για να περάσεις καλά, να ανανεωθείς με το ταίρι σου, να φλερτάρεις, να κάνεις μια καινούργια σχέση.
Καριέρα - Οικονομικά: Ο Άρης επιστρέφει «στον τόπο του εγκλήματος», δηλαδή στη θέση που είχε όταν στην ηλιακή έκλειψη του Απρίλη συμμετείχε στον σταυρό που πραγματοποιήθηκε στον ζωδιακό σου άξονα. Αυτό είναι αρκετά επικίνδυνο, κυρίως για σένα που έχεις γεννηθεί στο δεύτερο δεκαήμερο του ζωδίου σου. Θα πρέπει να προσέχεις κάθε σου κίνηση. Σου επισημαίνω ότι είναι καλύτερα να κρατήσεις μία άκρως συντηρητική στάση στον τομέα της καριέρας σου. Εννοείται ότι τώρα πρέπει να αποφύγεις τις τριβές με άτομα ισχύος, ιδιαίτερα αν αυτά κρατούν το μέλλον σου στο χέρι τους.
Αγαπητό μου ημερολόγιο: Το Σάββατο ο Ήλιος μπαίνει στον Καρκίνο, θέση από την οποία σε ευνοεί σε θέματα σχέσεων.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

102112191

Έρωτας: Την Τρίτη ο Ερμής μπαίνει στους Διδύμους με την όπισθεν, όπου θα συναντήσει και τον Ήλιο. Η σύνοδός τους δεν αποκλείει τα φλερτ, τα ξεσαλώματα και τις έντονες καταστάσεις της αρεσκείας σου. Ωστόσο ο ανάδρομος Ερμής μπορεί να σε βάλει σε διλήμματα καθώς αυξάνει τις πιθανότητες να χτυπήσει την πόρτα της καρδιάς σου άτομο από το παρελθόν σου, πράγμα ακόμη πιο πιθανό για σένα που έχεις γεννηθεί στις τελευταίες ημέρες του ζωδίου σου. Καλό θα ήταν να μην πάρεις τώρα αποφάσεις αλλά να δώσεις χρόνο στον εαυτό σου.
Καριέρα - Οικονομικά: Ο Δίας βρίσκεται στο ζώδιο της καθημερινής σου εργασίας και σχηματίζει εξάγωνο με την Αφροδίτη ενώ στο ίδιο περιβάλλον, στον Καρκίνο, από το Σάββατο, θα βρίσκεται και ο Ήλιος. Φαίνεται ότι ο εν λόγω τομέας λούζεται από αστερόσκονη, γεγονός που σου επιτρέπει να δημιουργήσεις μια καλή ατμόσφαιρα και να μην αισθάνεσαι καταπίεση και δυσφορία.
Αγαπητό μου ημερολόγιο: Με την Αφροδίτη στο τέταρτο ηλιακό μου σπίτι, η περίοδος είναι η κατάλληλη για να ασχοληθώ με τη διακόσμηση του σπιτιού μου, του κήπου μου, του εξοχικού μου. Επίσης, η περίοδος προσφέρεται για περάσω ευχάριστες στιγμές με την οικογένειά μου.

ΙΧΘΥΕΣ

102112192

Έρωτας: Ο Δίας βρίσκεται στο πέμπτο ηλιακό σου σπίτι, στον Καρκίνο, όπου το Σάββατο θα περάσει και ο Ήλιος εκεί. Φαίνεται ότι το περιβάλλον των ερώτων σου λούζεται από πολύ φως, γεγονός που αξίζει να αξιοποιήσεις για να φλερτάρεις, να διασκεδάσεις, να δημιουργήσεις ατμόσφαιρα, να χαρείς. Πόσο μάλλον αυτή την εβδομάδα που ο Δίας σχηματίζει ένα ευνοϊκό εξάγωνο με την Αφροδίτη. Αν υπάρχουν εντάσεις, θα αμβλυνθούν.
Καριέρα - Οικονομικά: Ο Ερμής μπαίνει με την όπισθεν στους Διδύμους, όπου θα συναντήσει τον Ήλιο σε μία σύνοδο που δεν αποκλείει τις καινούργιες προτάσεις αλλά μπορεί να γίνει λίγο επικίνδυνη αν αντιμετωπίζεις υποκειμενικά τις καταστάσεις και δεν αντιλαμβάνεσαι να μηνύματα που σου περνούν τα άτομα που συνεργάζεσαι. Είναι προτιμότερο να κρατήσεις μια πιο συντηρητική στάση στον τομέα της καριέρας για να μην υπάρξουν δυσάρεστες εξελίξεις.
Αγαπητό μου ημερολόγιο: Οι μέρες είναι καλές για να κάνω ένα ταξιδάκι αναψυχής, να αλλάξω παραστάσεις και να φορτίσω τις μπαταρίες μου.

* Η δική σου σχέση έχει πίστη και αφοσίωση; Mάθε τα πάντα εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved