Παιδικό Ωροσκόπιο από 12/5 έως 18/5

Οι εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις για τις μικρές σας αγάπες...

Παιδικό Ωροσκόπιο από 12/5 έως 18/5

ΚΡΙΟΣ

102112205

Πρωτοστατεί σε όλα!

Η έντονη προσωπικότητα του μικρού Κριού είναι αδύνατον να περάσει απαρατήρητη όπου κι αν βρεθεί. Γεννημένος αρχηγός, πρωτοστατεί πάντα σε όλες τις δραστηριότητες. Αυτή την εβδομάδα με τον κυβερνήτη του, τον Άρη, στον απέναντι οίκο του, οπλιστείτε με υπομονή γιατί οι φωνές και τα καβγαδάκια με όσους διαφωνούν μαζί του δεν θα έχουν τελειωμό. Φροντίστε αντί το μαλώνετε να του μάθετε την αξία της συνεργασίας.



ΤΑΥΡΟΣ

102112194

Μάτια μόνο για εμένα!

Το μικρό Ταυράκι σας βιώνει σε υπερβολικό βαθμό όσα αισθάνεται και έχει την τάση να ζηλεύει τα αδέλφια του – αν έχει. Αυτό που θέλει είναι να έχετε μάτια μόνο για εκείνο. Αυτή την εβδομάδα με τον Ήλιο στο ζώδιό του χρειάζεται την επιβράβευση και το χειροκρότημά σας ώστε να νοιώθει ότι οι πράξεις του είναι αρεστές. Βοηθήστε το όμως να καταλάβει ότι οι επιτεύξεις του δεν έχουν καμία σχέση με το πόσο το αγαπάτε.

ΔΙΔΥΜΟΙ

102112195


Δεν κουράζεται ποτέ να μαθαίνει!

Ο μικρός Δίδυμος δεν κουράζεται ποτέ να μαθαίνει και να ανακαλύπτει νέους ορίζοντες. Αυτή την εβδομάδα με τον κυβερνήτη του τον Ερμή στο ζώδιο του, το ενδιαφέρον περιστρέφεται σε ό, τι βρίσκεται στο περιβάλλον του και τα αδιάκοπα «γιατί» βομβαρδίζουν όποιον βρίσκεται στην ακτίνα βολής του. Το ακούραστο και απαιτητικό μυαλό του χρειάζεται να συντηρείται διαρκώς με καινούργια θέματα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

102112196

Ανεξαρτησία και δυναμικότητα!

Ο μικρός Καρκίνος απολαμβάνει τα χάδια και αναζητά την τρυφερότητα των προσώπων με τα οποία νοιώθει άνετα και κυρίως της αγαπημένης μανούλας του. Αυτή την εβδομάδα με την Αφροδίτη στον Κριό – στο μεσουράνημα του - το σκηνικό αλλάζει, βγάζοντας στην επιφάνεια την πιο ανεξάρτητη και δυναμική πλευρά του. Γι αυτό μη διστάσετε να του εξασφαλίσετε ερεθίσματα και πρωτοβουλίες για δράση.

ΛΕΩΝ

102112197

Θα σας εκπλήξει με τη φαντασία του!

Το μικρό Λιονταράκι σας έχει από μωρό την αίσθηση ότι ο κόσμος κινείται γύρω του, γι αυτό και επιδιώκει να δημιουργεί μια αυλή θαυμαστών που να πηγαίνει σύμφωνα με τις επιθυμίες του και να το χειροκροτεί για τα επιτεύγματα του. Αυτή την εβδομάδα με τον κυβερνήτη του τον Ήλιο στο υψηλότερο σημείο του ωροσκοπίου του βοηθήστε το να βρει τρόπους να εκφράσει τη δημιουργικότητα του και θα σας εκπλήξει με τη φαντασία του.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

102112198

Καταγράφει τα πάντα!

Το μικρό Παρθενάκι σας παρατηρεί διαρκώς το περιβάλλον του και καταγράφει με κάθε λεπτομέρεια ό, τι το εντυπωσιάζει. Αυτή την εβδομάδα με τον κυβερνήτη του τον Ερμή στο ζώδιο των Διδύμων, η γλώσσα του θα πηγαίνει «ροδάνι» και το μυαλό του θα είναι πιο κοφτερό από ποτέ. Περισσότερο κοινωνικό του αρέσει να ρωτάει τα πάντα και για τους άλλους. Όταν παίζει με τα άλλα παιδάκια θα προσπαθεί να τα πείσει για τα λεγόμενα του.

*Θέλεiς να μάθεις τι προβλέπουν για σένα τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

ΖΥΓΟΣ

102112199

Φιλικό με τους άλλους!

Ο μικρός Ζυγός είναι ένα κοινωνικό παιδάκι που κερδίζει εύκολα την αγάπη και τη συμπάθεια των άλλων. Αυτή την εβδομάδα με τον κυβερνήτη του την Αφροδίτη στο απέναντι του ζώδιο θα επιδιώκει να βρίσκεται διαρκώς με τα αγαπημένα του πρόσωπα και θα είναι ιδιαίτερα φιλικό με τα άλλα παιδάκια. Προκειμένου να είναι αγαπητό και να έχει τους φίλους του κοντά του θα μοιράζεται εύκολα τα προσωπικά του αντικείμενα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

102112200

Κράμα δυναμισμού και ευαισθησίας;

Παρ' όλο το δυναμισμό και την αποφασιστικότητα του μικρού σας μπόμπιρα θα διαπιστώσετε ότι ταυτόχρονα είναι και πολύ ευαίσθητος και εσωστρεφής. Αυτή την εβδομάδα με τον Ήλιο στο ζώδιο του Ταύρου τη μια στιγμή θα είναι ζωηρό και κινητικό και την άλλη θα κάθετε ήσυχο σε μια γωνιά άγνωστο για πού ταξιδεύει το μυαλό του. Δώστε του ερεθίσματα για δράση ή προτρέψτε το σε αθλητικές δραστηριότητες.

ΤΟΞΟΤΗΣ

102112201

Ο μικρός σίφουνας!

Με έντονο το στοιχείο της φωτιάς ο μικρός σας σίφουνας δεν αφήνει τίποτα στο πέρασμα του. Μπορεί να καταφέρει πολλά από μόνος του, γεγονός που τον κάνει να νοιώθει ανεξάρτητος και ελεύθερος. Αυτή την εβδομάδα με τον Ερμή στο απέναντί του ζώδιο κάθε φόρα που θα είναι περιορισμένος σε ένα μικρό χώρο θα αισθάνεται να πνίγεται και θα σας ζητά να βγαίνει έξω. Κοντά στη φύση νοιώθει ότι ζει την περιπέτεια που ονειρεύεται.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

102112202

Και μαζί και μόνο!

Το ήσυχο και πράο Αιγοκεράκι σας ξέρει πότε έχει ανάγκη από παιχνίδι και εκτόνωση και πότε χρειάζεται σιωπή και ηρεμία. Αυτή την εβδομάδα με τον Ήλιο στο ζώδιο του Ταύρου θα παίζει με τους φίλους του αλλά θα θέλει και την ησυχία του. Όταν είναι μόνο μπορεί να καταστρέψει πολλά από τα παιχνίδια του προσπαθώντας να καταλάβει από τι αποτελούνται και στη συνέχεια να προσπαθήσει να τα συναρμολογήσει.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

102112203

Κινητικό και δραστήριο!

Ο μικρός Υδροχόος είναι από τη φύση του ένα πολύπλοκο και περίεργο παιδάκι. Αυτή την εβδομάδα με τον Ερμή στο ζώδιο των Διδύμων θα είναι ιδιαίτερα κινητικό και δραστήριο, αλλά στόχος αυτής της κινητικότητας είναι πάντα η εξερεύνηση του περιβάλλοντος. Αν δεν απολαμβάνει την αγκαλιά και τα χάδια σας μην απογοητεύσετε. Προσπαθεί με κάθε ευκαιρία να σταθεί στα πόδια του και να κάνει μόνο του τις επιλογές του.

ΙΧΘΥΕΣ

102112204

Δένεται σε βαθμό εξάρτησης!

Το μικρό Ψαράκι σας έχει ανάγκη να νοιώθει ότι νοιάζεστε γι' αυτό ακόμα και την ώρα που κοιμάται. Αυτή την εβδομάδα με τον Άρη στον 8ο οίκο, καλό θα ήταν όταν το βάζετε για ύπνο να αφήνετε την πόρτα του δωματίου του ανοιχτή και ένα φωτάκι να φωτίζει το χώρο, γιατί με τα σενάρια που πλάθει το μυαλουδάκι του μπορεί να φοβηθεί το σκοτάδι. Ακόμα φροντίστε να μην βλέπει ταινίες που το τρομάζουν, ιδίως το βράδυ.



Κατέβασε τώρα το νέο μας application, για iphones, ipads και ipods εδώ.

*Θέλεις να μάθεις τι προβλέπουν για εσάς τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved