Εβδομαδιαίες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

Από 1/6 έως 7/6 - Γράφει η Σμάρω Σωτηράκη

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

ΚΡΙΟΣ

102112193_1

ΕΡΩΤΑΣ: Ο αρμονικός για το ζώδιό σου συνδυασμός του Ηλίου στους Διδύμους και του Άρη στον Ζυγό αποτελεί την αστρολογική συγκυρία που σε εξωθεί στο να αυξάνεις την περιρρέουσα ατμόσφαιρά σου και να δημιουργείς πιο γόνιμες συνθήκες για να κάνεις καινούργιες, ερωτικές γνωριμίες. Αν είσαι λάτρης της περιπέτειας θα έχεις την τιμητική σου. Ωστόσο, έχεις περισσότερες ελπίδες να περάσεις καλά, αρκεί να μην ανταγωνίζεσαι το ταίρι σου και αφήνεις τον εγωισμό να μπαίνει ανάμεσά σας.
ΚΑΡΙΕΡΑ - ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Στη αρχή της εβδομάδας θα υπάρχει πιο πρόσφορο έδαφος για να προωθήσεις τις υποθέσεις σου, να κάνεις συζητήσεις, να υπογράψεις συμβόλαια. Στη συνέχεια, οι κινήσεις σου πρέπει να είναι πολύ μετρημένες καθώς από το Σάββατο ο Ερμής αρχίζει την ανάδρομη πορεία του στον Καρκίνο, θέση από την οποία θα προκαλέσει εντάσεις και καθυστερήσεις στις προσπάθειές σου να εδραιώσεις κάτι καινούργιο στην καριέρα σου. Μέχρι την Πέμπτη, εστιάσου στις οικονομικές σου υποθέσεις που ευνοούνται από την Αφροδίτη στον Ταύρο.
ΑΓΑΠΗΤΟ ΜΟΥ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ: Με τον ανάδρομο Ερμή στο τέταρτο ηλιακό μου σπίτι, δεν αποκλείεται να αναμοχλευθούν κάποιες οικογενειακές υποθέσεις με όλα τους τα επακόλουθα (εντάσεις, παρεξηγήσεις, διαστάσεις απόψεων, διαξιφισμούς).

ΤΑΥΡΟΣ

102112181

ΕΡΩΤΑΣ: Με την Αφροδίτη στο ζώδιό σου να σχηματίζει εξάγωνο με τον Ποσειδώνα, φαίνεται ότι ο έρωτας θα πάρει –επιτέλους– τη θέση που του αναλογεί στην καθημερινότητά σου. Αν είσαι δεσμευμένος/η θα βρεις τους τρόπους να ταράξεις με ευχάριστο τρόπο τα λιμνάζοντα ύδατα. Αν είσαι αδέσμευτος/η θα πάρεις επιβεβαιώσεις καθώς θα υπάρχει πρόσφορο έδαφος να φλερτάρεις με μεγάλα ποσοστά επιτυχίας. Πάντως, πρέπει να θυμάσαι ότι ο Κρόνος από τον Σκορπιό, θα επιτρέψει μόνο τις σχέσεις που αντιμετωπίζεις με σοβαρότητα.
ΚΑΡΙΕΡΑ - ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Αυτή η εβδομάδα είναι καλή για να τακτοποιήσεις υποθέσεις που αφορούν στις συνεργασίες σου και να διαπραγματευτείς νέες συμφωνίες, αλλά δεν είναι ότι καλύτερο για να βάλεις οριστικές υπογραφές, καθώς στην αρχή της εβδομάδας ο Ερμής θα είναι «στάσιμος» και το Σάββατο αρχίζει την ανάδρομη πορεία του.
ΑΓΑΠΗΤΟ ΜΟΥ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ: Το εξάγωνο της Αφροδίτης και του Πλούτωνα είναι ιδανικό για να εκφράσω τα καλλιτεχνικά μου ταλέντα, να τα αναδείξω στο κοινό ή να τα αξιοποιήσω επαγγελματικά.

102112182

ΔΙΔΥΜΟΙ

ΕΡΩΤΑΣ: Με τον Άρη στο ζώδιο των ερώτων σου, το Ζυγό, η λίμπιντό σου ανεβαίνει και σε εξωθεί στο να επιδιώκεις νέες περιπέτειες, έντονες εμπειρίες και ηδονές. Ο Ήλιος που βρίσκεται στο ζώδιό σου, φωτίζει την καρδιά σου, γι αυτό και θα είσαι πιο εξωστρεφής, αισιόδοξος/η, χαμογελαστός/η. Εν τέλει, θα ασκείς μεγαλύτερη γοητεία και θα παίρνεις περισσότερες επιβεβαιώσεις.
ΚΑΡΙΕΡΑ - ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Σπεύσε να διεκπεραιώσεις οποιαδήποτε εκκρεμότητά σου στην αρχή της εβδομάδας γιατί από το Σάββατο ο κυβερνήτης σου Ερμής θα αρχίσει την ανάδρομη πορεία του στον Καρκίνο, γεγονός που θα σε αναστατώσει καθώς μπορεί να προκαλέσει καθυστερήσεις στις αμοιβές σου ή έκτακτα έξοδα. Γενικότερα, αξιοποίησε αυτό το διάστημα για να κλείσεις υποθέσεις και όχι για να αρχίσεις καινούργιες δραστηριότητες.
ΑΓΑΠΗΤΟ ΜΟΥ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ: Η περίοδος είναι καλή για να αφουγκραστώ τις ανάγκες μου, να τις αποδεχθώ και να τις υποστηρίξω.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

102112183_1

ΕΡΩΤΑΣ: Η Αφροδίτη από τον Ταύρο και το εξάγωνό της με τον Ποσειδώνα είναι αστρολογικές συγκυρίες που είναι βοηθητικές για τις αισθηματικές σου υποθέσεις. Ωστόσο, να θυμάσαι ότι από το Σάββατο ο Ερμής θα αρχίσει την ανάδρομη πορεία του στο ζώδιό σου και μπορεί να σε βάλει σε διλήμματα, είτε επειδή θα θέλεις να επανεξετάσεις τα αισθήματά σου είτε επειδή θα έρθει πάλι στο προσκήνιο ένα άτομο από το παρελθόν σου.
ΚΑΡΙΕΡΑ - ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Προσπάθησε να τακτοποιήσεις τις εκκρεμότητές σου στην αρχή της εβδομάδας γιατί από το Σάββατο ο Ερμής αρχίζει την ανάδρομη πορεία του και θα είναι αρκετά δύσκολο να υλοποιήσεις τα σχέδιά σου. Αν κάτι πάει στραβά ή καθυστερεί υπερβολικά, να θυμάσαι ότι οι προσπάθειες αυτής της περιόδου δεν αποκλείεται να αποδώσουν αργότερα, αρκεί να παραμείνεις εστιασμένος/η στους στόχους σου.
ΑΓΑΠΗΤΟ ΜΟΥ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ: Ίσως μια φιλία μου εξελιχθεί σε ερωτική σχέση. Γενικότερα, οι φιλίες μου θα μου δώσουν μεγάλη χαρά.

102112184

ΛΕΩΝ

ΕΡΩΤΑΣ: Ο Ήλιος από τους Διδύμους και ο Άρης από τον Ζυγό ευνοούν τα παιχνίδια, τις περιπέτειες, τα φλερτ, τις καινούργιες γνωριμίες. Επίσης, δεν αποκλείεται η ευχάριστη έκπληξη, δηλαδή μια σχέση ζωής, ιδιαίτερα αν μιλάμε για γνωριμία που θα προέρχεται από το φιλικό σου περιβάλλον.
ΚΑΡΙΕΡΑ - ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Η Αφροδίτη που βρίσκεται στο δέκατο ηλιακό σου σπίτι, είναι θετική για την προβολή σου. Επίσης προσφέρει την αρωγή της στις προσπάθειές σου να καταξιωθείς, να ασκήσεις γοητεία στο περιβάλλον, να αποκτήσεις συμμάχους. Με τον Ήλιο στους Διδύμους, οι στόχοι σου ευοδώνονται αυτή την περίοδο που πρέπει να την αξιοποιήσεις όσο μπορείς προκειμένου να κερδίσεις έδαφος στη δουλειά ή να προλειάνεις το έδαφος για μελλοντικές, αξιόλογες συνεργασίες.
ΑΓΑΠΗΤΟ ΜΟΥ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ: Από το Σάββατο ο Ερμής αρχίζει την ανάδρομη πορεία του στο δωδέκατο ηλιακό μου σπίτι. Καλά θα κάνω να φυλάω τα νώτα μου γιατί δεν αποκλείεται να με διαβάλλουν πίσω από την πλάτη μου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

102112185

ΕΡΩΤΑΣ: Η Αφροδίτη που βρίσκεται στο ένατο ηλιακό σου σπίτι, στον Ταύρο, είναι ευνοϊκή για τους έρωτές σου καθώς «βλέπει» από πολύ θετική γωνία το ζώδιό σου. Αν το θελήσεις, θα κάνεις καινούργιες γνωριμίες, θα διασκεδάσεις, θα φλερτάρεις. Επίσης, αν ο προσωπικός σου χάρτης το επιτρέπει, δεν αποκλείεται να κάνεις μία σχέση ζωής καθώς ευνοείσαι και από τη θέση του Κρόνου στον Σκορπιό.
ΚΑΡΙΕΡΑ - ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Πρέπει να διεκπεραιώσεις όλες τις εκκρεμότητές σου στην αρχή της εβδομάδας γιατί από το Σάββατο ο Ερμής αρχίζει την ανάδρομη πορεία του και θα πρέπει να κάνεις πολύ προσεκτικές κινήσεις για να μπορέσεις να προωθήσεις τις υποθέσεις σου. Το ευχάριστο είναι ο Ερμής κινείται σε ζώδιο που σε ευνοεί. Να είσαι σε εγρήγορση γιατί ίσως είναι απαραίτητο να αναθεωρήσεις κάποιους στόχους σου.
ΑΓΑΠΗΤΟ ΜΟΥ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ: Οι μέρες αυτές, ιδιαίτερα στην αρχή της εβδομάδας, είναι καλές για να κάνω ένα ταξίδι και να φορτίσω τις μπαταρίες μου. Ιδανικά, θα μπορούσα να συνδυάσω αναψυχή και δουλειές.

Κατέβασε τώρα το application του astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ.

ΖΥΓΟΣ

102112186

ΕΡΩΤΑΣ: Με τον Ήλιο να σε ευνοεί από τους Διδύμους και τον Άρη στο ζώδιό σου, θα υπάρξει πρόσφορο έδαφος για τις αισθηματικές σου υποθέσεις. Αν θέλεις να ενδώσεις σε κάποια περιπέτεια, να προσέχεις τις κινήσεις σου γιατί τώρα οι αποκαλύψεις μπορεί να σε βάλουν σε πολύ δύσκολη θέση και να βρεθείς να απολογείσαι όχι μόνο γι αυτά που έχεις κάνει αλλά και γι αυτά που δεν κάνεις. Μην ξεχνάς ότι ο Άρης μπορεί να φέρει στην επιφάνεια πολλές αλήθειες και ίσως κάποιες από αυτές να είναι δύσπεπτες.
ΚΑΡΙΕΡΑ - ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Ο Ερμής βρίσκεται στον Καρκίνο, το ζώδιο που ταυτίζεται με τον τομέα της καριέρας σου, γεγονός που πρέπει να αξιοποιήσεις για να κάνεις τις απαραίτητες συζητήσεις στην αρχή της εβδομάδας. Από το Σάββατο που θα αρχίσει την ανάδρομη πορεία του, οι κινήσεις σου θα πρέπει να είναι πολύ μετρημένες καθώς θα υπάρξουν πολλοί σκόπελοι τους οποίους πρέπει να ξεπεράσεις.
ΑΓΑΠΗΤΟ ΜΟΥ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ: Θα πρέπει να είμαι πιο προσεκτικός/η γιατί δεν αποκλείεται να επανέλθει στην επιφάνεια ένα οικογενειακό πρόβλημα και να μου ταράξει τις ισορροπίες.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

102112187

ΕΡΩΤΑΣ: Η Αφροδίτη βρίσκεται στο ζώδιο των σχέσεών σου, τον Ταύρο, και σχηματίζει εξάγωνο με τον Ποσειδώνα, όψη ρομαντισμού και έρωτα. Εννοείται ότι αυτή την περίοδο ευνοείσαι στον αισθηματικό τομέα αλλά, πρέπει να θυμάσαι ότι η παρουσία του Κρόνου στο ζώδιό σου θα δώσει πράσινο φως μόνο σε σχέσεις που στηρίζονται σε πολύ γερές βάσεις.
ΚΑΡΙΕΡΑ - ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Το έδαφος είναι γόνιμο για να καλλιεργήσεις σχέσεις και συνεργασίες, να κάνεις συμφωνίες, να υπογράψεις συμβόλαια, να βρεις συμμάχους. Ναι μεν ο Ερμής που είναι στάσιμος και θα αρχίσει την ανάδρομη πορεία του από το Σάββατο, ζορίζει λίγο τα πράγματα γιατί θα υπάρξουν καθυστερήσεις, αλλά εσύ, αν δουλέψεις σκληρά και με στόχο, θα απολαύσεις τους καρπούς των προσπαθειών σου.
ΑΓΑΠΗΤΟ ΜΟΥ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ: Αυτή την περίοδο μπορεί να αποκαλυφθεί κάποιος εχθρός μου και να στεναχωρηθώ. Ας μην ξεχνώ ότι είναι καλύτερα να γνωρίζω τους εχθρούς μου παρά να βαυκαλίζομαι.


ΤΟΞΟΤΗΣ

102112189

ΕΡΩΤΑΣ: Με τον Ήλιο στους Διδύμους, το πιο πιθανό είναι ότι θα υπάρξουν ευχάριστες εξελίξεις στον τομέα των σχέσεών σου. Αν προσμετρήσουμε και το γεγονός ότι ο Άρης είναι στον Ζυγό και επηρεάζει τον άξονα των αισθηματικών σου, φαίνεται ότι όλο και κάτι θα γίνεται που θα σε βάζει στην πρίζα και θα σε εξωθεί στο να αποζητάς την ικανοποίηση των επιθυμιών σου.
ΚΑΡΙΕΡΑ - ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Με την Αφροδίτη στον Ταύρο, το ζώδιο που σχετίζεται με την καθημερινότητα και τη δουλειά σου, κερδίζεις την εύνοια συναδέλφων και πελατών, οι οποίοι θα σε βοηθήσουν να προωθήσεις τις υποθέσεις σου. Εν τέλει και μόνο το γεγονός ότι η καθημερινότητά σου θα είναι πιο ευχάριστη, είναι αρκετά σημαντικό.
ΑΓΑΠΗΤΟ ΜΟΥ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ: Ο Ερμής θα αρχίσει την ανάδρομη πορεία του στο όγδοο ηλιακό μου σπίτι από το Σάββατο. Αν είναι απαραίτητο, ας σπεύσω να κάνω τον οποιοδήποτε οικονομικό διακανονισμό μου στην αρχή της εβδομάδας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

102112190

ΕΡΩΤΑΣ: Η Αφροδίτη βρίσκεται στον Ταύρο, το ζώδιο που αντιπροσωπεύει τους έρωτές σου και σχηματίζει εξάγωνο με τον Ποσειδώνα, ρίχνοντας περισσότερο συναίσθημα και ρομαντισμό στην ερωτική σου εξίσωση. Η Αφροδίτη σε βοηθάει όχι μόνο να ανακτήσεις τις ισορροπίες στην υπάρχουσα σχέση σου αλλά και να μπεις δυναμικά στο παιχνίδι, κερδίζοντας τις εντυπώσεις, φλερτάροντας και –αν ο χάρτης σου το επιτρέπει- κάνοντας το επόμενο βήμα στην προσωπική σου ζωή.
ΚΑΡΙΕΡΑ - ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Ο Ήλιος βρίσκεται στους Διδύμους, το ζώδιο που αντιπροσωπεύει την καθημερινή σου εργασία, γεγονός που θα φωτίσει τη δουλειά σου και θα σε κάνει να νιώθεις καλύτερα. Αν μη τι άλλο, θα βρεθεί ο συνάδελφος ή ο πελάτης που θα σε κάνει να νιώσεις δικαιωμένος/η και θα σε χαροποιήσει. Από το Σάββατο που ο Ερμής αρχίζει την ανάδρομη πορεία του στο ζώδιο των σχέσεών σου, καλό θα ήταν να μην υπάρχουν εκκρεμότητες, κυρίως αν αφορούν σε συμβόλαια και συνεργασίες.
ΑΓΑΠΗΤΟ ΜΟΥ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ: Καλό θα ήταν να μην υπογράψω κανένα συμβόλαιο από το Σάββατο και μετά.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

102112191

ΕΡΩΤΑΣ: Ο Ήλιος φωτίζει τους Διδύμους, το ζώδιο των ερώτων σου και υπόσχεται ευχάριστες εξελίξεις. Ο Άρης από το Ζυγό σε σιγοντάρει για να κάνεις περισσότερες γνωριμίες και να προσπαθήσεις να ικανοποιήσεις τις επιθυμίες σου μπαίνοντας σε περιπέτεια, ενώ ο Ουρανός από τον Κριό υπόσχεται να είναι μεγάλης έντασης, ακόμη κι αν έχουν μικρή διάρκεια. Ωστόσο, σε κάθε περίπτωση, να είσαι προσεκτικός/η γιατί ο Κρόνος από τον Σκορπιό θα σε υποστηρίξει μόνο αν έχεις στόχους και παίρνεις τη ζωή σου στα σοβαρά.
ΚΑΡΙΕΡΑ - ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Σπεύσε να διεκπεραιώσεις τις μικρές καθημερινές υποχρεώσεις σου στην αρχή της εβδομάδας, γιατί από το Σάββατο ο Ερμής θα αρχίσει την ανάδρομη πορεία του στο ζώδιο της καθημερινής σου εργασίας και από αναμένονται ανατροπές και καθυστερήσεις.
ΑΓΑΠΗΤΟ ΜΟΥ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ: Με την Αφροδίτη στον Ταύρο, το τέταρτο ηλιακό μου σπίτι, μπορεί να υπάρξουν ευχάριστες εξελίξεις στην οικογένειά μου. Επίσης, οι μέρες είναι καλές για να αλλάξω διακόσμηση στο σπίτι και να αναβαθμίσω τους χώρους μου.

ΙΧΘΥΕΣ

102112192

ΕΡΩΤΑΣ: Η Αφροδίτη από τον Ταύρο σχηματίζει εξάγωνο με τον Ποσειδώνα που βρίσκεται στο ζώδιό σου και ανοίγει ορίζοντες για φλερτ, συγκινήσεις, ηδονές. Ωστόσο, αν θέλεις να δομήσεις κάποια σχέση με σταθερότητα, θα πρέπει να μην πιέζεις το ταίρι σου να σε επιβεβαιώνει. Μην ξεχνάς ότι από το Σάββατο ο Ερμής αρχίζει την ανάδρομη πορεία του στον Καρκίνο, το ζώδιο των ερώτων σου και μπορεί να προκαλέσει παρεξηγήσεις.
ΚΑΡΙΕΡΑ - ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Με τον Άρη στο έκτο ηλιακό σου σπίτι, της καθημερινής σου εργασίας, θα νιώθεις πιεσμένος/η λόγω υπερβολικών υποχρεώσεων και ανάληψης ευθυνών. Ωστόσο, το θετικό είναι ότι οι κόποι σου θα αποδώσουν καρπούς, αρκεί να παραμένεις εστιασμένος/η στους στόχους σου.
ΑΓΑΠΗΤΟ ΜΟΥ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ: Αυτή την περίοδο με τον Ερμή στον Καρκίνο, έτοιμο να μπει σε ανάδρομη πορεία από το Σάββατο, θα υπάρχει πρόσφορο έδαφος να ασχοληθώ με κάτι δημιουργικό ή με ένα χόμπι που είχα εγκαταλείψει εδώ και πολύ καιρό.

* Η δική σου σχέση έχει πίστη και αφοσίωση; Mάθε τα πάντα εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved