Παιδικό Ωροσκόπιο από 9/6 έως 15/6

Οι εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις για τις μικρές σας αγάπες...

Παιδικό Ωροσκόπιο από 9/6 έως 15/6

ΚΡΙΟΣ

102112205

Διαφωνία με προκλητικό τρόπο!

Ο μικρός Κριός αρκετές φορές εκφράζει με προκλητικό τρόπο τη διαφωνία του, χωρίς όμως αυτό να κρύβει κακές προθέσεις. Αυτή την εβδομάδα με τον Άρη στο απέναντί του ζώδιο, καλό θα ήταν να αποφύγετε τις επιζήμιες παρεμβάσεις όταν παίζει με τα άλλα παιδάκια, αρκεί βέβαια η περαστική ενόχληση να μην είναι να διαρκεί λίγο. Βοηθήστε το να εκτονωθεί με δημιουργικές ασχολίες και αθλητικές δραστηριότητες.



ΤΑΥΡΟΣ

102112194

Τα παιχνίδια ΜΟΥ!

Το κτητικό Ταυράκι σας όταν αρχίζει να λέει αυτό «είναι δικό μου», αυτό που εκφράζει δεν είναι μια δήλωση, αλλά μια ερώτηση: «είναι δικό μου, έτσι δεν είναι;». Θέλει να νοιώθει σιγουριά για την «ιδιοκτησία» του. Αυτή την εβδομάδα με την Αφροδίτη στο ζώδιό του πριν συναντηθεί με τα άλλα παιδάκια βοηθήστε το να διαλέξει τα παιχνίδια που θα κρατήσει μόνο για τον εαυτό του, και να ξεχωρίσει αυτά που θα μοιραστεί με τους άλλους.

ΔΙΔΥΜΟΙ

102112195


Δοκιμάζει τις ικανότητες του!

Το Διδυμάκι σας δοκιμάζει τις ικανότητές του και με βάση τις επιτυχίες και τις αποτυχίες του αλλά και τις απαντήσεις που παίρνει, επιλέγει σιγά- σιγά τις πιο αποτελεσματικές λύσεις. Αυτή την εβδομάδα με τον κυβερνήτη του τον Ερμή στο ζώδιο του Καρκίνου μπορεί να σας κάνει παράξενες ερωτήσεις για κάποια πράγματα με τα οποία έχει δεθεί συναισθηματικά. Η διασαφήνισή σας θα το βοηθήσει να τα δει κάτω από άλλη οπτική.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

102112196

Μόνο στο σπίτι!

Ο μικρός Καρκίνος είναι ένα παιδί που αντιμετωπίζει με ευαισθησία και προσοχή της αντιδράσεις των άλλων και ιδιαίτερα των αγαπημένων του προσώπων. Αυτή την εβδομάδα με τον Άρη στο Ζυγό, αν χρειαστεί να μείνει έστω και λίγο μόνο του στο σπίτι, μπορεί να κάνει ζημίες ή να παρασυρθεί από τη μελαγχολία του. Επειδή έχει μεγάλη σημασία για το αγγελούδι σας να ξέρει τις κινήσεις σας, ενημερώστε το που θα πάτε και τι ώρα θα γυρίσετε.

ΛΕΩΝ

102112197

Ακριβά γούστα!

Τα ακριβά γούστα του μικρού σας εύκολα μπορεί να σας βγάλουν από τον προϋπολογισμό σας. Γι αυτό τώρα που πλησιάζουν οι διακοπές αν σκοπεύετε να του ψωνίσετε παιχνίδια ή ρουχαλάκια για την παραλία, καλό θα ήταν να γράψετε μια λίστα με αυτά που θέλετε να αγοράσετε και να μην ξεφύγετε από αυτήν. Για να μην του στερήσετε όμως τη χαρά της επιλογής μπορείτε να του προτείνετε να διαλέξει ανάμεσα σε πανομοιότυπα είδη.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

102112198

Ομαδικά παιχνίδια!

Ο πιο εύκολος τρόπος για να πλησιάσει ο μικρός Παρθένος κάποιον που δεν γνωρίζει και να ξεπεράσει την αρχική συστολή του είναι το παιχνίδι. Αυτή την εβδομάδα με τον Ήλιο στους Διδύμους επιλέξτε παιχνίδια που ευνοούν τη συνεργασία, όπως είναι ένα σετ κατασκευών που μπορούν να χρησιμοποιήσουν δύο ή περισσότερα παιδιά. Αν υπάρχουν δυσκολίες κοινωνικοποίησης, ξεπερνιούνται ευκολότερα όταν υπάρχει αλληλοβοήθεια.

ΖΥΓΟΣ

102112199

Γνώση και διασκέδαση!

Όσο μεγαλώνει ο μικρός Ζυγός, δεν του αρκεί να δει ή να ακούσει κάτι προκειμένου να μάθει, αλλά πρέπει και να κινηθεί, να το ξανακάνει και με την επανάληψη να το βελτιώσει. Αυτή την εβδομάδα με τον Ήλιο στο ζώδιο των Διδύμων δεν χάνει ούτε μια ευκαιρία να αναπτύξει και να εξασκήσει και τις σωματικές του ικανότητες. Μια απλή βόλτα μπορεί να μεταμορφωθεί σε πηγή διασκέδασης αλλά και γνώσης.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

102112200

Παιδικοί έρωτες!

Το γοητευτικό Σκορπάκι σας αυτή την εβδομάδα με την Αφροδίτη στο ζώδιο του Ταύρου μπορεί να νοιώσει μια έντονη συμπάθεια για ένα παιδάκι του άλλου φύλου και να θέλει να κάνει παρέα μόνο μαζί του. Παρόλο που έχει αληθινά συναισθήματα πιο πολύ ζει αυτό το χτυποκάρδι στη φαντασία του και χαμογελάει όταν νοιώθει ότι κάποιος το αναγνωρίζει για τις ικανότητες του και το ξεχωρίζει για τη δύναμη του.

ΤΟΞΟΤΗΣ

102112201

Λογοπαίγνια και γκάφες!

Ο μικρός Τοξότης είναι ένα παιδάκι που ενθουσιάζεται με τις γκάφες, όπως είναι τα απρόσμενα πεσίματα ή τα αδέξια μικροατυχήματα που συμβαίνουν μπροστά του. Αυτή τη εβδομάδα με τον Ήλιο στο ζώδιο των Διδύμων καθώς το λεξιλόγιο του μέρα με τη μέρα εμπλουτίζεται, εκτιμάει τα λογοπαίγνια, ακόμα κι αν δεν είναι ξεκάθαρο αν αυτό που το κάνει και γελάει είναι το νόημα ή η παρήχηση.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

102112202

Ομαδικά παιχνίδια που έχουν κανόνες!

Ο μικρός Αιγόκερος προτιμάει τα ομαδικά παιχνίδια που έχουν κανόνες που πρέπει να τηρηθούν γιατί αλλιώς το παιχνίδι «δεν μετράει». Αυτή την εβδομάδα με τον Άρη στο μεσουράνημά του επιδιώκει να περνάει περισσότερο χρόνο με τους συνομηλίκους του παρά με τους μεγάλους, γιατί μαζί τους υπάρχει καθεστώς ισοτιμίας και αναλαμβάνει μεγαλύτερες ευθύνες. Έτσι μαθαίνει να αμύνεται και να υπερπηδά τα εμπόδια.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

102112203

Λιγότερη τηλεόραση και περισσότερο παιχνίδι!

Η τηλεόραση διαδραματίζει αναμφίβολα ένα σημαντικό ρόλο στη ζωή του μικρού Υδροχόου. Η πληθώρα πληροφοριών όμως που σίγουρα αυξάνει τις γνώσεις του ταυτόχρονα ναρκώνει τη φαντασία του. Επίσης δεν υπάρχει η δυνατότητα διαλόγου και ανταλλαγής απόψεων. Τώρα που αρχίζουν οι διακοπές επιλέξτε να μειώσετε τις ώρες που περνάει μπροστά από την TV και αυξήσετε τις ώρες του παιχνιδιού.

ΙΧΘΥΕΣ

102112204

Σπίτι μου, σπιτάκι μου!

Αυτή την εβδομάδα με τον Ερμή στον Καρκίνο στο στόχαστρο του μικρούλη σας είναι τα αγαπημένα του πρόσωπα και ο χώρος του σπιτιού. Από τη διακόσμηση του δωματίου μέχρι τη φροντίδα του σκύλου, αν υπάρχει. Χαίρεται το καλό φαγητό και τις λιχουδιές και σε κάθε ευκαιρία θα προσπαθεί να σας δείξει τις μαγειρικές του ικανότητες. Νοιώθει επίσης αν βιάζεστε ή απολαμβάνετε την ώρα που περνάτε μαζί και εκτιμά πολύ όταν του αφιερώνετε το χρόνο σας,



Κατέβασε τώρα το νέο μας application, για iphones, ipads και ipods εδώ.

*Θέλεις να μάθεις τι προβλέπουν για εσάς τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved