Παιδικό Ωροσκόπιο από 31/3 έως 6/4

Οι εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις για τις μικρές σας αγάπες...

Παιδικό Ωροσκόπιο από 31/3 έως 6/4

ΚΡΙΟΣ

102112205

Θέληση και ανυπομονησία!

Ο μικρός Κριός είναι ένα παιδάκι που ξεχωρίζει για τη θέληση, την ανυπομονησία και τις σκανταλιές του. Αυτή την εβδομάδα με τον κυβερνήτη του τον Άρη στο Ζυγό αν χρειαστεί κάποιες φορές να είστε αυστηροί μαζί του, μην ξεχνάτε να είστε δίκαιοι και σταθεροί. Είναι σημαντικό να μάθετε όταν συγκρούεστε να γίνεται με εποικοδομητικό τρόπο και μετά να χαλαρώνετε τα όρια. Οι κανόνες είναι απαραίτητοι για την υγιή του ανάπτυξη.



ΤΑΥΡΟΣ

102112194

Έχει το δικό του ρυθμό!

Το μικρό Ταυράκι σας είναι ένα παιδάκι που βολεύεται σε καταστάσεις και δεν του αρέσουν καθόλου οι αλλαγές. Έχει την δική του ιδιοσυγκρασία και το δικό του ρυθμό ανάπτυξης. Αυτή την εβδομάδα που η Αφροδίτη βρίσκεται στο σταθερό ζώδιο του Υδροχόου, κάθε φορά που θα μαθαίνει κάτι, θα το κάνει σωστά και δεν θα έχει καμιά δυσκολία να το εφαρμόσει. Επιβραβεύστε το για τα έργα του, το έχει ανάγκη.

ΔΙΔΥΜΟΙ

102112195

Ένας χαρισματικός μίμος!

Ο μικρούλης Δίδυμος έχει μεγάλη αδυναμία στους παιδότοπους και τώρα που οι ημέρες είναι ηλιόλουστες όλο και πιο δύσκολα θα το κρατάτε σπίτι. Αυτή την εβδομάδα που ο κυβερνήτης του ο Ερμής βρίσκεται στους Ιχθύες, μαθαίνει καλύτερα μιμούμενο τις πράξεις και τον τρόπο και αντιμετωπίζετε τα πράγματα και όχι τόσο με αυτά που του λέτε. Είστε το φωτεινό του παράδειγμα γι αυτό προσέξτε τη συμπεριφορά σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

102112196

Δείξτε του άφοβα την αγάπη σας!

Ο μικρός Καρκίνος κάνει ό,τι μπορείτε να φανταστείτε προκειμένου να έχει την προσοχή και τη στοργή σας. Αυτή την εβδομάδα με τον Άρη στο Ζυγό μη διστάσετε να του δείξετε άφοβα την αγάπη σας. Το αγγελούδι σας δεν θα κακομάθει από την πολλή αγάπη, αλλά από την αγάπη με ανταλλάγματα και την υποκατάσταση της με υλικά αγαθά. Είναι σημαντικό να υπάρχει ένα κοινό μέτωπο από τους συζύγους και συμφωνία στα όρια.

ΛΕΩΝ

102112197

Ασχοληθείτε με τα ενδιαφέροντα του!

Η χαρούμενη και ενθουσιώδης φύση του μικρού Λέοντα κάνει την εμφάνιση της από τη στιγμή που γεννιέται. Με τον Ήλιο αυτή την εβδομάδα στο ζώδιο του Κριού το μικρό σας έχει ανάγκη να ασχοληθείτε με τα ενδιαφέροντά του χωρίς όμως να γίνεστε φορτικοί. Αποφύγετε να το κριτικάρετε, και αν του κάνετε κάποια παρατήρηση πρέπει να γίνεται με τρυφερότητα και χιούμορ για να μην τραυματιστεί η αυτοπεποίθηση του.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

102112198

Ανάγκη για αποδοχή και επιβράβευση!

Το μικρό σας είναι ένα παιδάκι που δείχνει ήσυχο και ικανοποιημένο και μπορεί να πιστέψετε ό,τι δεν έχει μεγάλες ανάγκες. Η αλήθεια όμως είναι ότι χρειάζεται την αποδοχή και την επιβράβευση σας. Αυτή την εβδομάδα με τον Ερμή στο απέναντι του ζώδιο είναι πιθανόν να ξαναβρεί στον παιδότοπο που το πηγαίνετε, ένα παιδάκι που του είχε μεγάλη αδυναμία και το είχε χάσει για κάποιο διάστημα.

*Θέλετε να μάθετε τι προβλέπουν για εσάς τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

ΖΥΓΟΣ

102112199

Αναποφάσιστο και μπερδεμένο!

Πολύ συχνά θα δείτε το μικρό Ζυγός σας αναποφάσιστο και μπερδεμένο. Δυσκολεύεται να επιλέξει και περιμένει από τους άλλους να καταλάβουν τις ανάγκες του. Αυτή την εβδομάδα που η Αφροδίτη βρίσκεται στο ζώδιο του Υδροχόου αφήστε του όσο είναι δυνατόν το δικαίωμα της επιλογής και επιβραβεύστε την ανεξαρτησία του. Μην ξεχνάτε ότι η υπερπροστασία δημιουργεί ανασφάλεια και έλλειψη αυτοπεποίθησης.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

102112200

Κερδίστε την εμπιστοσύνη του!

Ο μικρός Σκορπιός είναι εξαιρετικά περήφανο παιδάκι και για να μοιραστεί τα συναισθήματα του πρέπει να έχετε κερδίσει την εμπιστοσύνη. Αυτή την εβδομάδα με τον Άρη στον ευαίσθητο 12ο οίκο του όταν του κάνετε μια παρατήρηση πρέπει να του ξεκαθαρίσετε άμεσα σε ποια πράξη του αναφέρεστε. Προσπαθήστε, όσο γίνεται να επιβραβεύσετε την επιθυμητή συμπεριφορά του.

ΤΟΞΟΤΗΣ

102112201

Σπάνια δημιουργεί συναισθηματικές εξαρτήσεις!

Ο μικρός Τοξότης ανήκει στα μεταβλητά ζώδια και σπάνια δημιουργεί συναισθηματικές εξαρτήσεις. Αυτή την εβδομάδα με τον Άρη στο Ζυγό το μυαλό του το έχει στα φιλαράκια του με τα οποία παίζει, γελάει και μιλάει ασταμάτητα. Αν θέλετε να το κρατήσετε σπίτι ετοιμαστείτε να ασχοληθείτε με τα ενδιαφέροντα του και να θυμηθείτε ξανά την παιδική σας ηλικία. Θα διαπιστώσετε ότι αυτός τρόπος φέρνει αποτέλεσμα όταν χρειάζεται να μείνει μέσα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

102112202

Με τα μάτια στραμμένα στην κορυφή!

Ο μικρός Αιγόκερως έχει από κούνια τα μάτια του στραμμένα στην κορυφή. Αν του πείτε να στοχεύσει πιο χαμηλά θα του προκαλέσετε εσωτερική σύγκρουση. Δεν μπορεί να καταλάβει για ποιο λόγο να κρατάει μικρό καλάθι όταν έχει τόσους βόλους να το γεμίσει. Αυτή την εβδομάδα με τον Ήλιο στον 4ο του οίκο που συμβολίζει το σπίτι και την οικογένεια αντιμετωπίστε το σαν να είναι μεγάλο παιδί.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

102112203

Όχι σε όλα!

Ο μικρός Υδροχόος έχει μια δική του φιλοσοφία και τα θέλει όλα αλλιώς. Γι αυτό το λόγο πρώτα λέει όχι σε κάθε τι που του ακούει και μετά το σκέπτεται. Αυτή την εβδομάδα με τον Άρη στο Ζυγό είναι καλό να αποφύγετε απαντήσεις του τύπου «επειδή το λέω εγώ» γιατί το μόνο που θα κατορθώσετε είναι ανυπακοή και έλλειψη κριτικής σκέψης. Προτιμήστε να του εξηγείτε τις αποφάσεις σας και να ακούστε την άποψη του.

ΙΧΘΥΕΣ

102112204

Χορός, τραγούδι και φανταστικά ταξίδια!

Το μικρό Ψαράκι καταπιάνεται και αφομοιώνει εύκολα οτιδήποτε ικανοποιεί τις ονειροπολήσεις του, αλλά δυσκολεύεται με τις πρακτικές πλευρές της ζωής. Τα ταξίδια πραγματικά ή φανταστικά, ο χορός και το τραγούδι συγκαταλέγονται στα βασικά ενδιαφέροντα του. Αυτή την εβδομάδα με τον Ερμή στο ζώδιο του μπορεί να σας πει αθώα ψεματάκια, προκειμένου να ξεγλιστρήσει από ό,τι δεν του αρέσει.

Κατεβάστε τώρα το νέο μας application, για iphones, ipads και ipods εδώ.

*Θέλετε να μάθετε τι προβλέπουν για εσάς τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved