Παιδικό Ωροσκόπιο από 21/4 έως 27/4

Οι εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις για τις μικρές σας αγάπες...

Παιδικό Ωροσκόπιο από 21/4 έως 27/4

ΚΡΙΟΣ

102112205

Άσκηση και εκτόνωση!

Άσκηση και εκτόνωση είναι οι λέξεις κλειδιά για να είναι το αγαπημένο σας ζιζάνιο ισορροπημένο την περίοδο των διακοπών. Αν λάβετε υπόψιν σας το ζεστό καιρό, τότε οποιαδήποτε δραστηριότητα στη φύση θα αποτελούσε την ιδανική λύση αφενός για να εκτονώσει την ενέργεια του με υγιή τρόπο και αφετέρου για να εκτιμήσει την αξία της ομαδικής ζωής. Μην ξεχνάτε ό,τι η δυναμική φύση του ησυχάζει μόνο όταν κοιμάται.



ΤΑΥΡΟΣ

102112194

Ανοίγεται όταν νοιώθει ασφάλεια!

Ο μικρός Ταύρος είναι ένα παιδάκι ιδιαίτερα κτητικό και ανοίγεται μόνο σε άτομα με τα οποία νοιώθει ασφάλεια. Δύσκολα θα το πείσετε να κάνει οτιδήποτε με το ζόρι, κάνει μόνο αυτό που πραγματικά θέλει. Αυτή την εβδομάδα με την Αφροδίτη στον οίκο των φίλων, άλλες φορές θα επιδιώκει την παρέα τους και άλλες θα φεύγει τρέχοντας για να χωθεί δακρύβρεχτο στην αγκαλιά σας και να σας πει τα παράπονα του.

ΔΙΔΥΜΟΙ

102112195

Ρουφά σαν σφουγγάρι κάθε τι καινούργιο!

Το μικρό Διδυμάκι σας ρουφά σαν σφουγγάρι ό,τι καινούργιο μαθαίνει και μετά τρέχει να μοιραστεί τις γνώσεις του με τα φιλαράκια και την οικογένεια του. Με την Αφροδίτη στο μεσουράνημα του αυτή την εβδομάδα θα είναι ιδιαίτερα δημοφιλές σε όποιο περιβάλλον κι αν βρεθεί και θα πρωταγωνιστεί στις συζητήσεις. Πάντα θα έχει κάτι έξυπνο να πει, αλλά μόλις βαρεθεί θα διακτινίζεται σε μια άλλη παρέα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

102112196

Αλλαγή ενδιαφερόντων!

Η εβδομάδα των διακοπών προστάζει αλλαγές στην καθημερινότητα του μικρού Καρκίνου. Με τον Ερμή στον Κριό όλα όσα έκανε και του άρεσαν, του φαίνονται ξαφνικά αφάνταστα ανιαρά. Αντί να αφήνετε την κατάσταση να διαιωνίζεται είναι προτιμότερο να το καθοδηγήσετε και να διεγείρετε το μυαλουδάκι του με νέα ενδιαφέροντα. Πηγαίνετε σε έναν καινούργιο παιδότοπο και θα δείτε ως εκ θαύματος, όλη του τη διάθεση να αλλάζει.

ΛΕΩΝ

102112197

Τίποτα δεν του ξεφεύγει!

Τίποτα δεν ξεφεύγει από την αντίληψη του μικρού σας και εντυπωσιάζεται με ό,τι του είναι άγνωστο. Αυτή την εβδομάδα με τον κυβερνήτη του τον Ήλιο στον 9ο οίκο του, οι ερωτήσεις του θα διαδέχονται η μία την άλλη και ταυτόχρονα θα κάνει τις πιο απίθανες γκριμάτσες αν η απάντηση σας δεν είναι πλήρης και ικανοποιητική. Προς θεού μην του κόψετε τη φόρα, καθώς ό,τι καινούργιο μαθαίνει αποτελεί για εκείνο μια νέα πηγή έμπνευσης και χαράς.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

102112198

Κοινωνικό και ευχάριστο!

Το εσωστρεφές Παρθενάκι σας την εβδομάδα των διακοπών βγάζει στην επιφάνεια το πιο κοινωνικό και ευχάριστο κομμάτι του. Με την Αφροδίτη στους Ιχθείς δεν είναι λίγες οι φορές που θα το δείτε να γελάει με την καρδιά του και να μοιράζεται ευχαρίστως τα παιχνίδια του. Αν και είναι συνήθως λιτοδίαιτο οι Πασχαλινές λιχουδιές είναι κάτι που δεν μπορεί να αντισταθεί. Αφήστε το να τις απολαύσει, δεν θα είναι για πολύ.

*Θέλετε να μάθετε τι προβλέπουν για εσάς τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

ΖΥΓΟΣ

102112199

Περιπαικτική διάθεση!

Χαρούμενη και ευχάριστη Θα είναι αυτή η εβδομάδα για το μικρό Ζυγό. Με τον Ήλιο στο απέναντι του ζώδιο έχει μια περιπαικτική διάθεση ακόμη και με ανθρώπους που δεν ξέρει. Όπου σταθεί και όπου βρεθεί θα βρει έναν τρόπο να πειράξει τους πάντες. Το θέμα είναι ό,τι η ακοή του είναι επιλεκτική και οι υποδείξεις σας δεν είναι μέσα στο φάσμα των πραγμάτων που ακούει. Επιμείνετε ευγενικά χωρίς φωνές.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

102112200

Τι κρύβει αυτό το μυαλουδάκι;

Τίποτε δεν είναι δεδομένο για το μικρό Σκορπιό μιας και κανείς δεν μπορεί να μαντέψει τι κρύβει στο μυαλουδάκι του. Αυτή την εβδομάδα με τον κυβερνήτη του τον Άρη στο μυστικοπαθή 12ο οίκο του προσπαθήστε να αφουγκραστείτε και να καλύψετε τις τεράστιες συναισθηματικές του ανάγκες χωρίς όμως να γίνεστε υπερπροστατευτικοί. Αποφεύγετε να το συγκρίνετε με τα άλλα παιδιά, γιατί αυτό θα του βγάλει την ζήλια που κρύβει μέσα του.

ΤΟΞΟΤΗΣ

102112201

Επιστρατεύστε το χιούμορ σας!

Ο μικρός Τοξότης είναι ένα παιδάκι που αρνείται συστηματικά να δεχτεί κανόνες και οτιδήποτε το περιορίζει. Κάνει κάτι μόνο όταν το πείτε ξανά και ξανά. Από την άλλη όμως το μικρό σας έχει αρκετή δόση χιούμορ. Δοκιμάστε λοιπόν να του πείτε: «Απόψε σου απαγορεύω να πλύνεις τα δόντια σου», ή «απαγορεύεται να καθίσεις στο τραπέζι με καθαρά χέρια». Το αποτέλεσμα θα είναι εντυπωσιακό γι α όσο χρόνο κρατήσει.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

102112202

Ωριμότητα δυσανάλογη με την ηλικία!

Η ωριμότητα του μικρού Αιγόκερου είναι δυσανάλογη με την ηλικία του. Ξέρει πάντα τι πρέπει να κάνει και τι όχι, γι αυτό το λόγο σπάνια χρειάζεται υποδείξεις. Αυτή την εβδομάδα με τον Ήλιο στον Κριό και στο 4ο σπίτι του, δεν αφήνει τον πατέρα του από τα μάτια του. Παρακολουθεί επισταμένως όλες του τις κινήσεις και αντιγράφει την συμπεριφορά του. Σπάνια θα το δείτε να κάνει αταξίες και ζημιές.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

102112203

Κερδίζει μικρούς και μεγάλους!

Ο μικρός Υδροχόος έχει το χάρισμα να κερδίζει το ενδιαφέρον μικρών και μεγάλων. Κάνει εύκολα φιλίες αλλά το βάζει στην κυριολεξία στα πόδια μόλις νοιώσει ό,τι κάποιος πάει να το εξουσιάσει. Αυτή την εβδομάδα με τον Άρη στο Ζυγό φροντίστε να είστε ακριβείς και δίκαιοι, γιατί αν καταλάβει κάτι λάθος ή θεωρήσει ό,τι το αδικείται θα διαφωνεί με οτιδήποτε του λέτε. Μεγάλη σημασία δεν έχει τι θα του πείτε, αλλά πως θα το πείτε.

ΙΧΘΥΕΣ

102112204

Ταξίδια στον κόσμο του παραμυθιού!

Το ονειροπόλο Ψαράκι σας πλέει σε πελάγη ευτυχίας όταν ταξιδεύει με τη φαντασία του στον κόσμο του παραμυθιού. Είναι ένα από εκείνα τα παιδάκια στην ταινία, που είδαν τον Πήτερ Παν και ταξίδεψαν μαζί του στις πιο μαγικές θάλασσες και τα πιο μακρινά δάση. Αυτή την εβδομάδα με την Αφροδίτη στο ζώδιο του αν θέλετε να του περάσετε κάποιο μήνυμα διηγηθείτε του ιστορίες με εκείνο πρωταγωνιστή.



Κατέβασε τώρα το νέο μας application, για iphones, ipads και ipods εδώ.

*Θέλεις να μάθεις τι προβλέπουν για εσάς τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved