Παιδικό Ωροσκόπιο από 28/4 έως 4/5

Οι εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις για τις μικρές σας αγάπες...

Παιδικό Ωροσκόπιο από 28/4 έως 4/5

ΚΡΙΟΣ

102112205

Απλοί και λογικοί κανόνες!

Η διάθεση του μικρού Κριού εναλλάσσεται αδιάκοπα, τη μια στιγμή είναι όλο φωνές και σαματά και την άλλη όλο χαρούλες μόλις καταλάβει ότι ήρθε η ώρα της βόλτας. Αυτή την εβδομάδα με την Αφροδίτη στο μεσουράνημα του, καλό θα ήταν να ορίσετε κάποιους απλούς και λογικούς κανόνες και απαγορεύσεις και να τους επαναλαμβάνετε κάθε φορά που θα χρειάζεται. Μην ξεχάσετε να το συγχαρείτε όταν τους εφαρμόζει.



ΤΑΥΡΟΣ

102112194

Ολοκληρώνει ό,τι κάνει!

Ο μικρός Ταύρος μπορεί να καθυστερεί να φέρει σε πέρας αυτό που του αναθέτετε, αλλά στο τέλος τα καταφέρνει μια χαρά και σπάνια αφήνει κάτι στη μέση. Αυτή την εβδομάδα με τον Ερμή στο ζώδιο του αναθέστε του κάποιες μικρές ευθύνες, όπως π.χ να φροντίζει να έχει πάντα νερό το μπολάκι του σκύλου σας, αν έχετε. Κάτι τέτοιο θα το κάνει να είναι υπεύθυνο, ιδίως αν συνοδεύεται από μια συμβολική αμοιβή.

ΔΙΔΥΜΟΙ

102112195

Ανεξάντλητη περιέργεια!

Η περιέργεια του μικρού Δίδυμου είναι πραγματικά ανεξάντλητη. Του αρέσει να ψαχουλεύει, να παρατηρεί τα μυρμήγκια, ρωτάει που πηγαίνει ο ήλιος όταν χάνεται. Αυτή την εβδομάδα με τον Άρη στο οίκο του παιχνιδιού είναι έτοιμο για όλες τις ανακαλύψεις και τις περιπέτειες. Μια σούπερ ιδέα για βόλτα για το μικρό σας περίεργο θα ήταν να πάτε σε ένα δάσος και να το αφήσετε να περιεργαστεί τα θαύματα που περικλείει.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

102112196

Μιμείται το ρόλο των μεγάλων!

Ο μικρός Καρκίνος δεν παρατηρεί μόνο τους γονείς ή τα μεγαλύτερα αδέλφια του, προσπαθεί επίσης να τους μιμηθεί. Αυτή την εβδομάδα με την Αφροδίτη στον Αιγόκερω, πιθανόν να το δείτε να αναπαραγάγει με τα ζωάκια του το ρόλο των μεγάλων. Μπορεί να μαλώνει το αρκουδάκι του επειδή δεν τρώει το φαγητό του, να του κάνει μια ένεση ή να το απειλεί με μια ξυλιά. Αυτός είναι ένας τρόπος να μπει στη θέση σας και να νοιώσει δυνατό.

ΛΕΩΝ

102112197

Πάντοτε καλοντυμένο!

Το κομψό Λιονταράκι σας θέλει να είναι πάντοτε καλοντυμένο γι αυτό και ασχολείται με το ντύσιμο του. Αυτή την εβδομάδα με τον κυβερνήτη του τον Ήλιο στο μεσουράνημα του μην σας φανεί περίεργο αν αρνείται να φορέσει συστηματικά το ρούχο που έχετε επιλέξει. Για να μην έχετε τεταμένες σχέσεις δώστε του τη δυνατότητα να επιλέξει ανάμεσα σε ρούχα που μπορούν εξίσου να φορεθούν. Ζητήστε του να διαλέξει ανάμεσα στο μπλε και το καφέ.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

102112198

Όλα στην εντέλεια!

Στο δωμάτιο του μικρού Παρθένου, όλα είναι καθαρά και τακτοποιημένα στην εντέλεια. Αυτή την εβδομάδα με τον κυβερνήτη του τον Ερμή στο ζώδιο του Ταύρου μπορεί να σας εντυπωσιάσει με τις πρωτοβουλίες του να διακοσμήσει όχι μόνο το δωμάτιο του αλλά και ολόκληρο το σπίτι. Του αρέσει να αλλάζει τη θέση των αντικειμένων και να μεταμορφώνει το χώρο. Είναι σημαντικό για την αυτοεκτίμηση του να το επιβραβεύσετε για τις ιδέες του.

*Θέλεiς να μάθεις τι προβλέπουν για σένα τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

ΖΥΓΟΣ

102112199

Επηρεάζεται από ό,τι ακούει!

Ο μικρός Ζυγός επηρεάζεται εύκολα από τη γνώμη των άλλων και είναι πολύ απογοητευτικό να ακούει αρνητικές κρίσεις για τον εαυτό του. Αυτή την εβδομάδα με τον Άρη στο ζώδιο του αν κάνει κάποια αταξία αποφύγετε να το μαλώσετε μπροστά στους άλλους, γιατί μπορεί να νοιώσει ταπείνωση και να χάσει τη διάθεση του για επικοινωνία. Μιλήστε του ιδιαιτέρως και με γλυκύτητα, προβάλλοντας και τις θετικές του πλευρές.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

102112200

Από πού έρχονται τα μωρά;

Ο μικρός Σκορπιός λατρεύει όσο τίποτε άλλο να ακούει ιστορίες, για τη γέννηση του. Αυτή την εβδομάδα με τον Ερμή στο απέναντί του ζώδιο, μην εκπλαγείτε αν σας ρωτήσει από του έρχονται τα μωρά. Εκτός από τα διάφορα βιβλία που είναι σχετικά με αυτό το θέμα, θα μπορούσατε επίσης να επισκεφτείτε το ζωολογικό κήπο, ώστε να έχει τη δυνατότητα να δει από κοντά πως ξεκινάει η ζωή στο ζωικό βασίλειο.

ΤΟΞΟΤΗΣ

102112201

Η αγάπη του για τα ζώα!

Ο μικρός Τοξότης νοιώθει ευτυχισμένος όταν βρίσκεται κοντά στα ζώα, γιατί μπορεί να δει τον κύκλο της ζωής από πρώτο χέρι. Αυτή την εβδομάδα με τον Ήλιο στον 6ο του οίκο δείξτε του πως εκκολάπτεται ένα αυγό κότας, βρείτε αυγά από βατράχια, αγοράσατε του ένα χρυσόψαρο ή ένα χάμστερ. Ή ακόμα, πηγαίνετε μια εκδρομή στο δάσος, ή σε ένα ζωολογικό κήπο ή οργανώστε του παιχνίδια στο πάρκο και παίξτε μαζί του.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

102112202

Με στόχο την κορυφή!

Ο μικρός Αιγόκερως έχει την τάση να στοχεύει στην κορυφή. Αυτή την εβδομάδα με τον Άρη στο μεσουράνημα του γίνεται πιο εξωστρεφές από ό,τι είναι συνήθως και απολαμβάνει τα φώτα των προβολέων. Διακρίνεται στα ομαδικά παιχνίδια αν και μπορεί να βγάλει ανταγωνισμό. Επειδή δεν του αρέσει να χάνει, καλό θα ήταν να του υπενθυμίζετε ότι δεν μπορεί να κερδίζει πάντα και να δείχνει μεγαλείο όταν οι άλλοι είναι καλύτεροι.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

102112203

Το ασυνήθιστο το έλκει σαν μαγνήτης!

Ο μικρός Υδροχόος αναζητάει πάντα κάτι καινούργιο και ό,τι ασυνήθιστο το έλκει σαν μαγνήτης. Αυτή την εβδομάδα η τάση του για εξερεύνηση και η αγάπη του για τη σύγχρονη τεχνολογία θα το οδηγεί να σκαλίζει κάθε ηλεκτρονική συσκευή που υπάρχει στο σπίτι. Σε αυτή την περίπτωση θα ήταν προτιμότερο να του δείξετε πώς να τη χρησιμοποιεί παρά να προσπαθήσετε να το απομακρύνεται, γιατί έτσι κι αλλιώς θα το κάνει.

ΙΧΘΥΕΣ

102112204

Η μηχανή των ερωτήσεων!

Το μικρό Ψαράκι σας μιλάει αδιάκοπα και πολλές φορές ρωτάει για να ρωτάει. Αυτή την εβδομάδα με δύο πλανήτες στον 3ο του οίκο, εκτοξεύει τα γιατί το ένα μετά το άλλο, χωρίς καν να ακούει τις απαντήσεις σας. Αυτός είναι ένας τρόπος για να έλκει την προσοχή σας ή να καθυστερεί την ώρα του ύπνου του. Όταν η μηχανή με τις ερωτήσεις γίνει ένα παιχνίδι στο οποίο δεν έχει νόημα να απαντήσετε, έχετε το δικαίωμα να πείτε «τέλος», αύριο πάλι.



Κατέβασε τώρα το νέο μας application, για iphones, ipads και ipods εδώ.

*Θέλεις να μάθεις τι προβλέπουν για εσάς τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved