Παιδικό Ωροσκόπιο από 2/6 έως 8/6

Οι εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις για τις μικρές σας αγάπες...

Παιδικό Ωροσκόπιο από 2/6 έως 8/6

ΚΡΙΟΣ

102112205

Παιχνιδιάρικο ή επιθετικό;

Ο μικρός Κριός είναι ένα παιδάκι που συχνά προβληματίζει με τη συμπεριφορά του. Μερικές φορές είναι ένα παιχνιδιάρικο ζιζάνιο και άλλες ένα επιθετικό και θυμωμένο αγρίμι. Αυτή την εβδομάδα με τον Ερμή στον Καρκίνο ο πιο αποτελεσματικός τρόπος είναι να του φέρεστε όπως θέλετε να φέρεται εκείνο στους άλλους - με αγάπη και κατανόηση. Όταν του φωνάζετε μαθαίνει να φέρεται επιθετικά.



ΤΑΥΡΟΣ

102112194

Η πολύτιμη συνήθεια!

Η συνήθεια είναι πολύτιμη για τον μικρό Ταύρο, επειδή αποτελεί τη «σκαλωσιά» για να μάθει τις βασικές του δεξιότητες, με τον ίδιο τρόπο που η σκαλωσιά αποτελεί τη δομή ώστε να πάρει σχήμα μια οικοδομή. Αυτή την εβδομάδα, με τον κυβερνήτη του την Αφροδίτη στο ζώδιό του αν θέλετε να μάθει κάτι καινούργιο κάντε το μαζί, ώστε σταδιακά να μάθει να το κάνει μόνο του. Με τις φωνές δεν θα το βοηθήσετε να το θυμάται.

ΔΙΔΥΜΟΙ

102112195


Αφιερώστε του 20 λεπτά!

Ο μικρούλης Δίδυμος είναι πραγματικά χαρούμενος όταν υπάρχει γύρω του κίνηση και επικοινωνία. Αυτή την εβδομάδα με τον Ήλιο στο ζώδιο του, κλείστε το κινητό σας, σβήστε τον υπολογιστή σας και πείτε του, «τα επόμενα 20 λεπτά είναι μόνο δικά σου». Αφήστε το να αποφασίσει και βεβαιωθείτε ότι θα χαζογελάσετε και θα κάνετε ανοησίες. Παίξτε μαξιλαροπόλεμο, παλέψτε, αφήστε το να κερδίσει στο επιτραπέζιο για να νοιώσει νικητής.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

102112196

Τρυφερότητα και ηρεμία!

Ο μικρός Καρκίνος είναι ένα παιδάκι που ανταποκρίνεται όταν επικρατεί τρυφερότητα και ηρεμία. Όταν υπάρχει ένταση, η αδρεναλίνη του είναι στα ύψη, μην περιμένετε να σας ακούσει. Αυτή την εβδομάδα με τον Ερμή στο ζώδιό του μην προσπαθήσετε να του μιλήσετε λογικά ή να το καθοδηγήσετε όταν για κάποιο λόγο είναι αναστατωμένο. Αντί να επιμείνετε, μείνετε μόνοι μαζί του και αφήστε το να ηρεμίσει με την παρουσία σας.

ΛΕΩΝ

102112197

Δύσκολα αλλάζει προτιμήσεις!

Το Λιονταράκι σας ανήκει στην ομάδα των σταθερών ζωδίων γι' αυτό δύσκολα αλλάζει τις προτιμήσεις του. Αυτή την εβδομάδα με την Αφροδίτη στο ζώδιο του Ταύρου αν δείξει ενδιαφέρον σε μια συγκεκριμένη δραστηριότητα ή σε ένα χόμπι είναι απίθανο να το βαρεθεί ή να το απορρίψει μελλοντικά. Γι' αυτό είναι σημαντικό να δώσετε από νωρίς σημασία στις τάσεις και τις δυνατότητές του ώστε να το ενθαρρύνετε στη σωστή κατεύθυνση.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

102112198

Έξυπνες ερωτήσεις και εύστοχα σχόλια!

Οι έξυπνες ερωτήσεις και τα εύστοχα σχόλια πράγματι κάνουν το μικρό σας μπόμπιρα να γοητεύει όποιον τον ακούει. Αυτή την εβδομάδα με τον Ήλιο στο μεσουράνημά του θα σας εκπλήξουν πολλές φορές τα επιχειρήματα που χρησιμοποιεί προκειμένου να αποφύγει ό,τι δεν του αρέσει, αλλά και ο τρόπος που υπερασπίζεται την άποψη του. Εικονογραφημένα βιβλία ή παιχνίδια κατασκευών θα το απασχολήσουν ευχάριστα.

ΖΥΓΟΣ

102112199

Διεκδικεί τη συμμετοχή σας!

Ένα θέμα που αντιμετωπίζουν συνήθως οι γονείς που μεγαλώνουν ένα Ζυγό είναι η έλλειψη αυτοπεποίθησης. Αυτή την εβδομάδα με τον Άρη στο ζώδιό του, ενθαρρύνετε το αγγελούδι σας, να αποφασίζει μόνο του, και να μην ζητάει συνεχώς κάποιον δίπλα του. Καλό θα ήταν να του αναθέτετε σιγά – σιγά ευθύνες που να μπορεί να αντιμετωπίσει, ώστε ν' αρχίσει να ενεργεί μόνο του.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

102112200

Παιδικά καρδιοχτύπια!

Ο μικρός Σκορπιός αγαπά με πάθος και δεν τον πτοούν οι δυσκολίες όταν θέλει να κατακτήσει ό,τι βάζει στο μάτι. Αυτή την εβδομάδα με την Αφροδίτη στο πεισματάρικο ζώδιο του Ταύρου, ένα παιδάκι του αντιθέτου φύλου, μπορεί να το οδηγήσει σε παρακινδυνευμένες συμπεριφορές. Μην εκπλαγείτε αν προσπαθήσει να γίνει ο ήρωας στα μάτια του μικρού που του έχει κλέψει την καρδιά.

ΤΟΞΟΤΗΣ

102112201

Ο κρυμμένος θησαυρός!

Η αγάπη του για ελευθερία κάνει το Τοξοτάκι σας να αναζητά τρόπους να βρίσκεται διαρκώς έξω από το σπίτι. Αυτή την εβδομάδα με τον Ήλιο στους Διδύμους οργανώστε του μικρούς περιπάτους ή εκδρομούλες που θα τις συνδυάσετε με το αγαπημένο του σπορ και το μικρό σας ζιζάνιο θα πλέει σε πελάγη ευτυχίας. Αν αυτό δεν είναι δυνατό χαρίστε του περιπέτεια και δράση με ένα παιχνίδι όπως αυτό του κρυμμένου θησαυρού.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

102112202

Φλερτάροντας την κορυφή!

Το πείσμα και η μεθοδικότητα με την οποία υπερπηδά κάθε εμπόδιο που θα βρεθεί στο δρόμο του το επίμονο Αιγοκεράκι σας είναι πραγματικά άξιο θαυμασμού! Αυτή την εβδομάδα με τον Άρη στο υψηλότερο σημείο του ωροσκοπίου του το μικρό σας στην κυριολεξία φλερτάρει την κορυφή. Το μόνο που το ενδιαφέρει είναι η πρωτιά σε ό,τι κι αν καταπιαστεί. Φροντίστε να ξεκουράζεται και να τρέφεται σωστά.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

102112203

Τα φιλαράκια τα καλά!

Οι φίλοι είναι ένα σημαντικό κεφάλαιο στη ζωή του Υδροχόου από μικρή ηλικία. Κολλητοί του είναι οι ομοϊδεάτες του με τους οποίους μπορεί να μοιραστεί τις σκέψεις και τα σχέδιά του. Αυτή την εβδομάδα με την Αφροδίτη στον Ταύρο, στο σπίτι θα αντηχούν διαρκώς παιδικές φωνές και χαχανητά χωρίς όμως να λείπουν και οι εντάσεις και οι μικροτσακωμοί όταν του πειράζουν το αγαπημένο του παιχνίδι.

ΙΧΘΥΕΣ

102112204

Ευαισθησία και ευθιξία!

Ο μικρός σας θησαυρός είναι ένα κράμα ευαισθησίας και ευθιξίας. Χωρίς σοβαρό λόγο μεγαλοποιεί και δραματοποιεί ό,τι συμβαίνει γύρω του. Αυτή την εβδομάδα με τον Ερμή στο ζώδιο του Καρκίνου η διάθεσή του θα αλλάζει με ταχύτητα αστραπής και οι αντιδράσεις του θα απαιτούν γερά νεύρα. Καλό θα είναι αντί να το πιέσετε να συνδυάσετε αυτό που θέλετε να του περάσετε με ένα μύθο. Σίγουρα θα πιάσει το μήνυμα.



Κατέβασε τώρα το νέο μας application, για iphones, ipads και ipods εδώ.

*Θέλεις να μάθεις τι προβλέπουν για εσάς τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved